Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Monah meditirao u rezervatu za tigrove, pojeo ga leopard

Večernje novosti pre 2 sata
Monah koji je meditirao u šumi u indijskoj državi Maharaštra poginuo je u napadu leoparda, saopštili su zvaničnici. Monah koji je meditirao u šumi u indijskoj državi Maharaštra poginuo je u napadu leoparda, saopštili su zvaničnici. Rahul Valke je "meditirao ispod drveta" u šumi Tadoba,... »

Majstori i dalje postavljaju ploče u Skadarliji

Večernje novosti pre 3 sata
Rok ističe sutra, a radovi u Skadarskoj i u Ulici Strahinjića Bana, kasne. Gosti čuvene boemske četvrti moraju da gaze po vlažnom pesku. Postavljena nova vodovodna instalacija, kanalizaciona mreža, a rađen i toplovod. IAKO rok za završetak radova u Skadarskoj ulici i Ulici Strahinjića bana... »

Žene sa KiM šalju pismo i peticiju Melaniji Tramp

Večernje novosti pre 4 sata
Novi miran protest U Kosovskoj Mitrovici povodom taksa na srpsku robu. Poslat apel međunarodnoj zajednici da utiče na Prištinu da ovu odluku ukine. UNIJA žena sa Kosova i Metohije održala je u četvrtak miran protest povodom uvođenja taksa od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, odakle je... »

Vozači jurili za novčanicama koje su ispale iz kamiona i izazvali sudare (video)

Večernje novosti pre 4 sata
Novčanice su ispadale danas iz blindiranog kamiona na autoputu u američkoj državi Nju Džersi a najmanje dva sudara su izazvana zbog navale vozača da ih sakupe. Novčanice su ispadale danas iz blindiranog kamiona na autoputu u američkoj državi Nju Džersi a najmanje dva sudara su izazvana zbog... »

Za operacije osam sala: Završeni izgradnja i opremanje novog hirurškog bloka vranjske bolnice

Večernje novosti pre 4 sata
U zgradi novog hirurškog bloka ubrzano se radi na opremanju i završnom uređenju kako bi za koji dan i zvanično bio otvoren objekat, čija izgradnja je počela daleke 2005. godine. U zgradi novog hirurškog bloka ubrzano se radi na opremanju i završnom uređenju kako bi za koji dan i zvanično... »

Američka misija protiv tifusa

Večernje novosti pre 4 sata
Među 360 stranih lekara, najveći doprinos aprila 1915. dala misija predvođena dr Ričardom Strongom. U GALERIJSKOM prostoru Arhiva Vojvodine u Novom Sadu u četvrtak je otvorena izložba „Spasavanje Srbije: američka misija i epidemija tifusa u Srbiji 1915."autora dr Milovana Pisarija,... »

Tviter "gori" zbog ove fotografije: Banjalučanin naduvao čak 5,21 promil (foto)

Večernje novosti pre 5 sati
Fotografija je za vrlo kratko vreme postala pravi hit na društvenim mrežama, a ispostavilo se da nije reč o fotomontaži. Na društvenoj mreži "Tviter" je osvanula fotografija za rubriku "verovali ili ne" na kojoj se vidi muškarac koji je u policijskoj stanici "naduvao" 5,21 promil alkohola u... »

Darko Lazić na oporavku: Ponovo ću stati na noge za 15 dana

Večernje novosti pre 4 sata
Ekipa "Novosti" u četvrtak posetila folk pevača Darka Lazića u Banji Selters u Mladenovcu. Folk pevača smo zatekli ispred sale za rehabilitaciju, a posle terapije pridružili smo mu se u apartmanu. BIĆU dobro, oporaviću se, uz božju pomoć! Uželeo sam se pesme. Čim budem stao na noge, eto... »

Srećna mama, srećno dete

Večernje novosti pre 4 sata
Od majke najviše zavisi sreća mališana, dok očevi imaju manje važnu ulogu u tom pogledu. AKO roditelji nisu srećni, ni deca ne mogu da budu iskreno nasmejana i zadovoljna - pokazalo je istraživanje stručnjaka Instituta za društvena i ekonomska istraživanja. Naučnici predvođeni dr Marijom... »

Medojević: Hapšenje pokazalo da pravosudni sistem ne postoji

Večernje novosti pre 3 sata
Nebojša Medojević, nakon izlaska iz zatvora ocenjuje da je crnogorski pravosudni sistem njegovim hapšenjem pokazao da praktično više ne postoji. Nebojša Medojević, nakon izlaska iz zatvora ocenjuje da je crnogorski pravosudni sistem njegovim hapšenjem pokazao da praktično više ne postoji.... »

Lideri EU produžili ekonomske sankcije Rusiji

RTV  pre 1 sat  još 2 povezane

Sukob policije i demonstranata u Budimpešti

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Vučić u Kopnenoj zoni bezbednosti

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

EU: Otežan dijalog Beograda i Prištine

Danas  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.