Automobili

Volkswagen nudi podsticaje za zamenu starih dizelaša

Auto blog pre 1 dan
Nemački automobilski div Volkswagen je saopštio da će ponuditi nove podsticaje vlasnicima starih dizelskih automobila koji odluče da ih zamene za nove modele u sklopu nastojanja da se izbegne zabrana saobraćanja dizelaša u većim nemačkim gradovima. Podsticaji će stupiti na snagu odmah a... »

Ferrari sprema hibridni model

Auto blog pre 1 dan
Da je i Ferrari ozbiljno razmišlja o budućnosti, potvrđuje i činjenica da već uveliko testira novi model kojeg pokreće hibridni pogonski sistem. Ovih dana, na Ferrarijevog test-stazi Fiorano, „uhvaćen“ je maskirani prototip koji, i pored obilne kamuflaže, podseća na aktuelni 488 GTB, s... »

Porsche 718 Cayman T ide u proizvodnju

Auto blog pre 22 sata
Kompanija Porsche završava posao na novom laganom modelu 718 Cayman T koji će se uskoro naći u proizvodnji. Porsche 718 Cayman T dolazi nakon modela 911 T pa će ponuditi odlično iskustvo vožnje, ali neće biti skup kao GT modeli. Svoje mesto će naći između modela Cayman S i GTS, a očekuje... »

Farovi i stop svetla novih automobila iz VW-a će biti interaktivni!

Vrele gume pre 19 sati
Revolucija u tehnologiji svetlosnih jedinica: Farovi i stop svetla novih automobila iz VW-a će biti interaktivni! Tehnologija autmobilske industrije napreduje iz godinu u godinu, a taj napredak i razvoj nije zaobišao ni svetla koja se nalaze na automobilu. Naime, u bliskoj budućnosti će farovi i... »

BMW već počeo da radi na modelu X8?

Vrele gume pre 20 sati
Glasine: BMW već počeo da radi na modelu X8? Nakon predstavljanja modela X7, BMW u svojoj gami sada ima čak sedam krosovera… To su još i X1, X2, X3, X4, X5 i X6. Najveći SUV model bavarske kompanije do sada će na tržište biti plasiran kao direktan rival modelima Mercedes-Benz GLS i Range... »

Da li je ovo novi Ford Mustang Shelby GT500?

Vrele gume pre 24 sata
Nove fotografije: Da li je ovo novi Ford Mustang Shelby GT500? Ford već nekoliko meseci void tizer promotivnu kampanju za svoj novi Mustang Shelby GT500, a sada su se, po svemu sudeći, na instagramu pojavile i nove fotografije na kojima se vidi ceo automobil bez kamuflaže. Iako postoji sumnja da... »

Kako izgleda detaljno čišćenje automobila koji je 10 godina stajao u šumi?

Vrele gume pre 24 sata
Video: Kako izgleda detaljno čišćenje automobila koji je 10 godina stajao u šumi? Možete li zamisliti kako izgleda process detaljnog čišćenja automobila koji je 10 godina proveo u šumi, odnosno na mestu sa kojeg nije uopšte pomeran? Zapravo, nije potrebno da koristite svoju maštu, jer se... »

AutoRetro Barcelona - Za bolju budućnost oldtajmera!

Vrele gume pre 24 sata
35. Sajam oldajmer vozila u Barseloni: AutoRetro Barcelona - Za bolju budućnost oldtajmera! Trideset peti Međunarodni Sajam oldtajmer vozila u Barseloni ove godine traje od 18. do 21. oktobra. Selidba manifestacije u reprezentativnije i mnogo veće sajamske hale samo potvrđuje dobar pravac u kome... »

Potpuno električni BMW i4 stiže 2021. godine!

Vrele gume pre 1 dan
Novi Teslin konkurent: Potpuno električni BMW i4 stiže 2021. godine! Tokom marta ove godine, na Sajmu automobila u Ženevi, BMW je potvrdio da će koncept model iVision Dynamics ući u serijsku proizvodnju. U suštini, taj model će biti električni ekvivalent Gran Coupe Serije 4, a proizvodiće... »

Specijalni Jeep Night Eagle – terenac baziran na modelu Wrangler Unlimited Black Hawk Edition

Vrele gume pre 1 dan
Tjuning: Specijalni Jeep Night Eagle – terenac baziran na modelu Wrangler Unlimited Black Hawk Edition Jeep Wrangler je oduvek bio jedan od modela koji se najviše tjunira. Upravo jedan takav modifikovani model se pojavio na internetu. Nazvan “Night Eagle”, ovaj terenac je baziran na modelu... »

©2018 Netmark d.o.o.