Politika

Ministri su sigurni sve dok se ne zamere predsedniku

Danas pre 12 sati
Nastavlja se sukob članova Vlade Srbije povodom državne politike prema KiM Sukob dvojice ministara u Vladi Nenada Popovića i Ivice Dačića povodom državne politike prema Kosovu i Metohiji neće dovesti do rekonstrukcije, ali ni pada Vlade. Pozicije ministara u sporu sasvim su sigurne, sve dok... »

Novi protest “Jedan od pet miliona”: Ne treba nam novi lider već sistem u službi građana

Insajder pre 1 sat
Na čelu sa studentima više različitih fakulteta kolona građana krenula je u trinaestu po redu šetnju pod parolom “Jedan od pet miliona”. Sistem u kojem nije moguća bilo čija samovolja – glavna je poruka sa večerašnjeg skupa. Nakon bojkota Skupštine Srbije, predstavnica novoformiranje... »

Vlada Venecuele naredila zatvaranje dela granice sa Kolumbijom, Gvaido tvrdi da je prvi kamion pomoći ušao

Insajder pre 2 sata
Opozicioni vođa Huan Gvaido objavio je danas da je prvi kamion humanitarne pomoći ušao u Venecuelu preko brazilske granice, uprkos naređenju predsednika Nikolasa Madura da se ta granica zatvori. "Pažnja Venecuelo, zvanično objavljujemo da je prvi tovar humanitarne pomoći ušao preko naše... »

Dačić odgovorio američkom ambasadoru: Ne biramo mi stranu u Venecueli već njihovi građani

Insajder pre 3 sata
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić, komentarišući nedavne kritike američkog ambasadora da je “Srbija na pogrešnoj strani istorije”, rekao je da Srbija nije izabrala Nikolasa Madura za predsednika Venecuele, već građani te države. Dačić je za Sputnik istakao i da su sve zemlje... »

Docent Filozofskog fakulteta Zoran Pavlović: Ako mladi odlaze iz zemlje, to je poruka da se svi uzmemo u pamet (VIDEO)

Insajder pre 3 sata
“Najbolja dijagnoza društva u kojem živimo su rezultati nedavno sprovedenog istraživanja koje je pokazalo da oko 75 odsto mladih između 14 i 30 godina ima neku vrstu namere da ode iz Srbije” ocenio je docent na Filozofskom fakultetu Zoran Pavlović. Prema njegovim rečima, takva činjenica... »

Slučaj zamenika predsednika Opštine Obrenovac: Pravosnažna presuda za utaju poreza (ni)je smetnja za javnu funkciju

Insajder pre 3 sata
Zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac Miodrag Mitrović, koji je na tu funkciju imenovan 2016. godine, u međuvremenu je pravosnažno osuđen jer je kao suvlasnik privatne firme Biohemik iz Obrenovca u periodu od 2005. do 2007. godine izbegao da obračuna, prijavi i plati PDV u iznosu od... »

Slučaj novinara Jovanovića: O napadu se zna i sve i ništa

Insajder pre 8 sati
Paljenje kuće novinara Milana Jovanovića državni organi još istražuju. Dvojica osumnjičenih da su neposredno odgovorni za ovaj zločin juče su pušteni iz pritvora nakon dva meseca istrage, dok je predsedniku Opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću pritvor produžen još mesec dana. U... »

Migranti iz Bujanovca učestvovali na turniru u malom fudbalu

Novi magazin pre 21 minut
U sportskoj hali u Bujanovcu danas je održan turnir u malom fudbalu između migranata smeštenih u Prihvatnom centru u tom mestu i fudbalera bujanovačkog Kluba za mali fudbal (KMF Bujanovac). Fudbalsko umeće prikazale su po dve ekipe iz oba tabora, a osim što su igrali fudbal učesnici turnira... »

Četvoro lakše povređeno u saobraćaju u Beogradu

Novi magazin pre 12 sati
Četiri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nezgode prošle noći u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Tokom protekle noći, 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su 93 puta, od čega 17 puta na javnom mestu. Pomoć lekara najviše su tražili astmatičari.... »

Dragiša Marković, osumnjičeni u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, pušten iz pritvora

Politika pre 4 sata
KOSOVSKA MITROVICA – Pripadniku kosovske policije Dragiši Markoviću, osumnjičenom u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, danas je sud u Prištini ukinuo pritvor. On je pušten na slobodu i stigao je u svoj porodočni dom u severnoj Kosovskoj Mitrovici. Dirljivo i uz mnogo emocija dočakali su... »

©2019 Netmark d.o.o.