Kurir

Kaja Ostojić objavila snimak bez trunke šminke! Pevačica pogrešno uradila ovo, a onda svima postavila samo jedno pitanje…

Kurir pre 57 minuta
Katarina Kaja Ostojić je izašla iz kuće bez trunke šminke na sebi, a onda je shvatila da je i duks obukla naopako. Naime, ona se snimala u automobilu dok je vozila, a onda je javno postavila pitanje: "Da li činjenica što sam danas obukla naopako… »

Milanović šokirao, bez dlake na jeziku: Pompeo dolazi da nam uvali američke bombardere F-16!

Kurir pre 2 sata
Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da američki državni sekretar Majk Pompeo stiže sutra u Dubrovnik da bi, kako se izrazio, Hrvatskoj pokušao da "uvali" bombardere F-16. Milanović je ponovio da bi američka ponuda u drugim okolnostima bila… »

Ambasador Godfri uručio donaciju Centru za radiologiju: Donacija vredna 130.000 dolara

Kurir pre 6 sati
BEOGRAD - Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri posetio je danas Klinički centar Srbije i uručio je donaciju Evropske komande Vojske SAD Centru za radiologiju koja uključuje GE data server, a čija je vrednost 130.000 dolara. Godfri je rekao da je… »

Žestok napad napad bez sirena: U toku granatiranje predgrađa glavnog grada nagorno-Karabaha!

Kurir pre 4 sata
Predgrađe glavnog grada Karabaha, Stepanakerta, trenutno je pod napadom, javio je jermenski Sputnjik. „Kako javljaju dopisnici Sputnjika Jermenija iz Stepanakerta, trenutno je u toku žestoko granatiranje glavnog grada Karabaha“, navodi se u… »

Muštuluk za užičane: Od danas skuplji voda i kanalizacija, račun će im biti viši za otprilike ovoliko

Kurir pre 5 sati
Nova cena je u proseku nivoa cena koji su u sličnim vodovodima i sličnim po veličini gradovima. UŽICE - Od danas u Užicu će voda i kanalizacija biti skuplja za 18 odsto, odnosno Užičani će za 14 kubika vode koje prosečno potroši jedno… »

Kurir TV na licu mesta požar na Čukarici: Eksplodirao bojler u stanu, 11 povređeno, među njima troje dece

Kurir pre 7 sati
U stanu u zgradi na Belim vodama na Čukarici jutros oko 6 sati eksplodirao je bojler, pri čemu je povređeno osmoro odraslih stanara i troje dece. U Hitnoj pomoći je rečeno da su na lice mesta upućene tri ekipe Hitne pomoći, koje su povređene… »

Crna gora ima 63 milionera: Više ih je nego na početku 2020. godine, a evo koliko iznosi najveća suma na bankovnom računu

Kurir pre 8 sati
U Crnoj Gori je 63 milionera koji na računima u tamošnjim bankama imaju milion i više evra, pokazuju mesečni podaci koje banke dostavljaju Centralnoj banci. Kako prenosi Pobjeda, najveći depozit fizičkog lica iznosi 9,7 miliona evra, a reč je o… »

Vučić: Na novi 5. oktobar pozivaju oni koji su ga obrukali, gradimo više auto-puteva nego u Titovo vreme

Kurir pre 7 sati
Na novi peti oktobar pozivaju oni koji su ga najviše obrukali, tako što su se najviše obogatili i opljačkali zemlju, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na pitanje novinara da prokomentariše to što se nedeljnici bave Petim… »

Vučić o spuštenoj rampi za građane Srbije ka zemljama EU: Ta odluka je an ženeral, a ne protiv Srbije

Kurir pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da zemlje članice EU pri odlučivanju o promenama na "zelenoj listi" za putovanja nisu odlučivale samo o Srbiji, već o svim trećim zemljama koje nisu članice EU, te da ta odluka nije upućena protiv… »

Crnogorski epidemiolozi: Intenzitet širenja korona virusa u CG je veći nego što je bio u Bergamu na početku pandemije

Kurir pre 10 sati
Intenzitet transmisije korona virusa u Crnoj Gori je i veći nego što je bio u Bergamu u Italiji na početku pandemije, tvrde crnogorski epidemiolozi. Epidemiolog iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje Dragan Laušević rekao je za RTCG da je razlika… »

Kurir, najnovije vesti »