Društvo

Turoš čusa (Túrós csusza) – recept

Danas pre 10 sati
Okusi svet - svake nedelje na sajtu Danasa Tradicinalno mađarsko jelo koje ima jedinstven, kremast i bogat ukus. Ovaj specijalitet sprema se sa testeninom, švapskim sirom, slaninom. Mnogima će ovo ukusno jelo biti poznato, kod nas se jede u Vojvodini i susednoj Slavoniji. Uglavnom se jede kao... »

Kamioni na granici sa Hrvatskom čekaju do tri sata

B92 pre 46 minuta
B92: Kamioni na granici sa Hrvatskom čekaju do tri sata
Beograd -- Kamioni i šleperi na granici Srbije i Hrvatske čekaju nekoliko sati. Kako se navodi u saopštenju Auto-moto saveza Srbije, zadržavanja na teretnim terminalima graničnog prelaza Batrovci su oko dva sata, a na prelazu Šid tri sata. Kamioni na granici Srbije i Bugarske, na prelazu... »

Radojević: U toku preregistracija vozila sa srpskih na kosovske tablice

RTV pre 4 sata
RTV: Radojević: U toku preregistracija vozila sa srpskih na kosovske tablice
KOSOVSKA MITROVICA - Zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević izjavio je da je u toku preregistracija vozila sa srpskih registarskih oznaka gradova na Kosovu na KS, odnosno RKS registarske tablice, koja je rezultat Briselskog sporazuma o slobodi kretanja koji su ranije... »

Na graničnim prelazima čeka se oko pola sata

Radio 021 pre 11 sati
Prohodnost puteva u Srbiji jutros je dobra, a u prepodnovnim satima realno je očekivati nešto veći broj vozila na saobraćajnicama koje vode ka vikend naseljima i izletištima. U kasnijim popodnevnim satima saobraćaj će biti pojačan u smeru ka gradovima, što uvek donosi kraj vikenda. Prema... »

Srpska vojska sve moćnija: Stižu nam još četiri "miga 29", helikopteri, haubice...

Vesti online pre 15 sati
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Belorusija poklonila Srbiji četiri "miga-29" koji će biti remontovani i modernizovani po istom modelu kao i šest aviona dobijenih od Ruske Federacije. - Kao polog dogovora predsednika Vučića i predsednika Lukašenka, Belorusija nam je donirala... »

Jagodina: Čeka se konzul GR, pa da se počne s radom

B92 pre 10 sati
B92: Jagodina: Čeka se konzul GR, pa da se počne s radom
Jagodina -- Prostorije konzularnog odeljenja Republike Grčke u Jagodini su uređene, na jarbolu su istaknute zastave i čeka se imenovanje konzula da bi se počelo sa radom. Prostorije se nalaze u prizemlju stambeno-poslovnog objekta "Plavuša", na kraju ulice cara Lazara. Spoljni deo prostorija je... »

Vučić i Soroš: Šta predsednik radi sa "državnim neprijateljima"?

Vesti online pre 12 sati
Učestale susrete predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Džoržom Sorošem i njegovim sinom Aleksandrom diplomatski izvori nezvanično tumače kao pokušaj Vučića da se zaštiti od "narandžastih talasanja", piše Danas. "Vučić je svestan činjenice da će u slučaju da se dodatno oduži... »

Ministarstvo: Učeničke zadruge neće plaćati dugove škola

Večernje novosti pre 4 sata
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je, ukazujući na pogrešnu interpretaciju Pravilnika o učeničkim zadrugama, saopštilo da učeničke zadruge neće plaćati gubitke škola. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je, ukazujući na pogrešnu interpretaciju Pravilnika... »

Putnici tvrde: Crnogorci ne priznaju ovaj srpski dokument! Vratili su nas sa granice MUP crne gore: To nije tačno, u režimu prelaska ništa se nije promenilo

Kurir pre 22 minuta
Nedavno je u Srbiji doneta odluka o produženja roka trajanja saobraćajnih dozvola i registarskih tablica sa sedam na devet godina, a da biste neometano otišli u inostranstvo, u policiji dobijate besplatnu potvrdu na srpskom i engleskom jeziku kojom se dokazuje da je rok važenja saobraćajne... »

(Video) Svi su tragali za kventinovom trudnom devojkom: Kada je policija otvorila kofer u njegovom podrumu, unutra su pronašli pravi horor

Kurir pre 5 sati
Kventin Nil (27) iz Viskonsina uhapšen je zbog gnusnog ubistva svoje trudne devojke. Policija je pronašla telo Šenon Mani (21) u koferu, dva dana nakon što je porodica prijavila njen nestanak. U vreme ubistva bia je u petom mesecu trudnoće. Mani je bila studentkinja stomatologije, a kada... »

©2018 Netmark d.o.o.