Večernje novosti

Opala prodaja automobila u Kini, najviše električnih

Večernje novosti pre 3 sata
Prodaja automobila u Kini opala je u septembru za 6,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, a prodaja električnih automobila za čak 34,2 odsto. Prodaja automobila u Kini opala je u septembru za 6,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, a… »

Kiseli krastavci snižavaju šećer i jačaju imunitet

Večernje novosti pre 3 sata
Mada se tokom procesa kiseljenja gubi vitamin C, krastavci postaju bogatiji ostalim hranljivim sastojcima kao što su vitamini grupe B. Proces fermentacije podstiče stvaranje dobrih bakterija i eliminisanje loših. MNOGE domaćice već spremaju zimnicu… »

Hrvatska nabavlja nove bespilotne letelice

Večernje novosti pre 3 sata
Hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova nabaviće bespilotne letelice kompanije „King ICT“ i „Alfatek grup“ za oko 20 miliona kuna. Hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova nabaviće bespilotne letelice kompanije „King ICT“ i „Alfatek… »

In memoriam: U Beogradu preminuo operski pevač

Večernje novosti pre 3 sata
Za RTB je snimio veći broj operskih arija i solo pesama i učestvovao u snimanju gramofonske ploče opere "Koštana" OPERSKI pevač i vokalni pedagog, prvak Opere Narodnog pozorišta, bas Aleksandar Đokić, preminuo je 10. oktobra u Beogradu, u 86… »

Likvidacija: Više od 10 policajaca ubijeno iz zasede

Večernje novosti pre 3 sata
Više od 10 policajaca ubijeno je danas iz zasede na zapadu meksičke države Mičoakan, saopštile su vlasti. Više od 10 policajaca ubijeno je danas iz zasede na zapadu meksičke države Mičoakan, saopštile su vlasti. Savezno ministarstvo za javnu… »

Alternativa za Nemačku uz Srbiju: Ponosni smo na vas što je 13 zemalja povuklo priznanje Kosova; Nezavisnost nezakonita kao i…

Večernje novosti pre 4 sata
Danas su među srpskim prijateljima ne samo mi kao stranka već i nobelovci, rekao je Hampel. Šef spoljnopotickog odbora Alternative za Nemačku u Bundestagu Armin Paulus Hampel izjavio je u Beogradu da je ponosan na vlasti u Srbiji koje su uspela da… »

Detalji nesreće u Silbašu, stradao dečak (13): Otac je uzeo bušilicu, usledila je tragedija!

Večernje novosti pre 3 sata
Dete je sa teškim povredama transportovano u KC Vojvodina gde je preminulo. TRINAESTOGODIŠNjI D. N. iz Silbaša stradao je od, kako se sumnja, posledica strujnog udara u kući u Svetosavskoj ulici. Prema dosadašnjim rezultatima istrage, dečak je bio… »

Neverovatno, ali istinito: Četvrtina Srbije pod šumom, a drvnu građu kupuje od Nemaca

Večernje novosti pre 4 sata
Čamovina se najviše uvozi iz Bosne i Hercegovine, a nije redak slučaj da njeno poreklo bude Austrija ili, čak, Nemačka. ZVUČI neverovatno, ali je istinito - Srbija, čiju četvrtinu teritorije čine šume na oko dva miliona hektara, uvozi drvnu… »

Podstanar rešio stambeno pitanje

Večernje novosti pre 4 sata
Konačno ima uslove za osnivanje porodice i seli se u Banjaluku. ELVIS Džaferagić (34), iz Prijedora, dobitnik je stana od 67,6 kvadrata u Banjaluci u nagradnoj igri Vlade Republike Srpske "10 računa izbroji i stan osvoji". Izvlačenje četvrtog… »

Rijaliti zadruga 3 luna i nina dobijaju brata ili sestru?! Gagi Đogani priznao: Hoću još jedno dete! (video)

Večernje novosti pre 4 sata
Marko Janjušević Janjuš i Gagi Đogani su našli zajedničku temu i pričali o svojim naslednicama koje im nedostaju. Marko Janjušević Janjuš i Gagi Đogani su našli zajedničku temu i pričali o svojim naslednicama koje im nedostaju. Gagi je… »

Večernje novosti, najnovije vesti »