Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

(Video) Izgleda kao obično selo, ali krije jezivu tajnu: Njegovim stanovnicima niko ne bi da bude komšija zbog užasnih zlodela!

Kurir pre 2 sata
Ovo mesto krije jednu veoma jezivu tajnu a ona je vezana za stanovnike, uglavnom registrovane seksualne prestupnike i pedofile. Pola populacije ovog mesta čine seksualni prestupnici, mnogi od njih osuđeni zbog zlostavljanja dece i maloletnika. Pošto su odslužili zatvorske kazne, prisiljeni su da... »

Preokret kakav se retko viđa: Hrvatica vodila sa 5:1 i 40:15 na svoj servis u trećem setu i izgubila! Jedna odluka sudija je sve promenila!

Kurir pre 3 sata
Fet je prvi set dobila sa 6:3, drugi izgubila sa 6:2, a onda je savršeno odigrala treći set. Fetova je u odlučujućem setu povela sa 5:1 i servirala za pobedu. Stigla je do 40:15, servirala ali je sudija dosudio aut. Mlada Hrvatica nije tražila čelendž iako je bilo sumnjivo da li je aut ili je... »

Filmsko bekstvo iz zatvora: Uz pomoć čaršava do slobode!

Kurir pre 3 sata
Bekstvo dogodilo u noći između utorka i srede u zatvoru u francuskom Palezu, udaljenom 18 km od Pariza. Zatvorenici su pretesterisali rešetke na prozorima i sišli niz "kanap" napravljen od vezanih čaršava. Essonne : quadruple évasion au centre de rétention de Palaiseau... »

Kraj naše civilizacije: Naučnici otkrili koliko nam je još života na Zemlji ostalo

Kurir pre 3 sata
Ljudi izbacuju u atmosferu velike količine izduvnih gasova, što će na kraju dovesti do neminovne promene klime. Već kroz 200 godina na Zemlji neće ostati živih bića, jer će uslovi za život postati nepodnošljivi. The Astrobiology of the Anthropocene #Energy-intensive civilizations will... »

Scenarista Nebojša Romčević za Kurir: Nema nazad za Nemanjiće

Kurir pre 9 sati
Najveći projekat RTS, seriju o Nemanjićima, treba prikazati, a o njegovom kvalitetu trebalo je da se misli pre početka prikazivanja, smatra i za Kurir ističe profesor i scenarista Nebojša Romčević. - Sada više nema nazad. Snimaju se i loše i dobre serije. Za mene je osnovno pitanje kako... »

Konačno: Presuda za ubistvo Slavka Ćuruvije na proleće

Kurir pre 10 sati
Ustavni sud Srbije usvojio je ustavne žalbe dvojice nekadašnjih pripadnika Državne bezbednosti Milana Radonjića i Ratka Romića, optuženih za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, i utvrdio da im je povređeno pravo na ograničeno trajanje pritvora. Radonjić i Romić u pritvoru su bili tri i po... »

Seks skandal trese prnjavor: Učenica spavala s domarom zbog većih ocena!

Kurir pre 1 sat
Da skandal bude veći, dosadašnja istraga u koje su se uključili policija, tužilaštvo i škola, pokazala je da nedopuštena "bliskost" školskog kućnog majstora i učenice drugog razreda ekonomske škole za posledicu imala i to da kontrolni testovi za mnoge učenike ne budu tajna, pišu... »

Ništa od čudesnog preokreta Troickog: Kirjos počistio Viktora! Srbin završio učešće na AO u 2. kolu

Kurir pre 22 sata
Troicki, 65. igrač sveta, izgubio je posle dva sata i 13 minuta. U prvom setu nije bilo brejka sve do 11. gema kada je Troicki napravio dve uzastopne dvostruke servis greške, posle čega je Australijanac poveo sa 6:5. Kirjos je posle toga osvojio gem na svoj servis i poveo u meču. Kirjos je već... »

Oliver Ivanović počivaće u Beogradu: Sahrana u četvrtak 18. januara na Novom groblju

Kurir pre 1 dan
KOSOVSKA MITROVICA - Posmrtni ostaci Olivera Ivanovića biće izloženi do danas u 11 sati u prostorijama Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" u Kosovskoj Mitrovici gde mu građani u dugačkim kolonama odaju poslednju poštu. Njegovo telo biće prevezeno u Beograd gde će u četvrtak... »

©2018 Netmark d.o.o.