Automobili

Ovako bi mogao da izgleda BMW X8

Auto blog pre 13 sati
Već duže vreme se priča da bi BMW svoju X porodicu mogao da proširi sa još jednim članom, a nakon nedavne promocije X7-ice te priče su sada i pojačane. U Minhenu naime razmatraju i BMW X8, još jedan luksuzni X model, čije pojavljivanje na tržištu bi mogli da očekujemo za nekoliko godine... »

Stiže još jeftiniji Teslin Model 3

Auto blog pre 14 sati
Izvršni direktor Tesle, Ilon Mask, najavio je početak prodaje do sada najpristupačnije verzije najtraženijeg modela te kompanije. Mask je u četvrtak objavio na Tviteru da je počela prodaja Modela 3, koji uz federalne i lokalne subvencije u Kaliforniji košta 35.000 dolara. Na sajtu kompanije... »

ABS Show – 539. emisija

Auto blog pre 15 sati
U okviru epizode ABS Show 539 možete pogledati: - HONDA CR-V U SRBIJI - BRDSKA TRKA NEGOTIN IZVEŠTAJ - MERCEDES AROCS PREZENTACIJA U KAMENOLOMU - RENO I DACIA - VESTI SA DOMAĆEG TRŽIŠTA... »

Euro NCAP testirao autonomne sistem, rezultati i nisu impresivni

Auto blog pre 15 sati
Čelnici automobilske industrije nas uveravaju da je autonomna budućnost, u kojoj će elektronika preuzeti kompletnu kontrolu nad upravljanjem vozila, iza ugla. Ali, da li je to tako? Sudeći po danas dostupnim tehnologijama, još smo daleko od ovog scenarija. Mada više od 70 posto ispitanika u... »

TCR Europa, Barselona – Treninzi najavili pravu oluju, Borković vrlo dobar

Auto blog pre 16 sati
Dva slobodna treninga na brzoj KATALUNJI, kraj BARSELONE, najavili su pravu trkačku oluju koja će uslediti u subotu posle kvalifikacija (11.45), na pretposlednjoj, 13. trci serije TCR EVROPA 2018. (subota 17.30 RTS 2). Nadamo se da će se u toj oktanskoj oluju najbolje ili bolje rečeno... »

Uhvaćen Volkswagen Golf osme generacije?

Auto blog pre 17 sati
Novi, dugoočekivani Golf osme generacije dolazi sledeće godine, a nemački proizvođač je već objavio da će na razvoj potrošiti 1,8 milijardi evra. Ono što za sada znamo jeste da će novi Golf imati prepoznatljiv spoljašnji izgled, opciju hibridnog pogona i potpuno digitalizovanu... »

Uskoro i nova Dacia Duster pick-up

Auto blog pre 19 sati
Kao što se i očekivalo, rumunska firma Romturingia je i novu generaciju Dacije Duster prepravila u pick-up vozilo, nakon što je to isto još pre nekoliko godina uradila i sa prvom generacijom ovog rumunskog SUV-a (tada je napravljeno 500 komada, i to za rumunsku naftnu kompaniju OMV Petrom).... »

Lynk & Co 03 Cyan Racing Concept

Auto blog pre 19 sati
Kineski Lynk & Co je svoj novi sedan 03 predstavio u avgustu na Chengdu Motor Show-u, dok je danas prikazao i njegovu trkačku verziju (još uvek doduše u formi koncept vozila). Automobil nosi zvanični naziv Lynk & Co 03 Cyan Racing Concept, razvijen je u skladu sa FIA pravilima, a predstavlja... »

Sportska Dacia Sandero je odlična ideja

Auto blog pre 22 sata
Mnoge barijere su odavno srušene, a kada je Dacia u pitanju ostala je jedna o kojoj niko ne govori. Rumunska marka je poslednjih godina sazrela u ozbiljnog proizvođača solidnih i još uvek jeftinih automobila, ali je ipak jedina marka u sastavu koncerna koja se ne može pohvaliti sportskim... »

Terrafugia prima narudžbine za prvi leteći automobil Transition

Auto blog pre 24 sata
San o letećim automobilima, čini se, napokon bi mogao da postane stvarnost. Nakon što je američkog proizvođača Terrafugia preuzeo kineski Geely, kompanija je gotovo deset godina od predstavljanja Transitiona krenula sa primanjem narudžbina za prvi leteći automobil. Transition je prilikom... »

©2018 Netmark d.o.o.