RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Bankarske reklame od 1. aprila kontrolisaće NBS

RTV pre 15 sati
RTV: Bankarske reklame od 1. aprila kontrolisaće NBS
BEOGRAD - Narodna banka Srbije namerava da ubuduće prati kako se banke oglašavaju, da li su im reklame tačne, pristojne, da li vređaju klijente ili konkurenciju, piše Politika. NBS će naime prilikom prethodne kontrole novih proizvoda izričito zahtevati da joj se dostave oglasne poruke,... »

Skot: Srbija je izabrala Madurovu stranu

RTV pre 11 sati
RTV: Skot: Srbija je izabrala Madurovu stranu
BEOGRAD - Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot izjavio je da su sve zemlje slobodne da izaberu prirodu svojih odnosa s drugim zemljama, ali je Srbija izabrala da stane na stranu predsednika Venecuele Nikolasa Madura, iako je njegov režim zemlju bogatu naftom pretvorio u krajnje siromašnu. Skot je to... »

Austrijski osuđenici u srpskim zatvorima

RTV pre 13 sati
RTV: Austrijski osuđenici u srpskim zatvorima
BEČ - Ministar pravde Austrije Jozef Mozer dogovorio je, prilikom nedavne posete Beogradu, da državljani Srbije, koji su osuđeni za krivična dela u Austriji, izdržavaju kaznu u Srbiji. U austrijskim zatvorima trenutno kazne izdržava 9.361 lice, a manje od polovine, to jest 45,3 odsto,... »

Rejfu Fajnsu uručen "Beogradski pobednik"

RTV pre 6 sati
RTV: Rejfu Fajnsu uručen "Beogradski pobednik"
BEOGRAD - Britanskom glumcu Rejfu Fajnsu večeras je u Sava Centru, u okviru 47. Festa, uručen "Beogradski pobednik" za dosadašnje stvaralaštvo. Pre projekcije filma "Bela vrana", koji je Fajns delom snimao u Beogradu, slavnom glumcu i reditelju priznanje je uručio gradski sekretar za kulturu... »

Izveštaj Evropske komisije o zemljama regiona posle izbora za EP

RTV pre 5 sati
RTV: Izveštaj Evropske komisije o zemljama regiona posle izbora za EP
BRISEL - Godišnji izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije drugim zemljama Balkana, umesto sredinom aprila, biće objavljen najverovatnije tek 29. maja, posle izbora za Evropski parlament, naveli su diplomatski izvori u Briselu za RTS. Od rezultata evropskih izbora zavisiće i pravac politike... »

Stefanović: Van zemlje protiv Srbije, u Srbiji glume patriote

RTV pre 12 sati
RTV: Stefanović: Van zemlje protiv Srbije, u Srbiji glume patriote
BATROVCI - Ministar unutrašnjih poslova Srbije i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da političari iz opozicionog Saveza za Srbiju van zemlje pričaju kako je Srbija odgovorna za sve ratove, a kada se vrate onda "glume" velike patriote. On je novinarima u... »

Venecuela na ivici građanskog rata, ima žrtava

RTV pre 3 sata
RTV: Venecuela na ivici građanskog rata, ima žrtava
KARAKAS - Situacija na granici Venecuele i Kolumbije je dramatična pošto su u pograničnim gradovima izbili nasilni sukobi dok opozicioni aktivisti pokušavaju da dopreme humanitarnu pomoć, javljaju mediji. Najmanje dve osobe su poginule, a 18 je povređeno u sukobima vojnika i lokalnog... »

Požar u restoranu Durmitor, nema povređenih

RTV pre 13 sati
RTV: Požar u restoranu Durmitor, nema povređenih
NOVI BEOGRAD - U restoranu "Durmitor" na Novom Beogradu izbio je požar u kome je oštećen krov. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, požar je prijavljen oko 11.15, ali je veoma brzo lokalizovan i nema povređenih. Mediji su preneli da se pretpostavlja da su požar izazvale neispravne... »

Konkurs za 400 policajaca u Beogradu

RTV pre 15 sati
RTV: Konkurs za 400 policajaca u Beogradu
SREMSKA KAMENICA - Novih 400 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, zajedno sa još 1.240 kolega, koji su trenutno na obuci, tokom narednih devet meseci imaće na raspolaganju objekte opremljene po evropskim standardima, na čak 15 hektara površine. Ministarstvo... »

Požar u Novom Pazaru, povređene dve osobe

RTV pre 6 sati
RTV: Požar u Novom Pazaru, povređene dve osobe
NOVI PAZAR - U Novom Pazaru izbio je požar oko 17.00 časova, koji još uvek nije lokalizovan, a dve osobe zadobile su lakše povrede. Požar je izbio na poslednjem spratu višespratnice u Sutjeskoj ulici i taj deo Novog Pazara je zatvoren za saobraćaj, prenosi Indeksonlajn Novi Pazar. Na lice... »

©2019 Netmark d.o.o.