Automobili

Do 10 godina bezbrižnosti sa Toyota Relax garancijom

Auto blog pre 12 sati
Inovacije su zaštitni znak Toyote, a najnovija tiče se održavanja vozila i garantnog roka. Od ovog aprila, vlasnicima Toyotinih vozila ponuđen je program produžene garancije sa do 10 godina bezbrižnosti na polju održavanja vozila. Toyotina osnovna… »

Španska Vlada će sa 400 miliona evra podržati kupovinu električnih vozila

Auto blog pre 13 sati
Potpredsednica Vlade Španije i ministarka ekologije Teresa Ribera izjavila je da će Vlada sa 400 miliona evra podržati kupovinu električnih vozila. Ovaj program, koji može da se poveća na 800 miliona evra, trajaće do 2023. godine, a namenjen je i… »

Vlasnici Kia e-Nira u studiji J.D. Power najzadovoljniji svojim električnim vozilom

Auto blog pre 13 sati
Kia e-Niro je osvojio 1. mesto među masovnim brendovima u najnovijoj studiji kompanije J.D. Power 2021 o iskustvima vlasnika električnih vozila (EVX Electric Vehicle Experience). Za potrebe studije je J.D. Power oko 10.000 vlasnika električnih vozila… »

Najavljen nemački hiperautomobil Elektron Quasar

Auto blog pre 13 sati
Kompanija Elektron Innovativ, danas poznata kao Elektron Motors, najavila je novi koncept potpuno električnog hiperautomobila. Nekadašnji Elektron Innovativ je pre gotovo godinu dana predstavio električni superatuomobil Elektron One sa 1.341 KS koji je… »

Do 10 godina bezbrižnosti sa Toyota Relax garancijom

Auto magazin pre 1 dan
Inovacije su zaštitni znak Toyote, a najnovija tiče se održavanja vozila i garantnog roka. Od ovog aprila, vlasnicima Toyotinih vozila ponuđen je program produžene garancije sa do 10 godina bezbrižnosti na polju održavanja vozila... Toyotina… »

Niže cene servisnih usluga za Suzuki automobile starije od četiri godine

Auto blog pre 18 sati
Za rad majstora popusti od 30 odsto, a za vozila starija od pet godina jeftiniji i delovi i motorno ulje S namerom da nagradi vernost vlasnika Suzuki automobila, koji svoje vozilo redovno održavaju ili popravljaju u njegovom servisu, ovlašćeni uvoznik… »

Dacia Logan, Dacia Sandero Stepway, Volkswagen ID.4 i Škoda Enyaq iV na EuroNCAP testu

Auto blog pre 21 sat
Nezavisna evropska organizacija za ispitivanje bezbednosti vozila je objavila rezultate najnovijih crash testova u kojima su učestvovali Dacia Logan, Sandero Stepway, Volkswagen ID.4 i Škoda Enyaq iV. Oba električna modela na ovom testu (Volkswagen… »

Ducati ne razmišlja o električnom motociklu

Moto berza pre 1 dan
Ducati je odlučio da, bar u ovom trenutku, odustane od proširenja aktuelne linije svojih modela novim električnim motociklom. Jedan od potpredsednika italijanske kompanije, Frančesko Milićija, otkrio nedavno stav koji kompanija iz Bolonje ima kada su… »

Audi Q4 e-tron i Audi Q4 e-tron Sportback

Auto blog pre 1 dan
Kao što je i najavio, Audi je danas održao zvaničnu premijeru njihovog novog električnog modela Q4 e-tron, uključujući i Q4 e-tron Sportback (razlika između ove dve verzije je pre svega u drugačijem zadnjem delu). Proizvodnja Q4 e-tron modela je… »

Škoda Enyaq iV dobio Red Dot Award

Auto blog pre 14 sati
Električni SUV je uspeo da impresionira međunarodni stručni žiri pre svega svojim emocionalnim i snažnim dizajnom. Time ENYAQ iV dosledno nastavlja priču o uspehu češkog proizvođača automobila na dodeli ove poželjne nagrade. Naime, ŠKODA AUTO… »

Automobili, najnovije vesti »