Kurir

Ovo su najpopularniji Svetski lideri: A evo koga Srbi najviše vole od svih

Kurir pre 5 sati
Papa Franja i nemačka kancelarka Angela Merkel globalno su najpopularniji svetski lideri, dok je u Srbiji najpopularniji predsednik Rusije Vladimir Putin, a najlošije kotiran predsednik SAD Donald Tramp. To su rezultati međunarodne studije asocijacije… »

Vojska Crne Gore u pripravnosti?! Priprema se za izlazak na ulice!

Kurir pre 3 sata
Deo pripadnika Vojske Crne Gore (VCG) dobio je instrukcije od svojih starešina da bi u slučaju pogoršanja bezbednosne situacije mogli biti pomoć policiji. VCG je dobila instrukcije povodom protesta zbog spornog Zakona o slobodi veroispovesti, a vojska… »

Direktor EBRD Čakrabarti: Srbija je top destinacija! Nastavite reforme i dobar posao, uložićemo još 600 miliona evra

Kurir pre 4 sata
BEOGRAD - Srbija je trenutno top investiciona destinacija i tako treba da ostane, kaže direktor Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Suma Čakrabarti koji hvali ekonomske rezultate naše zemlje, a najveće prilike za ulaganje vidi u inovativnim… »

Sarajevski đaci bili u Italiji, nepregledani vraćeni kućama! Direktor: Osnovci su zdravi, u kontaktu smo s roditeljima!

Kurir pre 4 sata
Grupa od 14 učenika, nastavnica i direktor Osnovne škole Grbavica II u Sarajevu, koji su prošle nedelje boravili u Italiji, prvobitno su po povratku u BiH otišli u školu, a potom su, posle preporuka Kriznog štaba Ministarstva zdravlja Kantona… »

Preminuo Dmitrij Jazov (96), poslednji sovjetski maršal: Bio je poslednji ministar odbrane SSSR-a!

Kurir pre 6 sati
Poslednji maršal Sovjetskog Saveza Dmitrij Jazov preminuo je danas u Moskvi u 96. godini, saopštilo je ministarstvo odbrane Rusije. "Dana 25. februara, maršal Sovjetskog Saveza Dmitri Timofejevič Jazov umro je u Moskvi posle duge bolesti", navodi se u… »

Preminuo tvorac drame o đekni: Umro pisac Miodrag Karadžić, po ovim delima ga svi pamte!

Kurir pre 41 minuta
Miodrag Karadžić, autor čuvene televizijske drame "Đekna još nije umrla, a ka' će ne znamo" preminuo je danas u Novom Sadu. Pisac je rođen 27. 1. 1950. na Cetinju. Nakon završene gimnazije diplomirao je na ekonomskom fakultetu u Subotici. Za… »

Kurir saznaje: 3 osuđenika KPZ Niš u bekstvu! Jedan izdržavao kaznu od samo 7 dana, a izašli kroz rupu u zidu?!

Kurir pre 5 sati
NIŠ - Trojica osuđenika iz KPZ Niš iščezla su iz te kazneno-popravne ustanove! To je ustanovljeno jutros pošto nisu bili na prebrojavanju. Reč je o tzv. slobodnjacima, osuđenicima koji izdržavaju kazne u režimu najslabijeg stepena obezbeđenja… »

Transplantacija uspešno obavljena! Dobio sam nove bubrege! Darko Lazić šokirao pratioce snimkom i šalom o zdravlju video

Kurir pre 5 sati
Posle pisanja da Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare, odlučila da dobrovoljno donira bubreg Darku Laziću, budući da mu levi bubreg otkazuje i samo delimično vrši funkciju, oglasio se i sam pevač. On je postavio video na Instagramu na kojem se… »

Dodik: Politika Crne Gore je antisrpska još od priznavanja tzv. Kosova! Milov dolazak u BiH je moralno pitanje!

Kurir pre 7 sati
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da je crnogorska politika "antisrpska" još od priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova. Protivi se, rekao je, da crnogorski predsednik Milo Đukanović početkm marta dođe u zvaničnu… »

Nema sumnje na koronu, šapčanin koji je došao sa Tajlanda pušten kući! U Srbiji do sada bez slučaja koronavirusa!

Kurir pre 2 sata
Putnik sa Tajlanda koji je bio u izolaciji u šabačkoj bolnici, pušten je kući jer nema sumnje da nije zaražen koronavirusom, dok je putnik koji se vratio iz Milana i dalje u izolaciji jer su uzorci poslati u Institut za javno zdravlje Srbije "Dr… »

Kurir, najnovije vesti »