Kurir

Ovoj crnogorki je zabranjen ulazak u Srbiju: Ninu članicu ženske bande dečko premčlatio i mučio u stanu!?

Kurir pre 3 sata
Nikolija Nina Lačević koju je dečko Petar Pejović (24) pretukao u stanu u Podgorici zbog čega je intervenisala policija, od ranije je poznata srpskoj i crnogorskoj policji, a našla se i na spisku osoba kojima je zabranjen ulaz u Srbiju! Više od pet… »

Firme zaobilaze britaniju u velikom luku: Zbog Bregzita svi odoše u Holandiju

Kurir pre 10 sati
Neizvesnosti vezane za posledice bregzita uticale su na veliki broj kompanija da otvore predstavništva u Holandiji, saopštila je danas holandska vlada. Od 2016. godine, kada je na referendumu odlučeno da Velika Britanija napušta EU, 140 firmi je… »

Putin smenio najbližeg savetnika: Surkova zvali sivi kardinal, zbog njega je predsednik Rusije tako moćan!

Kurir pre 10 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin otpustio je Vladislava Surkova (55), jednog od svojih najslavnijih savetnika, tvorca "putinizma" i "vertikale moći", o čijem se odlasku se nedeljama govorilo. Njegova smena je objavljena predsedničkom uredbom na stranici… »

Makljaža na svadbi u Leskovcu: Otišli na veselje, završili sa potresom mozga! Neverovatan slučaj u Sat mahali

Kurir pre 11 sati
Lekari Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice u nedelju, 16. februara, zbrinuli su dva pacijenta povređena tokom svadbe u Sat mahali u Leskovcu. Tuča se dogodila nešto pre 20 časova, u Sutjeskoj ulici, i u njoj su, prema navodima iz policije… »

Medvedi Miloš i Zoran napustili jazbine pre Sretenja! Ovo je prema narodnom verovanju znak da se vreme menja!

Kurir pre 12 sati
Ako je suditi po narodnom verovanju da su medvedi predskazatelji trajanja zime, proleće je na pragu. Na to ukazuje kretanje mrkih medveda na Tari, čija aktivnost se prati, a koji na Sretenje ne da se nisu uplašili svoje senke, nego uživaju na… »

Alarmantno! Deca slabo vide i govore zbog telefona: Trećina prvaka bolesna zbog mobilnog!

Kurir pre 17 sati
Ekranitis: Pedijatri otkrili da od 10 mališana koji na jesen kreću u školu čak troje ima slabiji vid, govor, krivu kičmu ili ravna stopala, a neki od njih i više ovih zdravstvenih problema istovremeno. Sistematski pregledi dece pred polazak u školu… »

Lančani kod Šumarskog: Kolone, gužva i zastoj zbog udesa na uglu Kneza Višeslava i Požeške

Kurir pre 17 sati
BEOGRAD - Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta, rečeno je u MUP. Na sreću, niko nije povređen tom prilikom. Na ovoj saobraćajnoj deonici u obe ulice su se… »

Stižu parice za vrednu decu: Danas isplata stipendija nadarenim đacima i studentima

Kurir pre 18 sati
Mesečni iznos stipendije za izuzetno nadarene učenike je 15.000 dinara, dok je mesečni iznos stipendije za studente osnovnih i master studija 24.000 dinara. BEOGRAD - Danas počinje isplata četvrte i pete mesečne rate stipendija izuzetno nadarenim… »

Otac iz sirije se sa ćerkom smeje zvuku bombe: Ona je dete, ne razume rat! Tata radi sve da njegovo dete nema traume

Kurir pre 11 sati
Trogodišnja devojčica Salva se na snimku koji je osvanuo na Tviteru smeje svaku put kad eksplodira bomba, misleći da se radi o igri "smejanje pod bombama". Njen otac Abdulah Al-Mohamad rekao joj je da zvuci dolaze od vatrometa ili igračke puške. -… »

Aca Lukas za Kurir: Ne brinite, ne idem na operaciju! Dobro sam! Laž je da sam bolestan! Nisam video doktora od letos!

Kurir pre 16 sati
Folker Aca Lukas za Kurir.rs rekao je da nema nikakve bolove i da mu nije ukazana hitna medicinska pomoć, kao i da doktore nije video od letos. "To je laž! Prenosite šta hoćete! Nisam video doktore od letos", rekao je za Kurir.rs Aca Lukas posle… »

Kurir, najnovije vesti »