Automobili

U Srbiji prošle godine prodato sedam odsto više automobila nego 2017.

Auto blog pre 6 sati
U Srbiji je prošle godine prodato sedam odsto više automobila nego 2017. godine, kažu u Asocijaciji uvoznika automobila i auto-delova. Posebno je uvećana kupovina lakih komercijalnih vozila. Stručnjaci to objašnjavaju boljom privrednom situacijom. Za svaku novu fabriku potrebno je, kažu,... »

VUHL 05RR sa 385KS

Auto blog pre 6 sati
Meksički VUHL je pripremio novu, još snažniju varijantu njihovog sportskog automobila 05, kojim inače konkuriše modelima kao što su KTM X-Bow i Ariel Atom. Pred nama je tako VUHL 05RR, značajno doterana verzija regularnog 05, ovde sa manjom težinom, novim aerodinamičkim paketom (prednji... »

VIDEO: Himalaya Spectre 110 Crew Cab Defender

Auto blog pre 9 sati
* Vozilo je u mat Gunmetal gray boji, sa crnim Sawtooth točkovima od 18 inča, gumama Toyo Open Country, Fox Performance amortizerima, Extreme Currie Hi-Flex oslanjanjem, Recaro sedištima sa Ruskin kožom, Momo volanom, novim audio sistemom, Alpine HALO ekranom osetljivim na dodir... * Motor je... »

No comment: Mercedes ML 6x6 Pick-up

Auto blog pre 10 sati
* Ovaj unikatni ML sa šest točkova ima 3,2 litarski V6 motor, AMG body kit i 18-inčne AMG alu točkove * Cena iznosi 19.995 funti a oglas možete pogledati na eBayu Ivan Mitić – Autoblog.rs... »

Karma i Pininfarina sklopili partnerstvo

Auto blog pre 10 sati
Karma Automotive, kompanija pod bankrotom, osnovana od strane Henrika Fiskera, oformila je partnerstvo sa čuvenom italijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina. Ove dve kompanije objavile su partnerstvo na nedavno održanom Svetskom kongresu automobilskih vesti, a prvi ishodi istog trebalo bi da se... »

Kompanija Tesla drastično poskupela korišćenje svoje mreže brzih punjača

Auto blog pre 10 sati
Donedavno su kupci Teslinih automobila imali pravo na besplatno korišćenje mreže takozvanih Superchargera, odnosno brzih punjača, ali proizvođač električnih vozila iz Palo Alta se odlučio na zaokret u strategiji. Krajem januara, svi postojeći i budući kupci Teslinih vozila moraće da... »

VIDEO: T Sportline Tesla Model X P100D Wide Body

Auto blog pre 13 sati
* Kreacija T Sportline Design Tima * Deo paketa čine i Wide Body paket od ugljeničnih vlakana (prednji branik, proširenja blatobrana, set pragova, zadnji difuzor...), set 22-inčnih crnih točkova sa gumama Pirelli Scorpion Zero, narandžasta kočiona klešta i doterani enterijer sa narandžastom... »

Ford Transit Custom Nugget za kampovanje

Auto blog pre 15 sati
Na sajmu automobila u Briselu je predstavljen i Transit Custom Nugget, kamper koji će se svideti svakom avanturisti. Transit Custom Nugget je kreacija Fordovog partnera, kompanije Westfalia specijalizovane za kampere. Dostupan je i s dužim međuosovinskim rastojanjem a poseduje kuhinju, prostor za... »

Subaru u 2018. prodao više od milion vozila

Auto blog pre 15 sati
Japanski proizvođač automobila Subaru je prošlu 2018. godinu završio sa prodajom od 1.062.673 vozila (što je na nivou 2017. godine). U samom Japanu su plasirana 148.453 Subaru vozila (za 16 odsto manje nego 2017. godine), a van Japana 914.220 vozila (rast od 4 odsto). Najveće tržište za... »

Da li baterije iz daljinskog mogu da zamene akumulator pri startovanju motora?

Auto blog pre 16 sati
Kada je Lada u pitanju, sve je moguće Šalu na stranu, ali struja je struja, pa je pod pretpostavkom generisanja dovoljne jačine struje svaki tip baterija kompatibilan. A kada govorimo o baterijama tipa AA kakve najčešće nalazimo u daljinskim upravljačima i igračkama, biće ih potrebno puno.... »

©2019 Netmark d.o.o.