Automobili

Žirevi su nedovoljno iskorišćeni plodovi šume

Moj auto pre 4 sata
Žir je dostupan u velikim količinama, ali nedovoljno iskorišćen šumski plod. Od njega se može praviti brašno koje se može koristiti za ishranu ljudi. Powered By AGROmedia Žirevi su plodovi hrasta koji je veoma zastupljen u Srbiji. Ovaj šumski plod je bogat mastima, ugljenim hidratima,... »

“Bomba” iz Detroita: Ford i Volkswagen bi mogli da se ujedine

Total car pre 4 sata
Automobilski giganti Ford i Volkswagen su u junu ove godine postali strateški paprtneri, ali bi vrlo lako njihova saradnja mogla da dostigne mnogo viši nivo. Analitičari iz Detroita ističu da njihovo partnerstvo već prevazilazi tržište komercijanih vozila i da iz njega obe kompanije imaju... »

Continental TS860 ponovo među najboljim zimskim pneumaticima

Nacionalna klasa pre 6 sati
Od svog debija na testovima 2016. godine, Continental zimska guma WinterContact TS 860 dobija pohvale u pogledu njenih ukupnih performansi u seriji najcenjenijih nezavisnih testova guma, uključujući i test zimskih guma ADAC. TS 860 je između ostalog ostvarila vrhunsku ukupnu poziciju na sledećim... »

F1: Mercedesi najbrži na treninzima za VN SAD, Fetel kažnjen

Nacionalna klasa pre 12 sati
Vozači Mercedesa su počeli trkački vikend u SAD kao što je i očekivano, Hamilton i Botas su bili najbrži na prvom treningu, a Hamilton je prvo mesto potvrdio i na drugom treningu dok je kilometraža bila ograničena zbog loših vremenskih uslova. Sebastijan Fetel se dodatno udaljio od titule... »

Poludeli kamiondžija: Sa zapaljivom cisternom, namerno isekao automobil, a tek razlog! (video)

Srbija danas pre 2 sata
Drumovi su puni ludaka. Zaista nesvakidašnja i veoma opasna situacija, koja se dogodila ovih dana u Australiji. Kamion cisterna je isekao automobil koji ga je preticao i praktično ga isterao sa puta. Kamiondžija je zatim, tvrdi autor snimka insistirao da vozač zaustavi automobil, a zatim mu je... »

Ovakvo vozilo još niste videli: Auto koji za manje od minuta postaje avion! (video)

Srbija danas pre 3 sata
I na nebu i na zemlji! Američka kompanija "Terrafugia" otvorila je listu narudžbina za avion dvosed koji se za manje od minut transformiše u vozilo. Ova kompanija koja je poslednjih desetak godina radila na razvoju letećeg auta, prošla je sito i rešeto i umalo propala. Osnovali su je bivši... »

Holandska policija iz autobusa špijunira vozače koji koriste mobilni

Auto blog pre 17 sati
Koliko god bilo frustrirajuće da gledamo brojne vozače u Srbiji kako koriste telefon dok voze, to ipak nije problem koji se dešava samo kod nas. Ovaj saobraćajni prekršaj čest je i u Holandiji, ali takve vozače nije uvek lako uhvatiti na delu. Holandska policija pokazala je inventivnost i... »

Ford produžio proizvodnju modela GT za još dve godine i dodatnih 350 primeraka

Auto blog pre 21 sat
Velika potražnja za modelom GT je naterala Ford da promeni svoju raniju odluku i da odluči da dodatno produži proizvodnju ovog automobila za otprilike dodatne dve godine kako bi se zadovoljila velika potražnja. Tačnije, knjiga narudžbina za ovaj sportski automobil će se na određenim... »

Kako da izaberete najbolje zimske pneumatike za vaš SUV?

B92 pre 17 sati
B92: Kako da izaberete najbolje zimske pneumatike za vaš SUV?
Putevi širom sveta, pa i u Srbiji preplavljeni su SUV modelima, a iako sami po sebi predstavljaju vozila namenjena za teže uslove vožnje i njima su potrebni adekvatni zimski pneumatici. Putnički pneumatici za sportsko-terenska vozila su na prvi pogled vrlo slični pneumaticima za obične... »

Opel Combo Life je jedan od šest finalista AUTOBEST izbora

Auto magazin pre 1 dan
Novi Opel Combo Life proglašen je za jednog od finalista evropskog ,,AUTOBEST 2019’’ izbora. Žiri koji se sastoji od novinara iz 31 evropske zemlje testira nove modele koji su se kvalifikovali za ovu nagradu, a pobednik dobija priznanje ,,Best Buy automobil godine u Evropi 2019.’’ Ulaskom... »

©2018 Netmark d.o.o.