Kurir

Ovo je mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe: Glumičina majka zahvalila se na podršci i poslala važnu…

Kurir pre 17 sati
Majka glumice Milene Radulović,koja je optužila za silovanje učitelja Miroslava Miku Aleksića, čiju je školu glume pohađala, objavila je poruku na Instagramu, kojom se zahvalila svima onima koji su podržali borbu njene ćerke. "Do pre nedelju dana… »

Dok su deca rasla, ja sam ganjao karijeru! Hari Mata Hari ima 3 dece, svi su uspešni, a pevač priznao čija je to zasluga!

Kurir pre 18 sati
Popularni pevač Hari Varešanović u više navrata je istakao da su mu žene najdraži porok, a kako kaže, najponosniji je na decu. Hari ima troje dece, a ono što je zanimljivo primetiti je to da nijedno od njih nije krenulo njegovim stopama. "Oba sina… »

Naprežem se, ne mogu da govorim, Marija i Miljana ne smeju da saznaju: Siniša Kulić muči muku sa zdravljem!

Kurir pre 18 sati
Suprugu Marije Kulić i Miljaninom ocu Siniši Kuliću zdravlje je ozbiljno narušeno zbog svega onoga što se odvija na imanju u Šimanovcima. On je istakao da se mnogo napreže da govori, ali da njegova porodica koja je u rijalitiju za to ne sme da zna… »

Nova ekološka katastrofa na limu: Niz reku jutros opet plutaju velike količine smeća

Kurir pre 17 sati
Niz reku Lim, ka brani HE "Potpeć", od jutros ponovo plutaju velike količine, stotine i stotine, tona smeća. Pretpostavlja se da su velike kiše koje su padale pre dva dana u ovom delu Srbije i Polimlju prema Crnoj Gori i koje su podigle nivo reke… »

Voditeljka se zacrvenela: Bivši muž Bojane Lazić uključio se u emisiju, pa otkrio u kakvom su sada odnosu!

Kurir pre 19 sati
Voditeljka Bojana Lazić imala je neobičnu situaciju usred emisije, kada se u program uključio njen bivši suprug. Naime, Žarko Lazić je za Bojanu imao samo reči hvale, a otirio je i u kakvom su danas odnosu: "Vidi, ona je moja bivša žena, ona je… »

Ja sam najbolji vozač na svetu: Vlasta Velisavljević za Kurir o novim Kamiondžijama, svom voznom parku i vakcini!

Kurir pre 18 sati
Srca publike na Radio-televiziji Srbije osvojila je TV serija "Kamiondžije d.o.o.", čije emitovanje završeno prošle nedelje. U trećem delu, po scenariju pokojnog Gordana Mihića, videli smo u jednoj od epizoda Vlastu Velisavljević, koji je igrao u… »

Detalji užasa kod Vladimiraca: Izbo ga pastorak, a onda je Dragan u Hitnoj pomoći izgovorio potresne reči

Kurir pre 7 sati
Dragan Ž. (50) iz sela Kaona, kod Vladimiraca, primljen je večeras u Opštu bolnicu u Šapcu, koji je, po prijemu, rekao da ga "nožem izbo postorak Milenko P. (20)", koji se, inače, leči na psihijatriji! Dragan je, kako saznajemo, dobio teške… »

Nestala pre 5 dana, porodica moli za pomoć: Violeta iz Kruševca poslednji put viđena kod Jasičkog mosta i od tada joj se…

Kurir pre 14 sati
Violeta Milićević nestala je bez traga pre pet dana, 20. januara, u Kruševcu. "Nestala! Zadnji put viđena kod Jasičkog mosta. Mole se svi koji su je videli ili ko je nađe da javi policiji. Širi dalje", objavljeno je na Fejsbuku. Živi u naselju… »

Lepe vesti iz Kraljeva: Tokom 2020. rođeno najviše beba u poslednje 3 godine

Kurir pre 15 sati
Tokom 2020. godine u porodilištu Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu rođeno je najviše beba u poslednje tri godine, a mesečno je obavljano oko 100 porođaja. - Prošle godine imali smo 1.278 porođaja, odnosno 1.293 rođene bebe, jer je bilo i… »

Odlične vesti: Do kraja februara još 110.000 doza fajzerove vakcine

Kurir pre 19 sati
Oko 10.000 doza stiže danas i tako će biti u naredna dva ponedeljka, a 15. februara dobijamo 40.000 doza, koliko i sedam dana kasnije, kaže dr Mirsad Đerlak. U Srbiju bi do kraja februara trebalo da stigne oko 110.000 doza vakcine proizvođača… »

Kurir, najnovije vesti »