Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

Tramp i Erdogan hitno razgovarali: Rasvetliti slučaj Kašogi sa svih aspekata

Kurir pre 20 sati
Predsednici SAD i Turske Donald Tramp i Redžep Tajip Erdogan složili su se u telefonskom razgovoru da slučaj saudijskog novinara Džamala Kašogija treba "rasvetliti sa svih aspekata". Tramp i Erdogan su razgovarali i o američkom svešteniku Endruu Bransonu, koji je se nedavno vratio u SAD... »

Savez za Srbiju: Sudija Nada Sekulić poništila sopstvenu presudu po kojoj SNS treba da plati Đilasu 300.000 dinara

Kurir pre 9 sati
BEOGRAD - Savez za Srbiju (SzS) saopštio je danas da je sudija Trećeg osnovnog suda u Beogradu Nada Sekulić ukinula sopstvenu presudu po kojoj je Srpska napredna stranka (SNS) bila obavezna da plati jednom od osnivača tog saveza Draganu Đilasu 300.000 dinara zbog povrede ugleda i časti i tu... »

Premijerka Brnabić o monstruoznim porukama opozicionara: Pretnje silovanjem i vešanjem su samo dokaz njihove nemoći

Kurir pre 17 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su pretnje opozicionih političara silovanjem i vešanjem dokaz njihove nemoći i istovremeno pozvala građansko društvo, nevladine organizacije i relevantne institucije da osude takav javni diskurs. Komentarišući takve pretnje koje su... »

Vanredna kontrola vrtića u Beogradu: Inspektori već na terenu, evo šta će sve proveravati u obdaništima

Kurir pre 17 sati
BEOGRAD - U oko 40 privatnih predškolskih ustanova, koje su u sistemu subvencija Grada Beograda, jutros je počela vanredna, nenajavljena inspekcijska kontrola protivpožarne opremljenosti, u saradnji sa Upravom za vanredne situacije Grada Beograda, rekao je gradski sekretar za obrazovanje i dečju... »

Razgovori o međuparlamentarnim odnosima, ekonomskoj saradnji: Maja Gojković predvodi delegaciju u poseti Moskvi

Kurir pre 16 sati
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković predvodiće delegaciju na Trećoj sednici zajedničke parlamentarne Komisije za saradnju parlamenta Srbije i Državne dume Federalne skupštine Rusije koja se danas i sutra održava u Moskvi. Na poziv predsednika Državne dume Vječislava Volodina... »

Smene u vladi Republike Srpske: Ministar prosvete i kulture razrešen dužnosti!

Kurir pre 10 sati
Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović obavestila je danas članove Vlade da je razrešila ministra prosvete i kulture Dana Maleševića ove funkcije. Cvijanovićeva je ovlastila ministra nauke i tehnologije Republike Srpske Alena Šeranića da vrši dužnost ministra prosvete i... »

Razbijena banda falsifikatora u bugarskoj: Zaplenjeno 11,5 miliona evra lažnih novčanica!

Kurir pre 10 sati
Bugarske vlasti saopštile su danas da su uspešno razbile operaciju falsifikovanja novca u kojoj su štampane veoma kvalitete lažne novčanice u evrima i dolarima. Zamenik glavnog tužioca Ivan Gešev rekao je da su krivotvorene novčanice u vrednosti od 11,5 miliona evra i dva miliona dolara... »

Snimak napada Albanaca na Srbe! Začulo se lezite dole, a onda je samo puklo! (video)

Kurir pre 17 sati
Na društvenim mrežama pojavio se se snimak kamenovanja autobusa na KiM u kojem su bili srpski vernici iz Beograda! Oni su se juče vraćali iz posete crkvi Bogorodice hvostanske na Kosovu i Metohiji, kada je došlo i do napada na vozilo u kome su se nalazili. Na snimku se najpre može videti kako... »

Napad talibana u Avganistanu: Američki brigadni general ranjen u Kandaharu

Kurir pre 20 sati
VAŠINGTON - Pentagon je potvrdio da je brigadni general američke vojske Džefri Smajli ranjen u nedavnom napadu talibana u avganistanskoj provinciji Kandahar. Portparol američke vojske Grant Nili nije izneo više detalja o ovom slučaju, prenela je agencija AP. Vašington post je objavio da se... »

Arno Gujon, Osnivač udruženja Solidarnost za Kosovo: Zbog zabrane ulaska po pravdu idem u Strazbur

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Osnivač udruženja "Solidarnost za Kosovo", francuski humanitarac Arno Gujon, ovlastio je svog advokata da podnese tužbu Upravnom sudu Kosova na rešenje kosovskog ministarstva unutrašnjih poslova o zabrani ulaska u pokrajinu, pošto je odbilo žalbu na odluku donetu 10. septembra,... »

©2018 Netmark d.o.o.