Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

CG: Turci osnovali čak 810 firmi!

Večernje novosti pre 2 sata
Biznismeni iz Ankare i Istanbula nadmašili Ruse, a sve više kupuju i stanove u Crnoj Gori. Zbog novog prometa, u Budvi cena kvadrata skočila i do neverovatnih 10.000 evra. TURCI se vraćaju u Crnu Goru, sada kao biznismeni koji otvaraju firme i kupuju nekretnine, u čemu polako potiskuju... »

Komentar: Faul

Večernje novosti pre 2 sata
Neko novo Kovilovo će biti neizbežno, ako se na nivou države ne zauzme jasan stav - ulazimo li u arenu ili ne. A, što se tiče Nataše Kandić, njene suze su O(V)K... SREBRNE suze radosnice zbog proglašenja lažne države, onog februara 2008, Nataša Kandić prekjuče je pretvorila u - "Mapu... »

Penzioner „ispraznio” kladionice!

Večernje novosti pre 2 sata
Nepoznati kladioničar iz Bora zloupotrebio ime Mlađena Popovića (80) iz Rudog i slanjem dojava rezultata pokupio dosta novca iz kladionica. Mlađo razgovarao sa policijom i utvrđen da nema veze sa ovim slučajem. NEPOZNATI kladioničar iz Bora proteklih dana zloupotrebio je ime penzionera... »

CG: Kranovi iznad plaža teraju goste

Večernje novosti pre 3 sata
Predsednik Odbora za turizam PKCG Dragan Ivančević upozorava na početku sezone da goste ne dočekuje mediteranska atmosfera, već građevinske mašine. Zahtev da se gradilišta konzerviraju do jeseni. POČETAK turističke sezone određuju gosti, a ne neko drugi, pogotovo se to ne radi... »

Beogradske priče: Zlatno doba nesvrstanih

Večernje novosti pre 3 sata
Tokom 1961. godine naš glavni grad je bio politički centar sveta zbog međunarodnog samita. Za ovu priliku izgrađeno je 40 novih ulica, uređeni su izlozi, postavljen je i obelisk. POČETKOM šezdesetih godina Beograd je na političkoj karti sveta dobio veoma značajno mesto, a tada je stekao... »

Biljna apoteka u vašoj bašti

Večernje novosti pre 3 sata
“Apotekarske bašte“ postoje u Rusiji već vekovima. Sopstvenu „farmaceutsku“ proizvodnju imali su i carevi i sirotinja. Kada stigne vreme za sadnju cveća, Rusi koriste priliku da spoje prijatno i korisno: u svojim vrtovima seju biljke koje nisu samo lepe, nego i lekovite. Takozvane... »

Srbijo pomozi detetu Glumica Maša bori se za život

Večernje novosti pre 3 sata
Devetogodišnjakinji iz Beograda dijagnostikovan karcinom bubrega koji je metastazirao. Nedavno se vratila sa treninga i rekla majci Svetlani da je bole leđa. DEVETOGODIŠNjOJ Maši Artiko iz Beograda pre desetak dana otkriven je maligni tumor bubrega. Mala glumica i vesela džez balerina se pre... »

Sjaj palati Dunđerski

Večernje novosti pre 3 sata
Počela restauracija značajnog spomenika kulture u Zrenjaninu. Za uličnu fasadu 6,9 miliona dinara, dvorišna još čeka. POČELI su konzervatorsko-restauratorski radovi na obnovi zrenjaninske Palate Dunđerski, koji obuhvataju popravku fasade prema Žitnom trgu i ka obali Begeja, stolarije i... »

Olivera Katarina nastupa u “Kombank dvorani”, gost Nikola Rokvić

Večernje novosti pre 4 sata
Olivera Katarina se priprema za beogradski koncert a specijalni gost biće joj Nikola Rokvić. GLUMICA i pevačica Olivera Katarina se uveliko priprema za koncert 11. maja u beogradskoj “Kombank dvorani” (renovirani Dom sindikata), a specijalni gost biće joj Nikola Rokvić. On je istakao da ga... »

Vrbas: Odobren kredit voda poskupljuje

Večernje novosti pre 4 sata
Korisnici u pet sela u opštini Vrbas biće najzad povezani na gradski vodozahvat. Već od 1. maja komunalni računi veći za 17,4 odsto. OD 1. maja poskupeće voda i kanalizacija u Vrbasu za 17,4 odsto za domaćinstva i budžetske korisnike, i za tri odsto za vlasnike poslovnih prostora.... »

Dačić: EU boluje od gluvonemosti kada je Srbija u pitanju

Danas  pre 2 minuta  još 14 povezanih

Dačić:Srbija će doneti recipročne mere zbog Vulina

Politika  pre 6 minuta  još 12 povezanih

Đoković vratio i kondicionog trenera

Mozzart sport  pre 2 sata  još 13 povezanih

Klop: "Ovo je i dalje fantastičan rezultat"

Sportske.net  pre 2 sata  još 24 povezane

Roma osudila huliganizam: Osramotili ste klub

B92  pre 2 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.