Automobili

Auto Bild - Zlatni Auto 2017: ovo je najpopularniji automobil u Srbiji! (FOTO)

Auto magazin pre 1 dan
Publika je rekla svoje, a žiri "Zlatnog auta" u sastavu: automobilisti Miloš Pavlović, Vladan Petrović, Jovana Anđić, TV voditeljka Dušica Spasić, industrijski dizajner dr Marko Luković i novinar Aleksandar Pijevac, samo su potvrdili: najatraktivniji automobil na tržištu Srbije je BMW... »

Pripremite automobil za zimu

Vrele gume pre 1 dan
Vožnja po hladnom vremenu može biti pravi izazov, pa je u skladu sa tim potrebno pripremiti automobil. Nekoliko praktičnih saveta neće biti na odmet Ako je baterija u vašem vozilu starija od četiri godine, nećete mnogo pogrešiti ako kupite novu Ukoliko skala na testeru rashladne tečnosti... »

Teslin prvi električni šleper prevaljuje 800 km i do 100 km/h stiže za 5 sekundi

Auto blog pre 1 dan
Teslin nestrpljivo očekivani električni šleper Semi napokon je pokazao lice, pa bar na fotografijama i papiru deluje kao pun pogodak. 800 km! Toliko će ovo električno čudo, opterećeno sa 36 tona tereta moći da prevali u svakodnevnim uslovima pre nego što potroši bateriju. Za punjenje iste,... »

Neobičan slučaj desetine Tesla modela na parkingu u Los Anđelesu

Auto blog pre 18 sati
Desetine Model 3, Model S i Model X automobila kompanije Tesla, otkriveni su nedavno na jednom parkingu u Južnoj Kaliforniji. Različiti čitaoci reporteri i ljubitljelji automobila posetili su ovo mesto kako bi videli nesvakidašnju sliku i modele koji skupljaju plrašinu umesto da budu... »

BMW Alpina B4 S Rallye Green

Auto blog pre 19 sati
BMW Abu Dhabi Motors prikazuje doterani BMW Serije 4 za koji su pobrinuli Alpina i BMW Individual. Na automobilu se ističu Rallye Green boja, Alpina aero body kit (prednji spojler, suptilni spojler na prtljažniku), Alpina točkovi, plava kočiona klešta, Akrapovič izduvni sistem, crna... »

Produženi Audi Q5L za Kinu

Auto blog pre 20 sati
Q5L je nova, produžena verzija Audijevog SUV modela, namenjenog kineskom tržištu. Međuosovinsko rastojanje je u odnosu na regularni model duže za 88 mm, što će najviše osetiti putnici pozadi. Q5L je dugačak 4765 mm, širok 1893 mm, visok 1659 mm i ima međuosovinsko rastojanje od 2908 mm.... »

Bolje gume stavite na zadnje točkove

Auto blog pre 21 sat
Kada je god to moguće vozači automobila bi morali da bolje gume imaju na zadnjim točkovima, kažu stručnjaci. To je opšte pravilo koje se primenjuje bez obzira na to ima li automobil prednji pogon, zadnji ili pogon na sva četiri točka, objašnjavaju nemački eksperti u automoto časopisu Auto... »

KTM predstavio trio off-road motocikala za 2018.

Auto blog pre 23 sata
I dok je adventure mašina srednje kategorije privukla najviše pažnje, KTM je otkrio ponudu off-road motocikala za narednu godinu. Prvi na spisku je 450 Rally Replica, koju dobar deo onoga što ima u ponudi deli sa KTM-ovom Dakar mašinom. Model s agregatom zapremine 450 kubika debituje naredne... »

Škoda nastavlja svoj uspeh

Auto blog pre 23 sata
U oktobru, česki proizvodjač je isporučio kupcima 107,400 vozila širom sveta (oktobar 2016: 97,900 vozila; +9.7%). ŠKODA je zabeležila rast u Evropi (+11.3%), Rusiji (+23.8%) i Indiji (+7.7%) posebno. ŠKODA brend očekuje dalji podsticaj za rast plasiranjem novog modela ŠKODA KAROQ na... »

Borković: Imam lepe vesti o narednoj godini, ali o njima još ne mogu da pričam

Auto blog pre 24 sata
Dušan Borković startovaće iz osmog reda na poslednjim trkama TCR Internacionalne serije 2017. u Dubaiju. On je treninge završavao na pozicijama 12, odnosno 11, ali u kvalifikacijama takav rezultat nije uspeo da ponovi. Na početku Q1 faze pukla mu je guma, posle čega je morao u boks. Po... »

©2017 Netmark d.o.o.