Večernje novosti

Teška godina bez Šabana: Porodica i kolege posetili večnu kuću legendarnog pevača

Večernje novosti pre 9 sati
Porodica, kolege i poštovaoci okupili se danas na Novom groblju u Beogradu. PORODICA kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 17. februara 2019. u Nemačkoj, posetila je danas, na prvu godišnjicu… »

Slave uz zastavu OVK: Zvanična Priština obeležila "nezavisnost"

Večernje novosti pre 10 sati
Kurti preti uvođenjem vojnog roka. Đurić: Zapad "pao" na ispitu. UVOĐENjE obaveznog vojnog roka i ulaganje u vojsku - to je danas kao strateški cilj najavio premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti, i to na 12. godišnjicu… »

“Milo, prekreči”: Kešelj fotografijama srpske trobojke prozvao Đukanovića (foto)

Večernje novosti pre 10 sati
Bivši košarkaš Crvene zvezde je imao posebnu poruku za predsednika Crne Gore. Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj je imao posebnu poruku za predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. On je na društvenim mrežama objavio fotografije “Burdž… »

Brod je pristao uz obalu, a kada su mu ljudi prišli bili su šokrani: Doplovio do Irske bez ijednog putnika i mornara!

Večernje novosti pre 11 sati
Teretni brod MV Alta poslednji put primećen pre 1,5 godine, nedaleko od Afrike. DO obale Irske, grofovstva Kork, doplovio je teretni brod MV Alta od 77 metara pod zastavom Tanzanije, saopštio je Irishexaminer. Na brodu nije bila pronađena posada. „To… »

Čomski i Marković na prelomu epohe: Razgovor dva možda i najveća savremena mislioca

Večernje novosti pre 11 sati
Povodom desetogodišnjice smrti akademika Mihaila Markovića, ponovo prenosimo razgovor ova dva velika imena svetske filozofije. Jedan od glavnih ciljeva mog nedavnog puta u Sjedinjene Države bio je susret i razmena mišljenja sa starim prijateljima, pre… »

Od virusa do trke za grad Pariz: Iznenadna ostavka ministarke zdravlja Francuske

Večernje novosti pre 10 sati
Sada već bivša ministarka je pre samo nekoliko dana poručila da Francuska treba da pripremi svoj zdravstveni sistem za evenutalni slučaj pandemije. PARIZ - OD STALNOG DOPISNIKA FRANCUSKA ministarka zdravlja Anjes Bizen podnela je ostavku. U zemlji u… »

„Igore, ne odustaj od sna”: Legendarni Ivković otkrio kako je Kokoškov došao do mesta selektora Srbije

Večernje novosti pre 10 sati
Cela nacija zna da je Igor bio najbolje rešenje. Jednog trenutka je delovalo da su pregovori stali - priča Duda. OKUPLjANjU reprezentacije prisustvovao je i legendarni Dušan Ivković, kome je Kokoškov zahvalio na značajnoj ulozi u ostvarenju… »

Ministar prosvete Natalija Trivić: Ove godine eksperimentalna, a naredne obavezna mala matura

Večernje novosti pre 10 sati
Ministar prosvete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila da će eksperimentalna mala matura biti održana ove godine u svih 187 osnovnih škola u Srpskoj. Ministar prosvete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila da će… »

Petrović za “Novosti” posle evrogola: Pogodak posvećujem baki koja je preminula prošle godine (video)

Večernje novosti pre 10 sati
Posle utakmice sam pritrčao devojci, koja me je pre pet godina prvi put u životu gledala na istom tom stadionu. Moram češće da šutiram - priča Njegoš. PRVENAC, i to kakav. Projektilom sa 30 metara, Njegoš Petrović je postigao prvi gol u domaćem… »

Partizanu rukometni “večiti derbi”

Večernje novosti pre 11 sati
Crno-beli su sada treći na tabeli Superlige, dok su crveno-beli "zakucani" za poslednje mesto. NIŠTA novo u večitom rukometnom derbiju. Partizan je, kao u prvom delu sezone na Banjici (28:25), večeras u Šumicama savladao Crvenu zvezdu sa 27:24… »

Večernje novosti, najnovije vesti »