Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Američki ambasador: Preporučio sam Paramauntu da snimi film o tome kako su Srbi spasili 500 američkih pilota

Večernje novosti pre 1 sat
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da bi o operaciji "Halijard" trebalo snimiti dugometražni film. Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da bi o operaciji "Halijard" trebalo snimiti dugometražni film. O toj misiji, tokom koje su u Drugom svetskom ratu... »

Nova linija super brzog voza: Putovanje nekada trajalo 1 sat, sada 14 minuta

Večernje novosti pre 1 sat
Linija super brzog voza koji vozi ka kontinentalnom delu Kine otvorena je danas u Hongkongu, čime je putovanje koje je trajalo sat vremena sada skraćeno na 14 minuta. Linija super brzog voza koji vozi ka kontinentalnom delu Kine otvorena je danas u Hongkongu, čime je putovanje koje je trajalo sat... »

O Novoj godini se misli u septembru!

Večernje novosti pre 2 sata
Iako je još leto, domaće agencije uveliko prodaju aranžmane za novogodišnje praznike. Ističu popusti za rane uplate, a najtraženiji su avionski aranžmani. MNOGI srpski turisti tek otpakuju kofere sa letnjeg odmora, mnogi ih i pakuju za letovanje i kupanje na Mediteranu, a novogodišnji... »

Mesečni horoskop za vreme prelaska Sunca preko znaka Vage od 23. septembra do 23. oktobra

Večernje novosti pre 2 sata
Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21. 3 - 20. 4) POSAO U vreme punog Meseca, oko 25. septembra, možete da dobijete ponudu za isplativ posao. Jedan od vaših... »

Šta nam govori položaj u kome se budimo u krevetu?

Večernje novosti pre 2 sata
Ukoliko vam se čini da imate probleme sa poslom, to možda nema nikakve veze sa načinom na koji ga obavljate već sa načinom na koji spavate. Ukoliko vam se čini da imate probleme sa poslom, to možda nema nikakve veze sa načinom na koji ga obavljate već sa načinom na koji spavate. To se ne... »

Korto Malteze i dalje plovi

Večernje novosti pre 2 sata
Još dve knjige iz kultnog serijala Huga Prata u izdanju “Darkvuda”. ZA još dva koraka je “Darkvud” bliže konačnom ispravljanju istorijske nepravde, koju je ovaj izdavač počeo da sprovodi u delo tokom prošle godine, poklonivši nam za pedeseti rođendan Korta Maltezea prva dva,... »

Biće lepše, a nekima i teže

Večernje novosti pre 2 sata
Počela rekonstrukcija Topličinog venca, koja bi po planu trebalo da traje devet meseci. Žitelji nezadovoljni što će morati da pešače do svojih stanova i lokala. REKONSTRUKCIJA Topličinog venca počela je juče, a trebalo bi da bude završena za devet meseci, odnosno do kraja juna 2019! I dok... »

Nekada stid, a danas unosan biznis: Do titule akademskog zvanja za 200 evra!

Večernje novosti pre 3 sata
Kako se i po koju cenu, gotovo na svakom koraku, trguje diplomskim, master i seminarskim radovima. Autori radova od dekana traže da poništi diplomske koji im nisu plaćeni. PIŠEM seminarske, diplomske, master radove! Radim i doktorate, 'pauer point' prezentacije, eseje, prevode sa engleskog na... »

Dani ludaje: Verenici slavili pobede

Večernje novosti pre 3 sata
Zanimljiv epilog takmičenja na 33. manifestaciji "Dani ludaje" u Kikindi. Dijana Vukadinović iz Jarka imala najtežu bundevu (341,5 kg), a njen izabranik Stevan Martić iz Zemuna najdužu (295 cm). LjUBAV je obeležila ovogodišnju, 33. manifestaciju "Dani ludaje", koja se danas završava u... »

"Novosti" sa meštanima vrela: Nemanja Matić, naše zlato - skroman a velikodušan

Večernje novosti pre 3 sata
Sa meštanima vrela kod Uba, rodnog sela humaniste, dobrotvora, fudbalskog asa. Čim dođe iz Engleske, odmah pita šta treba da se radi u mestu, svima pomaže. KADA sam na televiziji čuo da je anonimni donator uplatio novac za lečenje malog Dušana iz Svilajnca, odmah sam pomislio na našeg... »

©2018 Netmark d.o.o.