Kurir

Kriminalci promenili stil surovih likvidacija na ulicama: Auto-bombe zamenile sačekuše!

Kurir pre 14 minuta
Mafija: Eksploziv i paklene mašine postavljene ispod automobila postali su primarni metod za međusobne obračune kriminalnih klanova, kako zbog efikasnosti i preciznosti, tako i zbog toga što za sobom ne ostavljaju tragove koji vode do izvršioca… »

Vule Marković, zvezda serije Dug moru, za Kurir: Najlepši kompliment dala mi je Milena Dravić

Kurir pre 11 minuta
Nestvarno Moja prva uloga i nagrada bila je u predstavi „Urnebesna tragedija“. Dušan Kovačević je rekao: „Bravo, Nevene“, a i danas pamtim reči divne glumice u bifeu Zvezdara teatra. Mladi crnogorski glumac Vule Marković niže uspehe već na… »

Nastavlja se haos na ulicama Barselone: Sukobi policije i separatista sve nasilniji! Uhapšeno 194 ljudi, a više stotina je…

Kurir pre 8 minuta
Više stotina pristalica nezavisnosti Katalonije izašlo je sedmi put na ulice Barselone, protestujući zbog nedavne presude svojim separatističkim liderima. Jedna veća grupa demonstranata blokirala je ulicu nedaleko od sedišta španske vlade u… »

Prekinut let! U kragijevcu je streljano 3.000 nedužnih civila, od čega 300 đaka: Dan sećanja na srpske žrtve u Drugom…

Kurir pre 2 minuta
Od 2012. godine, 21. oktobar se obeležava kao Dan sećanja na srpske žrtve u Drugom svetskom ratu. To je spomen na 21. oktobar 1941. godine, kada su nemačke okupacione snage u Kragujevcu streljale oko 3.000 nedužnih civila, među kojima i oko 300… »

Bivši pevač legendi poručuje nekadašnjem kolegi: Zorane, mogu bez tvojih hitova, imam svoje!

Kurir pre 2 minuta
Onog momenta kada sam svojevoljno napustio grupu, bio sam spreman da pevam potpuno nov repertoar, da ne pevam nijednu od pesama koje potpisuje Zoran Dašić kao autor, kaže Milinković. Ivan Milinković tvrdi da poštuje zabranu koju je dobio od Zorana… »

Bolonja zakinuta protiv Juventusa: Miha pokraden

Kurir pre 1 sat
Prkosi leukemiji Srbin uprkos teškoj bolesti ponovo vodio svoj tim s klupe, ovoga puta protiv Ronalda i drugova u Torinu, gde im nije dosuđen penal u nadoknadi utakmice. Mnogo toga vrednog pažnje videli smo u subotu uveče na meču Juventusa i Bolonje… »

Saveti arnolda švarcenegera: Kako izgraditi jake mišiće

Kurir pre 1 sat
Mnogi su uvereni da je važnije raditi sa što većom težinom, ali ipak, ponavljanjem vežbi s manjim težinama ćete u izvođenje uključiti puno više mišića i snage. Pre nego je što je postao glumac i dobio funkciju guvernera Kalifornije, Arnold… »

Bivši fudbaler Crvene zvezde i totenhema za Kurir Milenko Aćimović: Zvezdo, možeš da pobediš Totenhem

Kurir pre 1 sat
Samo hrabro Milenko Aćimović, koji je 2002. s Marakane prešao u redove londonskog kluba, ubeđen da crveno-beli mogu da iskoriste rezultatsku krizu finaliste Lige šampiona. Zašto Zvezda ne bi pobedila Totenhem u Londonu, zapitao se Milenko Aćimović… »

Voditelj Zoran Pejić Peja više nije na TV Hepi: Ostavio Parove zbog Saše Popovića i Granda!

Kurir pre 1 sat
Prelomio: Nakon što mu je Popović rekao da mora da izabere između televizija Hepi i Grand, Zoran Pejić ubrzo napustio vilu u Zemunu. Zoran Pejić Peja napustio je mesto voditelja u „Parovima“ jer mu je Saša Popović saopštio da mora da se… »

Skandalozna poruka studentima akademika Dušana Teodorovića: Niste čestiti ako ne priznajete zločin u Srebrenici!

Kurir pre 50 minuta
Dušan Teodorović, govoreći na tribini, rekao studentima da „mogu biti akademski čestiti“ samo ako priznaju nedela vlasti iz devedesetih. Akademik Dušan Teodorović zahtevao je od studenata Beogradskog univerziteta da priznaju zločine koji su… »

Kurir, najnovije vesti »