RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Crveni i narandžasti alarm u Hrvatskoj zbog snega, kiše i bure

RTV pre 5 sati
RTV: Crveni i narandžasti alarm u Hrvatskoj zbog snega, kiše i bure
SARAJEVO, ZAGREB, SKOPLJE - Širom Hrvatske izdato je popodne crveno upozorenje Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za naredna dva dana kada se očekuju pravi zimski uslovi na kopnu i moru. Najavljena je obilna kiša, uz većinom jaku i olujnu buru, a na severu zemlje mestimično moguć i... »

Vučić: Nema nastavka dijaloga dok Priština ne povuče mere

RTV pre 49 minuta
RTV: Vučić: Nema nastavka dijaloga dok Priština ne povuče mere
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da neće biti nikakvog nastavka dijaloga dok Priština ne povuče svoje mere, misleći na dodatni porez od 10 odsto koliko je Priština uvela na robu iz Srbije i BiH. "Mi smo spremni da u svakom trenutku pričamo. Ali kako da... »

Diković: Ako Kosovo uđe u Interpol svi mogu biti na poternici, savest mi je čista

RTV pre 12 sati
RTV: Diković: Ako Kosovo uđe u Interpol svi mogu biti na poternici, savest mi je čista
BEOGRAD - "Savest mi je čista za sve što se dešavalo u zoni 37. motorizovane brigade 1999. godine", kaže bivši načelnik Generaštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković i dodaje da neće biti iznenađenje ako Kosovo bude primljeno u Interpol u Dubaiju. "Verujem da se to neće desiti, verujem... »

J.Joksimović: Politika štapa i šargarepe neodrživa, okolnosti su promenjene

RTV pre 9 sati
RTV: J.Joksimović: Politika štapa i šargarepe neodrživa, okolnosti su promenjene
BEOGRAD - Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da očekuje da, nakon što zemlje članice EU izmere šta je postignuto u poglavljima 23 i 24 koji se odnose na vladavinu prava i poglavlje 35 koje se tiče dijaloga Beograda i Prištine, Srbija do kraja godine otvori... »

Prvih pet direktora škola dobilo licence

RTV pre 7 sati
RTV: Prvih pet direktora škola dobilo licence
BEOGRAD - Od 362 direktora škola i predškolskih ustanova koji su prošli obuku, prvih pet danas su polagali ispit i dobili licence. Licenciranje aktuelnih direktora mora biti završeno do 2021. godine. Licence su dobila tri direktora osnovnih škola, jedan direktor srednje škole i jedan... »

Apelacioni sud četiri puta povećao kaznu za pokušaj iznude

RTV pre 11 sati
RTV: Apelacioni sud četiri puta povećao kaznu za pokušaj iznude
BEOGRAD - Apelacioni sudu u Beogradu povećao je četiri puta zatvorsku kaznu za M.V. i pravosnažno ga osudio na četiri godine zatvora zbog pokušaja da iznudi novac i auto od jednog oštećenog. Ovom odlukom preinačena je prvostepena presuda kojom je M.V. bio osuđen na godinu dana zatvora.... »

Muškarac se ubio, skočio sa Brankovog mosta

RTV pre 14 sati
RTV: Muškarac se ubio, skočio sa Brankovog mosta
BEOGRAD - U Beogradu je sinoć muškarac starosti oko 40 godina izvršio samoubistvo skočivši sa Brankovog mosta, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć je primila poziv u 21.12, a po dolasku na lice mesta, u Karađorđevoj ulici ispod mosta, mogla je samo da konstatuje da je muškarac... »

Dejanović: U Srbiji je još uvek sramota kada vas boli duša

RTV pre 6 sati
RTV: Dejanović: U Srbiji je još uvek sramota kada vas boli duša
BEOGRAD - Svaka četvrta osoba u Srbiji u nekom periodu života suočena je s nekim mentalnim problemom, a situaciju pogoršava to što je odlazak kod psihijatra i dalje tabu tema. "U Srbiji je još uvek sramota kad vas boli duša i ljudi gledaju da krišom odu kod terapeuta", izjavila je danas... »

O Zapadnom Balkanu na Savetu EU u decembru

RTV pre 4 sata
RTV: O Zapadnom Balkanu na Savetu EU u decembru
BRISEL - Šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini najavila je da će ministri spoljnih poslova EU razmatrati situaciju na Zapadnom Balknu na narednom sastanku Saveta EU u decembru. Federika Mogerini je, posle debate ministara spoljnih poslova EU o situaciji u BiH, najavila da će se... »

Našon: Izrael neće proznati Kosovo

RTV pre 9 sati
RTV: Našon: Izrael neće proznati Kosovo
TEL AVIV - Portparol Ministarstva spoljnih poslova Izraela Emanuel Našon rekao je da je pozicija Izraela jasna odnosno da ta zemlja nije priznala Kosovo i da to ni ne planira. "Nismo priznali Kosovo, i koliko znam naš stav po tom pitanju se neće promeniti", rekao je Našon srpskim medijima u... »

Srbija pred promocijom

Politika  pre 7 sati  još 21 povezana

Pet zemalja stalo uz Srbiju

B92  pre 10 sati  još 18 povezanih

Čadež: Nema nove uredbe o carinskim deklaracijama

RTV  pre 2 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.