Vojvodina

U Sremu povoljnija epidemiološka situacija

RTV pre 16 sati
SREMSKA MITROVICA - U Sremskom okrugu epidemiološka siutacija je i dalje vanredna, ali je primećen pad broja novoobolelih od korona virusa u svim opštinama u Sremskom okrugu izuzev Stare Pazove i Pećinaca. Ukupno aktivnih slučajeva u Sremu je 519… »

Akcija pošumljavanja: Sadnice duž prilaza novom groblju u Šidu

B92 pre 17 sati
Javno komunalno preduzeće "Standard" Šid nastavlja akciju pošumljavanja u cilju očuvanja životne sredine. Ovaj put sadnice su posađene duž prilaza novom groblju u Šidu, pišu Sremska televizija. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici… »

VUČIĆ O SKUPU NA KEJU: "Ne možete ljudima da zabranite nešto sa čime su živeli 40 godina"

Moj Novi Sad pre 16 sati
U razgovoru s medijima nakon jučerašnje sednice Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke, predsednik Srbije osvrnuo se i na komemorativni skup koji je održan u Novom Sadu povodom smrti Đorđa Balaševića. Da podsetimo, prekjučerašnjem… »

Radari za bezbednost đaka uskoro ispred još tri novosadske škole

Moj Novi Sad pre 17 sati
U okviru nastavka projekta o održavanju i unapređenju opreme za kontrolisanje saobraćaja u Novom Sadu i okolini, grad nabavlja nove posebne znakove sa radarima za zone osnovnih škola. – Dva takva radara, na preporuku saobraćajne policije… »

Uspešna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Titelu

Dnevnik pre 18 sati
TITEL: Akcija dobrovoljnog davanja krvi održana je u Titelu u prostorijama Ustanove za zaštitu prirode „Titelski breg“. Na akciju Crvenog krsta Titel se odazvalo skoro 50 ljudi, dok je njih 39 ispunilo predviđene uslove i dalo krv. Nakon… »

Obeležen nacionalni praznik Bunjevaca

Subotica.com pre 17 sati
Dan izbora prvog Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine, 23. februar, ove godine je protekao u znaku punoletstva ovog, vrlo važnog tela za Bunjevce. Iako je slavlje zbog aktuelne epidemiološke situacije izostalo, Savet je i ovoga puta dodelio… »

Velika ulaganja u biciklističku infrastrukturu u Novom Sadu

Dnevnik pre 18 sati
Nakon što je lane pokrenuta inicijativa da se na nivou države uvedu subvencije za kupovinu bicikala, Novi Sad je za to ove godine namenio osam miliona dinara iz gradske kase. Od izbijanja epidemije korona virusa i uvođnja vanrednosg stanja, sve je… »

Mlekoprodukt očuvao radna mesta

Dnevnik pre 19 sati
ZRENjANIN: Kompanija „Mlekoprodukt” je dala značajan doprinos ekonomskoj stabilnosti grada i razvoju zrenjaninske privrede, ocenio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura prilikom sastanka sa novim generalnim direktorom „Savencija grupe” za… »

Izložba Božansko nadahnuće – Miroslavljevo jevanđelje u Kikindi

Dnevnik pre 19 sati
KIKINDA: Izložba „Božansko nadahnuće - Miroslavljevo jevanđelje“ otvorena je u ponedeljak u galeriji Kulturnog centra Kikinde, povodom Međunarodnog dana maternjeg jezika, a posetioci je mogu pogledati do petka, 26.februara. Otvaranju izložbe… »

Počelo prijavljivanje za besplatne IT kurseve u Novom Sadu

Moj Novi Sad pre 19 sati
Od osnivanja ove škole 2018. godine do danas, 49% polaznika je dobilo posao u IT kompanijama, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Besplatna i neprofitna škola IT Bootcamp, nastavlja svoj rad i u 2021. godini i to na četiri lokacije… »

Vojvodina, najnovije vesti »