Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

Stravične poplave, a najgore tek dolazi! Vanredno stanje u Kosinjskoj dolini, Kostajnici, Jasenovcu...

Kurir pre 8 sati
ZAGREB - U Hrvatskoj su na snazi vanredne mere zbog poplava u Kosinjskoj dolini, Kostajnici i na području Jasenovca, a vrhunac vodenog talasa tek se očekuje. U poplavljenoj Kosinjskoj dolini putevi su poplavljeni te oko 500 ljudi na tom području zavisi od čamaca. Na poplavljenim područjima su... »

Država dala srpskim povratnicima kod Kline traktor Petković: Ovo su pravi borci koji u Metohiji svedoče srpsko postojanje

Kurir pre 6 sati
Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković predao je danas srpskim povratnicima u selu Grebnik kod Kline traktor, zahvaljujući kojem će sa mnogo manje troškova, a mnogo više izvesnosti otpočeti prolećne ratarske radove. Reč je o donaciji beogradskog privrednika... »

(Foto) obišao vojnike na frontu: Asad posetio sirijske trupe u Guti

Kurir pre 2 sata
Sirijska državna televizija objavila je danas fotografije predsednika te zemlje Bašara al Asada tokom posete trupama na liniji fronta u novoosvojenim oblastima Istočne Gute, blizu prestonice Damaska. Asad je prikazan kako stoji pored tenka, okružen vojnicima na ulici u regionu u kojem u... »

(Video) Izlaznost U svemiru 100 odsto: Ruski kosmonaut glasao u Međunarodnoj kosmičkoj stanici

Kurir pre 32 minuta
Kosmonaut Anton Škapljerov glasao je na predsedničkim izborima u Rusiji i stupio u kontakt sa Centralnom izbornom komisijom (CIK) Rusije. Явка на МКС составила 100%... »

Alarmantno kod petrinja: Pomerilo se brdo, meštani se evakuišu!

Kurir pre 5 sati
Zbog klizišta na području Petrinje i pomeranja brda geolozi su, nakon obilaska terena, preporučili meštanima da se evakuišu. Geolozi su obišli klizište u Prnjavoru Čuntićom nedaleko od Petrinje i utvrdili da je stanje alarmantno, odnosno da se brdo pomerilo desetak centimetara. Stanovnicima... »

Rusija: Velika Britanija zabranila našim diplomatama pristup Skripalju

Kurir pre 8 sati
Britanske vlasti odbile su da odobre pristup ruskih diplomata bivšem ruskom špijunu Sergeju Skripalju, koji je otrovan u engleskom gradu Solsberiju ranije ovog meseca, a kao obrazloženje London navodi da je Skripalj britanski državljanin, saopštila je ruska ambasada u Londonu. "Tražili smo... »

Srbi pronašli raj za kupovinu: Cene niže nego kod nas, a na granici vraćaju i do 200 evra! Iz Beograda stižete za 2 sata tamo!

Kurir pre 3 sata
Državljani Srbije često odlaze u Mađarsku u kupovinu jer su tamo neki proizvodi ne samo jeftiniji, već se ušteda može ostvariti i vraćanjem poreza na granici. Tako se u susednoj Mađarskoj znatno jeftinije mogu kupiti hrana, kozmetika, kućna hemija, hrana za pse, tehnička roba pa i... »

Ukrajina krši međunarodne pravne norme: Ne daju Rusima da glasaju u ambasadi i konzulatima

Kurir pre 10 sati
KIJEV - Ukrajina krši međunarodne zakone tako što ne dozvoljava ruskim državljanima da glasaju u diplomatskim predstavništvima Rusije. Biračko mesto u ruskoj ambasadi u Kijevu otvoreno je po planu, u 8:00 sati po lokalnom vremenu, ali su u zgradu mogli da uđu samo pripadnici osoblja ambasade.... »

Teška subotnja noć iza beograđana: Sevnuo nož u Trgovačkoj, povređen mladić (20)

Kurir pre 11 sati
U Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj su dve osobe lakše povređene, dok je u Trgovačkoj ulici uboden muškarac, koji nije vitalno ugrožen, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, muškarac - star oko 20 godina - zadobio je ubodnu... »

Načelnik Opštine uhapšen u Sarajevu: Udario autom pešaka, nesrećnik preminuo u bolnici

Kurir pre 11 sati
SARAJEVO - Načelnik Opštine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić još je u pritvoru pošto je uhapšen posle nesreće koja se dogodila u subotu u sarajevskom naselju Grbavici. Efendić je svojim "golfom" udario pešaka S.E. (1941) iz Sarajeva i to tako da je nesrećni čovek preminuo u bolnici od... »

©2018 Netmark d.o.o.