Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Suđenje KARADžIĆU Hag priznao: Muslimani gađali sebe

Večernje novosti pre 16 sati
Haško tužilaštvo zatražilo doživotnu kaznu za Karadžića. Uprkos tom saznanju, prvog predsednika RS smatraju odgovornim za Markale. Haško tužilaštvo priznalo je u utorak, drugog dana javne rasprave po žalbama na osuđujuću presudu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću,... »

Beljerin ostaje u Arsenalu i preuzima "dvojku"

Večernje novosti pre 36 minuta
Španski desni bek je u Arsenal stigao iz mlađih kategorija Barselone, za prvi tim je debitovao 2014. godine, a kratak period karijere proveo je i u Votfordu. Fudbaler Arsenala Hektor Beljerin razrešio je dileme oko ostanka u Londonu, pošto je najavio da će za narednu sezonu umesto sadašnjeg... »

Prekipelo im Palma de Majorka zabranjuje izdavanje stanova turistima

Večernje novosti pre 3 sata
Grad Palma na ostrvu Majorka planira da zabrani izdavanje stanova turistima i tako postane prvi španski grad koji će uvesti tu meru. Grad Palma na ostrvu Majorka planira da zabrani izdavanje stanova turistima i tako postane prvi španski grad koji će uvesti tu meru. Gradonačelnik tog grada... »

Tužna vest Preminula mlada novinarka Marina Kovačev

Večernje novosti pre 2 sata
Novinarka iz Novog Sada Marina Kovačev (28) preminula je sinoć nakon teške bolesti na medicinskoj klinici u Istanbulu. NOVI SAD - Novinarka iz Novog Sada Marina Kovačev (28) preminula je sinoć nakon teške bolesti na medicinskoj klinici u Istanbulu, saopšteno je iz Novosadske novinarske škole... »

Zaplenjeno skoro devet tona kokaina u Španiji (video)

Večernje novosti pre 6 minuta
Španska policija zaplenila je skoro devet tona kokaina koji je bio sakriven među kutijama banana u kontejneru u južnoj španskoj luci Alhesiras. Španska policija zaplenila je skoro devet tona kokaina koji je bio sakriven među kutijama banana u kontejneru u južnoj španskoj luci Alhesiras,... »

Hrabri žandarm spasao vozača

Večernje novosti pre 30 minuta
Požrtvovanost Ivana Damnjanovića posle sudara kamiona i automobila kod Umke. Policajac izvukao povređenog čoveka iz vozila koje je brzo počelo da gori. POSLE saobraćajne nesreće koja se desila na ulazu u Umku, kada je kamion udario u automobil koji se zapalio, povređeni vozač, bez svesti,... »

Braća iz Zvornika istog dana postali očevi!

Večernje novosti pre 1 sat
Ovih dana u Zvorniku veliko slavlje u porodicama Stefana i Mladena Ikića: U istom danu rodili su se Dunja i Vuk i tako istovremeno postali očevi i stričevi. Još dece priželjkuju i mame Tatjana i Marijana. NE događa se često da braća u jednom danu dobiju decu, i tako postanu očevi i... »

Nicović i Kojen u "Suočavanju"

Večernje novosti pre 1 sat
Policijski ekspert Marko Nicović i prof. dr Leon Kojen gostuju u večerašnjoj emisiji "Suočavanje" POLICIJSKI ekspert Marko Nicović i prof. dr Leon Kojen gostuju u večerašnjoj emisiji "Suočavanje" na Novosadskoj televiziji sa početkom u 21 čas. Vodiće se debata o odnosu snaga na svetskoj... »

Julijana Šarac: Inspirišu me klasika i moderna muzika

Večernje novosti pre 1 sat
Pijanistkinja Julijana Šarac o albumu i životu u Sidneju. Danas u Beogradu promocija njenog prvog diska sa Mocartovim i Betovenovim kompozicijama. PIJANISTKINjU i pedagoga Julijanu Šarac svojevremeno je put iz rodnog Beograda preko Beča, gde je završila osnovne muzičke studije, odveo u Sidnej.... »

Starleta objavila seriju nagih fotografija (foto 18+)

Večernje novosti pre 1 sat
Kim Kardašijan Vest svojim najnovijim obnaženim fotkama najavljuje lansiranje novog parfema KKW Body čija bočica će, očekivano, biti u obliku njenog tela. Najpoznatija starleta Kim Kardašijan Vest svojim najnovijim obnaženim fotkama najavljuje lansiranje novog parfema KKW Body čija bočica... »

©2018 Netmark d.o.o.