Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

(Foto) Šutanovac kandidat za gradonačelnika: Koalicija oko DS predala listu za beogradske izbore

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD- Koalicija okupljena oko Demokratske stranke, koju čine Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Zelena ekološka partija - Zeleni, predala je listu za predstojeće izbore u Beogradu. Sinoć predata zajednička lista nosi naziv "Da oslobodimo Beograd" a prva na listi je prof. dr Vesna... »

UNMIK: Nismo još dobili zahtev Beograda da se uključi u istragu o ubistvu Olivera Ivanovića

Kurir pre 17 sati
Unmik još nije dobio zahtev iz Beograda da se Srbija uključi u istragu o ubistvu lidera Građanske incijative SDP Olivera Ivanovića, izjavila je portarolka Misije Sanam Dolatshahi. "Upoznati smo sa izjavom predsednika Vučića, ali još nismo primili nikakav zvaničan zahtev te prirode", rekla je... »

Patrijarh Irinej: Pucanj u Olivera Ivanovića je pucanj u Srbe i u Srbiju

Kurir pre 20 sati
BEOGRAD - Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Irinej oglasio se nakon surovog ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Izjavu patrijarha prenosimo u celosti: "Oliver Ivanović je, kao izuzetan poznavalac teške situacije u kojoj se odavno nalazi srpski narod na Kosovu i... »

Vučić i Tači razgovarali telefonom: Ključno otkrivanje i privođenje pravdi počinilaca ubistva Olivera Ivanovića

Kurir pre 15 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom privremenih institucija Prištine, Hašimom Tačijem. Dvojica sagovornika saglasila su se da je dijalog Srba i Albanaca, kao i zajednički rad na smirivanju i stabilizaciji prilika na Kosovu i Metohiji,... »

(Kurir TV) telo Olivera Ivanovića dopremljeno u Beograd: U pratnji supruge Milene prebačeno u kapelu na Novom groblju

Kurir pre 15 sati
Telo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, koji je juče ubijen u Kosovskoj Mitrovici, dopremljeno je u Beograd gde će biti sahranjen. Ivanovićevo telo dopremljeno je na Novo groblje, gde bi sutra trebalo da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Ivanovića je juče ispred... »

Stoltenberg: Makedonija će biti pozvana u NATO kad se reši spor sa imenom

Kurir pre 17 sati
On je rekao da pozicija NATO nije promenjena, odnosno, da se sve odluke donose na osnovu koncenzusa svih saveznika. Stoltenberg, koji večeras dolazi u dvodnevnu posetu Makedoniji, pozdravio je obnovljene pregovore Skoplja i Atine, ali je dodao da nije u njegovoj nadležnosti rešavanje spora s... »

Ivanov neće albanski kao službeni jezik: Predsednik Makedonije stavio veto na zakon o jezicima

Kurir pre 15 sati
"Umesto da u duhu dijaloga i suživota gradimo multietničko društvo pomoću pravednih i opšteprihvaćenih zakona, mi donosimo nepravedan i represivan zakon kojim se favorizuje samo albanski jezik", rekao je Ivanov u obraćanju javnosti. On je naveo i da je makedonskom Sobranju danas uputio pismo... »

Nemački novinar o ubistvu Olivera Ivanovića: Njegov pragmatizam i umerenost su mu stvorili brojne neprijatelje, ali je on ignorisao sve pretnje

Kurir pre 15 sati
Nemačka štampa opširno piše o ubistvu Olivera Ivanovića, a u uglednom listu Frankfurter algemajne cajtung pojavio se tekst dopisnika sa Balkana Mihaela Martnesa pod naslovom „Smrt u bastionu balkanske mafije“, u kome Martens analizira Ivanovićevu ulogu u političkom životu Srbije i Srba... »

Promene na čelu Agencije za borbu protiv korupcije: Sikimić imenovan za novog direktora

Kurir pre 18 sati
Odbor Agencije za borbu protiv korupcije danas je izabrao Dragana Sikimića za direktora, objavljeno je na sajtu te institucije. Dragana Sikimića, zamenika direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Odbor je izabrao jednoglasno, a na sednci su jednoglasno izabrani i novi predsednik Odbora... »

Do sada zaraženo 500 osoba u Srbiji: Od malih boginja obolelo 13 zdravstvenih radnika KCS

Kurir pre 20 sati
BEOGRAD - Male boginje (morbile) od novembra do danas dijаgnostikovаne su kod 13 zdravstvenih radnika Kliničkog centrа Srbije (KCS), u kojem ima oko 7.000 zaposlenih radnika, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi. Kako je rečeno, nekoliko zdrаvstvenih rаdnikа već je izlečeno i vrаtili su... »

Rebić: EULEX i UNMIK još nisu odgovorili

Danas  pre 46 minuta  još 16 povezanih

Novak jači od Monfisa i nehumanih uslova u Melburnu

Noizz  pre 1 sat  još 18 povezanih

Miroslav Ivanović: Niko od političara neće držati govore

Danas  pre 58 minuta  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.