Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Predlog za vikend: Dvorci Vojvodine

Večernje novosti pre 3 sata
Zamak porodice Dunđerski je dragulj vojvođanskih ravnica. Ako se odlučite da idete autobusom, postoji direktna linija za Bečej iz Novog Sada, ali imajte na umu da ne postoji organizovan prevoz do samog dvorca. Okružen gustim zelenilom dvorac Fantast, danas poznatiji kao zamak porodice... »

Pametni tepih najbolja studentska ideja u 2018.

Večernje novosti pre 3 sata
Takmičenje je pokrenuto u okviru Erasmus+ projekta IF4TM, a svoje ideje predstavilo ukupno 10 timova - finalista sa sedam visokoobrazovnih ustanova u Srbiji. Studenti Željko Popović i Vladimir Vincan pobedili na Nacionalnom takmičenju za najbolju studentsku ideju za 2018. godinu sa projektom -... »

Noć knjige stiže u 28 gradova, popusti do 40 odsto

Večernje novosti pre 3 sata
Manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje je prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih i stranih autora... U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, sutra će od 17 časova do ponoći biti održana 19. Noć knjige,... »

Alan Žires novi selektor Tunisa

Večernje novosti pre 4 sata
Francuski trener Alan Žires imenovan je danas za selektora fudbalske reprezentacije Tunisa. Francuski trener Alan Žires imenovan je danas za selektora fudbalske reprezentacije Tunisa. Kako je saopštio Fudbalski savez Tunisa, 66-godišnji trener će 1. januara preuzeti posao, a ugovor je potpisao... »

Otkrili da je falsifikat: Mač Luka Skajvokera iz "Ratova zvezda" povučen sa aukcije (video)

Večernje novosti pre 4 sata
Svetlosni mač koji je lik iz filma Luk Skajvoker koristio u prvom delu "Ratova zvezda", povučen je sa aukcije u Los Anđelesu pošto su fanovi posumnjali da se ne radi o originalnom primerku. Svetlosni mač koji je lik iz filma Luk Skajvoker koristio u prvom delu "Ratova zvezda", povučen je sa... »

Sampaoli preuzima Santos naredne godine

Večernje novosti pre 4 sata
Bivši selektor Argentine Horhe Sampaoli treniraće naredne godine brazilski fudbalski klub Santos. Bivši selektor Argentine Horhe Sampaoli treniraće naredne godine brazilski fudbalski klub Santos. "Santos i Horge Sampaoli potpisali su ugovor, pa će Argentinac trenirati ekipu u 2019. godini",... »

Dve decenije od surovog ubistva Srba u Peći: I posle 20 godina nema istine o "Pandi"

Večernje novosti pre 4 sata
Od ukupno šest nastradalih, na pećkom groblju danas počivaju samo njih dvojica. Posmrtne ostatke ostalih mladića porodice su prenele u mesta u kojima su pronašle novi dom. DAN pre dvadesete godišnjice monstruoznog ubistva srpskih mladića u kafiću "Panda" u Peći porodice nastradalih Dragana... »

Lideri EU o "bregzitu": Nema ništa od novog sporazuma

Večernje novosti pre 4 sata
Britanska premijerka Tereza Mej je ponovila, na sastanku evropskih lidera u Briselu, da se neće ponovo kandidovati za tu funkciju na izborima, 2022. godin. EVROPSKI lideri listom su se u četvrtak usprotivili bilo kakvoj doradi sporazuma o izlasku Velike Britanije iz EU, iako su poslanici u... »

Infantino se nada da će Katar deliti domaćinsto SP 2022. godine

Večernje novosti pre 4 sata
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da ga političke tenizije neće sprečiti u donošenju odluke o tome da li će se neke utakmice Svetskog prvenstva 2022. godine odigrati van Katara. Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino... »

Turistička letelica Virdžin galaktika prešla granicu svemira (video)

Večernje novosti pre 4 sata
Virdžin galaktik (Virgin Galactic) saopštio je da se njegova svemirska letelica namenjena turistima danas dostigla visinu od preko 80 kilometara nad Zemljom, što ta kompanija smatra granicom svemira. Virdžin galaktik (Virgin Galactic) saopštio je da se njegova svemirska letelica namenjena... »

©2018 Netmark d.o.o.