Društvo

"Odgovor" na televiziji "Prva"

Alo pre 2 sata
Alo: "Odgovor" na televiziji "Prva"
“Odgovor“ je debatna jednosatna emisija u kojoj će pažnja biti usmerena na građane i njihove probleme, a u razgovoru će se se insisitirati na dobijanju odgovora na sva najvažnija pitanja za celo društvo. Posao novinara je da te odgovore traži na odgovoran način, a u emisiji će to raditi... »

Vremenska prognoza za 21. januar! (tabele)

BK TV pre 2 sata
Pripremite se! U Srbiji će sutra biti oblačno i hladnije mestimično sa kišom, a u planinama sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača. Sredinom dana u severnim, posle podne i uveče i u ostalim krajevima zemlje očekuje se pad temperature i prelazak kiše u susnežicu i sneg, saopštio... »

Mesna proja sa domaćim kiselim mlekom

Alo pre 3 sata
Alo: Mesna proja sa domaćim kiselim mlekom
Jela koja u nama izazivaju ljubav na prvi zalogaj. Koliko dugo niste zavirili u stari bakin kuvar, ubeđeni da tamo, pored današnjih kulinarskih novotarija, nema ničeg zanimljivog? U moru modernih petnaestominutnih obroka, ko još ima vremena za gubljenje pored šporeta? Međutim, postoje i jela... »

Morbile, ma nemoj!

Alo pre 4 sata
Alo: Morbile, ma nemoj!
Stejt dipartment prekjuče je putem Tvitera upozorio Amerikance da ne putuju u Srbiju, a razlog drame je epidemija morbila! Time se već ključala panika, koja je ovde stvorena zbog te dečje bolesti, podigla za stepen više, a “mi jadni mali hrčci” zarobljeni unutar granica Srbije, dovedeni do... »

Danas oblačno i hladno sa kišom i snegom

Alo pre 8 sati
Alo: Danas oblačno i hladno sa kišom i snegom
U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, a u planinama sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača. Sredinom dana u severnim, po podne i uveče i u ostalim krajevima zemlje, očekuje se pad temperature i prelazak kiše u susnežicu i sneg, saopštio je Republički... »

Atentat na Olivera ima više motiva i ciljeva

Alo pre 8 sati
Alo: Atentat na Olivera ima više motiva i ciljeva
Atentat na Olivera Ivanovića ima više motiva i ciljeva, smatra Milan Ivanović, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici, navodeći da je on godinama bio izložen nepravdi zbog lažne optužbe za ratne zločine, kojom je trebalo napraviti "simetriju" između zločina koje čini Albanci. "Cilj je, pre... »

Obavezno perite ruke i stavite masku: Ovo su preventivne mere zaštite od malih boginja

Blic pre 1 dan
Obavezno perite ruke i stavite masku ako posećujete mesta u kojima znate da ima malih boginja, savetuju epidemiolozi Gradskog zavoda za javno zdravlje. Zdravstvene ustanove već su postale epicentar epidemije morbila u Srbiji, a isto se očekuje i od obrazovnih institucija. U velikom broju mesta u... »

Sutra oblačno i hladnije, na planinama sneg

Novi magazin pre 20 sati
U Srbiji će sutra biti oblačno i hladnije, na planinama sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Sredinom dana u severnim, posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se pad temperature, pa će kiša preći u susnežicu i sneg.... »

AMSS: Sneg na jugu i jugoistoku Srbije, oprez zbog magle

Blic pre 14 sati
Sneg umerenog inteziteta pada na jugu i jugoistoku Srbije a zimski uslovi vožnje sa snegom na kolovozu do 5 cm očekuju vozače na putevima I i II prioriteta u područjima Kušumlije, Niša, Pirota, Dimitrovgrada, Vranja i Sjenice. Magla usporava saobraćaj i smanjuje vidljivost preko planinskih... »

Ministar Stefanović obišao vatrogasce

Večernje novosti pre 20 sati
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je polaznike prve klase osnovne obuke pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je polaznike... »

©2018 Netmark d.o.o.