Politika

Hiseni o sporazumu Beograda i Prištine

RTV pre 11 minuta
PRIŠTINA - Koordinator Prištine za dijalog sa Beogradom Skender Hiseni izjavio je "da će sporazum biti postignut za 12 meseci i da će u tom periodu ili doći do međusobnog priznanja ili će proces potpuno propasti". "Ne radi se o godinama, već o… »

Hiseni: Sporazum za godinu dana ili će proces propasti

Beta pre 17 minuta
Kosovski koordinator za dijalog sa Srbijom Skender Hiseni izjavio je večeras da će sporazum sa Srbijom biti postignut za 12 meseci ili će proces pomirenja potpuno propasti. Hiseni je na prištinskoj TV Klan Kosova rekao da će se u tom periodu ili… »

"Sporazum Beograda i Prištine biće postignut za 12 meseci"

B92 pre 5 minuta
Priština -- Koordinator Prištine za dijalog sa Beogradom Skender Hiseni ocenio je da će sporazum biti postignut za 12 meseci. On je naveo da će u tom periodu ili doći do međusobnog priznanja ili će proces potpuno propasti. "Ne radi se o godinama… »

"Ne odustajemo od sastanka predstavnika Beograda i Prištine u Vašingtonu"

B92 pre 5 minuta
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je da će njegova zemlja podržati Srbiju na putu ka Evropskoj uniji jer je jaka Srbija i u interesu SAD. Godfri je rekao da SAD to ne čine zato što su velikodušne ili zbog toga što žele da Srbija uđe u… »

Hiseni očekuje sporazum za 12 meseci ili neuspeh dijaloga

RTS pre 16 minuta
Koordinator kosovske vlade u dijalogu Skender Hiseni izjavio je da su zapadne sile pružile mogućnost Prištini i Beogradu da u narednih 12 meseci postignu sporazum ili će proces pomirenja potpuno da propadne. "U roku od 12 meseci očekujemo sporazum sa… »

Godfri: Zabrinutost zbog onog što Moskva i Peking pokušavaju na Zapadnom Balkanu

Sputnik pre 4 minuta
Američki ambasador Entoni Godfri kaže da postoji zabrinutost zbog onog što Rusija i Kina pokušavaju da postignu na Zapadnom Balkanu i uopšte u Evropi. "Da li podržavaju ciljeve Srbije, zapadnu integraciju i članstvo u EU, da li podržavaju način… »

Tajna operacija CIA, evo kako su iz senke povlačili konce u Srbiji!

Alo pre 11 minuta
Za pomoć u rušenju nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića u Srbiju se slilo gotovo 40 miliona dolara, svedoče danas pojedini američki zvaničnici. U celu priču bila je uključena čak i američka obaveštajna služba CIA koja je, zajedno… »

"Brinemo zbog onoga što Moskva i Peking pokušavaju da urade na Zapadnom Balkanu"

B92 pre 29 minuta
Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri kaže da postoji zabrinutost zbog onog što Rusija i Kina pokušavaju da postignu na Zapadnom Balkanu i uopšte u Evropi. "Da li podržavaju ciljeve Srbije, zapadnu integraciju i članstvo u EU, da li podržavaju… »

Predsednik Vučić se čituljom oprostio od slavne književnice (foto)

Alo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se od književnice Isidore Bjelice, koja je preminula juče u 52. godini. - Poslednji pozdrav dragoj Isidori - Predsednik je izjavio saučešće njenoj porodici i poštovaocima: - Sa velikim žaljenjem sam… »

"Divim se radu predsednika Vučića"

Alo pre 53 minuta
Američki ambasador Entoni Godfri izjavio je da SAD podržavaju dijalog između Beograda i Prištine, navodeći da su oni zadovoljni zato što se nastavlja Briselski dijalog. - Na sve moguće načine na koje možemo mi ćemo to podržati - rekao je… »

Politika, najnovije vesti »