Kurir

Veliko interesovanje za vakcinaciju na beogradskom sajmu! Đerlek: Imamo dovoljno vakcina, građani da ne brinu (Kurir…

Kurir pre 4 sati
Od danas je u Beogradu povećan broj punktova na kojima građani mogu da se vakcinišu protiv korona virusa. Osim u Hali 11 Beogradskoj sajma, imunizacija se obavlja i u Hali 3. Kapacitet ove hale je veći nego kapacitet Hale 11, a zbog spajanja ta dva… »

Sveže razvedena Sanja Marinković zapalila Instagram! Voditeljka se skinula u kupaći i poručila: Ne postoji filter za srce i…

Kurir pre 7 sati
Voditeljka Sanja Marinković se nedavno razvela, a sada je rešila da odmori i otputuje u toplije krajeve. Naime, Sanja je aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom privukla je veliku pažnju. Ona je na svom Instagram profilu objavila… »

Doktor nije znao koje sam godište! Aleksandra Subotić otkrila koju estetsku korekciju je uradila sa samo 16 godina, šok!

Kurir pre 8 sati
Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otvoreno govori o svojim estetskim korekcijama, a sada je otkrila kom zahtevu se podvrgla dok je još bila maloletna. Aleksandra je o ovome pričala odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu. - Da… »

Poslala sam mu poruku, ali izgleda da to više nije njegov broj: Zorica Marković iskreno o Laziću i parama koje joj duguje

Kurir pre 14 sati
Zorica Marković priznala je da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, ali i otkrila da nisu u pitanju velike pare. Pevačica je istakla da voli svog kolegu, ali da dug ipak postoji. Zorica ističe da to nisu velike pare, kao i da… »

Provalili u kuću pokojnice (85) i unutra uselili majku i troje dece: Policija ih jedva spasla linča besne porodice

Kurir pre 13 sati
Dok su rođaci jedne starije žene (85) prisustvovali njenom pogrebu, u njenu kuću su provalila dvojica radnika, otac i sin, i u stan uselili samohranu majku sa troje dece. Slučaj se dogodilo u gradu Benevento u južnoj italijanskoj pokrajini Kampanji… »

Jedan metak je bio koban za 5 džihadista: Britanski snajperista pucao u prsa bombašu samoubici u Siriji!

Kurir pre 16 sati
Neimenovani narednik SAS-a pucao je u prsa džihadističkom bombašu samoubici u Siriji, što je rezultiralo eksplozijom u kojoj su poginula još četiri džihadista, uključujući vrhovnog komandanta u Siriji. Vrhunski britanski snajperista ubio je pet… »

Molim te, napusti emisiju! Sanja Marinković šokirana Simonidinim rečima, morala je da je prekine!

Kurir pre 15 sati
Simonida Milojković govorila je o razvodu, a ono što je iznela kao svoj stav na tu temu se nimalo nije dopalo voditeljki, te je odmah reagovala. "Svi mi razvedeni, mi smo ti, Sanja, kao roba iz 'second hand' radnje", započela je Simonida svoje… »

Mina Kostić negira da nema novca: Nisam ugoržena, sve je okej!

Kurir pre 17 sati
Mina Kostić je nedavno govorila o tome kako se našla u finansijskoj krizi i da nema novca ni za račune. Ipak, nakon što je uzburkala javnost, pevačica se oglasila i rekla kako nije sve tako kako je predstavljeno i da nije ugrožena. Veliki broj ljudi… »

Kineski dokumentarac greškom otkrio previše: Film iz 2017. godine pokazuje kako su se tretirali slepi miševi u Vuhanu…

Kurir pre 17 sati
Institut za virologiju u Vuhanu, poznat po svojim istraživanjima virusa kod slepih miševa, već duže se navodi kao mogući izvor širenja zaraze, međutim kineske vlasti te tvrdnje odbacuju kao "čiste spekulacije" i ističu da u toj laboratoriji važi… »

Hrvatska se dobro zabelela: Već napadalo 15 cm, na Jadranu kiša (video)

Kurir pre 9 sati
Na hrvatskom Jadranu pada kiša, a u zaleđu sneg, koji ponegde već dostiže visinu od 15 centimetara. Najviše snega je palo u višim delovima Cetinske krajine. Sneg pada u Kninu, Drnišu, Muću, Dicmu, Trilju, ima ga na Zvjezdanom selu Mosor, a u… »

Kurir, najnovije vesti »