RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Vršačkoj Poljoprivrednoj školi 2,5 miliona dinara za obnovu mehanizacije

RTV pre 4 sata
RTV: Vršačkoj Poljoprivrednoj školi 2,5 miliona dinara za obnovu mehanizacije
VRŠAC - Poljoprivredna škola Vršac dobila je od Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, blizu 2.500.000 dinara namenjenih za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije. To će znatno unaprediti rad na velikoj ekonomiji škole, ali i praktični deo nastave za učenike... »

Memorijal "Miroslav Antić" u Mokrinu

RTV pre 5 sati
RTV: Memorijal "Miroslav Antić" u Mokrinu
MOKRIN - 33. Memorijal "Miroslav Antić" biće održan u nedelju, 24. juna, na varoškom trgu u Mokrinu, s početkom u 21 čas. U ovogodišnjem programu učestvuju: Predrag Ejdus, Gorica Popović, Igor Đorđević, Tanja Banjanin, Dragana Kosjerina, Gojko Božović, Ana Ristović, Zorana Bećić... »

Izbeglička priča Mladena Davidovića - od Bosne do Futoga

RTV pre 5 sati
RTV: Izbeglička priča Mladena Davidovića - od Bosne do Futoga
NOVI SAD - Danas je Svetski dan izbeglica. Ovaj dan nas svake godine navede na to da se još jednom zapitamo da li su svi oni koji su prognani i koji su ostali bez krova nad glavom, pronašli svoj dom, svoje sklonište. Svoju sigurnu luku, pre više od 20 godina pronašla je i šestočlana porodica... »

Počinje prijava kandidata za upis na Ekonomski fakultet u Subotici

RTV pre 6 sati
RTV: Počinje prijava kandidata za upis na Ekonomski fakultet u Subotici
SUBOTICA - Na Ekonomskom fakultetu u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu danas počinje prijava kandidata za upis studenata na 1. godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2018/2019. godini. Prijavljivanje zainteresovanih kandidata trajaće u terminu od 8 do 14 časova, na tri lokacije - 20,... »

Etnofest od 21. juna u Subotici i na Paliću

RTV pre 7 sati
RTV: Etnofest od 21. juna u Subotici i na Paliću
SUBOTICA - U četvrtak 21. juna u Subotici počinje najraznovrsniji muzički događaj ovog grada. Posetioci će imati priliku da posete čak 11 koncerata, a na festivalu nastupaju i umetnici iz 9 zemalja. Etnofest je u isto vreme muzički događaj bez presedana na teritoriji Srbije, u domenu world... »

Počinju Goranski Eko Kampovi za decu

RTV pre 9 sati
RTV: Počinju Goranski Eko Kampovi za decu
NOVI SAD - Danas u 10 sati počinje "Pticoljub" - prvi od četiri ovogodišnja Goranska Eko Kampa u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada. Ovi tematski kampovi sa bogatim edukativnim i rekreativnim sadržajem namenjeni su deci od 6 do 12 godina sa područja cele zemlje. Pticoljubi će provesti tri... »

"Voda koja gori" - prirodni biser Apatina

RTV pre 4 sata
RTV: "Voda koja gori" - prirodni biser Apatina
APATIN - Kod Apatina, u rejonu Ribareva i Devete table, postoji stogodišnji izvor sumporne "vode koja uvek gori". Nakon više decenija je obnovljen i sada predstavlja jedinstven kutak za dnevne izlete. Stogodišnji izvor ili poznati arteski bunar sumporne "vode koja gori" kod Apatina, nakon... »

Suzbijanje narkomanije prioritet policije u Staroj Pazovi

RTV pre 6 sati
RTV: Suzbijanje narkomanije prioritet policije u Staroj Pazovi
STARA PAZOVA - U prvih pet meseci ove godine na području Policijske stanice u Staroj Pazovi smanjen je broj prekršaja protiv javnog reda, kao i broj saobraćajnih nezgoda i nastradalih lica u istima. Otkriveno je 30 krivičnih dela u vezi sa drogom, registrovana je 31 krađa, kao i 23 krivična... »

Liga Evrope: Partizan ide u Crnu Goru, Spartak - Kolerajn

RTV pre 1 sat
RTV: Liga Evrope: Partizan ide u Crnu Goru, Spartak - Kolerajn
NION - Fudbaleri Partizana igraće protiv crnogorskog Rudara iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu. U istom takmičenju niški Radnički čeka pobednika duela Santa Hulija (Andora) - Gzira (Malta), dok se Spartak iz Subotice sastaje sa Kolerajnom... »

Nedović dogovorio prelazak u Armani

RTV pre 5 sati
RTV: Nedović dogovorio prelazak u Armani
MILANO - Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović dogovorio je prelazak u milanski Armani, potvrdio je predsednik italijanskog velikana Livio Proli za Gazetu delo Sport. Nedović napušta Unikahu iz Malage, u kojoj je imao sjajnu sezonu i bio drugi strelac Evrolige, kako bi se u Milanu... »

Leto nam počinje sutra, a vreme je prolećno

B92  pre 8 sati  još 17 povezanih

Vučić i Žigmanov: Dve trećine projekata realizovano

Dnevnik  pre 6 sati  još 16 povezanih

Rešenje kombinovanog testa

RTS  pre 4 sata  još 15 povezanih

Zaev: Ako treba, tražićemo opoziv Ivanova

RTV  pre 7 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.