Večernje novosti

Danski grad Oštered uveo četvorodnevnu radnu nedelju

Večernje novosti pre 2 sata
Vlasti danskog grada Odšereda uvele su četvorodnevnu radnu nedelju za sve zaposlene u opštinskoj administraciji u kojoj radi oko 300 ljudi, tako da ubuduće i petak mogu da koriste kao slobodan dan. Vlasti danskog grada Odšereda uvele su… »

Eksplozija bombe: Srušila se zgrada, poginula žena

Večernje novosti pre 2 sata
Jedna žena je poginula kada se na dalekom istoku Rusije usled eksplozije bombe srušila petospratna zgrada. Jedna žena je poginula kada se na dalekom istoku Rusije usled eksplozije bombe srušila petospratna zgrada, javlja Tass. Lider regionalne vlade… »

Rijaliti "zadruga" Pretili da će razvaliti kapiju, lupali po kameri

Večernje novosti pre 2 sata
Sani i Natalija "Trik ef-iks" pobesneli zbog razgovora sa sinom. OPŠTI haos u "Zadruzi" napravili su Natalija i Sani Trik Ef-Iks, kada su lupali o kapiju rukama i nogama nameravajući da napuste imanje u Šimanovcima, u želji da čuju svog sina… »

Tužio pa ne dolazi na suđenja: Održano ročište bez Miroslava Ilića

Večernje novosti pre 2 sata
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano ročište između pevača i Mirjane Antonović. POVODOM tužbe Miroslava Ilića koji Mirjanu Antonović tereti za proganjanje, suđenje pevača narodne muzike i njegove bivše ljubavi održano je u Prvom osnovnom… »

Ne odustaje od „velike Albanije“: Kurti sa dvoglavim crnim orlom i pred britanskog ambasadora (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
Lider Samoopredeljenja i praktično potvrdio svoja višegodišnja zalaganja za stavranje "velike Albanije" KANDIDAT za premijera lažne države Kosovo Aljbin Kurti nastavlja sa provokacijama. Naime, on se u ponedeljak sastao sa britanskim ambasadorom… »

U Saudijskoj Arabiji carski doček za Putina

Večernje novosti pre 2 sata
Predsednik Rusije otputovao na poziv tamošnjeg kralja Salmana ben Abdela. Investicije od 10 milijardi dolara. MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKA PRVI put posle punih 12 godina predsednik Rusije Vladimir Putin u ponedeljak je boravio u Saudijskoj Arabiji na… »

Kučence zapalilo internet: Kada pogledate Norijeve oči i osmeh videćete zašto (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
Na društvenim mrežama, pored neverice, komentari porede psa sa likovima iz filmova, poput Čubake. SIMPATIČNO kučence Nori postao je internet senzacija zbog neverovatno čovekolikih očiju i “osmeha”. Njegovi vlasnici Kevin i Tifani iz Sijetla… »

Đurić i Klimov potpisali Kalinjigradsku inicijativu

Večernje novosti pre 3 sata
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić i predsedavajući Komisije za međunarodnu saradnju Generalnog saveta Jedinstvene Rusije Andrej Klimov potpisali su u Beogradu Kalinjingradsku inicijativu. Potpredsednik Glavnog… »

Povlače se dresovi, oprema....Koje su posledice prekida saradnje kineskih firmi sa NBA?

Večernje novosti pre 3 sata
Prekid saradnje kineskih firmi sa NBA ligom mogao bi zahvatiti i proizvodače sportske opreme. Prekid saradnje kineskih firmi sa NBA ligom mogao bi zahvatiti i proizvodače sportske opreme, piše Poslovni dnevnik. Sukob američke profesionalne… »

"Novosti" otkrivaju ko je Dragan Kuzmanović: Srbin briljirao na konferenciji za medije u Kardifu, Hrvat mu uručio otkaz…

Večernje novosti pre 3 sata
Srbin Dragan Kuzmanović dospeo je u žižu javnosti u našem komšiluku pošto mu se portparol hrvatskog saveza usred konferencije "zahvalio" i nastavio sam da obavlja taj posao. LOŠ i skraćen prevod prilikom obraćanja Gereta Bejla novinarima uoči… »

Večernje novosti, najnovije vesti »