Automobili

Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne, to je leteći Renault 4 FOTO/VIDEO

B92 pre 1 dan
Vrhunac proslave 60. rođendana "malog diva" obeležen je jednom specijalnom kreacijom. Renault je u saradnji sa centrom za razvoj ekosistema mobilnosti TheArsenale ponudio futurističku interpretaciju legendarne "četvorke" i ujedno prvu koja može da… »

Da li je i vama Mini sinonim za zabavu u vožnji?

Nova pre 1 dan
U automobilskoj javnosti već 60 godina Mini Cooper definitno se smatra sinonimom za zabavnu vožnju. Pogled na istoriju objašnjava zbog čega se imena tradicionalnog britanskog brenda i legendarnog inženjera koji je kreirao sportske autobomible često… »

Vozila sa najčešće vraćenom kilometražom

Danas pre 1 dan
Prevara sa kilometražom je jedna od najčešćih prevara na tržištu polovnih automobila. Nezakonito povećava cenu polovnog vozila i uništava iskustvo posedovanja automobila. Kako je nedavna studija carVertical otkrila, kupci premijum nemačkih… »

Škoda Enyaq iV je Škotski automobil godine 2021

Auto blog pre 1 dan
Škotski specijalizovani žiri je za Škotski automobil godine (2021 Scottish Car of the Year) izabrao električni automobil, i to Škodu Enyaq iV. Sem toga, Škoda je u ovom izboru osvojila nagrade u još četiri kategorije: Octavia je proglašena… »

Techart Porsche 911 Police

Auto blog pre 1 dan
* Ovo je samo show car, i to sa 385KS, Techart Formula V točkovima od 20 i 21 inča, Hankook gumama, Techart aero body paketom, policijskom grafikom i rotacijom, sportskim volanom, kao i kožom i alkantarom u enterijeru… »

Poznati ruski terenac stiže u Ameriku FOTO

B92 pre 1 dan
Kompanija Bremach ponudila je američkim kupcima prepakovani UAZ Patriot po ceni od 26.405 dolara. Modeli ruskih proizvođača su prava retkost u Sjedinjenim Državama, ali firma Bremach smatrala je da jedna klasa vozila iz Rusije ipak ima potencijala na… »

Navika koja nas skupo košta Ovu grešku prave skoro svi vozači čim sednu u auto

Alo pre 1 dan
Umesto da produžavate vek trajanja vašeg automobila, vi ćete ovako samo da ga skratite. Nešto najbolje što je iko mogao da izmisli da vozače jeste grejanje u autu i pametne sprave koje omogućavaju da se auto zagreje pre nego sednete u njega… »

Ekološke grupe smatraju da ciljevi nemačke automobilske industrije nisu dovoljno oštri

Vrele gume pre 1 dan
Aktivisti se između ostalog nadaju da će maksimalna brzina bez ograničenja na nemačkim autobanovima biti limitirana. Ekološke grupe se nadaju radikalnijoj akciji vezanoj za promovisanje električnih automobila, jer su razočarane novim koalicionim… »

Otkazan sajam automobila u Briselu

Auto blog pre 1 dan
Sajam automobila u Briselu 2022. je otkazan zbog pogoršanja situacije sa korona virusom u Belgiji i očekivanih strožih ograničenja, saopštili su organizatori ove manifestacije. Događaj je trebalo da se održi od 15. do 23. januara 2022. godine, a… »

Povećan broj saobraćajnih nezgoda i stradalih na putevima

B92 pre 1 dan
U trećem kvartalu 2021. u Srbiji je zabeležen rast broja saobraćajki sa nastradalim osobama, kao i veći broj poginulih. U periodu jul-septembar na našim putevima je registrovano 3.859 saobraćajnih nezgoda u kojima je bilo povređenih ili poginulih… »

Automobili, najnovije vesti »