Vojvodina

Nordijsko hodanje kao pomoć rehabilitaciji obolelih od multiple skleroze

RTV pre 21 sat
STARI SLANKAMEN - Pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, danas je u Specijalnoj bolnici "Stari Slankamen" promovisan projekat "Nordijsko hodanje stazom jednakih". Projekat su realizovali… »

Policija uhapsila dvojicu osumnjičenih za razbojništva

Subotica.com pre 21 sat
Subotička policija rasvetlila je dva krivična dela razbojništva i uhapsila dve osobe. U policijskom saopštenju navodi se da postoji sumnja da je I. K. (1973) iz Subotice, u septembru ove godine, provalio u kuću na periferiji grada, nakon čega je… »

Uz brojne zvanice i koncert održana prva "Revija brendova" u šoping centru "Promenada"

Moj Novi Sad pre 22 sata
U subotu veče je završen najprestižniji modni događaj specijalnom revijom i koncertom u novosadskom šoping centru "Promenada". Ovaj događaj je okupio brojne poznate ličnosti kao što su: Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić… »

Popravljen kvar, Crveni čot ponovo emituje tv signal

RTV pre 23 sata
NOVI SAD - Zbog kvara na trafo stanici "Ledinci", predajnik Crveni čot ostao je bez električne energije i od 13.25 do 15:15 nije emitovao tv signal. Ekipe EPS-a su izašle na terenu i otklonile kvar na trafo stanici. Sliku nisu imali gledaoci koji… »

Na "Vašaru zimnice" za svakog po nešto

Subotica.com pre 22 sata
Tradicionalni "Vašar zimnice" održan je u subotu na Kvantaškoj pijaci. Kupci koje je zatekla ekipa TV Subotice na Kvantaškoj pijaci, zimnicu uveliku spremaju. Ostavljaju se paprike, krastavci, a kupuje se voće i povrće i za jelo. Ono zbog čega… »

Napadači na aktivistu Dejana Bagarića osuđeni na uslovne kazne

Moj Novi Sad pre 23 sata
Student i jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Novom Sadu koji je proletos pretučen u kampusu Novosadskog univerziteta izjavio je danas da se ne oseća nimalo bezbedno, naročito nakon što se tužilaštvo nagodilo s dvojicom okrivljenih… »

Do 22. oktobra pravo Miholjsko leto

RTV pre 24 sata
BEOGRAD - U Srbiji se do 22. oktobra nastavlja trend natprosečno toplog vremena za ovo doba godine. "Do početka naredne nedelje možemo očekivati ovakvo stabilno, suvo, natprosečno toplo vreme, pravo Miholjsko leto", rekao je Tanjugu meteorolog… »

Novi Sad prvi u Srbiji "planira" kulturu pet godina unapred

RTV pre 24 sata
NOVI SAD - Na trogodišnjicu od dobijanja titule Evropske prestonice kulture, Novi Sad je postao jedinstven primer u Srbiji i regionu, čije ustanove kulture imaju petogodišnju strategiju rada. Na tome je u proteklih godinu dana radilo nekoliko stotina… »

Vučević: Novi Sad ima prepoznatljive brendove koji su važni za turizam

Blic pre 23 sata
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju jednodnevne konferencije pod nazivom “Turizam Srbije-partnerstva za budućnost” koju organizuje medijska kuća Adrija Medija Grupa u Beogradu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva… »

Bahato parkiranje odraz (ne)kulture, sankcionisanje daje delimične rezultate

Subotica.com pre 23 sata
Iako Subotica raspolaže sa više od 2.800 parking mesta koja su u nadležnosti JKP "Parking", primeri nepropisnog, pa i bahatog parkiranja na trotoarima, biciklističkim stazama i zelenim površinama mogu se videti gotovo svakoga dana, na šta ukazuje i… »

Vojvodina, najnovije vesti »