Kurir

Nemački zvaničnici prognoziraju: Samo je pitanje vremena kada će novi soj korone postati dominantan

Kurir pre 11 sati
Nemačka Vlada saopštila je danas da je izuzetno uznemirena širenjem varijante korona virusa koja je prvi put otkrivena u Velikoj Britaniji. Portparol Vlade Štefan Zajbert rekao je da ta nova varijanta predstavlja "veoma ozbiljnu opasnost" u zemlji… »

Brisel doneo odluku koja se neće svideti Vašingtonu i Londonu: Gvaido za EU više nije privremeni predsednik Venecuele!

Kurir pre 14 sati
Huan Gvaido iz Venecuele je "privilegovani sagovornik", ali se više ne smatra privremenim predsednikom, izjavile su države Evropske unije u ponedeljak, držeći se svoje odluke da mu vrate status. 27 država EU reklo je 6. januara da više ne mogu… »

Posle lokdauna sledi veliki talas rasprodaja u Austriji: Građani jedva čekaju, ali su trgovci u velikom problemu

Kurir pre 16 sati
Nakon ukidanja mere zaključavanja u Austriji, uslediće veliki talas rasprodaja, posebno u konfekcijskoj industriji. U skladištima lanaca koji prodaju odeću nagomilalo se više od 50 miliona neprodatih artikala, koji će posle otključavanja morati da… »

Đerlek: Vakcine efikasne za novi soj, obezbeđena i druga doza! Nema mesta za paniku

Kurir pre 18 sati
Za sve koji prime prvu dozu vakcine druga je obezbeđena, a sve tri dostupne vakcine u Srbiji efikasne su i za novi soj virusa, rekao je danas državni sekretar Mirsad Đerlek. "Pozivamo građana da se što pre vakcinišu. Ima mesta za opreznost, ne i za… »

Zbog neplaćanja poreza možete i u zatvor: Ako ne izmirite dugovanja prete visoke novčane kazne, porez moraju da plate i…

Kurir pre 19 sati
Za izbegavanje plaćanja poreza, i to ne samo na imovinu, ceh nije mali, a kazne se kreću i do 150.000 dinara. Procenat uvećanja poreza na imovinu najviše zavisi od lokacije na kojoj živi, ali i starosti nekretnine koju poseduje vlasnik. Kako je cena… »

Užasno vršnjačko nasilje u Baru: Grupa maloletnika brutalno tukla dečaka i sve snimala telefonom (foto)

Kurir pre 11 sati
Jedan maloletnik je u nedelju u Makedonskom naselju u Baru, pred grupom dečaka, brutalno pretukao vršnjaka, a sve je snimljeno kamerom. Dečaka je napadač snažno udarao šakama, u jednom trenu i stisnutom pesnicom, sve vreme ga gurajući. U jednom… »

Ona je mene smuvala, kupila mi je 101 ružu, bile smo zajedno! Matora iznela svu intimu sa Minom: Otkrila koliko im je trajala…

Kurir pre 10 sati
U toku raspodele nedeljnih budžeta Jovana Tomić Matora, kao ovonedeljni vođa, dodelila je većinu, a naredni budžet koji je dala, bio je za Đorđa Milutinovića. - Mali budžet i za Đoleta. Imam isto mišljenje o njemu kao o Caru. Njemu se Mina… »

Nemci u šoku: Tri muškarca pekla svinje u podrumu zgrade, prijavio ih komšija! Intervenisali i vatrogasci

Kurir pre 12 sati
Tri muškarca dobila su krivičnu prijavu nakon što ih je komšija prijavio jer su pekli svinje u podrumu stambene zgrade u nemačkom Nojštatu! Policija je došla po prijavi i u podrumu zatekla dvojicu muškaraca starih 26 i 37 godina, kao i dve svinje… »

Led se topi brže nego ikad: Nestali bilioni kubnih tona sa glečera, nivo mora se povećava, a temperatura raste

Kurir pre 13 sati
Led na Zemlji danas se topi brže nego 1990-tih, a klimatske promene generišu globalni porast temperature vazduha, navodi se u novim istraživanjima. Sve u svemu, od sredine '90-tih istopilo se 28 biliona kubnih tona leda sa glečera, u ledenim morima i… »

Hteo da prokrijumčari 74 kameleona: Maštovito ih sakrio u čarape i ambalaže od sladoleda, ali kroz carinu nije prošao…

Kurir pre 16 sati
Austrijske vlasti zaustavile su na aerodromu u Beču čoveka koji je pokušao da prokrijumčari 74 kameleona iz Afrike, inače zaštićenu vrstu. Naime, muškarac (56), čiji identitet nije saopšten, sakrio je životinje u čarape i praznu ambalažu od… »

Kurir, najnovije vesti »