Društvo

Na svečanosti povodom otvaranja mosta na Ibru moguć nastup Šakire

Danas pre 12 sati
Ministar spoljnih poslova Kosova Behdžet Pacoli izjavio je da će povodom otvaranja mosta na Ibru između severnog i južnog dela Kosovske Mitrovice biti organizovana svečanost na kojoj će nastupiti jedna slavna pevačica, ali nije otkrio njen identitet, piše danas Zeri. Pacoli je rekao da će... »

Sindikat MB organizuje obustavu rada zbog TV emisije

Cenzolovka pre 12 sati
U našu redakciju stigao je mejl iz PR službe Fabrike “Milan Blagojević” iz Lučana u kome se navodi da je Sindikalna organizacija u fabrici odlučila da organizuje jednočasovnu obustavu rada zbog TV emisije autorke Tanje Vojtehovski. U saopštenju se kaže: Na inicijativu zaposlenih radnika... »

Asanžu delimično odobren pristup sredstvima komunikacije

Cenzolovka pre 13 sati
Vlada Ekvadora donela je odluku da delimično obnovi pristup sredstvima komunikacija osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu koji se duže od šest godina nalazi u zgradi ambasade te zemlje u Londonu. Asanžu je sva komunikacija sa spoljnim svetom prekinuta u martu kada mu je uskraćen pristup... »

„Kikindske novine“ treba da budu primer malim medijima

Cenzolovka pre 13 sati
„Kikindske novine“ treba da budu primer drugim malim medijima koji ne žele da ćute na sve što se dešava, kako da opastanu, rečeno je večeras na skupu za odbranu slobodnih medija i „Kikindskih“. Na skupu u Ustanovi kulture Parobrod, nazvanom „Porodično okupljanje ‘Kikindskih’ u... »

ČA:Štrajk škola, solidarnost s gimnazijom u Bačkoj Palanci

B92 pre 7 sati
B92: ČA:Štrajk škola, solidarnost s gimnazijom u Bačkoj Palanci
Sve škole u Čačku su održale štrajk upozorenja i obustavile nastavu na sat vremena u znak podrške kolektivu Gimnazije "20. oktobar" u Bačkoj Palanci. To je rekao agenciji Beta predsednik "Sindikata obrazovanja Čačak" Vladimir Adžić. Kolektiv Gimnazije u Bačkoj Palanci je dvaput u... »

Dečak živeo sam, bez struje, ali stigli bolji dani VIDEO

B92 pre 2 sata
B92: Dečak živeo sam, bez struje, ali stigli bolji dani VIDEO
Za šesnaestogodišnjeg Jovana Nikolića iz sela Vrmdža, koji je posle očeve smrti živeo godinama sam, bez struje, stigli su bolji dani. Tužna priča koju ste videli u Vestima Prve televizoje podstakla je mnoge da mu pomognu. Dečak više nije u mraku, a zahvaljujući dobrim ljudima, dobiće i... »

Izmene zakona će omogućiti rušenje bespravnih objekata

RTV pre 1 sat
RTV: Izmene zakona će omogućiti rušenje bespravnih objekata
BEOGRAD - Skupština Srbije počeće danas novu sednicu na čijem su dnevnom redu i izmene i dopune Zakona o planiranju i izgradnji i Zakona o ozakonjenju objekata, a u Građevinskoj komori Srbije kažu da će one omogućiti rušenje bespravnih objekata i sprečiti divlju gradnju. Ministarstvo... »

Kompanijev otac prvi crnac gradonačelnik u Belgiji

Vesti online pre 5 sati
Pjer Kompani (71) izabran za glavu opštine Ganshoran u briselskom regionu. Otac belgijskog reprezentativca Vensana Kompanija (32) koji je već deset godina nezamenljivi half u Mančester sitiju dosegao je vrhunac političke karijere. Politikom je počeo da se bavi 2006, a od 2014. član je... »

Počeo 14. Kids Fest

RTV pre 7 sati
RTV: Počeo 14. Kids Fest
BEOGRAD - Glumica Mirka Vasiljević otvorila je danas u Kombank dvorani 14. Kids fest, koji će pod sloganom "Moja filmska zvezda" trajati do 21. oktobra u više od 30 gradova širom Srbije. Otvaranje su ulepšali dečiji hor "Kolibri" i plesna grupa "Form 8", nakon čega je usledio animirani film... »

Međunarodni dan slepih i slabovidih (AUDIO)

RTV pre 8 sati
RTV: Međunarodni dan slepih i slabovidih (AUDIO)
NOVI SAD - Međunarodni dan slepih i slabovidih u Novom Sadu obeležava se programom nazvanim "Oči srca". Biće realizovan na nekoliko lokacija u gradu, a obuhvata muzički i dramski program, kao i emitovanje filma o pijanisti Uglješi Brkljaču. Večernji događaj biće koncert u Sinagogi, a cilj... »

©2018 Netmark d.o.o.