Automobili

Prvi korona free semafori

Auto blog pre 6 sati
Nova vremena, novi običaji! Novim pešačkim i biciklističkim semaforima može da se upravlja laktovima kako bi se sprečila kontaminacija virusom korone. Prvi preuređeni semafori s ugrađenim dugmetom za laktove su nedavno postavljeni u holandskom… »

Svi prave 3 velike greške prilikom pranja kola i uništavaju farbu, a rešenje je jednostavno

Srbija danas pre 7 sati
Pre nego što počnete s pranjem, nađite odgovarajuće mesto. Ako želite da očuvate svog četvorotočakaša što je duže moguće trebalo bi da znate šta smete, a šta ne smete da radite kada ga perete i čistite. Ne postoji jedan način da se auto… »

Po prvi put u istoriji elektrifikovani automobili nadmašili dizele po prodaji u Evropi

Auto blog pre 19 sati
Nije potrebno da imate „viška godina“ da biste se setili vremena kada su dizel automobili demonstrirali apsolutnu dominaciju u Evropi „Ups“, reče Volkswagen 2015., u vreme kada je izbio „dizelgejt“. Bilo je potrebno nekoliko godina i… »

Volkswagen najavio Golf R

B92 pre 22 sata
Volkswagen sa novom teaser slikom podseća da će 4. novembra i zvanično predstaviti dugo najavljivani novi Golf R. Kako je ranije najavljeno, novi Golf R će pokretati EA286 2.0 litarski četvorocilindarski turbo-benzinac koji se nalazi i u novom GTI… »

Porše slavi 10 godina proizvodnje hibridnih automobila

Vesti online pre 23 sata
Više od 75.000 hibridnih automobila napravljeno je u Poršeovoj fabrici u Lajpcigu. Porše je još 2010. godine predstavio Cayenne S Hybrid i taj luksuzni SUV je prosto oduševio planetu. – Tokom godina Porše je evoluirao od tehnološkog pionira do… »

Snimljen Ferrari Purosangue

Auto blog pre 22 sata
* Premijera sportskog SUV-a Purosangue ("Čistokrvni") očekuje se krajem 2021. ili tokom 2022. godine, i to sa 4x4 pogonom i oko 650KS ili sa 3,9 litarskim twin-turbo V8 motorom i 610KS * Purosangue će biti četvorosed dužine oko 5 metra, baziran na… »

Startap iz Zrenjanina napravio rešenje za brz pronalazak parkinga

Danas pre 22 sata
Da li ste nekad razmišljali koliko goriva svake godine potrošite tražeći parking? Osim što na ovaj način gubite vreme i novac, dodatno doprinosite i zagađenju životne sredine emisijom izduvnih gasova u atmosferu, kao i klimatskim promenama zbog… »

Opelova Flash akcija čišćenja lagera - sačekajte zimu spremni

Auto magazin pre 15 sati
Dočekajte spremno zimu u novim Opelovim automobilima koje možete nabaviti po povoljnijim cenama u salonima širom Srbije u okviru specijalne Flash akcije čišćenja lagera... Opel Srbija pripremio je popuste na sva vozila koja se nalaze na lageru i na… »

Renault dostigao Toyotu u pogledu hibridnih tehnologija

Auto blog pre 16 sati
U Renaultu misle da su tehnološki dostigli Toyotu, bar kada su hibridne tehnologije u pitanju. U Renaultu su odlučili da rastave najnoviju generaciju Toyotinog Hybrid Synergy Drive sistema i ono što su zaključili je i njih iznenadilo. Naime, iako je… »

Kreirati bolji BMW dizajn od samog BMW-a danas se čini rutinom

Total car pre 18 sati
Mnogi ljubitelji automobila i automobilske estetike su poželeli da dizajniraju neki BMW, bar jednom u životu. Međutim, retko ko je svestan do koje mere se radi o stresnom poslu, kada zaista radite za BMW. Uglavnom, nakon igre na „siguricu“, došla… »

Automobili, najnovije vesti »