Vojvodina

"Likovni susreti" u Vršcu okupili decu, odrasle, zdrave, obolele i osobe sa invaliditetom

RTV pre 47 minuta
RTV: "Likovni susreti" u Vršcu okupili decu, odrasle, zdrave, obolele i osobe sa invaliditetom
VRŠAC - U prostorijama KC Vršac održana je kreativno inkluzivna radionica "Likovni susreti", u kojoj su učestvovali oboleli od multiple skleroze, deca i mladi sa invaliditetom, invalidi rada i đaci osnovne škole. Radionici čiji je cilj bilo okupljanje dece i odraslih u svrhu druženja,... »

Stara Pazova: Ove godine u saobraćajnim nesrećama poginulo 4 osobe

RTV pre 48 minuta
RTV: Stara Pazova: Ove godine u saobraćajnim nesrećama poginulo 4 osobe
STARA PAZOVA - U poslednje tri godine tokom letnjih meseci nastradalo je 558 osoba, a ovo godišnje doba najkritičnije je kada se govori o bezbednosti vozača u saobraćaju. S tim u vezi, Javno preduzeće "Putevi Srbije" obeležava Evropski dan bez poginulih na putevima u okviru Evropske nedelje... »

Sanira se obala Dunava kod Vajske

RTV pre 2 sata
RTV: Sanira se obala Dunava kod Vajske
VAJSKA - Sanacija leve obale reke Dunav u zoni crpne stanice "Labudnjača", kod Vajske, započeta pre dva meseca, nastavljena je ove nedelje. Tokom jula u okviru pripremnih radova raskrčeno je rastinje i obavljeno nulto snimanje terena. Međutim, loša hidrološka situacija, nizak vodostaj Dunava,... »

Radnici "Radijatora" bez posla, upozoravaju na ekološku katastrofu

RTV pre 3 sata
RTV: Radnici "Radijatora" bez posla, upozoravaju na ekološku katastrofu
ZRENJANIN - Radnici zrenjaninskog "Radijatora", koji je u zakupu firme "Nodular", ostali su bez posla. Njih stotinak se okupilo ispred fabrike, pokušavajući da ukažu na ekološke posledice ukoliko se ne obezbedi repromaterijal na ispravan način. Zakupac je samo obustavio proizvodnju. U fabrici... »

Sremska Mitrovica spremna za grejnu sezonu

RTV pre 3 sata
RTV: Sremska Mitrovica spremna za grejnu sezonu
SREMSKA MITROVICA - Korisnici daljinskog sistema grejanja u Sremskoj Mitrovici, koji koriste usluge Toplifikacija godinama ne menjaju mišljenje. Zadovoljni su i imaju potpuno poverenje u ovo preduzeće. Po prestanku sezone grejanja ovo preduzeće prionulo je odmah na posao, prioritet su imale... »

Obnovljen vrtić u Novim Kozarcima

RTV pre 3 sata
RTV: Obnovljen vrtić u Novim Kozarcima
NOVI KOZARCI - Predškolska ustanova ''Šilja'' u Novim Kozarcima kod Kikinde kompletno je uređena zahvaljujući sredstvima kompanije NIS. Više od dva miliona dinara, koliko je izdvojeno za radove, utrošeno je na rekonstrukciju spoljašnjosti zgrade, kao i renoviranje dela unutrašnjosti. Deca u... »

Počele pripreme za Novosadski maraton

RTV pre 3 sata
RTV: Počele pripreme za Novosadski maraton
NOVI SAD - Pripreme za 26. Novosadski maraton počele su danas održavanjem sastanka predsednika Skupštine Grada Novog Sada i predsednika Organizacionog odbora Novosadskog maratona Zdravka Jelušića i predstavnika ustanova, preduzeća i institucija koje učestvuju u organizovanju trka Novosadskog... »

Partijarh Pavle dobija ulicu u Starim i Novim Banovcima

RTV pre 5 sati
RTV: Partijarh Pavle dobija ulicu u Starim i Novim Banovcima
STARA PAZOVA - Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Stara Pazova usvojene su odluke koje se tiču utvrđivanja naziva po dve ulice u Novim Banovcima i Surduku, kao i odluke o promeni naziva delova ulica u Starim i Novim Banovcima. Odlukama je predloženo da se u Novim Banovcima dodele nazivi za... »

Spajaju se Gimnazija i Građevinska škola u Apatinu

RTV pre 5 sati
RTV: Spajaju se Gimnazija i Građevinska škola u Apatinu
APATIN - Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine je na 24. sednici većinom glasova donela odluku o broju i prostornom rasporedu javnih srednjih škola na teritoriji pokrajine. To podrazumeva i spajanje srednjih škola, a mrežu javnih srednjih škola čini 129 srednjih škola raspoređenih u sedam... »

Škola kukičanja i veza po pismu

RTV pre 7 sati
RTV: Škola kukičanja i veza po pismu
NOVI SAD - Kolo srpskih sestara Eparhije Bačke organizuje školu veza po pismu, od 25. septembra i školu kukičanja, od 28. septembra. Obuka će se odvijati jednom nedeljno, u trajanju od dva školska časa, i to utorkom vez, a petkom kukičanje, sa početkom u 16.00 časova. Zainteresovani... »

©2018 Netmark d.o.o.