Automobili

Šta Kosmetu donosi novi predsednik SAD: Albanci će se iznenaditi kad vide šta ih čeka

Srbija danas pre 7 sati
Amerikanci su svesni da se svetska scena bitno promenila i da su Rusija i Kina sve jače. Nova administracija u Vašingtonu će u velikoj meri nastaviti politiku Donalda Trampa prema Balkanu i pokušati maksimalno da iskoristi sve domete Vašingtonskog… »

Bosanci uvezli najskuplji Ferari na svetu

Alo pre 8 sati
Uprkos korona krizi, u Bosni i Hercegovini je 2020. godine kupljeno dosta vrlo skupih automobila iz uvoza, a najskuplji je Ferari Pista koji je koštao više od 600 hiljada KM (307 hilajda evra). Ferari 488 Pista/F142 je već sredinom prošle godine… »

VIDEO: Volkswagen Golf 1.5 TSI by Barracuda Racing Wheels

Auto blog pre 9 sati
* u Barracuda Racing Wheels paketu za VW Golf 8 je i kit za pojačanje 1.5 TSI turbo benzinskog motora (sa 150KS i 250 Nm na 192KS i 318 Nm), što je uradio RaceChip * Tu su i Eibach sportske opruge, Barracuda Tzunamee Evo točkovi u dark gunmetal… »

Alpine postaje čisto električna marka uz lansiranje tri nova modela

Total car pre 9 sati
Alpine će postati proizvođač čisto električnih automobila, saopštili su šefovi ponovo rođene francuske marke. Kao deo ove trancizicije, u planu su tri nova modela: „hot heč“, krosover i naslednik A110, koji će biti razvijen u saradanji s… »

Ne prija vam rad od kuće? Nissan ima rešenje (VIDEO)

Nova pre 8 sati
Nissanova kancelarija na točkovima trenutno je koncept, ali sigurni smo da ukoliko bi se i sada ovo vozilo pojavilo na tržištu, privuklo bi brojne digitalne nomade. Zbog korona virusa milioni ljudi širom sveta napustili su kancelarije i preselili ih u… »

VIDEO: Tata Safari

Auto blog pre 10 sati
* Tata Motors na indijskom tržištu predatavlja novi SUV Safari, u stvari serijsku verziju koncepta Gravitas koji je prikazan prošle godine * Baziran je na Omega Arc platformi, dugačak je 4661 mm, međuosovinsko rastojanje iznosi 2741 mm, dok su u… »

Revo Ford Fiesta ST

Auto blog pre 11 sati
Britanski tjuner Revo u svojoj ponudi ima i novi paket za pojačanje trocilindričnog motora u Ford Fiesti ST. Dok 1,5 litarski trocilindrični turbo benzinac u fabričkoj verziji raspolaže sa 200KS i 290 Nm (u paru sa 6-stepenim manuelnim menjačem), uz… »

Mladi vozači najčešće stradaju vikendom u sitnim satima

Danas pre 11 sati
Svakog trećeg dana pogine jedna mlada osoba, a svakog dana bude povređeno više od 15 mladih U periodu od 1981. do 2018. god. u Republici Srbiji, u saobraćajnim nezgodama život je izgubilo 43.000 ljudi, dok je više od 600.000 povređeno. Prosečno se… »

Porsche Taycan sa zadnjim pogonom

Auto blog pre 16 sati
Porsche je ponudu električnog modela Taycan još prošle godine dopunio i baznom verzijom koja je međutim tada bila dostupna samo u Kini, dok se sada konačno pojavila i na drugim tržištima (uključujući Severnu Ameriku i Evropu). Kako bilo, bazni… »

Uskoro i Hyundai Bayon

Auto blog pre 16 sati
Hyundai Motor je objavio nove teaser slike svog novog crossovera Bayon. Dolazi na evropsko tržište u prvoj polovini 2021. godine, a biće važan dodatak trenutnoj Hyundai SUV liniji. Lansiranjem novog, dodatnog modela B segmenta kao ulazne tačke u… »

Automobili, najnovije vesti »