RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Jevtić: Umesto što kosovski Albanci danas slave, treba da se podvuče crta

RTV pre 19 sati
RTV: Jevtić: Umesto što kosovski Albanci danas slave, treba da se podvuče crta
BEOGRAD - Ministar za povratak i zajednice u ostavci i potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić rekao je da umesto što kosovski Albanci danas slave, treba da se podvuče crta i vidi šta je proteklih godina rešeno i šta treba da se reši. On je za RTS ocenio da zbog lošeg stanja ekonomije,... »

Dortmund: Sa 250 kilograma eksploziva srušena stara elektrana

RTV pre 11 sati
RTV: Dortmund: Sa 250 kilograma eksploziva srušena stara elektrana
DORTMUND - U Nemačkoj je danas srušena nekadašnja termoelektrana na ugalj Kneper, za šta je upotrebljeno 250 kilograma eksploziva. Elektrana na periferiji Dortmunda, zatvorena je 2014. godine, a sa zemljom je sravnjena u dve eksplozije. Preostalo je samo 28.400 tone šuta, prenosi "Bild". U... »

Srbija i Hrvatska daleko od rešenja spora oko granice

RTV pre 16 sati
RTV: Srbija i Hrvatska daleko od rešenja spora oko granice
BEOGRAD - Međudržavna komisija Srbije i Hrvatske postigla je određeni napredak u definisanju kopnenog dela granice, ali su dve strane i dalje miljama daleko od dogovora o razgraničenju na Dunavu. Da li će linija ići po sredini reke, kako predlaže Beograd, ili po katastru, kako želi Zagreb,... »

Vulin na sajmu naoružanja u Abu Dabiju, razgovarao s Bin Zajedom

RTV pre 14 sati
RTV: Vulin na sajmu naoružanja u Abu Dabiju, razgovarao s Bin Zajedom
ABU DABI - "Poštovanje koje je u Abu Dabiju ukazano Srbiji rezultat je prijateljstva predsednika Vučića i šeika Bin Zajeda i otvorilo nam je mnoga vrata u Abu Dabiju, a šeik je poručio da Srbija uvek može da računa na njegovu podršku", izjavio je ministar odbrane, Aleksandar Vulin, posle... »

Jeremić: Vučić neće ove godine raspisati izbore

RTV pre 12 sati
RTV: Jeremić: Vučić neće ove godine raspisati izbore
LESKOVAC - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas u Leskovcu da Aleksandra Vučić neće ove godine raspisati izbore, a da će na prvim regularnim i fer izborima, Savez za Srbiju pobediti. On je boravio u Leskovcu povodom Izborne Skupštine Narodne stranke na kojoj je izabran Gradski... »

Vučić: Pozicija Srbije drugačija i bolja, ponosan sam

RTV pre 8 sati
RTV: Vučić: Pozicija Srbije drugačija i bolja, ponosan sam
MINHEN - Posle razgovora i brojnih susreta sa uticajnim ljudima iz sveta politike na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je pozicija Srbije drugačija i bolja nego što je bila i da je na to ponosan. U izjavi za RTS, on je za razgovore... »

Obradović: Zapad je na Vučićevoj strani, protesti su srpski

RTV pre 12 sati
RTV: Obradović: Zapad je na Vučićevoj strani, protesti su srpski
BEOGRAD - Od početka učestvujem na svim protestima i mogu odgovorno da tvrdim da u ovim protestima ne postoji nikakav strani zapadni faktor iza scene i da su autentično srpski, napisao je predsednik Dveri, Boško Obradović u autorskom tekstu objavljenom danas na portalu Dveri. On je istakao da... »

Francuski istoričar Žan-Pol Bled: Svet ne shvata da Srbi neće ultimatume

RTV pre 20 sati
RTV: Francuski istoričar Žan-Pol Bled: Svet ne shvata da Srbi neće ultimatume
BEOGRAD - Predstojeća poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji je sama po sebi veoma važan događa čiji je cilj da doprinese normalizaciji odnosa dve zemlje, smatra francuski istoričar i inostrani član SANU Žan-Pol Bled. "Biće to prvi dolazak jednog francuskog predsednika još od... »

Popović: Kosovo je Srbija, dogodine u Prizrenu

RTV pre 18 sati
RTV: Popović: Kosovo je Srbija, dogodine u Prizrenu
BEOGRAD - Iako su pre 11 godina, uz neskrivenu podršku pojedinih zapadnih zemalja, šiptarski separatisti u Prištini proglasili nezavisnost, svoju državu nisu dobili niti će je ikada dobiti, saopštio je danas Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije (SNP). Skupština Srbije je takve... »

Nagrada "Zlatni medved" za film "Sinonimi" (VIDEO)

RTV pre 17 sati
RTV: Nagrada "Zlatni medved" za film "Sinonimi" (VIDEO)
BERLIN - Film "Sinonimi" izraelskog reditelja Nadava Lapida dobio je "Zlatnog medveda" za najbolji film na 69. međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu. "Srebrenim medvedom" u kategoriji za najbolju režiju nagrađena je nemačka glumica i rediteljka Angela Šanelec za film "Bila sam kod kuce,... »

Vremeplov: Umro Stojan Novaković

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Iz Zvezde bez izjava, Čović pred novinarima

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Oslobođeni radnici iz Tunisa koji su bili oteti u Libiji

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.