Društvo

"Ovo će isterati satanu iz nje": Pravoslavni sveštenik surovo krstio devojčicu, ona vrištala i sada mu preti oduzimanje mantije (video)

Blic pre 10 sati
Trenutak kada je prestrašena devojčica vrištala dok je ruski sveštenik potapa u vodu za vreme krštenja, snimljen je kamerom i postao viralan. Pop Ilja Semiletov iz Jesentukija se suočava sa kaznom i mogao bi da bude primoran da vrati mantiju, nakon što je sproveo prilično surovo krštenje... »

Jedinstvene niške četvorke: U četiri minuta su postali punoletni. Uvek se drže zajedno, a evo kakvi su im planovi

Blic pre 11 sati
Niške četvorke, Veljko, Natalija, Radovan i Anđela Milenković, proslavile su svoj 18 rođendan i svi zajedno u istom trenutku, kako su i rođeni, zakoračili u svet odraslih. Rođenadan su proslavili sa puno prijatelja jer, kako kaže majka Lidija, "u toj porodici se od njihovog rođenja, pa sve... »

Naučnici u strahu od odmazde: Direktorka Instituta “Vinča” uhlebila pola familije i ima pet pomoćnika

Blic pre 11 sati
Milica Marčeta Kaninski, direktorka Instituta za nuklearne nauke "Vinča", osim što je uhlebila pola tazbine, okružila se sa čak pet pomoćnika. Zahvaljujući uzbunjivačima, otkriveno je da je direktorka svom zakonitom suprugu Slavku Kariću namestila platu od 270.000 dinara. Međutim, kada je... »

Prepoznajete li ih? Ovo nam je ulepšalo detinjstvo, a oni rođeni osamdesetih će najbolje znati o čemu pričamo

Blic pre 11 sati
Period detinjstva ispunjen video igrama budi nostalgiju u svakom od nas. Sećanje na vreme provedeno u drugim galaksijama, ispunjavanje zadataka i iščekivanje konačne nagrade, rađa želju da makar na još jedan dan ponovo budemo deca. Na to nas je podsetila stranica Dnevna doza lepog, a prvo smo... »

Od Orfeja do Lucijeve ispovesti

Danas pre 11 sati
KLASICI Roman portugalskog klasika Marija de Sa Karnejra (Lisabon, 1890 – Pariz, 1916) Lucijeva ispovest objavljen je nedavno u izdanju Arhipelaga, u prevodu Vesne Vidaković. Najpoznatije delo Marija de Sa Karnejra (objavljeno 1913) izražava kako dramu jednog života i jednog vremena, tako i... »

Bahata švercerka instagrama: Razmažena bogatašica se razmetala po društvenim mrežama, dok policija nije uočila nešto skandalozno (foto)

Blic pre 12 sati
Bogata naslednica koja pokušava da se probije kao model, našla se pred sudom jer je prodavala krijumčarene kačkete i torbe napravljene od kože ugrožene vrste pitona. Stefani Skolaro (26) prodavala je kačkete i torbe preko svog sajta "SS Python" kao i preko profila na Instagramu gde ima preko... »

Kako su Srbi Ana i Pavle oživeli Van Goga i oduševili žitelje i posetioce Amsterdama (foto)

Blic pre 12 sati
Van Gogovo „Zvezdano nebo" ovih dana sija nad Amsterdamom - i to zaslugom arhitektkinje Ivane Jelić i inženjera elektrotehnike Pavla Petrovića. Njih dvoje su autori jedne od svetlosnih instalacija u okviru Amsterdamskog festivala svetla koji se ove godine održava sedmi put. - Nama je bila... »

Putevi Srbije: Svi državni putevi su prohodni

Danas pre 14 sati
Svi državni putevi su prohodni, a ekipe putara rade u tri smene kako bi se saobraćaj u Srbiji odvijao nesmetano, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Sneg neprekidno pada 24 sata, ali su prema informacijama Puteva Srbije sa terena svi državni putevi... »

Ako živite u ovim delovima Srbije, blago vama, prestanak padavina! U ostalim krajevima sneg će napadati znatno više nego do sada!

Alo pre 8 sati
Alo: Ako živite u ovim delovima Srbije, blago vama, prestanak padavina! U ostalim krajevima sneg će napadati znatno više nego do sada!
Na zapadu i severozapadu Srbije ujutro se očekuje prestanak padavina, dok će se u ostalim krajevima zadržati oblačno vreme sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na zapadu i severozapadu Srbije ujutro se očekuje prestanak padavina, dok će se u ostalim krajevima zadržati... »

Vremenski obrt! Sneg i vejavica još nekoliko dana, a od srede - temperaturno iznenađenje

Srbija danas pre 1 sat
Na zapadu i severozapadu Srbije ujutro se očekuje prestanak padavina, dok će se u ostalim krajevima zadržati oblačno vreme sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. U Timočkoj Krajini i na jugoistoku Srbije biće mešovitih padavina kiše i snega, ponegde uz poledicu. Po podne... »

©2018 Netmark d.o.o.