Automobili

Novi Range Rover Evoque – prvi put na sajmu automobila u Evropi, i to u Beogradu!

Vrele gume pre 1 dan
Kompanija British Motors je na Sajmu automobila u Beogradu premijerno predstavila novu generaciju modela Range Rover Evoque. Reč je o najmanjem modelu u gami Range Rover. Ovo je ujedno i prvi put da je ovaj model predstavljen na nekom sajmu automobila na Starom kontinentu. Novi Evoque je... »

U Beogradu je predstavljen i “Evropski automobil godine” – Jaguar I-Pace!

Vrele gume pre 1 dan
Na Sajmu automobila u Beogradu, danas je premijerno predstavljen i model Jaguar I-Pace. Reč je o prvom potpuno električnom automobilu britanskog proizvođača, koji je veče uoči početka ženevskog sajma automobila dobio titulu “Automobil godine u Evropi za 2019.”! Jaguar I-Pace je prvo... »

Stigla je i Škoda Scala!

Vrele gume pre 1 dan
Prvi kompaktni hečbek model kompanije Škoda, baziran na Volkswagenovoj MQB-A0 platfromi, Scala, predstavljen je krajem prošle godine. Danas je Škoda Scala premijerno predstavljena i na beogradskom sajmu automobila. Škoda Scala nije samo indirektna zamena za mode Rapid Spaceback. Ona je ujedno i... »

Cupra Ateca – SUV bomba koja razvija 300 konjskih snaga

Vrele gume pre 1 dan
Seat je na Sajam automobila u Beogradu doveo fantastični SUV svog podbrenda, Cupra. Reč je naravno o modelu Cupra Ateca koji razvija 300 konjskih snaga! Cupra Ateca je bazirana na modelu Seat Ateca, koji je u velikoj meri modifikovan. Najpre i najuočljivije je ono što vidimo spolja uključujući... »

Na Sajmu automobila u Beogradu je predstavljen i novi Mercedes B-Klase!

Vrele gume pre 1 dan
Novi Mercedes-Benz B-Klase je danas i zvanično predstavljen u okviru Sajma automobila u Beogradu. Nova generacija ovog modela stavlja naglasak na sportski duh Sports Tourer-a. Nova B-Klasa izgleda dinamičnije u odnosu na prethodni model, a iz kompanije navode da je i agilnija na putu. Takođe,... »

Mercedes-AMG A35 stigao u Beograd!

Vrele gume pre 1 dan
Mercedes-AMG je danas u Beogradu predstavio i svoj novi “hot heč” model, A35. Reč je o automobilu koji ima pogon na svim točkovima i koji razvija 301 kosnjku snagu! Takođe, reč je o najsnažnijem modelu nove A-Klase… bar dok ne bude predstavljen model A45. Njegovo srce je... »

Novi Porsche 911 (922) premijerno predstavljen i u Beogradu!

Vrele gume pre 1 dan
Porsche je u Beogradu, predstavio i novu, osmu generaciju svog najpoznatijeg sportskog automobila, 911. Iako je ovaj model potpuno nov, on je prepoznatljiv na prvi pogled. Tokom 55 godina koliko traje serijska proizvodnja modela Porsche 911, rodilo se čak sedam generacija. Ipak, uprkos tome,... »

Kija će uskoro predstaviti novog krosovera iz porodice Ceed

Auto magazin pre 1 dan
Kija razotkriva prvu skicu novog krosovera, koji dolazi kako bi obogatio popularnu porodicu modela Ceed... Sve od početka razvoja modela Ceed pre petnaest godina Kija je otvorenog uma razmišljala o mogućim varijantama karoserije. Dizajneri iz Kijinog dizajnerskog centra u Frankfurtu su slobodno... »

Kymco na sajmu MotoPassion 2019.

Moto berza pre 2 dana
Kompanija KYMCO Srbija će na Motopassionu 2019, pored ostalih, premijerno predstaviti i nekoliko noviteta. To su skuteri: Xciting S 400i ABS (cena modela je 6.690 EUR, a sajamska cena za gotovinsko plaćanje 6.390 EUR). People S 150i ABS (cena modela je 3.390 EUR, a sajamska cena za gotovinsko... »

Honda Monkey od 3D štampanih delova

Moto berza pre 2 dana
3D štampanje delova je uzelo maha u poslednje vreme, a šta se sve može uraditi s njima pokazuje primer ove Honde Monkey. Njeni delovi nisu plastični, već su od aluminijuma. Laserima je aluminijum zagrejan do temperature na kojoj su stvoreni posebni oblici, a samo 3D štampanje se može... »

©2019 Netmark d.o.o.