RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Audi povlači oko 1,2 miliona vozila zbog pumpi

RTV pre 2 sata
RTV: Audi povlači oko 1,2 miliona vozila zbog pumpi
DETROIT - Audi povlači oko 1,2 miliona automobila i terenaca širom sveta zbog toga što električne pumpe za hlađenje mogu da se pregreju i eventualno izazovu požar, prenosi AP. Povlačenje se odnosi na model A4 proizveden od 2013. do 2016., A5 proizveden od 2013. do 2017, model A6 koji je... »

Predstavljanje Pravosudno-informacionog sistema

RTV pre 6 sati
RTV: Predstavljanje Pravosudno-informacionog sistema
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministarka pravde Nela Kuburović prisustvovaće danas predstavljanju Pravosudno-informacionog sistema u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Pravosudno-informacioni sistem je platforma za elektronsku razmenu podataka između državnih organa, čiji je... »

Koncert pijaniste Nevena Šobajića

RTV pre 25 minuta
RTV: Koncert pijaniste Nevena Šobajića
NOVI SAD - U svečanoj sali Matice srpske u četvrtak, 26. aprila u 19 časova održaće se koncert pijaniste Nevena Šobajića. Doktorirao je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, stekavši zvanje doktora umetnosti 2013. godine pod mentorstom prof. Jokut Mihailović. Bio je učesnik... »

Belocrkvanska jezera omiljena tokom prvomajskih praznika

RTV pre 43 minuta
RTV: Belocrkvanska jezera omiljena tokom prvomajskih praznika
BELA CRKVA - Belocrkvanska jezera predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini. Osim letnjih meseci, omiljeno su mesto i tokom prvomajskih praznika. U toku su poslednje pripreme kako bi Belocrkvani i njihovi gosti uživali u prirodi za praznike.... »

Zvona somborskih salaša i danas pamte šta donosi nebo

RTV pre 48 minuta
RTV: Zvona somborskih salaša i danas pamte šta donosi nebo
SOMBOR - Očuvati usev od setve do žetve uvek je bio neizvestan posao koji je zavisi od onoga što donosi nebo. Zato i ne čudi što su i pre pojave protivgradne zaštite salašari našli način da štite svoje njive. Lansirne rampe i protivgradne rakete–tako se danas usevi štite od grada. A... »

Popiti ceđeni sok u kafiću ili ga napraviti sam?

RTV pre 49 minuta
RTV: Popiti ceđeni sok u kafiću ili ga napraviti sam?
NOVI SAD - Verujemo da ste se bar jednom zapitali šta je isplativije - popiti ceđeni sok u kafiću ili ga napraviti sam? Da li kad naručimo limunadu ili ceđenu narandžu razmišljamo o tome šta sve ulazi u tu cenu? Sve to proverila je naša ekipa.... »

Preminula novinarka Marina Kovačev

RTV pre 1 sat
RTV: Preminula novinarka Marina Kovačev
NOVI SAD - Marina Kovačev (28), novinarka Novosadske novinarske škole preminula je na klinici u Istanbulu od raka. Ova Bečejka koja je prošlog leta operisala tumor na mozgu hrabro se borila protiv opake bolesti, a za njeno lečenje bio je organizovan niz humanitarnih akcija.... »

Izložba Jožef Pehan – Umetnik na prekretnici vekova

RTV pre 1 sat
RTV: Izložba Jožef Pehan – Umetnik na prekretnici vekova
ZRENJANIN - Izložba pod nazivom Jožef Pehan – Umetnik na prekretnici vekova – Dela iz fonda Gradskog muzeja u Vrbasu i kolekcije Mandić biće svečano otvorena u petak, 27. aprila 2018. godine, u 19 časova u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Autor izložbe i teksta u katalogu je Ivana... »

Tribina "Despot Stefan Lazarević" u Novom Sadu

RTV pre 3 sata
RTV: Tribina "Despot Stefan Lazarević" u Novom Sadu
NOVI SAD - Tribina "Despot Stefan Lazarević - vitez, pesnik, svetitelj" biće održana večeras u 19 časova u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač je doc. dr Boris Stojkovski. Pored mnogobrojnih važnih godišnjica koje se obeležavaju ovih godina, treba istaći i... »

Arunićevoj bronza na Svetskom kupu

RTV pre 48 minuta
RTV: Arunićevoj bronza na Svetskom kupu
ČANGVOJN - Reprezentativka Srbije u streljaštvu, Zorana Arunović, osvojila je bronzu na Svetskom kupu u korejskom Čangvonu, u gađanju vazdušnim pištoljem. Naša druga predstavnica u finalu, Bobana Veličković Momčilović, bila je četvrta. Nakon šestog mesta u disciplini malokalibarski... »

©2018 Netmark d.o.o.