Kurir, najnovije vesti

Aleksandar bocan harčenko: Rusija najbolje sarađuje sa Srbijom

Kurir pre 2 sata
Rusija želi saradnju sa svim zemljama zapadnog Balkana, ali najbolju ima sa Srbijom, koja je najmoćnija država regiona. Vidljivo i očigledno je da Srbija ima politiku koju smatramo najboljom na zapadnom Balkanu zahvaljujući ravnoteži i balansiranoj… »

Loznica brani predsednika: Klub odgovorio na optužbe Poledice da je Lukić nameštao utakmice

Kurir pre 2 sata
FK Loznica odgovorio je na optužbe da je njen predsednik Vlastimir Lukić nameštao utakmice. Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica optužio je Lukića za nameštanje, ali i za pretnje njegovoj porodici. Loznica se… »

Ana Bebić će u 2020. Roditi sina! Pevačica ne može da sakrije radost!

Kurir pre 2 sata
Ana Bebić gostujući u jednoj emisiji otkrila je da je u drugom stanju. Ona već ulazi u peti mesec i raduje se što će u 2020. godini roditi drugog sina. "U 2020. izbaciću i drugog sina!" nasmejala je ona sve pošto je završila priču o poslovnim… »

Prag na nogama, česi traže ostavku premijera: Desetine hiljada ljudi na ulici hoće smenu Babiša zbog korupcije (foto)

Kurir pre 2 sata
Desetine hiljada Čeha izašle su večeras na Vaclavski trg u Pragu da na vanrednom protestu bučno traže od premijera Andreja Babiša da podnese ostavku i vrati 18 miliona evra dotacija koje Evropska unija traži natrag od Češke, nakon izveštaja… »

Osumnjičeni hapšen u Srbiji: Ubica Baranina već robijao u Beogradu

Kurir pre 2 sata
Đukić je označeni pripadnik barske grupe na čijem je čelu Jovan Đurović, brat ubijenog Luke Đurovića, dok je Klisić navodno bio član suparničkog klana iz Bara, na čijem je čelu bio ubijeni Armin Muša Osmanagić. Stefan Đukić, koga… »

Britanska princezica neće dobiti željeni poklon za Božić: Roditelji odlučili da je još uvek mala za tako nešto

Kurir pre 2 sata
Britanski mediji pišu o željama kraljevske dece za Božić i navode da princeza Šarlota želi ponija, ali roditelji ga neće kupiti jer smatraju da je premala za jahanje. Šarlotina prabaka, kraljica Elizabeta, svog prvog ponija dobila je s četiri… »

Predsednik Srbije neće gledati zvezdu u Atini: Vučić objasnio zašto će preskočiti utakmicu crveno-belih sa Olimpijakosom

Kurir pre 2 sata
Kada igrate partiju šaha razmislite šta je sledeći potez protivnika, ne vaš i ne mislite da je protivnik gluplji i da razmišlja tupavo kao vi - to je mala lekcija političkim protivnicima koji misle da se razumeju u politiku, rekao je večeras… »

Ana Nikolić ima problem koji samo operacijom može da se reši! To će je koštati 7.000 €, a mesec dana će se oporavljati!

Kurir pre 2 sata
Ana Nikolić zahvaljujući operaciji smanjenja želuca uspela je da za samo nekoliko meseci skine više od 30 kilograma. Kako se dalje navodi, međutim, nedavno se suočila sa novim problemom - nakon drastičnog gubitka kilograma, na Aninom telu je ostao… »

Lančani sudar kod Novog Sada: 6 automobila se zakucalo jedan u drugi, povređeno više osoba!

Kurir pre 2 sata
NOVI SAD - U lančanom sudaru koji se večeras dogodio na izlazu iz Novog Sada prema Zrenjaninu, povređeno je više osoba. Kako saznajemo, u sudaru je učestvovalo šest vozila, koja su zbog vožnje neprilagođene uslovima puta, naletala jedno na drugo… »

Aleksandri prvi poljubac nije u lepom sećanju! A tek da čujete kako pamti prvi se*s! Otkrila sve bez dlake na jeziku!

Kurir pre 2 sata
Aleksandra Mladenović govoreći otvoreno o raznim detaljima iz privatnog života priznala je da joj prvi poljubac uopšte nije u lepom sećanju. Prvo se*sualno iskustvo, pak, pamti kao mnogo lepši događaj. "Prvi put sam se poljubila u osnovnoj školi… »

Vesti dana »