Automobili

JP Putevi Srbije povodom učestalih prekršaja učesnika u saobraćaju na delu izgradnje Obilaznice oko Beograda

Auto magazin pre 1 dan
JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da je u zoni petlje Bubanj Potok, kao i duž postojećeg kružnog puta (od tunela Straževica do Bubanj Potoka) zbog radova na izgradnji Obilaznice oko Beograda, na pojedinim mestima postavljena privremena… »

Dacia Spring u finalu za nagradu Auto Best 2022

Auto magazin pre 1 dan
Dacia Spring je ušla u finale za nagradu Auto Best – Best Buy Car Europe 2022 (Najbolja kupovina u Evropi 2022.) Ovaj automobil, predstavljen u martu ove godine, je oličenje električne revolucije... Stvoren je kako bi učinio električnu mobilnost… »

Maks Ferstapen uspeo da se odupre Hamiltonu u triler završnici VN SAD

Vrele gume pre 1 dan
Maks Ferstapen je uspeo da se odupre rivalu za osvajanje titule, Luisu Hamiltonu, i dođe do važne pobede na trci za VN SAD. Holanđanin nije dozvolio Britancu da dobije šansu za napad u samom finišu trke u Ostinu, a drami su doprinele različite… »

Zašto je čuveni dizajner Lamborghinija "zaratio" sa bivšom kompanijom

B92 pre 1 dan
Nakon najave ograničene serije savremene verzije Lamborghinija Countach, legendarni dizajner originalnog modela Marčelo Gandini izdao je ljutito saopštenje u kome navodi da nije imao nikakvu ulogu u njegovom dizajnu, niti je odobrio njegovu… »

Fabio Kvartararo overio titulu u Mizanu uz trijumf Marka Markesa

Vrele gume pre 1 dan
Mark Markes je trijumfovao u dramatičnoj trci za MotoGP Emilija-Romanje, nakon što je Frančesko Banjaja doživeo pad dok je bio u vođstvu, dok je Fabio Kvartararo postao novi šampion. Mada je Džek Miler bolje startovao i bio je točak uz točak s… »

Mercedes-Benz GLE u dizelskoj paleti dobija blage hibride

Auto blog pre 1 dan
Mercedes-Benz modernizuje ponudu motora svoje velike serije SUV modela… Novi GLE 300 d 4MATIC nudi optimalnu isporuku snage, ali troši znatno manje od svojih prethodnika. Opremljeni su aktuelnim četvorocilindričnim dizel motorom (OM 654 M) s… »

Novosti za BMW M135i xDrive

Nacionalna klasa pre 1 dan
BMW je reagovao na novi Golf R i Audi S3 mehaničkim poboljšanjima kompaktnog hečbek modela M135i xDrive. Ovo nije uobičajena revizija modela na sredini proizvodnog veka nego suptilna evolucija top varijante ovog modela. Izvršena je rekalibracija… »

Ako ovih dana ne možete da upalite auto ujutru, ne mora da znači da je kriv akumulator

Srbija danas pre 1 dan
Ako ste nedavno zamenili akumulator, a i dalje imate problema sa paljenjem, možda se problem vašeg automobila nalazi u alternatoru. Dok motor vozila radi, zadatak alternatora je da snabdeva električnom energijom sve potrošače u vozilu, i da višak… »

Novi BMW M2 sa 455KS

Auto blog pre 1 dan
BMW je u julu ove godine predstavio novu, drugu generaciju Serije 2 Coupe (interne oznake G42), dok druga generacija modela M2 Coupe (sa oznakom G87) po nekim vestima u proizvodnju kreće u decembru 2022. Nove informacije kažu da će novi M2 Coupe imati… »

Volvo opozvao 460.000 automobila zbog vazdušnih jastuka

Nacionalna klasa pre 1 dan
Volvo je saopštio da je širom sveta opozvao više od 460.000 starijih modela zbog potencijalnog defekta vozačevog vazdušnog jastuka, koji je doveden u vezu sa jednim smrtnim slučajem. Element koji naduvava vozačev jastuk može da eksplodira tokom… »

Automobili, najnovije vesti »