Vojvodina, najnovije vesti

Omladinski centar OPENS dobija nov prostor u Kineskoj četvrti

RTV pre 12 sati
NOVI SAD - Omladinski centar OPENS dobija nov prostor u Kineskoj četvrti i to na međunarodni Dan mladih. Tim povodom, posetioci će moći da uživaju na raznim aktivnostima obojenim muzikom. Omladinski centar OPENS, kojim će upravljati mladi, ujedno je… »

Yandex Go aplikacija za naručivanje taksija stigla u Novi Sad

NoviSad.com pre 12 sati
Novi Sad – U Novom Sadu počeo je sa radom Yandex Go, servis i aplikacija za taksi prevoz. Kako je saopšteno, zahvaljujući ovoj inovaciji, Novosađani će biti na samo nekoliko klikova do naručivanja taksi vozila, a vozači će na jednostavan i… »

Prali konja u novosadskoj auto perionici, prizor da ne poveruješ

Luftika pre 12 sati
U jednoj novosadskoj samouslužnoj auto perionici, na Klisi, ljude je iznenadio nesvakidašnji prizor: nekoliko momaka dovelo je konja i, kao da je u pitanju automobil, oprali su ga i otišli. Životinjama je u ovim letnjim danima potrebno osveženje i… »

Zrenjanin čeka izgradnja prečistača otpadnih voda

B92 pre 12 sati
Odeljenje za urbanitam Gradske uprave Zrenjanin objavilo je javni poziv za prezentaciju projekta urbanističko-arhitektonske razrade lokacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Javna prezentacija održava se do 6. avgusta u… »

Izmena režima saobraćaja u delu ulice Danila Kiša od četvrtka

Moj Novi Sad pre 12 sati
Iz JKP "Novosadska toplana" javljaju da u četvrtak, 5. avgusta, počinju sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u ulici Danila Kiša. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će… »

Pokretni bazen iz Slankamena: Ulaz besplatan, uskočite bilo gde!

Luftika pre 13 sati
Vrelina ne popušta, loše spavamo, nervozni smo, i svima koji ne provode ove tropske dane na plažama osveženje je više nego potrebno, na bilo koji način. nekada smo, kad god je to bilo moguće, spas nalazili utrkujući se u tome ko će da poliva… »

Kamenolom kod Rakovca radi više nego ikad, a sve dozvole za rad istekle pre 7 meseci

Luftika pre 14 sati
Kamenolom Kišnjeva glava na Fruškoj gori kod Rakovca odredište je za desetine kamiona koji svakodnevno odatle iznose građevinski materijal, iako je dozvola za eksploataciju kamena istekla 31. decembra. Inspektori su više puta zabranjivali dalje… »

Centralna proslava "Dužijance" počinje u četvrtak

Subotica.com pre 14 sati
Centralna proslava 111. "Dužijance", svetkovine koja slavi i blagosilja hleb od novog žita, održaće se od četvrtka do nedelje. Manifestacija, koju organizuje Udruženje bunjevačkih Hrvata, i ove godine sugrađane će upoznati sa vekovnom tradicijom… »

Isključenja struje za sredu, 4. avgust

Moj Novi Sad pre 14 sati
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Sremske Kamenice. • od 11 do 13 sati: Jožefa Marčoka 1-5, 1300 Kaplara 12-14 • od 8.30 do 10.30 sati: Branislava Bukurova… »

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delovima Telepa i Satelita

Moj Novi Sad pre 14 sati
JKP"Novosadska toplana" javlja da u sredu, 4. avgusta, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Polgar Andraša 10. Za vreme trajanja radova zauzima se jedna saobraćajna traka uz pomenuti objekat i saobraćaj će se… »

Vesti dana »