Društvo

Zašto premijer Belgije dolazi u Srbiju?

OK radio pre 9 sati
Beograd -- Belgijski premijer Šarl Mišel je izjavio da dolazi u Beograd da ohrabri srpske vlasti da sprovode reforme na putu evrointegracija. Kako je dodao, ne samo zbog ulaska u Evropsku uniju, već i na dobrobit svojih građana. U intervjuu agenciji Beta uoči sutrašnje posete, Mišel je rekao... »

Haradinaju peru krvave ruke

Vesti online pre 9 sati
Poput svetskih medija, i oni u Srbiji ovih dana objavljuju "ekskluzivne" intervjue "na srpskom jeziku" sa predsednikom kosovske vlade, Ramušem Haradinajem. U tome, smatraju članovi Udruženja porodica kosmetskih stradalnika, ne bi bilo ništa loše da su "novinari postavljali prava pitanja... »

Vulinov sukob sa Hrvatskom, "Grčka i Makedonija nikad bliže rešenju" i šta će Makron pokloniti Trampu: Vaš brifing za nedelju

Nedeljnik pre 10 sati
Teme o kojima će se pričati danas + Pogledajte naslovne strane dvenvnih novina. VULIN NIJE DOBRODOŠAO U HRVATSKOJ - Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske saopštilo je da ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nije dobrodošao u Hrvatsku do daljeg. "Ministarstvo spoljnih i... »

(VIDEO) Otišao je "Mini Mi": Po čemu ćemo pamtiti Verna Trojera

Nedeljnik pre 9 sati
Trojerova smrt usledila je godinu dana nakon što se odlučio da krene na rehabilitaciju kako bi se oporavio od prekomernog konzumiranja alkohola. Glumac Vern Trojer, poznatiji kao Mini Mi u filmu "Ostin pauers", umro je u 50. godini. U saopštenju objavljenom na njegovom Fejsbuk profilu u subotu... »

Garderoba u buticima je prljavija nego što mislimo

Radio 021 pre 12 sati
Filip Tierno, profesor mikrobiologije i patologije na njujorškom univerzitetu podigao je ove sedmice "puno prašine" svojim najnovijim istraživanjem. Naime, Tierno tvrdi kako je odeća koju isprobavamo u buticima daleko prljavija nego što mnogi od nas mogu i da pretpostave. U intervjuu za... »

I treći „fiat 500l“ stigao u Vranje

Vranjske pre 16 minuta
FOTO RTS printscreen U sedmom izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018.“ još jedan, treći po redu automobil u ovoj godini, stigao je u Vranje. U izvlačenjem održanom u subotu među 9,5 miliona koverata izvučeni su dobitnici 12 automobila „fiat 500l“, a jedan od njih dobila... »

Za sve žene koje NE mogu da DOŽIVE ORGAZAM! Ovo su načini koji će vam pomoći da osetite vrhunac

Prva pre 16 minuta
Ženski orgazam je oduvek bio misterija, i mnogima, uprkos trudu i informisanju, i dalje nije jasno kako sami sebi da pomognu kako bi konačno uživali. Ako ste jedna od ovih žena koja nema sreće u krevetu, znajte da do problema dolazi usled nedostatka komunikacije. Smetnje pri postizanju orgazma... »

Dok Bikovima u narednoj nedelji slede LJUBAVNE PREPREKE, Rakovi ulaze u paralelnu vezu i to sa starijim kolegom

Prva pre 1 sat
Šta vas čeka naredne nedelje? OVAN Hrana Nepovoljni aspekti koji se tokom ove sedmice vezuju za vaš imunitet i celokupno zdravstveno stanje, upozoravaju vas da obratite pažnju na ishranu. Minerali i vitamini kroz sveže voće i povrće, ali i proteini kroz meso (juneće ili ćureće) i ribu... »

Novi prevodi zec petar

Blic pre 2 sata
Ne bih tačno mogao reći zbog čega - možda zato što sam grešio i što sam sklon da tendenciozno ne marim za nijanse koje nekadašnje varvare odvajaju od nekadašnjih nevarvara - ali ja sam britansku književnicu Beatriks Poter (1866–1943) uvek zvao Beatris Poter, bez obzira na to što mi je... »

Loša: Kako mi je Dino Dvornik spasoa život u saobraćajnoj nesreći

Nedeljnik pre 5 sati
I prvo čovek, valjda, ima instinkt da sebe zaštiti, a on je prvo mene držao rukom i držao me sve dok se nismo zaustavili. Auto je bio rascepan k'o konzerva. Saša Lošić Loša, frontmen grupe ''Plavi orkestar" prisetio se svog kolege Dine Dvornika i ispričao kako mu je u saobraćajnoj nesreći... »

©2018 Netmark d.o.o.