RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Veselji: Specijalnog suda će biti

RTV pre 11 sati
RTV: Veselji: Specijalnog suda će biti
PRIŠTINA - Predsednik Demokratske partije Kosova i kosovskog parlamenta Kadri Veselji rekao je u četvrtak da će Specijalnog suda biti i da on neće dozvoliti iznenađenja i jednostrane poteze koji mogu da dovedu u pitanje partnerstvo sa SAD i EU. Veselji je za KTV, kako prenosi Radio Slobodna... »

Za kriminalističku policiju od Norveške 1,7 miliona evra

RTV pre 11 sati
RTV: Za kriminalističku policiju od Norveške 1,7 miliona evra
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ambasador Norveške u Beogradu Arne Sanes Bjornestad i šef Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge u Srbiji Grem Tindal potpisali su danas u Beogradu Memorandum o razumevanju za sprovođenje... »

Širom Republike Srpske i Crne Gore plivalo se za Časni krst

RTV pre 2 sata
RTV: Širom Republike Srpske i Crne Gore plivalo se za Časni krst
BANJALUKA, PODGORICA - Širom Republike Srpske i Crne Gore danas je održano plivanje za Časni krst, povodom praznika Bogojavljenja, obeležavanje dana kada je na reci Jordan kršten Isus Hristos. Povodom Bogojavljenja u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci služena je sveta arhijerejska liturgija i... »

Nova ograničenja za vozače ispod 19 godina

RTV pre 5 sati
RTV: Nova ograničenja za vozače ispod 19 godina
BEOGRAD - Vozači mlađi od 19 godina neće ubuduće smeti da voze motore ili kola veće snage od 80 kilovata, zabranjeno će im biti i da upravljaju vozilima između 23 uveče i 6 sati ujutro, a kad je reč o alkoholnim pićima za njih će važiti nulta tolerancija. Ovo su novine u budućem Zakonu... »

Brnabić zahvalila Kretu za podršku Srbiji na putu ka EU

RTV pre 8 sati
RTV: Brnabić zahvalila Kretu za podršku Srbiji na putu ka EU
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić zahvalila je danas evropskoj komesarki za regionalnu politiku Korini Kretu na ličnoj podršci politici proširenja i pomoći Srbiji u naporima da ispuni neophodne uslove za članstvo u Evropskoj uniji. Brnabić je tokom razgovora ponovila da je... »

Konkurs za pomoćnika ministra odbrane

RTV pre 8 sati
RTV: Konkurs za pomoćnika ministra odbrane
BEOGRAD - Vlada Srbije raspisala je javni konkurs za funkciju pomoćnika ministra odbrane za politiku odbrane, na rok od pet godina, objavljeno je na sajtu Ministarstva odbrane. Na toj funkciji sada je, u statusu vršioca dužnosti general-major Milan Mojsilović. Uslovi konkursa predviđaju... »

Ruska IT kompanija želi da investira u Srbiji

RTV pre 8 sati
RTV: Ruska IT kompanija želi da investira u Srbiji
BEOGRAD - Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović rekao je danas da najpoznatija ruska inovaciona i tehnološka kompanija "Jandeks" želi da dođe u Srbiju i u sve većoj meri investira u IT sektor. On je nakon sastanka sa predstavnicima te kompanije rekao da se radi o mladim... »

Pudždemon: Nove tehnologije će pomoći da vladam iz Belgije

RTV pre 9 sati
RTV: Pudždemon: Nove tehnologije će pomoći da vladam iz Belgije
MADRID, BRISEL - Odbegli bivši lider Katalonije Karles Pudždemon, koji želi da se vrati na funkciju, izjavio je da će mu nove tehnologije omogućiti da vlada iz Belgije, prenosi AP. Agencija navodi da je Pudždemon to kazao katalonskom javnom radiju, obraćajući se iz Brisela gde je pobegao od... »

Oružana pljačka kladionice u Novom Pazaru

RTV pre 11 sati
RTV: Oružana pljačka kladionice u Novom Pazaru
NOVI PAZAR - U Višegradskoj ulici u Novom Pazaru sinoć je došlo do oružane pljačke u sportskoj kladionici "Brazil". Pljačkaši su, prema izvorima Tanjuga iz tamošnje policije, odneli oko 200.000 dinara uz pretnju pištoljem. Ista kladionica bila je predmet pljačke pre devet meseci.... »

Rusija obustavila uvoz jabuka iz BiH zbog prepakivanja

RTV pre 7 sati
RTV: Rusija obustavila uvoz jabuka iz BiH zbog prepakivanja
BANJALUKA - Ruska Federacija obustavila je uvoz jabuka iz Bosne i Hercegovine zbog sumnje u reeksport, pišu Nezavisne novine. Voće je u Rusiju pokušalo da uveze jedno preduzeće iz Bijeljine, prema saznanjima tog portala. Ovo je drugi put u poslednjih nekoliko godina da Rusija obustavlja uvoz... »

©2018 Netmark d.o.o.