RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Vučić i Faremo o podršci UNOPS Srbiji

RTV pre 14 sati
RTV: Vučić i Faremo o podršci UNOPS Srbiji
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa izvršnom direktorkom Kancelarije UN za projektne usluge (UNOPS) Grete Faremo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas podsekretara UN i izvršnog direktora Kancelarije UN za projektne usluge Gretu Faremo, sa... »

Formirana Radna grupa za izradu medijske strategije

RTV pre 10 sati
RTV: Formirana Radna grupa za izradu medijske strategije
BEOGRAD - Na današnjem sastanku predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja formirana je Radna grupa za izradu medijske strategije, čiji je predsednik Dejan Stojanović iz Ministarstva kulture i informisanja. Radna grupa sastoji se od 9... »

U Srbiji 74 odsto građana za obavezni vojni rok

RTV pre 13 sati
RTV: U Srbiji 74 odsto građana za obavezni vojni rok
BEOGRAD - U Srbiji je 74 odsto građana za ponovno uvođenje obaveznog služenja vojnog roka, pokazalo je danas predstavljeno istraživanje Istraživačkog centra za odbranu i bezbednost. Predstavnik Centra Jasmina Andrić rekla je da se za uvođenje obaveznog služenja vojske izjasnilo 75 odsto... »

Filmska pljačka 18 miliona dinara u Leposaviću

RTV pre 11 sati
RTV: Filmska pljačka 18 miliona dinara u Leposaviću
LEPOSAVIĆ - U Leposaviću, na Kosovu i Metohiji, opljačkano je danas vozilo privatne kompanije za obezbeđenje Henderson, brzom intervencijom policije deo novca, za koji se ne zna precizno koliko ga je bilo i čiji je, pronađen je, kao i jedno vozilo. Lokalni mediji su javili da je opljačkano... »

Uhapšen generalni direktor Audija Rupert Štadler

RTV pre 12 sati
RTV: Uhapšen generalni direktor Audija Rupert Štadler
MINHEN - Glavni izvršni direktor Audija Rupert Štadler uhapšen je danas u okviru istrage vezane za skandal sa lažiranjem rezultata testova emisije izduvnih gasova. "Potvrđujemo da je gospodin Štadler jutros uhapšen. U toku je njegovo saslušanje kako bi se utvrdilo da li će biti zadržan u... »

Otvoren granični prelaz, migranti ceo dan tražili da uđu

RTV pre 3 sata
RTV: Otvoren granični prelaz, migranti ceo dan tražili da uđu
SARAJEVO - Granični prelaz Maljevac između Hrvatske i BiH otvoren je ponovo večeras, nakon što se oko 200 migranata, koji su ceo dan pokušavali da pešice iz Velike Kladuše uđu u Hrvatsku bez odgovarujućih dokumenata, vratilo natrag u taj grad u BiH. Hina navodi da su migranti, nakon što su... »

Niš: Ranjeni policajac goloruk zaustavio napadača i sprečio maskr

RTV pre 4 sata
RTV: Niš: Ranjeni policajac goloruk zaustavio napadača i sprečio maskr
NIŠ - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas u Kliničkom centru Niš policijskog službenika Miloša Miloševića koji je ranjen u subotu uveče prilikom intervencije ispred jednog kafića u tom gradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu savladali su i... »

Nemci špijunirali Austriju do 2016.

RTV pre 16 sati
RTV: Nemci špijunirali Austriju do 2016.
BEČ - Nemačka obaveštajna služba BND špijunirala je Austriju najverovatnije do 2016., a ne 2006., kako se prvobitno verovalo, kada je afera dospela u javnost. Nakon što je ponovo u žiži interesovanja austrijske javnosti, zbog objavljivanja spiska sa 2.000 telefonskih i faks priključaka koje... »

Tramp osniva "svemirsku silu", novi rod vojske SAD

RTV pre 5 sati
RTV: Tramp osniva "svemirsku silu", novi rod vojske SAD
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da će narediti stvaranje novog roda vojske, koji će utabati put za dominaciju Amerike u svemiru. "Nije dovoljno samo da postoji američko prisustvo u svemiru. Moramo imati američku dominaciju u svemiru. Imaćemo vazduhoplovstvo i... »

Sirija: SAD bombardovale Asadove snage, ima žrtava

RTV pre 19 sati
RTV: Sirija: SAD bombardovale Asadove snage, ima žrtava
DAMASK - Jedan avion koalicije predvođene SAD bombardovao je danas vojnu poziciju u Siriji, javljaju sirijski državni mediji pozivajući se na neimenovani vojni izvor. Mediji tvrde da je bilo povređenih i mrtvih u napadu, prenosi Rojters. Kako navode tamošnji mediji, napad se dogodio u al-Hari,... »

©2018 Netmark d.o.o.