Automobili

LG Chem u Poljskoj pravi najveću fabriku baterija u Evropi

Auto blog pre 10 sati
LG Chem planira da iduće godine otvori najveću fabriku litijum-jonskih baterija u Evropi, kao deo priprema za masovno pravljenje električnih vozila. Rojters prenosi da će ova fabrika biti locirana u Poljskoj, u blizini Vroclava, a u nju će ova južnokorejska hemijska kompanija uložiti 1.63... »

Mitsubishi Electric EMIRAI 4 concept

Auto blog pre 11 sati
Mitsubishi Electric Corporation je danas promovisao EMIRAI 4 concept, studiju sa tehnologijom asistencije u vožnji sledeće generacije, a koja bi trebalo da smanji broj saobraćajnih nesreća i da doprinese povećanju bezbednosti. Kao što se očekivalo, EMIRAI 4 concept je vozilo sa elektropogonom... »

Honda Civic u užem izboru za AUTOBEST 2018 AWARDS

Auto blog pre 12 sati
Nova Honda Civic ušla je u finale izbora za nagradu AUTOBEST 2018 pod nazivom ““Best buy automobil u Evropi”. Ovo je drugi put da je japanski brend osigurao mesto u finalu, s obzirom na to da je HR-V bio u najužem izboru 2016. godine. Organizaciju AUTOBEST čini 31 najuticajniji automobilski... »

Još jedna premijera: Evo kako izgleda Peugeot 308 TCR

Auto blog pre 14 sati
Pežo sport prikazao je novi “pežo 308 TCR” prilikom sezonskog finala Pežo 308 kupa na stazi Pol Rikar u Le Kasteleu. Pežo automobili sporadično su se pojavljivali u TCR Internacionalnoj seriji – dva “308 rejsing kupa” poverena su Sebastijan Leb rejsingu i nastupila su na rundi na Spa... »

Uskoro i Polestar 1

Auto blog pre 15 sati
Jedan od prva dva modela koje će Polestar kao zaseban brend predstaviti biće sportski coupe nazvan jednostavno Polestar 1. Mada se tokom leta špekulisalo da bi Polestar ovaj model mogao da prikaže već u septembru, to se nije desilo. U međuvremenu je stigla zvanična najava da će promocija... »

Mercedes povlači 400.000 vozila iz Velike Britanije

Auto blog pre 15 sati
Mercedes-Benz je objavio da će u Velikoj Britaniji opozvati 400.000 automobila (proizvedenih od novembra 2011. do jula 2017. godine) zbog greške koja se javlja zbog vazdušnog jastuka. U saopštenju je samo još dodato da situacija sa vazdušnim jastucima nema nikakve veze sa krizom japanske grupe... »

Mercedes-Benz pobeđuje u premium segmentu

Auto blog pre 16 sati
Samo ako se desi neko čudo Mercedes-Benz na kraju godine neće biti lider u premium segmentu. Mercedes je naime povećao prednost pred konkurencijom, u prvih devet meseci prodao je 1,72 miliona automobila. Čak 12 posto više nego prošle godine u istom periodu. BMW je isporučio 1,54 miliona... »

Moto GP vesti

Auto blog pre 18 sati
Rosi: Bolelo me je celo telo Valentino Rosi rekao je da ga je nakon pada na Motegiju "bolelo celo telo". Vozač Jamahe, devetostruku svetski šampion Valentino Rosi izleteo je sa satze u sedmoj krivini u šestom krugu trke za Veliku nagradu Japana. Rosi je pao sa motora i na četvrtom slobodnom... »

Kolčago testirao novi Civic Type R TCR

Auto blog pre 19 sati
Hondin novi model trkačkog automobila “sivik tajp R TCR” prvi put je izašao na stazu. Italijanski konstruktor JAS motorsport pravi prvu turu od 25 automobila, baziranih na najnovijoj verziji putničkog “sivika”, a isporuka se očekuje između januara i maja 2018. “Sivik tajp R”... »

VIDEO: Ovo će zaboleti svakog obožavaoca Mercedesa

Auto blog pre 20 sati
Ako ste se ikada pitali šta se dogodi kada automobilom udarite rupu na putu, ovaj video će vam dati odgovore. Rupe na putu su smrt za oslanjanje automobila. Pritom i nije važno o kom tipu automobila govorimo, jer će gotovo svaki kad-tad stradati. YouTube kanal Warped Perception je došao u posed... »

©2017 Netmark d.o.o.