Vojvodina

Nova ambulanta uskoro na Adicama

RTV pre 13 sati
NOVI SAD - Novosadsko naselje Adice dobiće novu ambulantu. Ambulanta će se nalaziti u bloku između Smederevske, Sime Šolaje, Žikice Jovanovića i Banjalučke ulice. Izgradnja ambulante predviđena je da opslužuje 20.000 građana Adica. Projekat za… »

MATIČAR: Venčani

Dnevnik pre 12 sati
Protekle nedelje u Novom Sadu su se venčali: Dragana Vasiljev i Ivan Dončić, Nina Markov i Zoran Martić, Tatjana Barčikin i Aleksandar Tankosić, Kristina Milić i Dejan Trifunović-Kiš, Mirjana Divjak i Aleksandar Farkaš, Mirjana Vasiljević i… »

MATIČAR: Umrli

Dnevnik pre 12 sati
Protekle nedelje u Novom Sadu su umrli: Predrag Đaković (1953), Pavle Jovanov (1936), Danica Jokić rođ. Zlokolica (1927), Ljubica Backović rođ. Mićunović (1928), Ljubomir Bašić (1972), Rozalija Bičkei rođ. Nađ (1926), Ivo Blažan (1941)… »

"Riznica ukusa Vojvodine" u sredu pred Beograđanima

Moj Novi Sad pre 13 sati
Panel diskusija pod nazivom "Riznica ukusa Vojvodine" – promocija istoimenog projekta i brošure – biće održana 16. oktobra u okviru gastronomsko-turističke manifestacije "Dani Vojvodine u Beogradu", u organizaciji DDOR osiguranja i Turističke… »

Gradonačelnik Novog Sada: Turizam je naša šansa

RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Gradonačеlnik Novog Sada Miloš Vučеvić prisustvovao jе konfеrеnciji "Turizam Srbijе - Partnеrstva za bolju budućnost" koju jе organizovala "Adrija mеdija grupa" u hotеlu "Crown Plaza" u Bеogradu. U toku trajanja tog… »

Popunjeni svi kapaciteti u objektima kovinske Ustanove za sport

Dnevnik pre 13 sati
KOVIN: Za kratko vreme koliko postoji Ustanova za sport Kovin postala je jedno od najživljih mesta u ovoj južnobanatskoj varošici. Direktor Dejan Janjević kaže da je Ustanova nova, osnovana rešenjem Skupštine opštine Kovin 2017. godine, a da su… »

Viši sud dobio priznanje za efikasnost u obradi starih predmeta

Subotica.com pre 13 sati
Na godišnjem savetovanju sudija koje tradicionalno održava u Vrnjačkoj Banji, Viši sud u Subotici je od strane Vrhovnog kasacionog suda nagrađen specijalnim priznanjem za dugogodišnje zalaganje za smanjenje broja starih predmeta. U ime kolektiva… »

U bačkopalanačkim školama vršnjačkog nasilja manje nego ranije

Dnevnik pre 14 sati
BAČKA PALANKA: Opštinsko veće Bačke Palanke razmatralo je izveštaj o bezbednosti učenika u jedanaest osnovnih, tri srednje škole i Predškolskoj ustanovi „Mladost”, za prošlu školsku godinu. Konstatovano je da je stanje za nijansu bolje nego… »

Pokrajina pomogla obnovu mehanizacije kanjiške poljoprivredne škole

Dnevnik pre 14 sati
KANjIŽA: Na ekonomiji Poljoprivredno tehničkog srednjoškolskog centra „Besedeš Jožef“ u Kanjiži, u prisustvu zamenika pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Roberta Otota, predstavljena je oprema koju je škola u… »

Vrbas i Ruska humanitarna misija pokreću „Mobilnu kliniku“

Dnevnik pre 14 sati
VRBAS: Opština Vrbas i Nezavisna neprofitna organizacija za podršku humanitarnim programima „Ruska humanitarna misija” sarađivaće na osnovu nedavno potpisanog memoranduma, pri realizaciji dobrotvornih programa u cilju podrške jačanja i razvoja… »

Vojvodina, najnovije vesti »