Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

Pucnjava ispred kuće kardinala Rivere u Meksiku: Ubijen telohranitelj, napadači pobegli! (video)

Kurir pre 20 sati
Ispred kuće kardinala Norberta Rivere u Meksiko Sitiju došlo je do pucnjave, u kojoj je ubijen njegov telohranitelj, saopštile su gradske vlasti, a motiv oružanog napada na kardinalovu rezidenciju nije poznat. Kardinal Rivera (76), gradski nadbiskup u penziji i uticajna ličnost u crkvenim... »

Pobuna u spužu, oglasila se uprava zatvora: Zatvorenici stupili u štrajk glađu nezadovoljni uslovima!

Kurir pre 6 sati
PODGORICA- Jedan broj pritvorenika u Istražnom zatvoru Spuž, kod Podgorice, stupio je u štrajk glađu zbog nezadovoljstva uslovima zdravstvene zaštite, ostvarivanjem prava na šetnju i smeštajem pritvorenika Vladimira Ulame, navodi se u večerašnjem zvaničnom saopštenju Zavoda za izvršenje... »

Saudijci sprečili preteres svog diplomatskog automobila: Ostaje misterija šta krije crni mercedes pronađen na periferiji Istanbula! (foto)

Kurir pre 7 sati
Turske vlasti danas sprečene u pretrazi parkiranog saudijskog diplomatskog automobila u Istanbulu, zato što nisu dobile dozvolu konzulata Saudijske Arabije, prenosi Rojters. Ranije tokom dana policija je u predgrađu Istanbula pronašla prakiran mercedes sa diplomatskim tablicama koji je, kako se... »

Kebina snajka pronašla stručnjake za vantelesnu: Severina ide u Prag na veštačku oplodnju

Kurir pre 17 sati
Severina i Igor Kojić uskoro će otputovati u Prag, gde će se još jednom podvrgnuti procesu vantelesne oplodnje, saznaje Kurir. Želja da po drugi put postane majka toliko je jaka da je u tome ne mogu sprečiti ni prethodni bezuspešni pokušaji, kao ni skandal sa njenim pornografskim... »

U jeku protesta zbog migranata: Velika grupa porodica izbeglica krenula iz Cazina za Bihać!

Kurir pre 13 sati
SARAJEVO - Veća grupa migrantskih porodica sa decom napustila je danas hotel "Sedra" u Cazinu i uputila se u Bihać. Kako se navodi, u grupi se nalazi 89 osoba, roditelja sa decom. "Trenutno se nalaze u mestu Pokoj, na ulazu u grad, a patrola obezbeđuje njihovo kretanje", izjavila je Snežana... »

Čistka u SNS: Leti pet lokalnih šerifa ove nedelje! Niko se nije rodio u fotelji, daćemo šansu mladim lavovima

Kurir pre 6 sati
Prvi otkazi su tek uvod u promene koje je najavio i lider stranke Aleksandar Vučić, poručivši da će oni koji su se umorili ustupiti mesto onima koji će bolje i jače braniti interese stranke i Srbije. U Srpskoj naprednoj stranci do kraja ove sedmice biće smenjeno pet funkcionera, saznaje... »

Dramatično upozorenje ribara: Velika Morava nikad nije bila plića, vodostaj dnevno opada i do 3 centimetra! (foto)

Kurir pre 16 sati
Velika Morava zbog dugotrajne suše nikada nije bila plića i to celim tokom, od sastava kod Stalaća do ušća u Dunav, a na mnogim mestima može se pregaziti, uznemireno su poručili danas ribari na ovoj reci. "Živim uz Moravu, uz nju sam ostario, znam sve njene ćudi, ali ne pamtim da je bila... »

Kurcu prekipelo! Nećemo mi da plaćamo italijanske dugove! Urazumite se!

Kurir pre 16 sati
BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc oštro je kritikovao planove italijanske vlade za novi državni budžet države, istakavši da Austrije neće da plaća ničije dugove. "Austrija nije spremna da preuzme dugove drugih država koje svesno izazivaju nesigurnost na tržišt", podvukao je Kurc... »

Ministarka mihajlović pred narodnim poslanicima: Skupština počela raspravu o amandmanima na zakon o građevinskim proizvodima

Kurir pre 17 sati
Skupština Srbije počela je danas razmatranje amandmana na Predlog zakona o građevinskim proizvodima kojim će, kako iz resornog ministarstva ističu, biti bolje uređeno tržište građevinskih proizvoda i povećan kvaliteta materijala za gradnju puteva, mostova, zgrada i drugih objekata. Na taj... »

Posao za 300 radnika Ljajić: Stižu nam nove investicije iz Turske, obnavlja se fabrička hala u Malom Zvorniku

Kurir pre 18 sati
BEOGRAD - Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić najavio je da će do kraja godine biti svečano otvorena još jedna fabrika turskog investitora u Priboju, a u toku su, kazao je, radovi na obnovi fabričke hale u Malom Zvorniku, gde će se proizvoditi tekstil i koja će zapošljavati... »

©2018 Netmark d.o.o.