Automobili

Tesla pozvao radnike da volontiraju kako bi ubrzali isporuku vozila

Vesti online pre 1 dan
Ne pitaj šta tvoja firma može da uradi za tebe, već šta ti možeš da uradiš za nju - američki proizvođač traži od svojih radnika da dobrovoljno pomognu kompaniji kako bi se u što kraćem roku obavila isporuka velikog broja automobila. Kako piše Biznis insajder, koji je imao uvid u mejl... »

Folksvagenova “buba“ konačno odlazi u penziju

Večernje novosti pre 1 dan
Iako je bilo spekulacija da bi elektrifikacija mogla da spasi ovaj legendarni model, "bube" će ipak sići sa proizvodnih traka. Krajem ove godine sa proizvodnih traka sići će, posle sedam decenija, poslednji model čuvene Folksvagenove "bube" (Beetle), najavio je direktor nemačke autokompanije... »

Rekordna prodaja "Poršea", zaposlenima bonus po 9.700 evra

Večernje novosti pre 1 dan
Nakon što je nemački proizvođač automobila "Porše" u 2018. godini postigao rekordne rezultate u prodaji, prihodima i isporukama vozila, kompanija iz Cufenhauzena je odlučila da nagradi sve zaposlene. ŠTUTGART - Nakon što je nemački proizvođač automobila "Porše" u 2018. godini postigao... »

Sajam automobila u Beogradu: Do novih kola i uz ratu od 80 evra mesečno

Večernje novosti pre 1 dan
Prvi dan 54. međunarodne smotre vozila doneo osmehe na lica prodavaca i kupaca. Veliki broj modela nudi se uz otplatu od 36 do 84 rate bez ikakve kamate. VEĆ prvog dana 54. međunarodnog salona automobila u Beogradu i 12. sajma motocikala poseta je prevazišla sva očekivanja, pa organizatori... »

Kako platiti putarinu kada putujete u zemlje EU kao što su Mađarska, Austrija, Nemačka...?

Moj auto pre 1 dan
Ukoliko planirate putovanje automobilom po Evropi, preporučujemo da se unapred dobro informišete o različitim načinima naplate putarine u različitim državama. Iznos putarine formirane na osnovu pređene kilometraže, koji se naplaćuje na naplatnim rampama, plaća se u devet država Evropske... »

Prvi Jeep Gladiator sišao sa proizvodne trake postrojenja u Toledu

Total car pre 13 sati
Prvi Jeep Gladiator se “zakotrljao” sa proizvodne trake postrojenja FCA grupacije u Toledu. Na internetu su se pojavile prve fotografije tog modela, ali i video snimak. Prvi serijski Gladiator je ofarban u “Billet Silver” boju, i opremljen je “Trail Rail” sistemom. Ne znamo ko je srećni... »

Sajam automobila: Reno Tvizi i Zoe (video)

Mondo pre 14 sati
Ovakva vozila ćemo sve češće sretati na ulicama gradova širom sveta. Električna vozila sve više dobijaju na popularnosti u Evropi. Osim finansijskog aspekta (i dalje su značajno skuplja od klasičnih modela), na njihovu rasprostranjenost utiče i razvoj mreže punjača. Kako je u Srbiji broj... »

BG Sajam: Euro Sumar prikazao Jimny i Swift Sport

Nacionalna klasa pre 18 sati
Na štandu u hali 1, među ostalim modelima, i nova Vitara i Swift Hybrid, a u izložbenom prostoru s motociklima i kompletna, već dobro afirmisana gama prestižnih Suzuki dvotočkaša. Novi Suzuki Jimny biće jedna od zvezda ovogodišnjeg, 54. međunarodnog salona automobila, koji se u Beogradu... »

Volvo kaže da je potcenio potražnju za plug-in hibridima

Total car pre 19 sati
Volvo je priznao da je potcenio potražnju za plug-in hibridima. Izvršni direktor ove kompanije, Hakan Samjuelson, kaže da predviđa značajan porast ovog tipa vozila, kao i da će taj rast do kraja godine iznositi od 20 do 25 odsto. „Nismo zadovoljni, zato što bismo mogli prodavati više... »

Sajam automobila: Škoda Skala (video)

Mondo pre 23 sata
"Ubica Golfa" izgleda atraktivno i veoma upotrebljivo i čini se da ima snage da napravi pometnju među konkurencijom. .flowplayer .fp-ui .ad-time:before { content: ': ' } Izvor: MONDO/Marko Tanasković Jedan od popularnijih automobila na ovogodišnjem sajmu je potpuno nova Škoda Skala. Ovaj... »

©2019 Netmark d.o.o.