Vojvodina

KCV bogatiji za 10 respiratora

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Klinički centar Vojvodine bogatiji je za 10 aparata za mehaničku ventilaciju zahvaljujući Privrednoj komori Vojvodine i mađarskoj kompaniji "Limitles". Foto: KCV V.d. direktora KCV dr Edite Stokić je istakla da će ova donacija značajno… »

Održana Godišnja skupština Crvenog krsta Subotice

Subotica.com pre 1 dan
Kao najsvečaniji događaj u godini, Crveni krst Subotice sinoć je održao Godišnju skupštinu u Velikoj većnici Gradske kuće, na kojoj je usvojen Izveštaj o radu za prošlu i Plan rada za ovu godinu, a potom je usledio svečani deo sednice, u okviru… »

Ako vam još uvek nije uplaćeno 30 evra, pogledajte od čega to zavisi

Moj Novi Sad pre 1 dan
To što ste se za 60 evra državne pomoći prijavili prvog dana kada je počelo prijavljivanje, ne znači i da ćete prvi dobiti novac. Redosled isplate ne zavisi, naime, od dana kada ste podneli prijavu za novčanu pomoć, već od toga u kojoj banci ste… »

Festival "Španski metar" 20. maja u Beogradu i Novom Sadu

RTV pre 1 dan
BEOGRAD, NOVI SAD - Filmski festival "Španski metar" biće održan 13. put od 20. maja do 6. juna u Beogradu i Novom Sadu, na različitim lokacijama ova dva grada, u organizaciji Instituta Servantes. Najnovije izdanje manifestacije otvoriće program… »

Zaposleni u GSP –u pomažu kolegi čiji je dom izgoreo u požaru

Dnevnik pre 1 dan
Porodica Milosava Zagorčića iz Begeča, koji u JGSP “Novi Sad” radi već 25 godina, 26. aprila ostala je bez doma usled požara koji je izbio oko 22.30 časova tog dana u njihovoj porodičnoj kući. U požaru, porodica Zagorčić izgubila je sve –… »

NAŠ IZBOR: Top 5 salaša u okolini Novog Sada

Moj Novi Sad pre 1 dan
Ponekad je beg iz gradske vreve najbolja stvar koju možete da učinite za sebe. Kako biste osigurali da prođe uspešno, predlažemo da posetite neki od lokalnih salaša. Karakterističan i verovatno najvažniji deo vojvođanske turističke ponude čine… »

Železnička stanica u Novom Sadu: Ponesite lampu VIDEO

B92 pre 1 dan
Da li je novosadska železnička stanica još uvek bez struje kao što je bila pre dva dana? Vozovi idu redovno, ali struje na stanici i dalje nema. Kako saznajemo od infrastrukture železnice 3. maja je došlo do požara na trafostanici na novosadskoj… »

U Kikindi koronom zaražena 351 osoba

RTV pre 1 dan
KIKINDA - Na području Kikinde, prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, aktivan je 351 slučaj zaraze koronavirusom. Do sada je vakcinisano više od 19.000 građana prvom dozom, dok je od tog broja, kompletno imunizovano više od 14.600… »

U kikindskoj Upravi za trezor uskoro redomati

RTV pre 1 dan
KIKINDA - Kako bi građani sve poslove iz nadležnosti Uprave za trezor obavljali brže i efikasnije, u filijali Uprave u Kikindi u najskorijem periodu biće postavljeni redomati, uređaji koji znatno utiču na smanjenje gužvi i ukidaju potrebu za… »

Ljiljana Stojanov u svom domaćinstvu ima nekoliko emua

Dnevnik pre 1 dan
ZRENjANIN: Ljiljana Stojanov iz Zrenjanina i njen suprug pre tri godine kupili su četri pileta emua. Emu je, inače, druga po veličini savremena ptica, jedini živi predstavnik roda Dromaius. Naraste čak i do dva metra. - Piliće iz Mađarske kupili… »

Vojvodina, najnovije vesti »