Večernje novosti

Rijaliti zadruga 3 luna i nina dobijaju brata ili sestru?! Gagi Đogani priznao: Hoću još jedno dete! (video)

Večernje novosti pre 5 sati
Marko Janjušević Janjuš i Gagi Đogani su našli zajedničku temu i pričali o svojim naslednicama koje im nedostaju. Marko Janjušević Janjuš i Gagi Đogani su našli zajedničku temu i pričali o svojim naslednicama koje im nedostaju. Gagi je… »

Nema gasa preti kriza: Evropa traži hitnu izgradnju „Severnog toka 2“

Večernje novosti pre 5 sati
Evropi katastrofalno nedostaje gas — preti deficit od 300 milijardi kubnih metara godišnje, upozorava Andreas Širenbek, direktor jedne od najvećih nemačkih energetskih kompanija „Uniper“. Evropi katastrofalno nedostaje gas — preti deficit od… »

Kolima se zakucala u autobus: Srpska državljanka poginula u Francuskoj dok je išla na fakultet

Večernje novosti pre 6 sati
Sajma Bećković nastradala je u blizini granice sa Luksemburgom. SAJMA Bećković (21), državljanka Srbije, poginula je u sredu 9. oktobra u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, u blizini granice sa Luksemburgom. Loklani mediji su preneli da… »

Pustoš posle tajfuna: Razorne posledice u Naganu (video)

Večernje novosti pre 5 sati
Na snimcima Nagana iz spasilačkih helikoptera se vidi šteta u gradu nakon što je reka Čikuma probila nasipe posle tajfuna „Hagibis“, koji je 12. oktobra pogodio japansko ostrvo Honšu. Na snimcima Nagana iz spasilačkih helikoptera se vidi šteta… »

Ramos juri Hasana, Ronaldo - Ali Dajea

Večernje novosti pre 5 sati
Kapiteni Španije i Portugalije u poteri za rekordima po broju mečeva i golova. KAPITENI Španije i Portugalije, Serhio Ramos i Kristijano Ronaldo, jure svetske rekorde po broju utakmica, odnosno po broju golova u reprezentativnom dresu. Defanzivac Reala… »

Kapetan Eli Popović - kršni potomak Ličana koji je kontrolisao Tita

Večernje novosti pre 5 sati
Rođen u Denveru 1908. godine, bio je obaveštajac od nastanka OSS. U ARHIVSKIM dokumentima američke obaveštajne službe, ali i izveštajima Udbe, pored imena pukovnika Nikole Stepanovića krupnim slovima ispisano je bilo još jedno srpsko ime - Eli… »

Demonstracije zbog presude: Katalonskim separatistima dugogodišnja robija, povređeno 13 protestanata; Španski sud izdao…

Večernje novosti pre 3 sata
Španski vrhovni sud je osudio devet katalonskih separatista na kaznu zatvora od 9 do 13 godina zbog njihove uloge u neuspelom proglašavanju nezavisnosti 2017. Izdat nalog za hapšenje Puđdemona. Španski Vrhovni sud je osudio devet bivših katalonskih… »

Vučić: Mogu i da zabrane Srpsku listu, ali hoće li time da zabrane Srbe?

Večernje novosti pre 12 sati
Aleksandar Vučić povodom navoda Prištine o zatrovanim kovertama sa glasačkim listićima iz centralne Srbije. BEOGRAD - Mogu i da zabrane Srpsku listu, ali ne mogu da "zabrane" srpski narod na Kosovu i Metohiji, rekao je danas predsednik Aleksandar… »

Viši sud ponovo doneo odluku: Radnik Krušika ipak u kućnom pritvoru zbog sumnje da je odavao poslovne tajne

Večernje novosti pre 8 sati
Viši sud u Beogradu je ponovo odredio kućni pritvor uz nanogicu radniku "Krušika" iz Valjeva A.O. Viši sud u Beogradu je ponovo odredio kućni pritvor uz nanogicu radniku "Krušika" iz Valjeva A.O. koji se, prema pisanju medija, sumnjiči za odavanje… »

Nobelova nagrada za ekonomiju borcima protiv globalnog siromaštva

Večernje novosti pre 4 sata
Kako je saopštio Nobelov komitet, priznanje su dobili zbog „eksperimentalnog pristupa ublažavanju globalnog siromaštva“. OVOGODIŠNjA Nobelova nagrada za ekonomiju u ponedeljak je dodeljena Abidžitu Banerdžiju, Ester Diflo (na slici) i Majklu… »

Večernje novosti, najnovije vesti »