Automobili

Pravi model za 70. rođendan (foto, video)

Mondo pre 7 sati
Povodom značajnog jubileja, Lend Rover je izbacio posebnu seriju svog najpoznatijeg modela "difender" Nakon Mercedesa i Forda, koji su proslavili pet decenija od lansiranja svog najpoznatijeg dizela, odnosno "mustanga" iz filma "Bulit", sada je na red došao Lend Rover koji slavi 70. rođendan od... »

Bliski susret "audija R8" i "X-trejla" (video)

Mondo pre 9 sati
Iako zvuči neverovatno, svi učesnici su dobro. Sve se desilo poslednjeg dana prošle godine u engleskom gradu Bredford, kada se "audi R8 V10+" velikom brzinom otpozadi zakucao u "nisan X-trejl". Pogledajte snimak načinjen sigurnosnom kamerom: Izvor: YouTube/OM PROD Prema informacijama iz... »

Višestruka korist od zimskog oranja!

Moj auto pre 9 sati
Sa zemljišta sa kog je ubrana letina, ali i sa onog koje je pripremljeno za zimski odmor, neophodno je uzeti uzorke i uraditi analizu, kako bi se na osnovu dobijenih rezultata popravilo nepovoljno stanje, ako ga ima. PoweredBy AGROmedia Po završetku jesenje setve slobodno zemljište treba poorati... »

North American International Auto Show (NAIAS) - Iz Detroita u svet

Moj auto pre 9 sati
Međunarodni auto salon-NAIAS 2018, koji se tradicionalno održava u Detroitu je spreman da pokaže svetu u kom pravcu ide svetska automobilska industrija i koje će trendovi animirati kupce na američkom, ali i globalnom tržištu automobila. U nekadašnjoj kolevci automobila novitete su izložili... »

Putinova premijum marka dostupna građanima od 2019.

Total car pre 10 sati
Ruski projekat proizvodnje premijum automobila pod nazivom “Kortež” će od 2019. biti dostupan na slobodnom tržištu. Kortež je projekat koji je pre nekoliko godina pokrenut pod inicijativom predsednika Rusije Vladimira Putina, da se na ruskom tržištu pojavi linija domaćih, luksuznih... »

Obratite pažnju na poledicu i odrone

Mondo pre 10 sati
Večeras se očekuje pojačan saobraćaj ka planinskim centrima. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Promenljive vremenske prilike, ali uglavnom povoljne u toku dana usloviće dobru prohodnost puteva. U pojedinim krajevima naše zemlje moguća je kiša, a u višim predelima sneg, pa se vozačima... »

Ford Mustang Bullitt

Nacionalna klasa pre 10 sati
Ford je predstavio novu verziju modela Mustang Bullitt. Ovo specijalno izdanje raspolaže sa 480KS i 570Nm, a automobilom se odaje počast modelu iz poznatog filma snimljenog pre 50 godina. Ovo je treći put da Ford pravi ediciju Bullitt – prethodno je to uradio 2001. i 2008. godine sa četvrtom i... »

Veliki broj nagrada za BMW vozila u 2017.

Nacionalna klasa pre 10 sati
U 2017. godini, velikim brojem nagrada i priznanja još jednom je naglašen položaj BMW brenda kao vodećeg proizvođača premijum vozila. Pored pohvala za izvanredne osobine proizvoda, ističu se dizajn, inovativne tehnologije, inteligentna konektivnost kao i izuzetan nivo održivosti. Pobednike... »

Osvežena "škoda fabia" - na proleće

Mondo pre 12 sati
Malu "škodu" će uskoro krasiti oštrije crte lica. Foto: Promo/Škoda Tri godine nakon predstavljanja treće generacije " škoda fabije", dizajneri su odlučili da je podmlade. Za sada nam je dostupan samo ovaj crtež, koji najavljuje oštrije linije u skladu sa aktuelnom linijom drugih Škodinih... »

Revolucija: Prve elektronske registarske tablice uskoro u prometu!Digitalno prikazuju i ove detalje

Srbija danas pre 14 sati
Sjajno! Kompanija Reviver Auto javnosti je predstavila digitalnu registarsku tablicu, prvu te vrste u svetu. Prema službenom saopštenju, digitalne tablice su stvarnost, a već ove godine će biti postavljene na 100.000 automobila u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. Rplate Pro, što je... »

©2018 Netmark d.o.o.