Kurir

Ubijeni franacuski turisti u Nigeru: Napadači na motorima likvidirali 6 Francuza i njihovog turističkog vodiča!

Kurir pre 56 minuta
Šest francuskih turista, njihov vodič i vozač ubijeni su u napadu naoružanih napadača u Nigeru, saopštio je danas lokalni guverner. Kako je rekao guverner regije Tilaberi Tiđani Ibrahim, napda su izveli napadači na motociklima u oblasti Kure. Kako… »

Vojno zdravstvo pokazalo koliko vredi u vreme pandemije najveću nadu ulivali vojni lekari: Za njih nije bilo pauze!

Kurir pre 4 sata
Odgovarajući na mnogobrojne izazove, vojno zdravstvo pokazalo je svoju vrednost od prvog dana čvrsto stojeći u prvim redovima tokom borbe protiv pandemije Kovid-19, potvrđujući svojom profesionalnošću u teškim vremenima za sve da su svi kapaciteti… »

Prija sa sinom naslednikom uhvaćena u centru Beograda: Evo gde je odvela malog Aleksandra i kako su uživali! (foto)

Kurir pre 9 sati
Pevačica Aleksandra Prijović svakodnevno uživa sa sinom Aleksandrom, a sada je objavila fotografiju sa njim iz centra Beograda. Pevačica je tokom jučerašnjeg dana odvela sina u zoološki vrt, gde su uživali dok su obilazili i razgledali životinje… »

Zbog pandemije manje turista u hrvatskoj: Broj stranih kruzera opao za 88,9 odsto, od marta nije uplovio nijedan

Kurir pre 10 sati
U Hrvatsku od marta nije uplovio nijedan kruzer sa turistima, a zbog pandemije korona virusa, u prvih šest meseci ostvaren je pad broja stranih kruzera u hrvatskim morskim lukama za 88,9 odsto u odnosu na isti period prošle godine. U prvih šest meseci… »

Novi snimak katastrofe u Bejrutu: Građani gledali u veliki oblak dima, a onda je usledila još jača eksplozija (video)

Kurir pre 11 sati
Novi snimak koji pokazuje užasavajući trenutak smrtonosne eksplozije u Bejrutu pojavio se na internetu. Na kratkom snimku koji je objavila Raša Tudej vidi se kako stanovnici Bejruta gledaju u veliki oblak gustog dima u obliku gljive, koji je proizvela… »

Nađen blizu obale: Britanski turista (65) se udavio na Kritu

Kurir pre 19 sati
Britanski turista se danas udavio na plaži Stalida u mestu Heraklion na Kritu. Šezdesetpetogodišnji muškarac je nađen mrtav nekoliko metara od obale, prenosi agencija ANA. Neimenovani izvor rekao je da je turista imao zdravstvenih problema… »

Filmsko hapšenje ruskih novinara u Minsku: Maskirani i u civilu naredili reporterima da legnu na ulicu i odneli ih!

Kurir pre 2 sata
Dvojica novinara i kamerman ruske televizije Dožd uhapšeni su danas u Minsku, gde se održavaju izbori za predsednika Belorusije, saopštila je danas ta televizija. Uhapšeni su novinari TV Dožd, Vladimir Romenski i Vasilij Polonski, kao i kamerman… »

Na ovo se čekalo 60 godina: Ljudi su istrebili ove divne životinje na Zlataru, ali su se one vratile (foto, video)

Kurir pre 2 sata
Jeleni se nakon šest decenija od kako su istrebljeni, vraćaju na planinu Zlatar jer je na njene padine ovog leta vraćeno 12 grla ove divljači, čiji će lov biti najstrožije zabranjen tokom narednih deset godina. Ovo je tek početak projekta koji… »

Nisam ih čula 5 dana! Tanja Savić iznela pravu istinu o svojoj deci: Gde će im duša, blokirali su mi pozive! (foto)

Kurir pre 4 sata
Pevačica Tanja Savić mesecima nije videla sinove Maksima i Đorđa. Njen suprug Dušan ih je odveo u Australiju, a sada se pevačica oglasila totalno nemoćna. Naime, Tanja se oglasila na svom Instagram profilu, pa pokazala koliko pati sa njima, a onda… »

Drama u Neumu: Izbio požar u kući, vatrogasci izašli na teren, pokušavaju da zaustave vatrenu stihiju

Kurir pre 4 sata
U Neumu je danas izbio požar u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela "Grand", javlja sarajevski portal Klix. "Požar je prijavljen u 11:50 sati i vatrogasne ekipe su odmah upućene na intervenciju", rečeno je za taj portal iz Vatrogasne… »

Kurir, najnovije vesti »