Automobili

41.Dakar reli 2019 – Tri pobednika skoro sigurna, kod motociklista niko

Vrele gume pre 1 dan
Ako ne dodje do nekih velikih obrta do kraja 41.DAKAR RELIJA, onda već sada možemo ukazati da su sasvim blizu trijumfa NASER AL ATIJA medju automobilistima, EDUARD NIKOLAEV sa svoja dva saputnika medju kamiondžijama i NIKOLAS KAVILJASO u klasi kvadova. Motociklisti Jedina klasa koja stalno menja... »

Prvi, potpuno električni Cadillac je krosover!

Vrele gume pre 1 dan
Cadillac je na sajmu automobila u Detroitu predstavio i svoje prvo, potpuno električno vozilo. To vozilo je prvo koje je bazirano na novoj platformi kompanije General Motors, namenjenoj električnim automobilima. Još uvek neimenovani krosover ima privlačan dizajn, te bi mogao biti pun pogodak za... »

Obnovljeni BMW Serije 7

Auto blog pre 1 dan
Aktuelni BMW Serije 7 je predstavljen u junu 2015. godine a imajući u vidu konkurenciju na tržištu (Mercedes S klase, novi Audi A8, novi Lexus LS), Bavarci su pripremili njegovu obnovljenu verziju. Modifikovana Serija 7 će u proizvodnji krenuti u martu ove godine, kada će moći da je vide i... »

Ako možete da hakujete Teslu Model 3 - vaš je!

Auto blog pre 1 dan
Pwn2Own je konferencija za hakere s jednostavnim pravilima. Osvajate ono čemu probijete zaštitu Nagrada za hakovanje softvera je najčešće novčana, ali uz programe, učesnici konferencije često izlažu i hardver. Po prvi put ove godine, na meti hakera će se naći jedan automobil, Teslin Model... »

U Velikoj Britaniji počela proizvodnja nove Toyote Corolle

Auto blog pre 1 dan
Jedna kratka vest iz Toyotine fabrike Burnaston u Velikoj Britaniji gde je ove nedelje i zvanično počela serijska proizvodnja nove Corolle. Britanska fabrika je zadužena za proizvodnju Corolle hatchback i karavanske Corolle Touring Sports (na novoj TNGA platformi), pri čemu u gami više nema... »

Predstavljen trkački Hyundai Veloster N TCR

Auto blog pre 1 dan
Hyundai je izabrao NAIAS sajam automobila u Detroitu kako bi javnosti predstavio svoj novi trkački model Veloster N TCR. Veloster N TCR će se takmičiti u IMSA Michelin Pilot Challenge-u, i to sa rivalima kao što su Honda Civic Type R TCR, Volkswagen Golf GTI TCR i Audi RS3 LMS TCR. Za njegov... »

Volkswagen i Ford najavljuju saradnju u proizvodnji komercijalnih vozila

Auto blog pre 1 dan
Volkswagen i Ford Motor najavljuju zajedničku saradnju u proizvodnji komercijalnih vozila, koja će se verovatno pretočiti u zajednički poduhvat za razvoj električne i autonomne tehnologije, čime će obe kompanije uštedeti milijarde dolara. Te kompanije su poslednjih meseci razgovarale o... »

Uskoro i novi Maruti Suzuki Wagon R

Auto blog pre 1 dan
U indijskim medijima se najavljuje novi Maruti Wagon R koji će zvaničnu promociju tamo imati 23. januara. Uz moderniji izgled eksterijera, 2019 Wagon R će ponuditi i kompletno izmenjeni enterijer, sa kvalitetnijim materijalima i bogatijom opremom koja će između ostalog obuhvatati i infotejment... »

Kineski GAC Entranze Concept na sajmu u Detroitu

Auto blog pre 1 dan
Kineska kompanija GAC Motor je na sajmu automobila u Detroitu između ostalog predstavila i svoje novo koncept vozilo nazvano Entranze. Kinezi nisu objavili mnogo detalja, ali je poznato da će ovo "hiper moderno porodično vozilo" ima sedam sedišta (raspored sedenja 3+2+2), elektro pogon,... »

Citroen C3-XR za 2019.

Auto blog pre 1 dan
Citroen je 2014. godine u Kini predstavio manji crossover C3-XR koji je sada prošao kroz manju restilizaciju (to su uostalom još pre nekoliko meseci najavile špijunske slike više nemaskiranih test primeraka). Za proizvodnju u Kini je zadužen tamošnji zadužen Dongfeng Citroen a radi se o 426... »

©2018 Netmark d.o.o.