Automobili

Chrysler priprema crossover na bazi Pacifice

Auto blog pre 19 sati
Posle ukidanja sedana 200, Chrysler je ostao na samo dva modela (sedan 300 i MPV vozilo Pacifica), ali veliki šef Serđo Markijone je američkim medijima potvrdio da je u planu novi model, i to crossover na bazi Pacifice. Tačnije, novi crossover će imati reda sedišta, a pojaviće se za već 18... »

Rolls-Royce bez Phantoma u minusu, ali 2018. stiže SUV

Auto blog pre 19 sati
Proizvođač superluksuznih limuzina u 2017. prodao je širom sveta 3.362 automobila, uz pad od 16,2% u odnosu na 2016. Glavni razlog za lošiji rezultat u 2017. godini je odsustvo modela Phantom zbog smene generacija. Iako važi za ekskluzivnog proizvođača automobila čija je godišnja produkcija... »

TopCar Lamborghini Urus

Auto blog pre 20 sati
Tek što je predstavljen pre nekoliko nedelja, novi Lamborghinijev SUV Urus već dobija i prvi tjuning paket. Naime, tjuning kuće u poslednje vreme veoma brzo nakon predstavljanja pojedinih modela na tržište plasiraju svoje dodatke, a najbrža je ovoga puta bila ruska kompanija TopCar Design.... »

Funkcioner kompanije Lexus najavio naslednika modela LFA

Vrele gume pre 1 sat
Još jedan super automobil u najavi: Funkcioner kompanije Lexus najavio naslednika modela LFA Još od kad je Lexus obustavio proizvodnju modela LFA, 2012. godine, kružile su glasine o njegovom nasledniku. Najnovija glasina potiče od magazina CarBuzz koji navodi da je potpredsednik i generalni... »

Citroen će predstaviti svoj novi automobil do 2020. godine

Vrele gume pre 2 sata
Zamena za modele C5 i C6: Citroen će predstaviti svoj novi automobil do 2020. godine Kako bi ostala konkurentna na tržištu, kompanije Citroen veruje da je potrebno pokriti sve segmente automobila, te će iz tog razloga do kraja decenije predstaviti potpuno novi model, perjanicu koji će biti... »

Restilizovana Škoda Fabia će biti predstavljena na Sajmu automobila u Ženevi

Vrele gume pre 3 sata
Treći najprodavaniji automobil kompanije: Restilizovana Škoda Fabia će biti predstavljena na Sajmu automobila u Ženevi Nova generacija modela VW Polo je zvanično predstavljena pre nekoliko meseci. Nova Seat Ibiza prošlog proleća. Škoda Fabia se nije menjala od 2014. godine, međutim, to če... »

ABT Audi RS3 Sportback - čudovište sa 500 konjskih snaga

Vrele gume pre 3 sata
Tjuning: ABT Audi RS3 Sportback - čudovište sa 500 konjskih snaga Tjuning kompanija ABT Sportsline veruje da fabrički model Audi RS3 Sportback, čiji četvorocilindarski agregat zapremine 2,5 litara sa turbo punjačem proizvodi 395 konjskih snaga, može i treba da bude bolji. Upravo iz tog... »

Stižu potpuno električni AMG modeli

Vrele gume pre 6 sati
Nakon hibirdnih: Stižu potpuno električni AMG modeli Nema nikakve dileme. Svi veliki proizvođači automobila planiraju čitavu armiju električnih vozila za budućnost, pa izuzetak neće predtavljati ni performantno odeljenje kompanije Mercedes, AMG. Na pitanje da li misli da će svi AMG modeli... »

Da li je Hummer H3 zapravio bio dobar SUV model?

Vrele gume pre 8 sati
Nepravedno ugašen brend?: Da li je Hummer H3 zapravio bio dobar SUV model? Pre 13 godina, tokom 2005. kada je kompanija GM počela da proizvodi model Hummer H3, on je zapravo bio jedini off-road automobil inspirisan vojnim vozilom koji se prodavao po relativno niskoj ceni. Bez obzira na to što... »

Jayco Embark Luxury RV – mini vila na točkovima

Vrele gume pre 9 sati
Za 300.000 se može kupiti Rolls, ili: Jayco Embark Luxury RV – mini vila na točkovima Postoje stereotipi koji se povezuju sa rekreativnim vozilima (RV), a jedan od najčešćih jeste da njih kupuju uglavnom stariji ljudi koji žele da putuju svetom. Međutim, to nije uvek tako. Naime, Jayco... »

©2018 Netmark d.o.o.