Vojvodina

Počela isplata pomoći od 30 evra za korisnike socijalne pomoći i lica lišena slobode

Moj Novi Sad pre 17 sati
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali danas je potvrdio da je jutros počela uplata prvih 30 evra u dinarskoj protivvrednosti za 143.313 korisnika novčane socijalne pomoći i za 9.500 lica lišenih slobode. – Svesni smo da je pomoć… »

U Kanjiži jedinstven projekat za upošljavanje osoba sa smanjenim radnim sposobnostima

Dnevnik pre 18 sati
KANjIŽA: Centar za pružanje usluga socijalne zaštite opštine Kanjiža, zajedno sa Neprofitnim udruženjem za autizam „Sivarvanj“ iz Segedina, sprovodi projekat prekogranične saradnje „Unutar kruga - diverzitet i integracija“, skraćenog… »

Vakcinisano više od 13.000 Kikinđana - dostupan Sputnjik, Fajzer i Astra Zeneka, očekuje se i isporuka Sinofarma

RTV pre 18 sati
KIKINDA - Vakcinacija u Kikindi obavlja se zadovoljavajućom dinamikom. Do sada je prvu dozu primilo više od 17.000 građana, dok je potpuno vakcinisano više od 13.000 Kikinđana. Na vakcinalnom punktu dostupne su vakcine „Sputnjik“, „Fajzer“ i… »

Danas i sutra Novosadska cvetna pijaca na platou Spensa

NoviSad.com pre 19 sati
Novi Sad – Prva ovogodišnja Novosadska cvetna pijaca biće održana danas i sutra na platou ispred Spensa. Foto: Pokret gorana Novog Sada Sve posetioce tradiconalno očekuje veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, kako bi što… »

Baštenski otpad gomila, „Čistoći” nedostaju radnici i vozači

Dnevnik pre 18 sati
Odnošenje baštenskog otpada tokom protekle dve sedmice znatno je usporeno zbog nedostatka radnika i vozača, pojasnili su iz Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća” nakon što su se građani požalili da baštenski otpad nije odnošen duže vreme… »

Počelo prolećno održavanje kanalske mreže u Plandištu

Dnevnik pre 19 sati
PLANDIŠTE: Uklanjanjem rastinja teškom mehanizacijom na kanalskoj mreži između Velikog Gaja i Kupinika, još pre praznika nastavljen je projekat održavanja i unapređenja saobraćajne i komunalne infrastrukture na teritoriji opštine Plandište… »

Đurđevdanski uranak na Stražilovu

Dnevnik pre 19 sati
U duhu višedecenijske tradicije, juče ujutru je na praznik Svetog velikomučenika Georgija u Sremskim Karlovcima održan Đurđevdanski uranak. Grupa od pedesetak učenika Bogoslovije „Sveti Arsenije”, sa profesorom Ivanom Neđićem, peške je iz… »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopila tri para

Moj Novi Sad pre 18 sati
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu u periodu od 26. aprila do 2. maja 2021. godine. • Zana Divljanović i Nenad Veljković • Ana Barić i Vasilije Urban • Milica Radosavljev i Nikola Brkušanin… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 19 beba

Moj Novi Sad pre 19 sati
Devojčice brojnije ovog jutra. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 6. maja u sedam časova, do 7. maja u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 19 beba – 12 devojčica i sedam dečaka. Čestitamo!… »

Akademac: Sav info Infostuda

RTV pre 22 sata
NOVI SAD - Mi znamo da znanje ima granice, zato istražujemo, selektujemo, promišljamo i pitamo - a fokus naših debata je uvek na važnim pitanjima za mlade. Tendencija je da se već tokom studija što bolje usmerimo ka poslovima, stoga, pratite… »

Vojvodina, najnovije vesti »