Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

U Mađarskoj uhapšen Srbin zbog krijumčarenja migranata

Večernje novosti pre 2 sata
U Mađarskoj je uhapšen državljanin Srbije zbog krijumčarenja 18 migranata. U Mađarskoj je uhapšen državljanin Srbije zbog krijumčarenja 18 migranata, javio je danas RTS. Na auto putu M1 koji vodi prema Austriji, policajci Kapetanije Komarom–Estergom zaustavili su vozilo "reno", srpskih... »

Nožem nasrnuo na tehničara u Hitnoj pomoći

Večernje novosti pre 3 sata
Pacijent Veljko Marković u subotu ujutru ušao je u prostorije Hitne pomoći i verbalno napao doktorku Ivanu Pajović a zatim je nožem nasrnuo na tehničara Amela Baliju. PRIJEPOLjE: Pacijent Veljko Marković u subotu ujutru ušao je u prostorije Hitne pomoći i verbalno napao doktorku Ivanu... »

Novosti saznaju Šojgu Vučiću darovao 12 tomova o Drugom svetskom ratu (foto)

Večernje novosti pre 4 sata
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu dostojno se revanširao domaćinu na originalnom poklonu. Dvojica zvaničnika razgovarala i o mogućnostima nabavke PVO sistema za VS. RUSKI ministar odbrane Sergej Šojgu dostojno se revanširao svom domaćinu Aleksandru Vučiću za originalan poklon koji mu je... »

Partizan pustio u prodaju komplete ulaznica za LE: I članovi uprave na blagajni

Večernje novosti pre 41 minuta
Odlukom UO FK Partizan za predstojeće mečeve grupe B Lige Evrope koji se igraju u Humskoj neće biti besplatnih ulaznica ni za jedan sektor na stadionu. Partizan je u nedelju pustio u prodaju komplete ulaznica za utakmice Lige Evrope protiv Skenderbega i Jang Bojsa, koje se mogu nabaviti na... »

Bivši ministar policije optužen za trgovinu drogom podelio parlament

Večernje novosti pre 5 sati
Slučaj bivšeg albanskog ministra unutrašnjih poslova, optuženog za korupciju i trgovinu drogom, podelio je i parlament u Tirani, koji je raspravljao o tome da li da se Saimiru Tahiriju ukine poslanički imunitet i dozvoli njegovo hapšenje. Slučaj bivšeg albanskog ministra unutrašnjih... »

Bivši predsednici SAD na koncertu za žrtve uragana (video)

Večernje novosti pre 1 sat
Pet živih bivših američkih predsednika pojavilo se na humanitarnom koncertu za žrtve uragana na Karibima u Teksasu, "Iz dubine srca: Molba za jedinstvenu Ameriku", gde su otpevali američku himnu. Pet živih bivših američkih predsednika pojavilo se na humanitarnom koncertu za žrtve uragana na... »

U nedelju 25 godina od zločina u Sjeverinu

Večernje novosti pre 15 sati
Sutra se navršava 25 godina od otmice i ubistva 17 građana Srbije bošnjačke nacionalnosti kod mesta Sjeverin. Sutra se navršava 25 godina od otmice i ubistva 17 građana Srbije bošnjačke nacionalnosti kod mesta Sjeverin, u opštini Priboj. Pripadnici paravojne jedinice "Osvetnici", delujući... »

Italijanski regioni Veneto i Lombardija za veću autonomiju

Večernje novosti pre 15 sati
Italijanski regioni Veneto i Lombardija sutra organizuju savetodavne referendume o većoj autonomiji, ali odbijaju bilo kakva poređenja sa secesionističkom Katalonijom. Italijanski regioni Veneto i Lombardija sutra organizuju savetodavne referendume o većoj autonomiji, ali odbijaju bilo kakva... »

Šef SZO "ponovo razmatra" imenovanje Mugabea za ambasadora dobre volje

Večernje novosti pre 18 sati
Generalni direktor SZO Tedros Adhanom Gebrejesus poručio je da, nakon osuda njegove odluke da proglasi predsednika Zimbabvea Roberta Mugabea za ambasadora dobre volje SZO, "ponovo razmatra" to imenovanje. Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus poručio... »

Konašenkov: Raka bombardovana poput Drezdena 1945. (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
Borbeni avioni Sjedinjenih Američkih Država i koalicionih snaga bombardovali su sirijski grad Raku na isti način na koji je uništen nemački grad Drezden tokom Drugog svetskog rata. Borbeni avioni Sjedinjenih Američkih Država i koalicionih snaga bombardovali su sirijski grad Raku na isti... »

©2017 Netmark d.o.o.