Društvo

Detalji iz života doktora Stevanovića niste znali: Iznenadićete se kada čujete šta je sve postigao

Alo pre 25 minuta
Ovo je nekoliko zanimljivih detalja koje niste znali o doktoru Goranu Stevanoviću. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je direktor Infektivne klinike Goran Stevanović zaražen koronavirusom i da se nalazi u izolaciji. Član je Kriznog… »

Predraga je iznenadio Božji znak! Otišao u šumu po drva, ali kada je video, nije mogao da veruje svojim očima (foto)

Alo pre 12 minuta
Presecajući stablo hrasta, na sredini mu se ukazao krst. Dok je u šumi u blizini svog sela Zagorica kod Topole pripremao drva za ogrev, Predraga Milojevića priroda je iznenadila na neobičan način. Presecajući stablo hrasta, na sredini mu se ukazao… »

Prvo Mensa testiranje u Pirotu. Tridesetak, uglavnom mladih, Piroćanaca proveravalo svoj nivo inteligencije

Plus online pre 55 minuta
Mensa je naziv međunarodnog udruženja koje okuplja visoko inteligentne ljude. Oni su ovog vikenda boravili u Pirotu, a tridesetak Piroćanaca, uglavnom mladih ljudi, srednjoškolaca i studenata, imali su priliku da urade test i provere svoj nivo… »

Novu fontanu u Subotici popravljali mesec dana

Politika pre 1 sat
Vredna milion evra u punom sjaju radila je tek nekoliko dana, prvo su isključene rubne mlaznice, a posle i cela fontana koja je popravljana gotovo čitavog meseca. Subotica – Nova fontana u centru Subotice otvorena je pre tri meseca. Od tada svi njeni… »

Rumenka bez struje, šleper oborio stub dalekovoda

Radio 021 pre 1 sat
Čitava Rumenka večeras je ostala bez struje, jer je šleper udario u stub dalekovoda. Do udesa je došlo oko 18:15h, na uglu Ulice oslobođenja i Partizanske, prenosi RTV. U udesu je učestvovao i "BMW", a prema prvim informacijama, žrtava nema. Stigla… »

Redovi glasača u SAD-u: Quo vadis, America?

Al Jazeera pre 1 sat
Radi se o izboru između Amerike koja će biti inkluzivna, šarolika i globalna i Amerike koja će biti ksenofobična, netolerantna i zatvorena. Ispred gradske biblioteke koja se nalazi izravno preko puta moga stana već dvije sedmice se svakodnevno… »

Najbolje fotografije – 31. oktobar 2020.

Nova pre 49 minuta
Dušan Bajatović izlazi iz sale pošto je udaljen sa satanka sa potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović. Vernici odaju počast mitropolitu Amfilohiju Radoviću u Sabornom hramu u Podgorici. Tezga na Kalenić pijaci sa motivima Noći veštica. Promoteri… »

Da li je praznoverje ili istina da se pravoslavci ne ispraćaju na večni počinak nedeljom?

Alo pre 43 minuta
Povodom dana sahrane Amfilohija Radovića mitropolita crnogorsko-primorskog i egzarha sveštenoga trona pećkog, nedelje, oglasio se određen broj ljudi koji je postavio pitanje "da li po pravoslavnim običajima crkva treba da obavi čin sahrane… »

Dr Goran Stevanović srpski doktor haus: 12 stvari koje niste znali o članu Kriznog štaba!

Srbija danas pre 1 sat
On je otac troje dece. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je direktor Infektivne klinike Goran Stevanović zaražen korona virusom i da se nalazi u izolaciji. Član je Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, koji je u martu… »

Stari lekovi završavaju u kontejnerima, apoteke ih neće a zakon - nedorečen

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Farmaceutski otpad može da predstavlja veliki problem ukoliko se pravilno ne odlaže. Iako je Zakonom propisano da građani u apotekama predaju takav otpad, on neretko završava u kontejnerima. Lokalni ombudsman i "Inženjeri zaštite životne… »

Društvo, najnovije vesti »