Politika

Bakir Izetbegović javno otkrio šta misli: „Srbi su loš narod“ /video/

Sputnik pre 33 minuta
Srbi su loš narod, rekao je predsednik SDA Bakir Izetbegović, gostujući u „Dnevniku D“ Federalne televizije. Govoreći o stanju u BiH Izetbegović je između ostalog rekao: „Kažu nema loših naroda ima samo loših rukovodstava. Nisam siguran… »

Novosti: Prisluškivano 660 minuta Vučićevih razgovora

Dnevnik pre 21 minuta
BEOGRAD: Na diskovima koji su predati predsedniku Aleksandru Vučiću zabeleženo je čak 660 minuta njegovih nezakonito prisluškivanih razgovora, među kojima su i oni sa sinom Danilom i rođenim bratom Andrejom, javljaju "Večernje novosti". Radna… »

Samoopredeljenje ne prihvata odluku CIK-a o Kurtiju

Nova pre 51 minuta
Samoopredeljenje neće prihvatiti odluku Centralne izborne komisije, ukoliko ona bude zabrana učešća na izborima predsedniku te stranke Aljbinu Kurtiju, prenosi Ljajmi. Portparol Samoopredeljenja Perparim Krieziju objavio je na Fejsbuku odluke Ustavnog… »

Afera prisluškivanje predsednika! Vučićeve razgovore prodavali kriminalnim klanovima i strancima?! Cena je samo maštom…

Kurir pre 39 minuta
Radna grupa MUP je ustanovila da je bilo nezakonitog prisluškivanja predsednika, ali pitanje je šta je deo policije, koji je stavio šefa države na mere, uradio s dobijenim. Bezbednjaci ne isključuju ni prodaju informacija. Pošto je radna grupa MUP… »

CIK: Bez verifikacije stranaka Haradinaja, Ljimaja i Kurtija

Nova pre 26 minuta
Centralna izborna komisija Kosova večeras je odbila da verifikuje izborne liste Samoopredeljenja, Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja i Socijaldemokratske inicijative Fatmira Ljimaja, zbog toga što su te tri stranke odbile da iz njih uklone… »

Namerno truju Srbe, a Ratku Mladiću spremaju isti pakao

Alo pre 34 minuta
Osoblje haškog tribunala se vrlo neprofesionalno ophodi prema Srbima u pritvoru. Retko ih pregledaju i daju pogrešne lekove. Predsednik SRS Vojislav Šešelj podsetio je javnost na neprofesionalan odnos prema Srbima u Haškom tribunalu. - Ja kad sam… »

Firmi Igora Brnabića od EPS poslovi vredni milijardu dinara

Nova pre 1 sat
Elektroprivreda Srbije samo u poslednje dve godine je na tenderima dodelia poslove vredne preko milijardu dinara firmi Aseko, u kojoj je donedavno direktorsku funkciju obavljao Igor Brnabić, brat premijerke Srbije. To je utvrdila Državna revizorska… »

Isporuke vakcine AstraZeneka/Oksford za Evropu biće manje od predviđenih

Insajder pre 2 sata
Firma AstraZeneka i univerzitet Oksford isporučiće Evropi manje vakcina protiv korona virusa nego što je prvobitno bilo predviđeno, zbog pada proizvodnje u jednom pogonu, navela je danas ta britanska grupa za Frans pres. Vakcinu protiv koronavirusa… »

Samedin Rovčanin (EOF): Mladi sve manje slobodni

Danas pre 1 sat
Kako afirmisati svoje mišljenje, doći u priliku da zastupaš interese drugih? Samedin Rovčanin je uspeo. U toj meri da predstavlja glas mladih u najvećim svetskim institucijama. Ovaj mladi Prijepoljac bio je prvi omladinski delegat Srbije u… »

Ministarka zdravlja Crne Gore: Vakcine iz donacija treba preispitati

Beta pre 1 sat
Crnogorska ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović ponovila je da bi prve vakcine mogle stići u Crnu Goru početkom februara kao i da kineske vakcine koje je obezbedio biznismen Petros Statis zahtevaju "veoma veliki oprez i dodatno… »

Politika, najnovije vesti »