Politika

Promocija turističkih potencijala Vojvodine: „Plavi voz” se razdragano zakotrljao šinama

Dnevnik pre 7 sati
Vožnja “Plavim vozom” počela je okupljanjem u restoranu „Stanica 1884“ na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, gde je putnike sačekala izložba „Plavi voz i brod Galeb”, na kojoj su se mogle videti fotografije sa Titovih putovanja vozom i brodom, simbolima stare Jugoslavije.... »

U Sloveniji i roboti muzu

Slobodna Evropa pre 7 sati
„Nemamo nikoga i ništa da nas organizuje, da nam pruži korisnu informaciju, da nam ukaže kojim putem da idemo. Neorganizovani smo potpuno“, utisci su poljoprivrednice iz užičkog sela Potočanja, na zapadu Srbije, Stojane Paunović, nakon što je sa šezdeset poljoprivrednika posetila kolege... »

O rekonstrukciji Vlade odlučuju SNS i Vučić

Sputnik pre 12 sati
Mediji su poslednje a Srpska napredna stranka prvo mesto za pitanje o eventualnoj rekonstrukciji, jer je SNS dao poverenje svakom ko radi u Vladi, rekla je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović. „Predsednik moje stranke i predsednik Srbije davno me je naučio da je... »

Rahoj podvukao za "El pais": Kosovo je Srbija, Hašim Tači je kriminalac

Večernje novosti pre 21 sat
Španski premijer Marijano Rahoj još jednom je pokazao da je jedan od najvećih evropskih prijatelja Srba i Srbije. Španski premijer Marijano Rahoj još jednom je pokazao da je jedan od najvećih evropskih prijatelja Srba i Srbije. On je odbio da u maju ide u Sofiju na samit Evropska unija -... »

"Iste ubice pucale i na Olivera i na njegovog kuma?"

B92 pre 11 sati
B92: "Iste ubice pucale i na Olivera i na njegovog kuma?"
Jedan od pravaca istrage ubistva Olivera Ivanovića vodi i ka mogućnosti da su nalogodavci i izvršioci osobe koje su organizovale ubistvo Dimitrija Janićijevića. To pišu Večernje novosti i dodaju da su “mnoge sličnosti između mučkog ubistva lider GI SDP i njegovog kuma usmerile su deo... »

Vučić potvrdio da se nalazi u SAD

Politika pre 4 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je večeras na svom Tviter nalogu da se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama. Vučić se na postu ironično osvrnuo i na raniji komentar Vuka Jeremića tim povodom: „Vuk Jeremić je sve u pravu. Trebalo je da imam večeru u njujorškom... »

Kosovska vlada "uverena" da ima 80 glasova i bez Srba

Blic pre 5 sati
Nakon tri neuspele sednice, Predsedništvo kosovske skupštine odlučilo je da se sledeća sednica za glasanje o demarkaciji sa Crnom Gorom održi u utorak u 16 časova, a prištinski mediji prenose da su tamošnje vlasti "uverene" da imaju potrebnu većinu od 80 glasova. RTK2 navodi da je... »

(Foto) gašići na okupu: Evo kako šef BIA čuva unuka Davida

Kurir pre 6 sati
KRUŠEVAC - Direktor BIA Bratislav Bata Gašić postao je deda pre tačno nedelju dana, a da su ga emocije u potpunosti preplavile dokazuju i poslednje fotografije iz porodičnog doma u Kruševcu. Maleni David, prvo dete Batinog sina Vladana, pravi je mezimac i sva pažnja usmerena je na njegovu... »

Dragoljub Marković: Đinđić je Čedu zvao Mali Krcun

Kurir pre 19 sati
Mene je zvao Korčagin, zato što sam stalno trubio da lova mora da dođe do svakog domaćinstva u Srbiji. Dragoljub Marković, kum ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, govoreći o tome u kakvom je sada, 15 godina posle atentata, odnosu sa tadašnjim funkcionerima, rekao je da mu se... »

Sputnjik na licu mesta: Putinovo čeka izborne rezultate uz jagnje i „putinovaču“ (foto)

Sputnik pre 34 minuta
U selu Putinovu u opštini Medveđa stanovnici su ispekli jagnje povodom predsedničkih izbora u Rusiji. Nemaju sumnje ko će biti pobednik, ali zbog izborne tišine koju poštuju, ne žele da se izjašnjavaju. Tim povodom napravili su domaću rakiju „putinovaču“, koja će biti otvorena po... »

©2018 Netmark d.o.o.