RTV

Er Srbija radi u skladu sa redom letenja

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Povodom širenja epidemije korona virusa, Er Srbija je saopštila da nastavlja da radi u skladu sa redom letenja i da do sada na letovima nacionalne aviokompanije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa tim. Kako se navodi, kompanija je u… »

Dačić: Kina na braniku odbrane celog sveta od koronavirusa

RTV pre 7 sati
PEKING - Kina je na braniku odbrane celog sveta u borbi protiv koronavirusa, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u Pekingu i naglasio da je ponosan što je prvi šef diplomatije koji je posetio Kinu u teškom trenutku za tu zemlju… »

Kurti: Takse ćemo zameniti merama reciprociteta

RTV pre 4 sata
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti, izjavio je danas da će takse na srpske i BiH proizvode biti zamenjene merama reciprociteta čim ih razradi ministarstvo za ekonomski razvoj. Tada će, kazao je, biti uspostavljen… »

Majke jednostavno do potvrde o isplaćenoj naknadi

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Potvrde o isplaćenim naknadama primanja majke mogu dobiti u službi dečije zaštite opštine u kojoj imaju prebivalište, a ukoliko su iz Beograda u Sekretarijatu za socijalnu zaštitu, u Ulici 27. marta 43-45, navodi Ministarstvo za rad… »

Sukobi u Indiji zbog zakona, raste broj žrtava

RTV pre 9 sati
NJU DELHI - Najmanje 19 osoba je poginulo u nasilnim protestima u Indiji zbog novog zakona o državljanstvu, tokom kojih su se sukobile hindu i muslimanske grupe. Zvaničnik bolnice u Nju Delhiju rekao je Rojtersu da je 15 pacijenata u kritičnom stanju… »

Antisrpski grafit na tvrđavi Tabija u Sutomoru

RTV pre 10 sati
PODGORICA - Na tvrđavi Tabija u Sutomoru, kulturnoj baštini iz 19. veka koja je sanirana nakon što je na njoj prošle nedelje oslikana trobojka, osvanuo je uvredljivi antisrpski grafit koji poziva na nasilje, prenose podgoričke Vijesti. Na zidanama se… »

Akcije na evropskim berzama tonu peti dan uzastopno

RTV pre 2 sata
LONDON - Širenje epidemije koronavirusa trese globalna tržišta kapitala, a na evropskim berzama je u toku peti uzastopni dan rasprodaje i pada cena akcija jer se investitori panično "oslobađaju" rizične imovine zbog rasta broja zaraženih i umrlih… »

Sanirana havarija u Begeču, voda stiže u naredna dva sata

RTV pre 3 sata
BEGEČ - U naselju Begeč došlo je do havarije i prestanka rada pumpe na izvorištu pitke vode a iz JKP "Vodovod i kanalizacija" poručuju da su završeni radovi na zameni cevi i pumpe na izvorištu vode, kako se navodi, pumpna stanica puštena je u… »

Đilas: Prodaja Komercijalne banke štetna po državu

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilas izjavio je danas da se prodajom Komercijalne banke nastavlja prodaja svega što država ima, čime se Srbija pretvara u koloniju. "Uzeli su milijarde evra kredita od Kine, Rusije, Turske, da bi… »

"Srbija 21" odlučila da ide na parlamentarne izbore

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Organizacija "Srbija 21" odlučila je da učestvuje na parlamentarnim izborima na proleće, piše "Blic". Taj list navodi da je od formiranja "Srbije 21" pre nekoliko meseci bilo nagoveštaja da bi ta organizacija mogla da izađe na izbore… »

RTV, najnovije vesti »