Automobili

Potrošnja koju pokazuje putni računar nije tačna

Vrele gume pre 1 dan
Među stvarima koje frustriraju vozače je kazaljka koja pokazuje koliko nam je goriva ostalo na raspolaganju, kao i digitalni pokazatelj preostale kilometraže. Međutim, broj kilometara koji možemo da pređemo je retko kada tačan podatak, jer je… »

Tesla plaća 1,5 miliona dolara zbog manjeg kapaciteta baterije

Auto blog pre 1 dan
Američka kompanija Tesla je pristala da plati 1,5 miliona dolara za rešavanje potraživanja nakon što je jedno od ažuriranja softvera kompanije privremeno ograničilo maksimalni kapacitet punjenja baterije i raspon na 1.743 modela S. Predložena… »

Audi Q4 e-tron dobio nove verzije

Auto blog pre 1 dan
Gama Audijevog potpuno električnog modela Q4 e-tron je proširena sa nekoliko novih verzija. Pre svega, tu je Q4 Sportback 40 e-tron koji ima najduži domet u Q4 paleti, i to 534 km po WLTP normama. Ova verzija inače ima elektromotor sa 150 kW/204KS. S… »

Red Bull F1, Lamborghini Huracan i Nissan GT-R VIDEO

B92 pre 1 dan
Još jedna neverovatna trka ubrzanja. U ovoj trci takmiče se bolid ekipe Red Bull iz šampionata Formule 1, Lamborghini Huracan i Nissan GT-R. Lambo poseduje 5.2-litarski V10 motor koji može da isporuči 1200 KS i 1240 Nm najvećeg obrtnog momenta… »

Najveća i najluksuznija Kia stigla u Srbiju: SUV Sorento

Nova pre 1 dan
Ekipa portala Nova.rs prisustvovala je promociji novog modela Kia Sorento u Beogradu, a koja je označila i početak prodaje ovog SUV-a u Srbiji. Novi Sorento biće najluksuznija, najbezbednija i najveća Kia koja se prodaje u Evropi. Nova generacija… »

Zašto je Fiat Multipla najgenijalniji proizvod savremene auto-industrije?

Telegraf pre 1 dan
Čuveni italijanski proizvođač je Multiplu dizajnirao kao mini kombi u unikatnom kompakt izdanju, stvorivši vozilo potpuno drugačije od svih ostalih, o kome će se još dugo pričati... Fiat Multipla predstavlja jedan od najružnijih automobila ikada… »

TCR Europe 2021, Spa Frankoršamp, Belgija - Vikend za zaborav…. Borkoviću 12. i 14. mesto

Auto blog pre 1 dan
Poznata i veoma brza belgijska staza Spa Frankoršamp, dugačka 7 kilometara, bila je krajem ovog vikenda baš teška i pre svega malerozna za najuspešnijeg automobilistu Srbije, 36. godišnjeg Pančevca Dušanu Ducu Borkovića. Naime naš šampion je… »

VIDEO: BMW R18 B & BMW R 18 Transcontinental

Auto blog pre 1 dan
BMW Motorrad predstavio dva nova člana R18 linije Par meseci nakon što su prve fotografije predstojećeg R 18 našle svoj put do interneta BMW Motorrad je konačno predstavio gotov proizvod. To su dva modela: R 18 Transcontinental i R 18 B. R 18… »

Saveti za vozače: 5 važnih provera na vozilu pred put

Nova pre 1 dan
Početak avgusta za mnoge znači i početak godišnjeg odmora, pa će se na putevima naći i mnogo veći broj automobila. Niko ne želi da započne svoj odmor tako što će satima ostati na putu, pa je zato važno da se provere osnovne funkcije na vozilu… »

Renault ostvario veliku polugodišnju dobit

Auto blog pre 1 dan
Renault je saopštio da je u prvoj polovini godine zabeležio neto dobit od 354 miliona evra, nakon što je u istom proplogodišnjem periodu pretrpeo gubitak od gotovo 7,3 milijardi evra usled dugotrajnih obustava proizvodnje u celoj industriji tokom… »

Automobili, najnovije vesti »