Kurir

Andrija Mandić poručio: Uveren sam da će Đukanović potpisati usvojene izmene Zakona o slobodi veroispovesti

Kurir pre 24 sata
Lider crnogorskog Demokratskog fronta, članice vladajuće koalicije, Andrija Mandić izrazio je danas uverenje da će predsednk Crne Gore Milo Đukanović potpisati usvojene Izmene zakona o slobodi veroispovesti. On je za beogradsku TV Pink naveo da će… »

Bruka na liniji 408, kakva je ovo omladina: Čovek ga samo pogledao, a on počeo da se dere! Uneo mu se u lice bez maske Video

Kurir pre 24 sata
BEOGRAD - Bruka na liniji 408 beogradskog javnog prevoza. Snimak koji je osvanuo na Instagramu mnoge je naterao da se zapitaju kud se delo lepo ponašanje mlađih generacija. Autor snimka iz autobusa na liniji 408 napisao je sledeće: Reakcija mladića… »

Pavle Zelić iz Agencije za lekove: Javile se 2 kategorije neželjenih dejstava, do sada prijavljeno 20 slučajeva

Kurir pre 1 dan
Posle vakcinacije prijavljeno je 20 neželjenih dejstava, kaže Pavle Zelić iz Agencije za lekove i medicinska sredstva. Zelić je za RTS naglasio da su sve neželjene reakcije bile kratkotrajne. Kako je naveo, reč je o dve kategorije neželjenih… »

Posle objavljivanja jezivog snimka vlasnik vrtića na Voždovcu sazvao roditeljski: Medijima zabrano da prisustvuju sastanku…

Kurir pre 15 sati
U vrtiću Zamak na Voždovcu koji je u žižu javnostio dospeo posle objavljivanja snimka na kome se vidi maltretiranje deteta i koji su uznemirili javnost, počeo je roditeljski sastanak. Vlasnik vrtića nije dozvolio prisustvo medijima na sastanku, već… »

Zorana Mihajlović u usijanju dana: Slede promene u energetici, nenormalno je da Bajatović ima platu od 33.000 evra (Kurir TV)

Kurir pre 15 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike i rudarstva Zorana MIhajlović gošća je emisije Usijanje dana na Kurir televiziji. Godina pred nama važna je za energetski sektor u Srbiji. Plan je da se uradi mnogo na polju energetske tranzicije, u… »

Otkaz vaspitačici koja je maltretirala dete u vrtiću na Voždovcu: Neki roditelji ispisuju decu, drugi prete krivičnim…

Kurir pre 15 sati
Vaspitačica koja je na skandaloznom snimku iz beogradskog vrtića "Zamak" na kome se vidi kako maltretira jedno dete dobila je otkaz. Ovo je saopšteno roditeljima na sastanku koji je vlasnik vrtića sazvao večeras sa roditeljima. Po završetku… »

Kurir, najnovije vesti »