Automobili

Tokio: Honda Jazz Crosstar Custom

Nacionalna klasa pre 16 sati
Honda je prikazala Jazz Crosstar Custom povodom Sajma automobila u Tokiju, koji se ove godine održava samo u onlajn formi. Reč je o nešto grublje stilizovanoj verziji regularnog Jazz Crosstar. Koncept ima čelične felne, Toyo pneumatike za vožnju… »

Strategija Renaulution - budućnost marke Alpine (FOTO)

Auto magazin pre 18 sati
Alpine je danas objavio svoje planove za dugoročni rast kao deo Renault Grupe a koji su posvećeni inovativnim, autentičnim i ekskluzivnim sportskim automobilima... Trenutne aktivnosti brendova Alpine cars, Renault Sport Cars i Renault Sport Racing će… »

Doterani Sono Sion

Auto blog pre 17 sati
Nemački Sono Motors već nekoliko godina najavljuje svoj električni automobil Sion, a kao najava služi i unapređeni prototip predstavljen na CES sajmu. Automobil sada ima nešto prefinjeniji izgled nego ranije, ali verovatno i najveća izmena u odnosu… »

Pešački prelazi s projektorima rešenje za uslove smanjene vidljivosti ili sneg na putevima

Auto blog pre 18 sati
Mnogi pešački prelazi su u dubokom mraku, retki su osvetljeni, a na velikom delu njih boja je u tragovima pa ćete ih teško primetiti. Pogotovo kada vidljivost na putu nije idealna ili kada padnu kiša ili sneg. Ostaje vam vertikalna signalizacija koju… »

Porsche 935 na prodaju za 2,1 milion dolara

B92 pre 1 dan
Porsche 935, trkački automobi baziran na modelu 911 Turbo, izuzetno je poseban, a to govori i njegova cena, prenosi Autoblog. Primerak Porschea 935 na fotografijama je dostupan na tržištu i košta 2,1 milion dolara. Ovo je drugi automobil koji je… »

Na današnji dan: "Rođenje" Chevrolet Corvette FOTO

B92 pre 1 dan
Jedan od popularnijih automobila... Chevrolet Corvette je ponos američke automobilske industrije i prvi primerak pojavio se baš na današnji dan, tog čuvenog 17. januara 1953. godine. Bilo je to na jednoj izložbi u Njujorku. Napravila ga je čuvena… »

Spyker pred bankrotom

B92 pre 1 dan
Finansijski problemi traju još od 2010. godine. Holandski proizvođač automobila se suočava sa velikim problemima, finansijkim naravno, pa su čak i podneli zahtev za bankrot. Ovo nije ništa novo. Naime, Spyker se muči još od 2010. godine kada je… »

BMW odbacuje automatski menjač s dva kvačila

B92 pre 1 dan
Nova era? Kada su se pojavili automatski menjači sa "duplim" kvačilom, bili su izuzetno popularni najviše zbog izuzetno brzog menjanja brzina, a sada su klasični autmatski menjači sve popularniji. Zbog toga, BMW je odlučio da odustane od menjača sa… »

Honda e-Drag concept i Honda N-One K-Climb concept

Auto blog pre 2 dana
2021 Tokyo Auto Salon tjunera se ove godine zbog pandemije održava samo u formi onlajn prezentacija, a Honda je za ovaj događaj između ostalog pripremila i zanimljive koncepte na bazi modela Honda e i N-One. Ukratko, Honda e-Drag concept je lakša od… »

Cenovnik za Volkswagen Golf 8 u Srbiji

Auto blog pre 1 dan
Uvoznik Volkswagena za Srbiju je na svom sajtu objavio i cenovnik za novu, osmu generaciju Golfa. Novi Golf po cenovniku u Srbiji startuje od 22.751 evro, što je cena za verziju sa 1.0 TSI benzincem od 110KS, manuelnim 6-stepenim menjačem i opremom… »

Automobili, najnovije vesti »