Vojvodina, najnovije vesti

Raspored sahrana i ispraćaja za sredu, 4. avgust

Moj Novi Sad pre 13 sati
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 4. avgust 2021. godine. • Lajoš (Stevan) Patrik (1956), 10.30 • Slavica (Milorad) Vujović (1955), 11.15 • Branko (Pavle) Marinac… »

Kampanja "Nesalomivi" za očuvanje mentalnog zdravlja stanovništva (AUDIO)

RTV pre 14 sati
VRŠAC - Hemofarm fondacija je,u saradnji sa Filozofskim fakultetom u Beogradu i uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, pokrenula nacionalnu kampanju "Nesalomivi" sa ciljem očuvanja mentalnog zdravlja ljudi, borbu protiv rastuće depresije i… »

Prinosi kukuruza i suncokreta biće ispod prosečnih

RTV pre 14 sati
KIKINDA - Već od same prolećne setve, gotovo ništa nije išlo na ruku poljoprivrednicima. Pre svega nepredvidive vremenske prilike, tačnije neprilike, odnosno prava klimatska klackalica koja će značajno uticati na prinose. I u kikindskom ataru… »

UG "Solidarnost" uputiće predlog za ukidanje umanjenja penzija zbog prevremenog odlaska u penziju

RTV pre 14 sati
SUBOTICA - Udruženje građana Subotice "Solidarnost" uputiće Socijalno-ekonomskom savetu tog grada predlog da svojim uticajem utiče na ukidanje umanjenja penzija zbog prevremenog odlaska u penziju. Takvih građana u Srbiji, po njihovim procenama, ima… »

Zaštitnik građana kontrolisao uslove u domu u Veterniku

RTV pre 14 sati
NOVI SAD - Zaštitnik građana bio je u nedelju u nenajavljenoj kontrolnoj poseti Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, gde je naišao na osoblje koje postupilo profesionalno i pružilo maksimalnu saradnju timu kontrolora. Kako je danas… »

Promocija monografije "Istinitije od stvarnosti – Giga Đuragić Dile"

RTV pre 14 sati
NOVI SAD - U ponedeljak, 2. avgusta, u 20 sati, u atrijumu Muzeja Vojvodine, Dunavska 35, održana je promocija monografije "Istinitije od stvarnosti – Giga Đuragić Dile". Prisutnim gostima obratili su se mr Lidija Mustedanagić, pomoćnica direktora… »

Yandex Go aplikacija za naručivanje taksi vozila od sada dostupna u Novom Sadu

Nedeljnik pre 13 sati
Foto: Yandex Go Građane Novog Sada, ali i veliki broj taksi vozača dočekala je informacija da je u njihovom gradu startovao sa radom Yandex Go, servis i aplikacija za taksi prevoz. Zahvaljujući ovoj inovaciji, Novosađani će biti na samo nekoliko… »

Budite heroj - postanite donor, spasite nekome život!

Subotica.com pre 14 sati
Naša sugrađanka Melinda Tot Demek imala je 42 godine kada je saznala da boluje od leukemije. Kako kaže, bila je u punoj snazi, ispunjena kao majka i supruga, na vrhuncu karijere i mislila je da je ceo svet njen, ali to nije sprečilo bolest da nađe… »

Još jedna vredna donacija za "Kolevku"

Subotica.com pre 14 sati
U još jednoj zajedničkoj akciji, udruženja "Za Suboticu svim srcem" i "Anđeli Severa" donirali su danas pakete odeće, obuće, igračaka i sredstava za ličnu higijenu Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka". Inicijativa za ovu akciju potekla je od… »

ISTRAŽILI SMO: Kako je moguće da gradilište onemogući pristup ulici Stevana Doronjskog? (FOTO)

Moj Novi Sad pre 13 sati
Činjenica da se svuda u Novom Sadu nešto gradi ili popravlja je pohvalna. Međutim, dešava se da zbog građevinskih radova stanovnici određenih ulica bivaju "odsečeni" od ostatka grada, o čemu svedoči i pismo naše čitateljke koja se našla… »

Vesti dana »