Automobili

Upoznajte novu generaciju zimskih guma

Vrele gume pre 20 sati
Continental predstavlja zimske gume WinterContact TS 870 i TS 870 P Iako se čini da je teško nadmašiti performanse premijum guma vrhunskog kvaliteta, inženjeri kompanije Continental ponovo su prevazišli sebe. Ove zimske sezone na tržište dolaze dva… »

Mini Moke će se proizvoditi u Velikoj Britaniji

Auto blog pre 20 sati
Kompanija Moke International je prošle godine ponudila moderniju verziju nekadašnjeg Minija Moke, sa karakterističnim izgledom, unapređenim pogonom i šasijom, sve u skladu sa zahtevima modernih kupaca. Međutim, konačna montaža se do sada obavljala… »

Volvo ima novi logo FOTO

B92 pre 21 sat
Vizuelni identitet švedskog proizvođača nije se mnogo menjao tokom proteklih devet decenija. Volvo je još jedna u nizu auto-kompanija koja je odlučila da svoj logo modernizuje i prilagodi novim vremenima i trendu elektrifikacije i digitalizacije koji… »

Električni Aura Concept

Auto blog pre 21 sat
Kao rezultat saradnje nekoliko britanskih firmi nastao je koncept električnog dvoseda pod nazivom Aura. Za realizaciju su zaslužne firme Astheimer, Potenza Technology, BAMD Composites, Conjure i Spark EV, a radi se o električnom roadsteru kod koga je… »

Da li uključujete "klimu" i kada nisu vrućine? Stručnjaci kažu da bi trebalo

B92 pre 22 sata
Ako ne koristite "klimu" zimi to može da ima negativan uticaj na vek trajanja ovog uređaja jer samo redovnim radom zaptivke i kompresori ostaju dobro podmazani. Praktična strana korićtenja klima-uređaja zimi i tokom drugih hladnih perioda godine… »

Pijana sela u Teslu, onesvestila se, a autopilot nastavio da vozi

Nova pre 22 sata
Na auto-putu u Kaliforniji odvijala se prava drama nakon što je pijana žena sela u Teslu, pa izgubila svest dok je autopilot nastavio da vozi. Njen suprug zvao je policiju koja je krenula u poteru za vozilom koje se bez ikakve kontrole kretalo… »

Alfa Romeo GTS kao zamišljeni rival BMW-u M2

Auto blog pre 22 sata
Dizajner Guilhermeo Araujo je oslobodio svoju maštu i pokazuje kako zamišlja Alfinog rivala modelu M2. Automobil je Araujo nazvao GTS te se odlučio za retro dizajn zbog kojeg zamišljeni model izgleda drugačije u odnosu na sve postojeće Alfine… »

Glavni razlozi zbog kojih motocikl neće proći tehnički pregled

Nova pre 22 sata
Ekipa magazina BjBikers nedavno je istakla najčešće probleme sa kojima se susreću vlasnici motociklala prilikom tehničkog pregleda, među kojima je najveći dodatna oprema. Reč je o držačima za kofere, kao i samim koferima, ali i prepravkama poput… »

Škoda Kodiaq sa helikopterom na krovu

Auto blog pre 23 sata
ŠKODA KODIAQ se ne boji izazova. Popularni terenac to je ponovo dokazao tako što je postao mesto za sletanje helikoptera! Bila je potrebna samo platforma pričvršćena na krov automobila. Srebrni KODIAQ pretrpeo je samo minimalne prepravke za sletanje… »

Otvorena prva "Galerija automobila Srbije" FOTO

B92 pre 23 sata
Manifestacija "Galerija automobila Srbije", svečano je otvorena 23. septembra u TC Galerija u Beogradu, a ova izložba najnovijih četvorotočkaša trajaće do 30. septembra. U okviru prve "Galerije automobila Srbije", posetiocima je predstavljeno više… »

Automobili, najnovije vesti »