Automobili

“Reno klio” hit sajma

Total car pre 24 sata
Kao i svake godine pod kupolama Beogradskog sajma, Kompanija “Reno-Nisan” će svoje brendove izlagati na četiri štanda – na “starom mestu” ali sa novim akcijama i popustima. Tako će “Reno” i “Dačija” imati štand u Hali 1, Štand komercijalnih vozila biće u Hali 41, a... »

2019 Mercedes GLC Coupe

Nacionalna klasa pre 1 dan
Mercedes je osvežio SUV model GLC Coupe na sredini njegovog proizvodnog veka stilskim izmenama, novim motorima i najnovijom verzijom multimedijalnog sistema. Automobil spolja izgleda skoro identično kao do sada, a manje dizajnerske izmene izvršene su na prednjem braniku, masci, difuzoru i paru... »

Auto godine u Srbiji Pežo 508: Lav trijumfovao u oštroj konkurenciji ispred tojote korole i ford fokusa! Zorana Mihajlović uručila nagrade!

Kurir pre 1 dan
"Pežo 508" dobitnik je prestižne titule Automobil godine u Srbiji, u oštroj konkurenici, ispred "tojote korole" i "ford fokusa"! Prvog dana Sajma automobila u Beogradu, Asocijacija automobilskih novinara Srbije (AANS) dodelila je nagrade, a pehare je uručila Zorana Mihajlović, potpredsednica... »

Trik sa tablicama koji koristi ruska mafija kad beži! (video)

Alo pre 13 sati
Alo: Trik sa tablicama koji koristi ruska mafija kad beži! (video)
Mafija radi, mafija ne spava... Ukoliko ste fanovi serije filmova o tajnom agentu 007 James Bondu, , onda će vam se sigurno dopasti i ovaj "patent", koji je već odavno primenjen u praksi kod ruskih "mafijaša"!, Kao što vidite, za svega sekund i po, registarske oznake na automobilu se u... »

Misteriozni čovek luta sajmom? Organizatori nemaju pojma ko je, a hostese su nam otkrile sve detalje

Srbija danas pre 1 dan
Svake godine ista priča. Međunarodni sajam automobila u Beogradu koji se ove godine održava po 54. put, i koji je otvoren u četvrtak na Beogradskom sajmu, okuplja 400 izlagača i ponudiće 48 premijera. Na ovom, 54. sajmu automobila predstavljena je ponuda drumskog saobraćaja, automobilske i... »

©2019 Netmark d.o.o.