Društvo

Hitno UPOZORENjE meteorologa! Nevreme stiže u narednih 45 minuta u ove delove Srbije!

Kurir pre 15 sati
Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje zbog nevremena koje stiže u narednih 45 minuta. "Ponedeljak 18.06.2018. u 14:50 h UPOZORENjE NA JAK PLjUSAK I GRAD: U narednih 45 minuta na području Belegiša, preko Padinske Skele ka Pančevu i Vinči jak pljusak, grmljavina i... »

Šta se krije iza nestanka novinara iz Bele Crkve: Cvetković izmislio svoju otmicu!

Kurir pre 21 sat
U policiji tvrdio da su ga otele osobe s fantomkama čija lica nije video i koje su, navodno, htele da ga prebace u Rumuniju, ali pao na poligrafskom ispitivanju. Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, koji je posle 30 sati potrage pronađen živ i zdrav u širem rejonu te opštine, lažirao je... »

Oko 90 odsto muškaraca u Srbiji želi više vremena sa decom

RTS pre 15 sati
RTS: Oko 90 odsto muškaraca u Srbiji želi više vremena sa decom
Svaki pedeseti muškarac u Srbiji uzeo je odsustvo zbog odgajanja deteta, gotovo 90 odsto njih želi da provodi više vremena sa decom, a više od trećine bi napustilo posao da brine o deci kada bi njihove partnerke više zarađivale. Na tribini o očinstvu, koju povodom Dana očeva organizuje... »

Teretnjaci čekaju i do tri sata na Batrovcima, kolovozi mokri

Radio 021 pre 11 sati
Auto-moto savez Srbije pozvao je vozače na opreznost, zbog mokrih kolovoza koje je za sobom ostavila kiša koja je padala u velikom delu zemlje. Mestimično mokri kolovozi su na području Bačke, Srema, Banata, Pomoravlja kao i na zapadu i jugozapadu zemlje. Posebna opreznost potrebna je na... »

Isus stigao u Kinu? S neba padali škampi

Mondo pre 17 sati
Morske zvezde, škampi, s sve"garnirano" uz grad veličine teniske loptice, padali su tokom bizarne oluje koja je pogodila kineski grad Ćingdao. Foto: MONDO/Mario Milojević Ilustracija Korisnici društvenih mreža postavili su fotografije sa škampima i morskim zvezdama na šoferšajbnama kola,... »

Formirana Radna grupa za izradu medijske strategije

Cenzolovka pre 14 sati
Na današnjem sastanku predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja formirana je Radna grupa za izradu medijske strategije, čiji je predsednik Dejan Stojanović iz Ministarstva kulture i informisanja. Foto: FoNet, Marija Đoković Kako je navedeno u... »

Lažne vesti stigle u Srbiju

Cenzolovka pre 14 sati
Najbolje ne mrdajte nigde, ne govorite glasno, ne pijte vodu, ne preduzimajte ništa, naročito se nemojte upuštati u protestne aktivnosti. Dosta s tim benzinom kad znamo da je to podmetačina stranog neprijatelja koji u dosluhu sa domaćim izdajnicima širi lažne vesti i destabilizuje Srbiju.... »

Stepanović: Kažu da ste hrabri kad kažete nešto očigledno

Cenzolovka pre 16 sati
Cela atmosfera je loša. Treba da doživite da vam se kaže da ste hrabri kada kažete nešto što je očigledno, ili kada iznesete svoje mišljenje ili sumnju. Vlast mora da shvati da je u interesu građana, da svako ima pravo da pita, sumnja, traži odgovore, a oni treba da odgovaraju, izjavila je... »

Majić o slučaju Cvetković: Da li je tužilaštvo kidnapovano?

Cenzolovka pre 16 sati
Sudija Apelacionog suda u Beogradu i predsednik Upravnog odbora Centra za pravosudna istraživanja Miodrag Majić upitao je na svom blogu, povodom istrage o nestanku i pronalaženju novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve, da li tužilastvo u Srbiji "uopšte postoji ili je kidnapovano". „Kako... »

Beljanski: Veoma je čudno je da ministar policije više zna o slučaju nestalog novinara od tužioca

Cenzolovka pre 21 sat
Predsednik Advokatske komore Vojvodine Vladimir Beljanski izjavio je danas da je “veoma čudno i krajnje nelogično” da nadležni tužilac nema saznanja o tome gde se novinar Stefan Cvetković nalazi a da istovremeno takvim podacima barata ministar policije Nebojša Stefanović, iako bi po... »

©2018 Netmark d.o.o.