Automobili

FIAT redizajnirao modele 500, 500X i 500L: Ovo su izmene

Nova pre 1 dan
Italijanski FIAT započinje godinu sa potpuno osveženom gamom. Nova porodica 500, koja se sastoji od modela 500, 500X i 500L nudi nove pakete opreme, nove boje i enterijere. Posle nedavno prikazanih novih modela Fiat Tipo i Panda, italijanski… »

Novi modeli kamiona iz serije Actros sada dostupni za naručivanje i u Srbiji

Vrele gume pre 1 dan
Počela prodaja modela Actros F i Actros Edition 2 Novi Actros F je ulazni model u svet Mercedes-Benz kamiona i posebno je usmeren na one kupce koji traže funkcionalan kamion, ali kojima nisu nužne sve inovacije poslednje generacije Actrosa. Oni žele… »

Vozači, ovo su najvažnije stvari na koje treba da obratite pažnju u vožnji po snegu i ledu!

Srbija danas pre 1 dan
Ukoliko baš niste u potrebi, zimi je možda najbolje da ne vozite, u sprotnom, ovi saveti vam mogu biti od velike pomoći. Kada temperature padnu ispod nule i počne da pada sneg u vožnji je potrebno biti mnogo oprezniji. Ovo su stvari ne koje bi… »

Toyota ofanziva u Evropi

Vrele gume pre 1 dan
Toyota je preuzela kompletno vlasništvo nad fabrikom u češkom Kolinu Toyota Motor Europe (TME) u 2021. godinu ulazi kao jedini vlasnik dosadašnjih zajedničkih proizvodnih pogona TPCA, nastalih 2002. godine ulaganjem Grupe PSA (PSA) i Toyote. Pogoni u… »

BMW 3 Gran Limousine

Auto blog pre 1 dan
BMW je novu Seriju 3 u produženoj Li varijanti u Kini predstavio još početkom 2019. godine, a sada će takvu verziju moći da nabave i kupci u Indiji. U Indiji se ovaj model nudi sa dodatkom u imenu Gran Limousine, pri čemu je za 12 cm duži od… »

Prve fotke: Izgleda da se vraća i legendarni Citroen C6

Nova pre 1 dan
Proizvođači automobila sve češće vraćaju svoje kultne modele u život, ali ih prilagođavaju trendovima kako bi osigurali prodaju. Zato ih transformišu u električne i/ili SUV modele. Ovo je naslednik neobične Citroenove limuzine C6, koji postaje… »

Pametna kolica za kupovinu koja vas prate i obavljaju stvari za vas

Vrele gume pre 1 dan
Danas više nego ikada ranije, kupovina u zatvorenim prostorima prepunim ljudi, nije prijatno iskustvo. Ipak, evo jednog rešenja koje nam može olakšati život s obzirom na aktuelnu situaciju. Koncept doduše nije nov, a zove se – Mobi. Reč je o… »

Ducati obeležio 350.000 prodatih Monster motocikala

Auto blog pre 1 dan
Ducati Monster je prošle sedmice proslavio važno dostignuće - isporuku 350.000-og proizvedenog primerka. Motocikl su novom vlasniku lično isporučili direktor kompanije, Klaudio Domenikali i šef dizajnerskog centra italijanskog proizvođača, Andrea… »

43. Dakar - završno poglavlje.

Auto magazin pre 1 dan
Prošla su već dva dana kako je završio takmičarski dio utrke. Od 12 etapa i 13 brzinskih ispita, kad uračunamo prolog, odveženo je gotovo sve, skraćena su samo dva brzinca i to zbrojeno nekih 150 km... To su bile jedine modifikacije zacrtanog… »

Peugeot planira performantnu verziju za svaki model u ponudi

Vrele gume pre 1 dan
508 PSE će biti prvi u performantnoj ponudi Peugeot očigledno ima ambiciozne planove. Nakon konačnog formiranja Stellantisa, francuska marka egzistira pod krovom četvrtog po veličini proizvođača automobila na svetu. Mada sudbina francuske marke… »

Automobili, najnovije vesti »