RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Oružari protiv privatizacije, traže isplatu bonusa

RTV pre 23 sata
RTV: Oružari protiv privatizacije, traže isplatu bonusa
KRAGUJEVAC - Skupština Sindikalne organizacije fabrike "Zastava oružje" uputiće zahtev Vladi i Ministarstvu odbrane za izuzimanje iz postupka privatizacije, koja je predviđena Zakonom o naoružanju i vojnoj opremi, jer smatra da je to preduzeće od strateškog interesa za odbranu zemlje,... »

Ugašen požar u fabrici Tihos na Zrenjaninskom putu

RTV pre 24 sata
RTV: Ugašen požar u fabrici Tihos na Zrenjaninskom putu
BEOGRAD - Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio jutros u fabrici nameštaja Tihos na Zrenjaninskom putu, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Do požara je došlo oko 9.05 sati u fabrici, na Zrenjaninskom putu broj 200, gde je gorela farbara i deo krova. Intervenisalo je 28 vatrogasaca sa osam... »

Za najugroženije domove zdravlja 21 vozilo

RTV pre 24 sata
RTV: Za najugroženije domove zdravlja 21 vozilo
NOVI SAD - Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Igor Mirović, zadužila Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo da sprovede postupak javne nabavke 21 vozila hitne pomoći za najugroženije domove zdravlja u malim opštinama koje nemaju vozila za prevoz pacijenata, bolnice... »

Racija u "Laktalisu" zbog straha od salmonele

RTV pre 20 sati
RTV: Racija u "Laktalisu" zbog straha od salmonele
PARIZ - Francuske vlasti pretražuju pet postrojenja giganta mlečne industrije "Laktalisa", u sklopu istrage povodom neuspelog masovnog povlačenja mlečnih proizvoda za ishranu beba zbog straha od salmonele. Iz Kancelarije francuskog tužilaštva je saopšteno da je racija sprovedena i u sedištu... »

Završena rasprava o Nacrtu zakona o zaštiti podataka

RTV pre 17 sati
RTV: Završena rasprava o Nacrtu zakona o zaštiti podataka
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović rekla je danas da je završena javna rasprava o Nacrtu zakona o zaštiti podataka o ličnosti, koja je trajala 45 dana, i da će u narednom periodu biti objavljena unapređena verzija Nacrta sa konstruktivnim predlozima koji su stigli tokom rasprave. Kako... »

Zaplenjene cigarete vrednosti 12 miliona dinara, uhapšeno troje

RTV pre 19 sati
RTV: Zaplenjene cigarete vrednosti 12 miliona dinara, uhapšeno troje
VALJEVO - Policija u Valjevu zaplenila je oko 60.000 paklica cigareta i uhapsila tri osobe. Kako se navodi u saopštenju PU Valjevo, uhapšeni su M. B.(1968), D. J. (1993) iz Uba i M.T. (1993) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen promet akciznih... »

Bez liste kandidata za nove članove SANU do 1. februara

RTV pre 23 sata
RTV: Bez liste kandidata za nove članove SANU do 1. februara
BEOGRAD - Sve koverte sa predlozima za nove članove Srpske akademije za nauku i umetnost neće biti otvorene pre 1, februara, potvrđeno je Tanjugu u SANU. U SANU je u toku proces izbora novih članova a beogradski mediji danas pišu da Institut za filozofiju i društvenu teoriju predložio 16... »

Delegacija Srbije pred Savetom za ljudska prava UN

RTV pre 23 sata
RTV: Delegacija Srbije pred Savetom za ljudska prava UN
BEOGRAD - Delegacija Srbije će sledeće nedelje pred Savetom za ljudska prava UN u Ženevi predstaviti izveštaj za treći ciklus Univerzalnog periodičnog pregleda, a kako je najavila direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović, biće govora o onome što je u prethodne... »

U centru Inđije namerno zapalio svoj automobil

RTV pre 24 sata
RTV: U centru Inđije namerno zapalio svoj automobil
INĐIJA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za S. G. (44), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je on, juče, u centru Inđije namerno zapalio... »

Podrška Novog Sada porodicama sa više dece

RTV pre 1 dan
RTV: Podrška Novog Sada porodicama sa više dece
NOVI SAD - I u ovoj godini biće obezbeđena novčana podrška porodicama s decom u iznosu od gotovo 485 miliona dinara za više od 17 hiljada korisnika, odlučeno je na poslednjoj sednici Skupštine grada. Porodice koje imaju troje ili više dece imaće prava na besplatan boravak dece u vrtićima,... »

©2018 Netmark d.o.o.