Vojvodina

Milisav Savić otvara 47. Brankovo kolo

RTV pre 15 sati
RTV: Milisav Savić otvara 47. Brankovo kolo
SREMSKI KARLOVCI - Najveću pesničku manifestaciju u Srbiji i okruženju -"Brankovo kolo", svojom besedom o Branku Radičeviću, otvoriće ugledni srpski pisac Milisav Savić, kojem će tom prilikom, za ukupno književno delo, biti uručena "Statueta Branka Radičevića" (rad vajara Jovana... »

Bronze zlatnog sjaja za stonotenisere Tvrđave

RTV pre 4 sata
RTV: Bronze zlatnog sjaja za stonotenisere Tvrđave
NOVI SAD - Nakon održanog 9. ekipnog seniorskog šampionata države u stonom tenisu za sportiste sa invaliditetom održanom u Zemunu, u vitrine najmlađeg stonoteniskog kluba, koji postoji tek šet meseci, novosadske "Tvrđave -021" stigle su i prve medalje sa državnog šampionata. Bronzane... »

Osnovci polažu završne ispite

RTV pre 7 sati
RTV: Osnovci polažu završne ispite
NOVI SAD - Rešavanjem testova iz srpskog jezika, đaci osmog razreda osnovnih škola započeli su polaganje završnog ispita. Oni će sutra polagati test iz matematike, dok će u sredu rešavati kombinovani test, koji se sastoji od pitanja iz pet predmeta – fizike, hemije, geografije, biologije i... »

Oprez i pojačana bezbednost na divljim plažama

RTV pre 7 sati
RTV: Oprez i pojačana bezbednost na divljim plažama
STARA PAZOVA - Dunav sa svojim čarima privlači veliki broj kupača, koji bi trebalo sa većom dozom opreza da ulaze u reku. Kako je u sremskom mestu, Belegišu ušuškanom uz Dunav, proverila je naša ekipa. Obala Dunava na teritoriji opštine Stara Pazova je razuđena što govori da postoji... »

Samostalna izložba Nine Milivojević

RTV pre 7 sati
RTV: Samostalna izložba Nine Milivojević
NOVI SAD - Izložbe radova studenata završne godine Departmana likovnih umetnosti Akademije umetnosti, tradicionalno se održavaju svake godine i predstavljaju značajan deo novosadske kulturne scene, kao i sponu između institucija u oblasti kulture i akademije. To je i prilika da se studenti... »

Besplatne edukativno-zabavne radionice

RTV pre 7 sati
RTV: Besplatne edukativno-zabavne radionice
NOVI SAD - I dok su osmaci u obavezama, ostali osnovci već su na raspustu. deca koja leto provode u Novom Sadu, i ove godine moći će da pohađaju brojne besplatne edukativno-zabavne radionice, predstave, muzičke i likovne sekcije, kao i sportska dešavanja na otvorenom. Roditelji kažu da uprkos... »

Inđija usvojila rebalans budžeta

RTV pre 7 sati
RTV: Inđija usvojila rebalans budžeta
INĐIJA - Dogradnja objekta "Neven", Predškolske ustanove "Boško Buha" u Inđiji, glavna je stavka rebalansa opštinskog budžeta. Budžet su danas usvojili odbornici. Proširenjem vrtića "Neven", nadležni kažu da će liste čekanja za upis biti znatno smanjene, a taj problem biće rešen kada... »

Vremešnim Kikinđanima penzionerski dom nudi i zabavu i pomoć i negu

RTV pre 8 sati
RTV: Vremešnim Kikinđanima penzionerski dom nudi i zabavu i pomoć i negu
KIKINDA - Zahvaljujući novom programu Gerontološkog centra u Kikindi, stariji građani sada imaju mogućnost da na jednom mestu budu pod stalnim nadzorom stručnog osoblja, a pored zajedničkog provedenog vremena, dobiju i svu neophodnu negu. Projekat ''Pomoć u kući i dnevni boravak'' trajaće... »

Zaraženi komarci: Pretnja za pse

RTV pre 8 sati
RTV: Zaraženi komarci: Pretnja za pse
SOMBOR - Tropska bolest, srčani crv koju prenose komarci, preti da prepolovi populaciju pasa u Srbiji. Troškovi lečenja su veliki sa neizvesnim ishodom, ali reakcije nadležnih nema. Prema tvrdnjama veterinara svaki drugi ili treći pas u Srbiji oboleo je od srčanog crva. Ako uzmemo u obzir da... »

Humanitarni koncert za Dragana

RTV pre 10 sati
RTV: Humanitarni koncert za Dragana
NOVI SAD - Humanitarni koncert za pomoć Draganu Jakšiću održaće se u subotu 23. juna u SKC Fabrika, a nastupiće Klajd, Čupavci i UV. Dragan Jakšić je sredinom 2016. godine doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške povrede. Uprkos lošim prognozama lekara i malim šansama da... »

©2018 Netmark d.o.o.