Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Lovren: Modrić bi dobijao više pažnje da je Nemac ili Španac

Večernje novosti pre 6 sati
Hrvatski fudbaler smatra da bi njegov saigrač iz reprezentacije mogao da bude jedan od kandidata za Zlatnu loptu. Hrvatski fudbaler Dejan Lovren rekao je danas da bi njegov saigrač Luka Modrić bio jedan od kandidata za najboljeg igrača sveta da igra za neku od vodećih svetskih reprezentacija.... »

Granice Crne Gore uskoro od migranata čuvaće agenti Fronteksa?

Večernje novosti pre 9 sati
Granice Crne Gore uskoro bi mogli da obezbeđuju agenti Evropske agencije za čuvanje granica i obale (Fronteks). Granice Crne Gore uskoro bi mogli da obezbeđuju agenti Evropske agencije za čuvanje granica i obale (Fronteks), pišu podgoričke "Vijesti". Vlada u Podgorici je na sednici u četvrtak... »

Naši fudbaleri posle poraza od Švajcaraca održali sastanak iza zatvorenih vrata: Pogledali smo se u oči!

Večernje novosti pre 10 sati
Tadić: To si neke stvari koje ostaju samo za nas i koje nam dovoljno govore da je atmosfera u reprezentaciji sjajna i da nas ona drži čvrsto zajedno sve ovo vreme koiko smo u Rusiji. OD IZVEŠTAČA “NOVOSTI” KOSTARIKA, Švajcarska, pa Brazil. Teško, teže, najteže! Takav je put Srbije na... »

Novi talas nasilja u Nikaragvi, najmanje osmoro mrtvih

Večernje novosti pre 12 sati
U novom talasu nasilja u Nikaragvi ubijeno je najmanje osam osoba, među kojima beba od 15 meseci, u operacijama koje su u subotu izvele snage reda i paravojne grupe u Nikaragvi. U novom talasu nasilja u Nikaragvi ubijeno je najmanje osam osoba, među kojima beba od 15 meseci, u operacijama koje su... »

Džakin otac služio zatvorsku kaznu u Beogradu zbog uzvikivanja "Kosovo republika"

Večernje novosti pre 15 sati
Ragip Džaka je sa 22 godine zbog protesta protiv vlasti i pozivanja na ujedinjenje svih Albanaca u jednu zemlju i stvaranja velike Albanije, 1986. godine priveden i jedno vreme je proveo u zatvoru u Beogradu. Ragip Džaka, otac Granita Džake, švajcarskog reprezentativca albanskog porekla sa... »

Nišlije posadile cveće u udarne rupe na ulicama

Večernje novosti pre 11 sati
U udarne rupe na kolovozu na više mesta u gradu Nišlije su tokom prepodneva nasule zemlju i zasadile cveće, u znak protesta što nadležni u gradu ne rešavaju taj problem. NIŠ - U udarne rupe na kolovozu na više mesta u gradu Nišlije su tokom prepodneva nasule zemlju i zasadile cveće, u znak... »

Kocijas: Francuska i Holandija protiv Makedonije i Albanije u EU

Večernje novosti pre 14 sati
Grčki ministar spoljnih poslova Nikos Kocijas izjavio je da će se Francuska i Holandija verovatno usprotiviti otvaranju pregovora o pristupanju Makedonije EU i odbaciti kandidaturu Albanije na Savetu EU. Grčki ministar spoljnih poslova Nikos Kocijas izjavio je da će se Francuska i Holandija... »

Venčale se zvezde Igre prestola

Večernje novosti pre 1 dan
Kit Harington i Rouz Lesli stali na ludi kamen u crkvi Rejn, nedaleko od 900 godina starog zamka Vordhil u severoistočnoj Škotskoj. Zvezde serije "Igra prestola" Kit Harington i Rouz Lesli venčali su se danas blizu zamka njene prodice u Škotskoj. Venčanje je održano u crkvi Rejn, nedaleko od... »

Članovi Aleksandrova obišli sa Radojičićem Beograd na vodi

Večernje novosti pre 11 sati
Članovi hora "Aleksandrov" obišli su danas zgradu "Geozavoda", gde su se upoznali sa projektom "Beograd na vodi", nakon čega su prošetali Savskom promenadom i obišli radove na zgradi "Kula A" Članovi hora "Aleksandrov" obišli su danas zgradu "Geozavoda", gde su se upoznali sa projektom... »

Premijer Kambodže u pauzi kampanje gledao nastup orangutana

Večernje novosti pre 1 dan
Hun Sen otvorio novi zoološki vrt u vlasništvu jednog privrednika koji je takođe poslanik vladajuće stranke. Premijer Kambodže Hun Sen, koji ima sve šanse da pobedi na parlamentarnim izborima zakazanim za 29. jul, danas je napravio kratku pauzu u izbornoj kampanji da bi gledao nastup... »

Vremeplov: Umro Žak Iv Kusto

RTV  pre 57 minuta  još 1 povezana

Saudijska Arabija: Presretnute dve rakete; Huti: Precizni pogoci

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Biševac čestitao Erdoganu ubedljivu izbornu pobedu

Sandžak haber  pre 1 sat  još 1 povezana

Smrt maloletnice nadomak Šumarica: "Drug" u tužilaštvu

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.