Automobili

Stroži uslovi na tehničkom, da li su vozači Juga, Zastave 101, Golfa 2 u problemu? VIDEO

B92 pre 23 sata
Nova pravila počeće da se primenjuju od 5. jula. Mediji prenose informaciju da više od 100.000 automobila ove godine neće moći da prođe tehnički pregled. Najavljeni su stroži uslovi - koji standardi se uvode i koji automobili od jula neće moći… »

Oldtajmer Fiat 500: Zašto smo slabi na ovaj mali automobil?

Nova pre 22 sata
Zbog saradnje sa Crvenom Zastavom, Fiat se kod nas uvek doživljavao kao domaće vozilo i, samim tim, predstavljao je predmet obožavanja mnogih, bilo da se radilo o pero-lakoj kategoriji ili zanimljivim Berlinama. Jedan od onih kojima se omaleni 500… »

Volkswagen objašnjava zašto zimski period ne predstavlja problem za ID.4

Vrele gume pre 23 sata
VW ID.4 ima sjajne adute za vožnju zimi – predzagrevanje, grejanje sedišta, volana i vetrobrana, kao i pogon na sve točkove Ujedno, nemačka marka nam objašnjava zašto zimski uslovi ne predstavljaju problem za moderna električna vozila kao što je… »

Alibaba i SAIC lansirali novi EV brend IM

Auto blog pre 24 sata
Pojavio se još jedan kineski električni premium brend, i to Zhiji Auto / IM, nastao saradnjom kompanija Alibaba i SAIC. Za sada su u planu sedan i crossover, uz najavu da će sedan moći da vide posetioci aprilskog sajma automobila u Šangaju, dok će… »

Bregzit doveo u pitanje naplatu kazni

Auto blog pre 1 dan
Francuska policija svake godine kazni preko 500.000 Britanaca zbog prekoračenja brzine Jedan od sporednih efekata koje je doneo Bregzit biće otežana naplata saobraćajnih kazni za prekršaje koje Britanski vozači naprave na Kontinentu. To pitanje… »

Hyundai Elantra „Severnoamerički automobil godine 2021.“

Total car pre 1 dan
Nova Hyundai Elantra je ponela naslov „Severnoameričkog automobila godine 2021.“ Ovo je drugi put da ovaj model osvaja ovo prestižno priznanje, jer je to pošlo za rukom i petoj generaciji 2012. Ujedno, ovo je treća „COTY“ titula za Hyundai… »

Zanimljiv sadržaj nove epizode vaše omiljene TV emisije

Vrele gume pre 1 dan
Vrele Gume otvaraju godinu sa nesvakidašnjim opusom S obzirom da su prve de novogodišnje epizode bile posvećene rekapitulaciji manje-više svega vrednog iz prethodne godine, ovonedeljna emisija prva je premijerna u ovoj godini. Nedelja 17. januar u… »

Rally Dakar 2021 - Motocikli

Auto magazin pre 1 dan
Završila je 12. etapa a s njom i 43. izdanje Dakra barem što se tiče takmičarskog dela. Ostao je još ceremonijalni deo, svečani prelazak ciljne rampe, proglašenje najboljih i veliko zajedničko slavlje koje je bilo tradicija... To će ove godine… »

Na prodaju jedan od samo sedam Alfa Romea Disco Volante

Auto blog pre 1 dan
Švajcarski trgovac ekskluzivnim automobilima Niki Hasler je na prodaju ponudio Alfa Romeo Disco Volante Spyder. Reč je o ultra retkom otvorenom dvosedu koji je na osnovi ionako retkog Alfa Romea 8C Spider napravila čuvena radionica Carrozzeria Touring… »

Najavljen moderni Porsche 914

Auto blog pre 1 dan
Najavljen je još jedan restomod projekat, ovoga puta vezan za Porsche 914. Tačnije, britanska firma Fifteen Eleven Design (specijalizovana za klasične modele) najavljuje modernu verziju Porschea 914 iz sedamdesetih godina prošlog veka. U planu je… »

Automobili, najnovije vesti »