Društvo

Ostvariće se srpski san iz 1999. Kad on stigne svaki napad na Srbiju biće besmislen!

Alo pre 6 sati
Ubojito oružje. * RV i PVO Vojske Srbije trebalo da do kraja ove godine dobije prva dva od četiri borbena helikoptera Mil Mi-35M. Međutim, ono o čemu se najviše piše i očekuje je upravo hibridni PVO sistem "Pancir S-1" * Iako se tvrdi da se tek… »

Šta je prethodilo konačnom oslobođenju Beograda, koje će Sputnjik pratiti u „direktnom prenosu“

Sputnik pre 7 sati
Konačna borba za oslobođenje Beograda počela je 14. oktobra 1944. godine. Predstavljamo vam kako su tekle bitke do slavnog 20. oktobra, a u nedelju ćete iz minuta u minut moći na Sputnjiku da pratite sve najvažnije trenutke tog velikog istorijskog… »

Hlamidija kod muškaraca povezana sa neplodnošću

N1 Info pre 8 sati
Infekcija hlamidijom najčešće se povezuje sa neplodnošću žena, ali mnogo se manje zna da ona, takođe, ima uticaj i na neplodnost kod muškaraca, pogoto kada nema simptoma. Nedijagnostifikovana hlamidija kod muškaraca nije retka pojava, procenjuje… »

Američka vojska izbacila iz upotrebe flopi diskove

Radio 021 pre 7 sati
Američko vazduhoplovstvo je konačno iz upotrebe izbacilo flopi diskove, popularne diskete i to ne bilo koje, već one od 5.25 inča. Naime, sistem ranig upozorenja na nuklearne napade (SACCS), dizajniran je i sagrađen još 1972. godine, i tadašnji… »

Prorok: Šta se desi kad veruješ obećanjima Evropske unije (video)

Sputnik pre 8 sati
Makedonski premijer Zoran Zaev upozorio je lidere Evropske unije da će njegova vlada biti „mrtva“ ukoliko Brisel ne donese odluku o početku pregovora o pristupanju Severne Makedonije sa EU. Ipak, odluke nema, a Zaev je u petak hitro demantovao… »

Pravilna ishrana – dostupna svima, za svet bez gladi

Naissus info pre 8 sati
Poslastičari obradovali slatkišima Na manifestaciji obeležavanja Svetskog dana zdrave hrane su bili prisutni učenici svih obrazovnih profila Ugostiteljsko – turističke škole. U Ugostiteljsko – turističkoj školi postoji tradicija obeležavanja… »

"Plodovi Rađevine" - kako se gaji organsko voće u Krupnju

RTS pre 9 sati
U okviru manifestacije "Plodovi Rađevine", poljoprivredni proizvođači iz tog kraja ugostili su u Krupnju posetioce izložbe proizvodima koje su pripremali tokom cele godine. To je bila prilika da pokažu da od gajenja voća i povrća može živeti. U… »

Kako usporiti odlazak bolničara

Politika pre 9 sati
Medicinsko osoblje je zadovoljno povišicom, ali kako tvrde u Sindikatu sestara i tehničara, to još neće zaustaviti masovan odlazak ovih kadrova u inostranstvo, pre svega u Nemačku. Samo plata od 50.000 dinara i to odmah, kao i poboljšanje uslova… »

Došla je u Vrnjačku Banju, a onda se razvela, sada ima samo jednu želju

Alo pre 8 sati
Za sebe kaže: „Srpkinja od 29. oktobra 1995. godine“. Tanja Mitić iz Sibira u Vrnjačku Banju došla je kao turista, a ostala tu zbog ljubavi. Ni posle razvoda nije se vratila u Rusiju. - Odem ja u Rusiju, ali budem mesec dana. Odem da vidim tamo… »

Vulin sa zamenikom ministra odbrane Ruske Federacije

Studio B pre 8 sati
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, u okviru posete predsednika ruske Vlade Dmitrija Medvedeva našoj zemlji, sastao se sa zamenikom ministra odbrane Ruske Federacije, general-potpukovnikom Junus-Bek Jevkurovim. Sagovornici su konstatovali da je… »

Društvo, najnovije vesti »