Vojvodina

Ruski turisti u poseti vinarijama Subotičko-horgoške peščare

RTV pre 20 sati
SUBOTICA - Strani turisti ponovo u Srbiji. Grupa ruskih turista, ljubitelja hrane i vina, zahvaljujući projektu “Iz Srbije s ljubavlju” koji se realizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, obići će više vinskih reona u… »

Grupa turista iz Rusije posetila Vinariju „Zvonko Bogdan“

Subotica.com pre 20 sati
Grupa od 15 turista, poznavalaca i ljubitelja vina, posetila je danas Vinariju „Zvonko Bogdan“ i upoznala se sa autohtonim vinima i vinogorjem Subotičko-horgoške peščare. Poseta ruskih turista organizovana je u sklopu projekta „Iz Srbije s… »

Raspisani izbori za novosadske mesne zajednice, GKP: Vlast je požurila

Moj Novi Sad pre 20 sati
U Službenom listu Grada Novog Sada od 13. maja objavljena je Odluka o raspisivanju izbora za članove saveta 38 od ukupno 47 novosadskih mesnih zajednica. Takođe, objavljena je i Odluka o nastavku izbornih radnji u četiri MZ u kojima je epidemija… »

Završna konferencija u okviru projekta WASIDCA u Master centru

RTV pre 22 sata
NOVI SAD - U Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma danas je održana završna konferencija u okviru projekta WASIDCA (Water supply and water/infrastructure development in the boundary catchment areas), koji se sufinansira sredstvima Evropske unije… »

Novi zakon o obnovi kulturnog nasleđa Sremskih Karlovaca

Dnevnik pre 23 sata
Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije danas je u načelu prihvatio Predlog zakona o obnovi kulturno-istorijskog nasleđa i podsticanju razvoja Sremskih Karlovaca, koji je podnela Skupština Vojvodine. Obrazlažući predlog pokrajinski je… »

U Šidu vakcinisano 10.000 osoba, uručen i "simboličan poklon"

B92 pre 23 sata
U Opštini Šid vakcinicano je 10.000 osoba. Kako je saopšteno iz Gradske uprave, Đšatka Balaž je 10.000. osoba vakcinisana protiv korona virusa u toj opštini. Predsednik Zoran Semenović, koji je posetio Dom zdravlja, uručio je gospođi Balaž… »

KORONA VIRUS: U Srbiji 575 novozaraženih, preminulo još 15 obolelih

Moj Novi Sad pre 23 sata
U Republici Srbiji su do 15 časova 17. maja 2021. godine registrovana ukupno 707.033 slučaja infekcije Kovid-19. Od poslednjeg izveštaja do danas u 15 časova testirani su uzorci 9.329 osoba, od kojih je 575 pozitivno. Do 15 časova u Republici Srbiji… »

Nakon godinu dana: Roditeljima dozvoljen ulazak u vrtiće u Subotici

B92 pre 24 sata
Predškolska ustanova "Naša radost" obavestila je roditelje, odnosno druge zakonske zastupnike dece koja pohađaju tu ustanovu, da im je, usled poboljšanja epidemiološke situacije u gradu, od danas omogućen ulazak u vrtiće nakon godinu dana… »

OPROŠTAJ OD MILANA KOSANOVIĆA: "Kosane, šampioni nikada ne umiru"

Moj Novi Sad pre 24 sata
U svečanoj sali FC "Vujadin Boškov" u Veterniku danas je održana komemoracija povodom smrti sportskog direktora FK Vojvodina Milana Kosanovića. U prisustvu članova porodice, gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, predstavnika rukovodstva i… »

Uhvaćen u Ulici Modene s tri paketića heroina, u kolima držao sekiru

Moj Novi Sad pre 23 sata
Novosadska policija podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv 38-godišnjeg meštanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako je saopšteno iz… »

Vojvodina, najnovije vesti »