Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

Stoltenberg: Makedonija će biti pozvana u NATO kad se reši spor sa imenom

Kurir pre 11 sati
On je rekao da pozicija NATO nije promenjena, odnosno, da se sve odluke donose na osnovu koncenzusa svih saveznika. Stoltenberg, koji večeras dolazi u dvodnevnu posetu Makedoniji, pozdravio je obnovljene pregovore Skoplja i Atine, ali je dodao da nije u njegovoj nadležnosti rešavanje spora s... »

Ivanov neće albanski kao službeni jezik: Predsednik Makedonije stavio veto na zakon o jezicima

Kurir pre 9 sati
"Umesto da u duhu dijaloga i suživota gradimo multietničko društvo pomoću pravednih i opšteprihvaćenih zakona, mi donosimo nepravedan i represivan zakon kojim se favorizuje samo albanski jezik", rekao je Ivanov u obraćanju javnosti. On je naveo i da je makedonskom Sobranju danas uputio pismo... »

Nemački novinar o ubistvu Olivera Ivanovića: Njegov pragmatizam i umerenost su mu stvorili brojne neprijatelje, ali je on ignorisao sve pretnje

Kurir pre 9 sati
Nemačka štampa opširno piše o ubistvu Olivera Ivanovića, a u uglednom listu Frankfurter algemajne cajtung pojavio se tekst dopisnika sa Balkana Mihaela Martnesa pod naslovom „Smrt u bastionu balkanske mafije“, u kome Martens analizira Ivanovićevu ulogu u političkom životu Srbije i Srba... »

Promene na čelu Agencije za borbu protiv korupcije: Sikimić imenovan za novog direktora

Kurir pre 12 sati
Odbor Agencije za borbu protiv korupcije danas je izabrao Dragana Sikimića za direktora, objavljeno je na sajtu te institucije. Dragana Sikimića, zamenika direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Odbor je izabrao jednoglasno, a na sednci su jednoglasno izabrani i novi predsednik Odbora... »

Do sada zaraženo 500 osoba u Srbiji: Od malih boginja obolelo 13 zdravstvenih radnika KCS

Kurir pre 14 sati
BEOGRAD - Male boginje (morbile) od novembra do danas dijаgnostikovаne su kod 13 zdravstvenih radnika Kliničkog centrа Srbije (KCS), u kojem ima oko 7.000 zaposlenih radnika, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi. Kako je rečeno, nekoliko zdrаvstvenih rаdnikа već je izlečeno i vrаtili su... »

(Foto) srce da prepukne poslednji oproštaj oliverove sestre Nataše: Zna li Srbija kakvog je junaka izgubila?

Kurir pre 16 sati
Nataša Ivanović Ilić, sestra ubijenog Olivera Ivanovića, oglasila se nakon ovog nemilog događaja na društvenim mrežama, napisavši potresne statuse koji su ostavili bez teksta njene prijatelje i poznanike. Nataša se na Tviteru od svog brata Olivera oprostila uz reči da je porodica ponosna... »

Radnik obezbeđenja redakcije dnevni telegraf pozvan da svedoči: Nastavlja se suđenje optuženima za ubistvo Ćuruvije

Kurir pre 19 sati
BEOGRAD - Suđenje optuženima za ubistvo novinara i izdavača Slavka Ćuruvije trebalo bi da se danas nastavi u Specijalnom sudu u Beogradu. Na prethodnom ročištu, u decembru prošle godine, najavljeno je da će kao svedok biti pozvan i član obezbeđenja redakcije " Dnevnog telegrafa" Neša... »

(Foto) ovo su detalji hapšenja u hotelu metropol: Dileri iz Australije i Libana pali zbog droge u Beogradu

Kurir pre 17 sati
BEOPGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su u Beogradu trojicu australijskih državljana koji su deo organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za krijumčarenje... »

Šok u Kataloniji! Puđdemon se vraća na čelo? Iz Madrida stiže žestok odgovor: Ako se to dogodi, zadržavamo kontrolu nad tim regionom!

Kurir pre 18 sati
Ove dve grupe osvojile su 66 od 135 mesta u parlamentu koji će danas održati prvu sednicu posle 83 dana. Španija je, međutim, juče odbacila kao apsurdne sugestije da bi Puđdemon mogao da upravlja Katalonijom iz egzila. Madrid je takođe naveo da će ako parlament ipak izabere Puđdemona za... »

Tilerson zapretio kimu: Nastavi s ovakvom politikom i napašćemo te!

Kurir pre 19 sati
"Mi svi treba da budemo veoma trezveni i realni u ovoj situaciji", rekao je Tilerson na pitanje da li Amerika treba da bude zabrinuta zbog mogućnosti rata. Rex Tillerson warns military action on North Korea unless diplomacy works https://t.co/nrken8MPOm — The Indian Express (@IndianExpress)... »

Maša uspešna – još jedan meč do Novakovog

B92  pre 56 minuta  još 3 povezane

Veto Ivanova na Zakon o albanskom jeziku

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Uspostavljeni odnosi Srbije i Italije

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Malme: Eksplozija kod policijske stanice

B92  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.