RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Od igara na sreću naplaćeno 7,7 milijardi dinara

RTV pre 6 sati
RTV: Od igara na sreću naplaćeno 7,7 milijardi dinara
BEOGRAD - Od igara na sreću država je prošle godine naplatila 7,7 milijardi dinara što je nepunu milijardu više od rezultata ostvarenog u 2017. godini, rečeno je Tanjugu u Poreskoj upravi. Nepunih šest milijardi dinara otišlo je u državnu kasu od naplaćene naknade od posebnih igara na... »

Sremska Mitrovica će se panelima braniti od poplava

RTV pre 4 sata
RTV: Sremska Mitrovica će se panelima braniti od poplava
SREMSKA MITROVICA - Svetska banka je raspisala tender za uređenje obaloutvrde reke Save kod Sremske Mitrovice. Grad će se od visokih voda braniti montažnim panelima, a radovi predviđaju i rekonstrukciju savskog keja u dužini od 1.057 metara. Vrednost radova je oko 1,5 milion evra i očekuje se... »

Janjić:Izbori su dobar izbor u ovom trenutku

RTV pre 8 minuta
RTV: Janjić:Izbori su dobar izbor u ovom trenutku
BEOGRAD - Vanredni parlamentarni izbori doveli bi do ubrzanja i 'sazrevanja' političke odluke i platforme Srbije za pregovore o Kosovu i Metohiji, smatra politički analitičar Dušan Janjić uz ocenu da bi održavanje izbora uticalo i na smirivanje unutrašnjih političkih tenzija i... »

Ne davimo Beograd: Ibišbegović nije naš pripadnik niti istupa u naše ime

RTV pre 2 sata
RTV: Ne davimo Beograd: Ibišbegović nije naš pripadnik niti istupa u naše ime
NOVI SAD - Povodom teksta "Američki operativci sa vođama protesta u Beogradu"?, objavljenog 07.februara, a u kome se pominje da je Denis Ibišbegović pripadnik inicijative Ne davimo Beograd, našoj redakciji obratio se Radomir Lazović i demantovao da je Ibišbegović član ove inicijative .... »

Vukosavljević i Lajić sa kineskom ambasadorkom o budućoj saradnji

RTV pre 3 sata
RTV: Vukosavljević i Lajić sa kineskom ambasadorkom o budućoj saradnji
BEOGRAD - Ministar kulturе i informisanja Vladan Vukosavljеvić sastao sе danas sa novoimеnovanom ambasadorkom Narodnе Rеpublikе Kinе u Srbijе Čеn Bo sa kojom jе razgovarao o budućim aspеktima vеć izuzеtnе saradnjе dvеju zеmalja u oblasti kulturе. Ministar Vukosavljеvić... »

Apatin dobija solarna autobuska stajališta

RTV pre 32 minuta
RTV: Apatin dobija solarna autobuska stajališta
APATIN - Apatinska opština je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj dobila sredstva za postavljanje solarnih autobuskih stajališta. Prigrevica, Sonta i Svilojevo dobili su savremena autobuska stajališta sa solarnim panelima koji omogućuju punjenje... »

Vulin u Centru za elektronska dejstva

RTV pre 3 sata
RTV: Vulin u Centru za elektronska dejstva
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je 224. centar za elektronska dejstva Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove Generalštaba u kasarni "Radovan Medić", gde se uverio u visoku motivisanost i obučenost ljudstva u toj jedinstvenoj jedinici Vojske Srbije, saopšteno je danas iz... »

Paunović: Jakom ekonomijom do socijalne pravde

RTV pre 4 sata
RTV: Paunović: Jakom ekonomijom do socijalne pravde
BEOGRAD - Potrebna nam je jaka ekonomija koja će puniti budžet iz koga se izdvajaju sredstva za sve građane kojima je potrebna podrška države, izjavila je danas direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović, povodom Dana socijalne pravde. Zbog toga je važno što imamo... »

Marinko Magda ne može na uslovnu slobodu

RTV pre 5 sati
RTV: Marinko Magda ne može na uslovnu slobodu
SEGEDIN - Nadležni sud u Segedinu odbacio je molbu Marinka Magde, osuđenog na maksimalnu kaznu zatvora zbog višestrukih ubistava, da bude pušten na uslovnu slobodu posle 25 godina provedenih iza rešetaka. Prema rečima portparolke suda Erike Pargai, a kako prenosi agencija MTI, sudija je... »

Ištvan Nađ: Dronovi će upravljati agrarom

RTV pre 6 sati
RTV: Ištvan Nađ: Dronovi će upravljati agrarom
BUDIMPEŠTA - Mađarski ministar poljoprivrede Ištvan Nađ je izjavio da će upotreba savremene tehnologije omogućiti znatno brži razvoj seoskih područja u unutrašnjosti zemlje, a i cilj vlade je da smanji nejednakost u svim oblastima. "Bez precizne privrede neće biti ni obnovljene mađarske... »

©2019 Netmark d.o.o.