Politika

Mihajlović: Ne dam da se prlja rad mog tima

RTV pre 34 minuta
KLADOVO - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je zahvaljujući radu i profesionalizmu njenih saradnika iz tog ministarstva izgrađeno 350 kilometara novih autoputeva, rekonstruisano više… »

Savet za štampu: Nastavlja se stalan trend povećanog kršenja novinarskog kodeksa

Insajder pre 22 minuta
U drugoj polovini prošle godine zabeleženo je 5.057 slučajeva kršenja novinarskog kodeksa, rečeno je danas na predstavljanju monitoringa Saveta za štampu. Kako su naveli predstavnici Saveta, u Srbiji je stalan trend povećanog kršenja novinarskog… »

Afera “Vulingejt”: Kako je ministar pročitao neobjavljeni tekst u Nedeljniku? Hronologija slučaja u novom broju…

Nedeljnik pre 40 minuta
BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Jovo Mamula/MO Najveća vest protekle nedelje bila je ona koja – nije objavljena. Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je na autorski tekst Dragana Šutanovca za Nedeljnik koji nikada nije objavljen, tekst… »

Uzalud vam kamenje na Đeda — morate krenuti na Boga

Sputnik pre 22 minuta
„U godinama koje su usledile, mira nije bilo ni na prostoru bivše Jugoslavije, ni na verskim svetkovinama, ni u crnogorskim crkvama. U Crnoj Gori produbljene su stare podele, vrata crnogorskih hramova otvorena su za ratne zločince, ali ne i za… »

Dodik: “Preglasan sam, ako Komšić ima imalo morala podneće ostavku…”

Nedeljnik pre 41 minuta
Foto: Profimedia Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je danas predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića da podnese ostavku tvrdeći da je Komšić manipulisao pri imenovanju stranog sudije Ustavnog suda BiH. “Prekršio je… »

Osnovana još jedna stranka u Srbiji i zove se Samostalna srpska stranka

Nedeljnik pre 23 minuta
Foto: Printscreen TV Prva Nova politička stranka u Srbiji, Samostalna srpska stranka, formirana je ujedinjenjem Pokreta za razvoj Srbije, političkog pokreta Samostalni DSS i Nacionalno-demokratskog političkog saveta, saopštio je danas predsednik te… »

Ima li Srbija mere da zadrži medicinare?

Slobodna Evropa pre 5 minuta
Medicinski tehničar Miloš Jovanović iz naselja Kaona kod Kučeva, u istočnoj Srbiji, pre nešto više od godinu dana je otišao u Nemačku. Danas živi u gradu Tutlingenu (Tuttlingen) na jugu te zemlje, nadomak granice sa Švajcarskom, gde radi u… »

“Srbija 21“ i “Čačak je naš“: Izborni uslovi daleko od poštenih, ali borba je neminovnost

Morava info pre 34 minuta
ČAČAK – U Čačku je danas ozvaničea saradnja između organizacije “Srbija 21“ i Grupe građana “Čačak je naš“, čiji je neformalni lider Dragan Bisenić, bivši odbornik u Skupštini grada. Istaknuto je da je snažan i iskren proevropski… »

Špricer rasizam! Boško skandaloznim poređenjem razbesneo sve: Srbija je čista voda, tamna tečnost migranti! Video

Kurir pre 40 minuta
Boško Obradović frapirao je javnost snimkom u kom meša "crnu tečnost" koja bi trebalo da simbolizuje migrante, sa čistom vodom, koja simbolizuje Srbiju. Ovo je njegov odgovor na objašnjenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o broju imigranata i… »

Kada mali Vukan ugleda svog oca na televizoru, učini najlepšu, ali i najtužniju stvar na svetu

Alo pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji i rekonstrukciji Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije. Obilazak ove zdravstvene institucije ima veliki značaj za Srbiju, jer je Vučić najavio rušenje… »

Politika, najnovije vesti »