Kurir

Šta je Hamas? Lična karta pokreta koji vlada pojasom Gaze i teroriše Izrael

Kurir pre 18 sati
Već nekoliko dana Bliski istok gori. Islamistička organizacija Hamas bombarduje izraelske civilne i vojne mete u pojasu Gaze a sukob je kulminirao sinoć granatiranjem Tel Aviva. Izrael je uzvratio. Broj žrtava raste. Šta je zapravo Hamas i šta oni… »

Slavica Ćukteraš uznemirena zbog nasilnog komšije: Sad sam mu samo zapretila policijom, sledeći put iz odmah zovem

Kurir pre 13 sati
Pevačica Slavica Ćukteraš kaže da se izuzetno uznemirila kada je čula galamu u zgradi u kojoj živi, zbog čega sumnja da je njen komšija fizički nasrnuo na svoju suprugu. - Videli su svi na storiju šta se desilo, ja sam neko ko ne trpi nasilje ni… »

Misterija u Čačku ledi krv u žilama: Pronađene lične stvari, sveća, novac i crveni konac tik uz ogradu mosta iznad…

Kurir pre 18 sati
Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policijkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim informacijama pretposavlja se… »

Ornitolog Draženko bio je presrećan kad je ugledao ovog lepotana: Kod Bujanovca otkrivena nova vrsta ptice i izgleda ovako…

Kurir pre 19 sati
BEOGRAD - Prilikom višednevne ekspedicije sprovedene početkom maja 2021. godine na području opština Bujanovac i Preševo, ornitolozi Centra za istraživanje biodiverziteta iz Novog Sada i Prirodnjačkog muzeja iz Beograda zabeležili su novu vrstu… »

Premijerka Srbije sa direktorkom Svetske banke: Brnabić i Gelder o budućoj saradnji u zaštiti životne sredine

Kurir pre 8 sati
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa regionalnom direktorkom Svetske banke Lindom Van Gelder o budućoj saradnji sa ovom finansijskom institucijom kroz projekte zaštite životne sredine i energetske tranzicije, kao i podršci prelasku… »

Nova beba u zadruzi?! Sanja Stanković uradila test za trudnoću, saopštili joj da je pozitivan: Anđelo i car u trci za oca?!

Kurir pre 9 sati
Paula Hublin zatražila je od produkcije test za trudnoću, koji nije bio namenjen njoj, već Sanji Stanković. Paula je Sanji sakrila test u garderober, a danas se Sanja iskrala sa porodičnog sastanka kako bi uradila test. Zadruga 4 - Sanja radi test za… »

Vučević: Verujem da će NIS i ntc i u budućnosti oplemenjivati život Novosađana

Kurir pre 13 sati
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je Naučno-tehnološki centar NIS a.d. Novi Sad. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik) U društvu ambasadora Ruske Federacije Aleksandra… »

Manifestacija Muzeji za 10 od danas u loznici: Bogat sadržaj od Jadra do Tekeriša

Kurir pre 19 sati
Loznica je jedan od gradova Srbije u kome će biti obeležena manifestacija ‘’Muzeji za 10’’ od danas do 18. maja ove godine. Loznički Centar za kulturu "Vuk Karadžić" poziva posetioce da u tom periodu pogledaju postavke u Muzeju Jadra… »

Čadež najavio novu regionalnu onlajn platformu: Za bolje međusobno povezivanje kompanija

Kurir pre 16 sati
Predsednik Privredne komore Sbije Marko Čadež najavio je danas da će na predstojećem samitu Zapadnog Balkana u Berlinu biti lansirana nova regionalna onlajn platforma koja bi trebalo da doprinese boljem međusobnom povezivanju kompanija iz našeg… »

2 Uhapšena u Novom Sadu zbog pronevere Prodavali robu bez fakturisanja i računa, oštetili veleprodaju za više od 28 miliona…

Kurir pre 16 sati
Policija, Odeljenje za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su D. S. (1985) i V. P. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo… »

Kurir, najnovije vesti »