Automobili

Tržište novoregistrovanih vozila u Srbiji 2017

Vrele gume pre 1 dan
Prema zvaničnim podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, koje obrađuje istraživačka agencija Smart Plus Research, automobilska industrija nije imala bolju godinu još od 2011. U godini za nama, registrovano je 28.962 novih vozila, što znači da je prodato 6.5% više nego u prethodnoj godini... »

I automobilske tablice biće digitalne

B92 pre 1 dan
B92: I automobilske tablice biće digitalne
Tokom 2018. godine digitalne registarske tablice će stići na kalifornijske puteve, a zatim se očekuju i u ostatku SAD-a. Kompanija Reviver Auto predstavila je javnosti prvu u svetu digitalnu registarsku tablicu i time bukvalno zakomplikovala jedan od poslednjih jednostavnih delova automobila.... »

BMW najavio drugu generaciju modela X4

Vrele gume pre 1 dan
Stiže ove godine: BMW najavio drugu generaciju modela X4 Oko četiri godina se model BMW X4 nalazi na tržištu, a druga generacija će biti zvanično predstavljena za samo nekoliko meseci. Izvršni direktor kompanije BMW za Severnu Ameriku, Bernard Kunt, je na sajmu automobila u Detroitu najavio... »

Renault-Nissan osporava Volkswagenu titulu najprodavanijeg brenda

Auto blog pre 24 sata
Iz Volkswagena su pre 10-ak dana objavili da su u 2017. isporučili rekordnih 10,7 miliona automobila. A to znači da je nemački automobilski koncern zadržao titulu najprodavanije marke na svetu. Neki su ipak nezadovoljni, odnosno, osporavaju te rezultate. Carlos Ghosn, prvi čovek Renault-Nissan... »

McLaren neće praviti SUV

Auto blog pre 1 dan
Mada SUV/crossover modele već nude Porsche, Bentley, Maserati i Lamborghini, a najavljuju ih i Aston Martin, Ferrari i Rolls-Royce, u McLarenu navode da oni neće ući u taj segment. To je sada ponovo potvrdio i Dan Parry-Williams, šef dizajna u McLarenu. Jednostavno, SUV/crossover modeli se ne... »

Luksuzna kuća na točkovima od 300.000 $

Press pre 1 dan
Rekreativno vozilo Jayco Embark Luxury pruža udobnost pravog doma, bez mnogo kompromisa. Foto:b92.net Za one koji uživaju u putovanjima, ali bi želeli da svoj dom ponesu sa sobom gde god da se zapute, firme Thor Industries i Spartan Specialty Vehicles napravile su ovo vozilo koje predstavlja... »

Povećan porez za automobile

Mondo pre 1 dan
I dalje se tarifira po kubikaži, a vozaći će plaćati do 50 evra više prilikom osiguranja svog vozila. Porez koji se plaća uz obavezno osiguranje vozila, povećan je u skladu sa indeksom potrošačkih cena koje je objavio Republički zavod za statistiku za period od 1. decembra 2016. do 30.... »

Rolls-Royce bez Phantoma u minusu, ali 2018. stiže SUV

B92 pre 1 dan
B92: Rolls-Royce bez Phantoma u minusu, ali 2018. stiže SUV
Proizvođač superluksuznih limuzina u 2017. prodao je širom sveta 3.362 automobila, uz pad od 16,2% u odnosu na 2016. Glavni razlog za lošiji rezultat u 2017. godini je odsustvo modela Phantom zbog smene generacija. Iako važi za ekskluzivnog proizvođača automobila čija je godišnja produkcija... »

PSC Auto Beograd: Zimska specijalna akcija do 31.januara 2018.

Auto magazin pre 1 dan
PSC Auto, član nemačkog AVAG holdinga i ovlašćeni distributer Opela nastavlja da daruje poklone... PSC Auto kupcima je pripremio ograničenu količinu vozila sa lagera uz poklone: set zimskih pneumatika + BIG DEAL. BIG DEAL uz sedmogodišnju garanciju, koja se daje tokom kupovine Opel... »

Datsun Cross i zvanično

Auto blog pre 20 sati
Nedavno najavljen jednom teaser slikom, Datsun Cross je danas i zvanično promovisan u Džakarti. Kao što se i očekivalo, ovaj novi kompakrni crossover je u stvari serijska verzija Datsun Go Cross concepta iz 2015. godine. Dakle, vozilo sa povišenim klirensom (200 mm) i dodatnim zaštitnim... »

©2018 Netmark d.o.o.