Politika

Dačić za Sputnjik: Odgovor američkom ambasadoru Skotu

Sputnik pre 5 sati
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić ekskluzivno na Sputnjiku odgovara na novu poruku američkog ambasadora Kajla Skota da su sve zemlje slobodne da izaberu prirodu svojih odnosa sa drugim zemljama, kao i da je Srbija izabrala da stane na Madurovu stranu. Dačić podseća Skota da nije Srbija... »

Osnovana Asocijacija nezavisnih odbornika

Blic pre 3 sata
Asocijacija slobodnih odbornika osnovana je danas u sali beogradske opštine Stari grad. Osnivačkoj skupštini prisustvovali su gradski i opštinski odbornici iz cele Srbije, odabrano je i koordinaciono telo ove asocijacije i izglasan je manifest. Članovi Asocijacije nezavisnih odbornika, rečeno... »

Dačić: EU je ljubomorna, imamo dosta problema sa njom

Sputnik pre 27 minuta
„Imamo dosta problema sa EU zato što oni ne dozvoljavaju da mi ukinemo vize nekim zemljama kojima oni nisu ukinuli vize, pa su onda osetljivi – da ne kažem ljubomorni – kada mi ukinemo vize Kini ili nekim drugim zemljama i stalno vrše pritisak na nas da promenimo te odluke“, rekao je... »

Špijunka: Tražio stolicu

Večernje novosti pre 6 sati
Među zvanicama su bili srpski patrijarh Irinej, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministri... RUSKA ambasada obeležila je u četvrtak državni praznik - Dan branilaca otadžbine, i tom prilikom organizovan je svečani prijem. Među zvanicama su... »

Prepreke LGBT roditeljstvu u Srbiji

Slobodna Evropa pre 8 sati
Iz kabineta premijerke Srbije Ane Brnabić ove sedmice je saopšteno, kako prenosi agencija Franspres (AFP), da je predsednica Vlade prva premijerka na svetu čija se partnerka porodila u istopolnom paru, međutim pravo na roditeljstvo u Srbiji je i dalje nedostižno za pripadnike LGBT zajednice.... »

Komentar: Bauk

Večernje novosti pre 9 sati
Hvaleći se terorističkim stažom, Veselji je u somnabulnoj izjavi pozvao Podgoricu i Skoplje na stvaranje pakta protiv Srbije. RATNI lider terorističke OVK i posleratni lider prištinske skupštine Kadri Veselji izvrnuo je ciničnu i dobro poznatu opasku Fon Klauzevica, pa sve više pokazuje da... »

Vučić: Vreme je da Zapad obuzda svoje čedo

Večernje novosti pre 13 sati
Predsednik, tokom posete Raškom okrugu, govorio o potezima Prištine. Poruka Srbima sa KiM: Izdržite pritisak, nemojte u "vojsku Kosova" KOSOVO je razmaženo derište koje su odgajale velike zapadne sile i kome se toleriše da pravi probleme gde i kako stigne. Težina položaja Srbije je u tome... »

Protest u Beogradu: Nova maršruta i lokalni odbornici (video)

Sputnik pre 45 minuta
U Beogradu je i večeras održan protest na kojem su građani ponovo pozivani da potpišu dokument dela opozicije okupljenog oko Saveza za Srbiju, „Sporazum s narodom“. Nakon okupljanja kod Filozofskog fakulteta, protestna kolona išla je izmenjenom maršrutom, Uzun Mirkovom, Pariskom, Ulicom... »

Haradinaj otkriva koliko se Srba prijavilo za kosovsku vojsku

Sputnik pre 1 sat
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj tvrdi da „prijava oko 40 Srba da postanu kosovski vojnici, svedoči o tome da uceni i instrumentalizaciji kosovskih Srba od strane Beograda dolazi kraj“, prenosi RTK2 na srpskom jeziku. Navodi se da je Haradinaj rekao da je to „jasan znak integracije i... »

Vučić sutra u Rasinskom okrugu

B92 pre 2 sata
B92: Vučić sutra u Rasinskom okrugu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Rasinski okrug, u nastavku kampanje „Budućnost Srbije“. Posetu će početi obilaskom preduzeća za proizvodnju metalne galanterije „Antić Kosta“ u Stalaću, a zatim će u Varvarinu posetiti Osnovnu školu „Jovan Kursula“ i Srednju... »

©2019 Netmark d.o.o.