Politika

Inicijativa mladih: Autor 'non paper' dokumenta artikulisao aspiracije ekstremnih nacionalista

Beta pre 14 sati
Regionalna mreža Inicijativa mladih za ljudska prava - Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo i Srbija reagovala je povodom "Non paper" dokumenta o Zapadnom Balkanu koji je uzburkao javnost rekavši da je autor tog dokumenta, ko god bio, samo… »

Veselinović (Pokret za preokret): Napadači na Milinovića i Stefanovića imaju isti rukopis

Beta pre 16 sati
Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović ocenio je da napadači na novosadskog radijskog voditelja Daška Milinovića imaju isti rukopis kao i napadači na zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića, kojima je juče ukinuta… »

Vlada Srbije i medjunarodna organizacija turkijske kulture potpisali Memorandum o razumevanju

Novi magazin pre 16 sati
Predstavnici Vlade Srbije i medjunarodne organizacije turkijske kulture (TURKSOJ) potpisali su danas Memorandum o razumevanju, saopštilo je Ministarstvo kulture i informisanja. Memorandum su potpisali ministarka kulture i informisanja Srbije Maja… »

J. Joksimović: Reforme u oblasti vladavine prava usklađene

Dnevnik pre 19 sati
BEOGRAD: Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo da se naše reforme u oblasti vladavine prava usklađuju sa najboljim praksama Evropske unije, koje su primenljive u… »

Ekologija došla na red: Ministarstvu životne sredine dodatne pare iz budžeta

Večernje novosti pre 19 sati
PREDLOŽENIM izmenama Zakona o budžetu za 2021. godinu, resor ekologije bi mogao da bude bogatiji za četiri milijarde dinara. Ovu godinu obeležiće najveća ulaganja do sad u životnu sredinu.Predlog izmena i dopuna Zakona o budžetu za 2021, upućen… »

Zelenović: Ne treba sedeti skrštetnih ruku izaberimo najbolje za borbu protiv režima

Beta pre 21 sat
Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je da postoji opasnost da medjustranački dijalog propadne, ali da, kako je naglasio, "ne bismo sedeli skrštenih ruku i čekali da se upravo to desi, treba da uradimo ono što je sada u… »

Narodna stranka: Novi Sad, prestonica kulture ili grad nasilja i bezakonja

Novi magazin pre 21 sat
Povodom fizičkog napada na novinara Daška Milinovića, Gradski odbor Narodne stranke pita da li je Novi Sad prestonica kulture ili grad nasilja i bezakonja. Narodna stranka je najoštrije osudila napad na Milinovića i apelovala na nadležne institucije… »

Narodna stranka traži objavu ugovora sa kineskom kompanijom CRBC o komunalnoj infrastrukturi

Beta pre 16 sati
Narodna stranka zatražila je danas od Vlade Srbije da objavi detalje i uslove finansiranja projektovanja i izgradnje komunalne infrastrukture u Srbiji u vezi sa potpisanim komercijalnim ugovora izmedju Ministarstva gradjevinarstva i kineske kompanije… »

Brnabić: Nadam se da će napadači na novinara Milinovića dobiti najstrožu kaznu

Beta pre 21 sat
Premijerka Srbije Ana Brnabić osudila je danas napad na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu, kao strašan i nedopustiv i rekla da bi volela da napadači budu "najstrože kažnjeni". "Malo je reći da osudjujem. Fizički napad je crvena granice koja… »

Petru Petkoviću zabranjen ulaz na Kosovo

N1 Info pre 24 sata
Direktor Kancelarije za Kosovo Metohiju Petar Petković izjavio je da mu je zabranjen ulaz na Kosovo, s obrazloženjem da ugrožava zdravlje i bezbednost ljudi. „Ne znam šta razmišlja Priština i (premijer Kosova Aljbin) Kurti kada glavnom… »

Politika, najnovije vesti »