RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Reorganizacija centara za socijalni rad

RTV pre 3 sata
RTV: Reorganizacija centara za socijalni rad
BEOGRAD - Najavljena reorganizacija rada centara za socijalni rad sprovodiće se u četiri faze, najavio je ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević. Prva je analiza rada centara, koja je završena, a predstoje još tri: sistematizacija i reforma, zatim... »

U Vojvodini 25 zaraženih "groznicom Zapadnog Nila"

RTV pre 5 sati
RTV: U Vojvodini 25 zaraženih "groznicom Zapadnog Nila"
NOVI SAD - Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", u Vojvodini je evidentirano 18 zaraženih virusom "groznice Zapadnog Nila", a u Novom Sadu je od posledica preminuo 84. godišnji muškarac. U Institutu za javno zdravlje Vojvodine (IZJZV), međutim, kažu da... »

Nastavljena rasprava o amandmanima na zakon o presađivanju

RTV pre 7 sati
RTV: Nastavljena rasprava o amandmanima na zakon o presađivanju
BEOGRAD - Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o amandmanima na set zakona iz oblasti zdravstva, među kojima su predlozi zakona o ljudskim tkivima i ćelijama i presađivanju organa. Poslanica SNS Ljiljana Malušić predložila je da se izgradi što više ustanova za presađivanje ćelija... »

Odlični politički odnosi Beograda i Kaira

RTV pre 9 sati
RTV: Odlični politički odnosi Beograda i Kaira
BEOGRAD - Prvi potprеdsеdnik Vladе Srbijе i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao sе danas sa prеdsеdnikom Parlamеnta Arapskе Rеpublikе Egipat Alijom Abdеlom Al Ahmеdom koji boravi u zvaničnoj posеti Rеpublici Srbiji na poziv prеdsеdnicе Narodnе skupštinе Majе... »

Puna kabina neprijavljenih ruskih suplemenata

RTV pre 3 sata
RTV: Puna kabina neprijavljenih ruskih suplemenata
HORGOŠ - Carinici su danas, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili više od 10.500 tableta, kapsula i kapi različitih suplemenata poreklom iz Rusije. Prekršaj je otkriven u jutarnjnim satima kada je na ulaznoj strani terminala Horgoš za detaljnu kontrolu izdvojen kamion... »

EXIT Tribe i zaštita planete tema Exita 2019.

RTV pre 1 sat
RTV: EXIT Tribe i zaštita planete tema Exita 2019.
NOVI SAD - EXIT festival je, u duhu svojih društveno angažovanih korena, prošle godine započeo obeležavanje 50 godina od izvornog Leta ljubavi iz 1967, koje je ove godine nastavljeno uz temu slobode. Za iduću godinu, EXIT šalje poziv članovima svog plemena iz preko 70 svetskih zemalja na... »

Četvorica uhapšenih izvedeni pred sud u Prištini

RTV pre 8 sati
RTV: Četvorica uhapšenih izvedeni pred sud u Prištini
PRIŠTINA - Četvorica uhapšenih po poternici Interpola na Kosovu i Metohiji, dvojica Crnogoraca, jedan Srbin i jedan Albanac, izvedeni su danas pred istražnog sudiju Osnovnog suda u Prištini, piše prištinska Koha ditore. Tužilaštvo je tražilo određivanje pritvora, a saslušanje će biti... »

Preminula žena od posledica eksplozije plinske boce

RTV pre 9 sati
RTV: Preminula žena od posledica eksplozije plinske boce
BEOGRAD - Žena stara 62 godine iz Golupca preminula je danas od posledica eksplozije plinske boce, koja se dogodila pre šest dana. Do eksplozije je došlo prilikom pripreme ručka, a ženi je opekotinama bila zahvaćena gotovo polovina tela, navodi "Blic". Ona je odmah prebačena u Opštu bolnicu... »

Antić: Azotaru sa dugovima od 200 miliona evra niko neće

RTV pre 9 sati
RTV: Antić: Azotaru sa dugovima od 200 miliona evra niko neće
BEOGRAD - Vlada Srbije ima razumevanja za radnike Azotare u Pančevu, za koju će biti otvoren stečaj u avgustu, rekao je ministar energetike Aleksandar Antić i istakao da je stečaj bio iznuđen potez, jer ovakvu Azotaru, koja ima dugove preko 200 miliona evra niko neće. Antić je naveo da do... »

Evropska Komisija tuži Mađarsku zbog zakona o azilu

RTV pre 11 sati
RTV: Evropska Komisija tuži Mađarsku zbog zakona o azilu
BRISEL - Evropska komisija podnela je tužbu protiv Mađarske zbog neusklađenosti zakona o azilu i povratku migranata i poslala joj upozorenje zbog zakona koji kriminalizuje aktivnosti nevladinih organizacija koje pomažu migrantima, izjavila je portparolka EK Mina Andreeva. Istovremeno, EK je... »

Savić: Nastavljamo sa treninzima, ne volim pauze

Večernje novosti  pre 6 sati  još 19 povezanih

Pacoli sutra u Novom Pazaru, privatno?

Večernje novosti  pre 3 sata  još 18 povezanih

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM, poziv predsedniku

Politika  pre 9 sati  još 16 povezanih

Vučić igra na remi u kosovskom dijalogu

Glas Amerike  pre 57 minuta  još 14 povezanih

Haradinaj ponovo preti: Podela Kosova za mene znači rat

Večernje novosti  pre 9 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.