Kurir

Rat na bliskom istoku: Izraelci brutalno likvidirali Hamasove komandante, teroristi uzvratili sa 130 raketa!

Kurir pre 8 sati
Izraelske i palestinske snage ponovo su se sukobile rano jutros. I jedni i drugi su bombardovali civilne i vojne ciljeve. Broj žrtava raste. Izaslanik UN za Bliski istok pozvao je na prekid sukoba upozorivši da situacija "eskalira ka pravom pravcatom… »

Francuski vojnici upozorili Makrona na građanski rat: Odgovor Generalštaba je bio brutalan, ne ide na smirivanje situacije…

Kurir pre 14 sati
Načelnik Generalštaba francuske vojske pozvao je grupu vojnika koji su otvorenim pismom pre dva dana upozorili na rizik od „građanskog rata“ u Francuskoj da napuste oružane snage. „Najrazumniji potez je svakako napuštanje institucije kako bi… »

Gradonačelnik Stevan Bakić čestitao Međunarodni dan medicinskih sestara

Kurir pre 18 sati
U ime Grada Subotice i svih Subotičana, čestitam našim vrednim, stručnim i posvećenim medicinskim sestrama njihov dan – 12. maj. Međunarodni praznik ove plemenite profesije ustanovljen je na rođendan britanske medicinske sestre Florens… »

Važno za sve koji bi da idu u Tursku! Postignut dogovor 2 zemlje, važi od 14. maja, evo šta morate imati da biste putovali

Kurir pre 13 sati
Građani Srbije i Turske moći će da putuju između dve zemlje od 14. maja, na osnovu dogovora o uzajamnom priznavanju sertifikata o vakcinaciji protiv kovida-19, koji su u telefonskom razgovoru postigli ministri spoljnih poslova Nikola Selaković i… »

Čabarkapa osuđen na 13 godina i 6 meseci robije: Proglašen krivim zbog pokušaja ubistva Karađorđa Subotića, Ljubinog…

Kurir pre 14 sati
Aleksandar Čabarkapa, proglašen je krivim zbog 2 ubistva u pokušaju i krivičnog dela iznude u pokušaju i osuđen je na 13 godina i 6 meseci zatvora. Čabarkapi se pred Višim sudom u Beogradu između ostalog sudilo za za pokušaj ubistva Karađorđa… »

Ministar Vulin na vežbi Ronilačke jedinice Žandarmerije: Podižemo nivo bezbednosti na rekama

Kurir pre 18 sati
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je država odlučna da se vrati na reke i podigne nivo bezbednosti uz snažnu borbu protiv svih vidova kriminala, prvenstveno šverca akciznih proizvoda. Vulin, koji je danas prisustvovao… »

15 Novozaraženih: Sve bolja situacija u Rasinskom okrugu

Kurir pre 11 sati
Kovid situacija u Rasinskom okrugu ušla je u višednevnu fazu smirenja i konačne stabilizacije. Prema najnovijoj informaciji Zavoda za javno zdravlje u Kruševcu, registrovano je još 15 osoba inficiranih od virusa kovid 19. Danas prednjači Trstenik po… »

Naučno-tehnološki centar NIS-a – riznica inovacija, tehnologija i kadra za budućnost

Kurir pre 13 sati
Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, ambasador Ruske Federacije u Republici Srbiji, Aleksandar Bocan-Harčenko i pokrajinski sekretar za energetiku… »

Predsednik Mirović posetio Hilandar: Izuzetna je čast biti na Svetoj Gori

Kurir pre 15 sati
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović boravio je na Svetoj Gori, u poseti manastiru Hilandaru, jednom od najznačajnijih duhovnih i kulturnih središta srpskog naroda. „Izuzetna je čast biti na Svetoj Gori, na kojoj se nalazi čak dvadeset… »

Taman smo pomislili da neće biti kiše, ali RHMZ kaže drugačije u naredna 2 sata očekuju se pljuskovi, ponegde čak i sa…

Kurir pre 16 sati
Prema najavama RHMZ-a u naredna dva sata može se očekivati mestimično kišovito vreme, ili kratkotrajni pljuškovi. Na zapadu zemlje mogući su čak pljuskovi sa grmljavinom. U glavnom gradu i široj okolini Beogradu moguće je takođe kratkotrajna… »

Kurir, najnovije vesti »