Društvo

Roditelji oprez: Posledice petardi mogu biti kobne

Srbija danas pre 1 sat
Posledice neadekvatnog rukovanja petardama mogu biti kobne, trajno oštećenje sluha, vida ili invaliditet. Petarde i uopšte pirotehniku treba veoma ozbiljno da shvate roditelji i svi koji su u kontaktu sa decom, jer primena pirotehničkih sredstava može da izazove ozbiljne posledice koje... »

Napada žene?! Ova bolest počinje sa simtomima koje ne smete ignorisati!

Srbija danas pre 2 sata
Oprez! Česta zadihanost i bol u gornjem delu leđa, ramena, vratu ili ruku jedan su od sigurnih znakova da hitno treba da posetite lekara, jer ovo nisu signali koje treba zanemariti. Foto: Profimedia Snažan bol u grudima karakterističn je za muškarce, ali taj simptom ima tek manje od polovine... »

Sneg će padati večeras i sutra

RTV pre 15 sati
RTV: Sneg će padati večeras i sutra
NOVI SAD - U većem delu Srbije do kraja dana i u toku noći očekuje se formiranje snežnog pokrivača od 20 do 50 centimetara, dok će u Banatu biti i veći. Sutra ujutro i pre podne očekuje se slabljenje i prestanak snega. Kako se navodi u upozorenju objavljenom na sajtu Republičkog... »

Protest Inicijative Mame su zakon danas u podne ispred Vlade Srbije

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Inicijativa “Mame su zakon” održaće danas u podne ispred Vlade Srbije protest pod nazivom “Mame su ljute” jer državnim budžetom za narednu godinu nisu izdvojena sredstva potrebna za izmenu Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom.Nezadovoljne majke i trudnice... »

AMSS: Zbog snega otežan saobraćaj u zemlji

Nova ekonomija pre 23 sata
Saobraćaj u Srbiji odvija se otežano i uz zimske ulove vožnje zbog snega koji slabo i umereno provejava u većem delu Srbije, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Zbog stvaranja snežnog pokrivača do 20 centimetara, vozači se upozoravaju da mokri, ili snegom i ledom prekriveni... »

Priština zabranjuje Srbima na Kosovu i Metohiji da se bave sportom

RTV pre 19 sati
RTV: Priština zabranjuje Srbima na Kosovu i Metohiji da se bave sportom
KOSOVSKA MITROVICA - Sportisti i sportski radnici u podne su održali miran protest ispred Kancelarije EU i Euleksa u severnom delu Kosovske Mitrovici, zbog mera Prištine koje zabranjuju Srbima da se bave sportom. Mirnom protestu, takođe, protiv odluka Prištine na uvođenje taksi od 100 odsto na... »

Karađorđević: Borićemo se za Beli dvor

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Restitucija još nije završena, borićemo se za našu imovinu, rekao je princ Aleksandar Karađorđević, komentarišući odluku Agencije za restituciju da se porodici Karađordejvić ne vrati dvorski kompleks na Dedinju, već da bude obeštećena po pravilima koja važe sa sve... »

"Blic": Autobus sleteo sa puta; "Lasta": Samo je proklizao

B92 pre 1 dan
B92: "Blic": Autobus sleteo sa puta; "Lasta": Samo je proklizao
Portal lista " Blic" je preneo da je jedan autobus sleteo sa puta na Ibarskoj magistrali, dok je iz JP “Lasta“ navedeno da je vozilo “samo proklizalo“. Kako je navedeno, incident se dogodio na putu za Barajevo, nedaleko od policijske stanice Lipovica. Preneta je i izjava jedne putnice koja... »

Sneg pada skoro 24 sata bez prestanka: Vesić: Sve ulice prvog prioriteta u Beogradu su čiste, sada su trotoari prioritet

Blic pre 24 sata
Sve ulice prvog prioriteta na teritoriji grada Beograda, a to je 1.800 kilometara ulica kojima ide javni prevoz, potpuno su čiste i njima nesmetano ide prevoz, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da je sada prioritet da se očiste trotoari. On je jutros obišao zimsku... »

Slovačka narodna stranka o tzv. vojsci Kosova: Korak protiv mira

RTV pre 13 sati
RTV: Slovačka narodna stranka o tzv. vojsci Kosova: Korak protiv mira
BRATISLAVA - Slovačka narodna stranka, mlađi partner u vladajućoj koaliciji, kritikovala je danas odluku takozvanog kosovskog parlamenta o formiranju kosovske vojske, uz upozorenje da je to korak protiv mira. Stranka upozorava da zbog takvog poteza postoji rizik od izbijanja novog sukoba, koji bi... »

©2018 Netmark d.o.o.