Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Vrej:FBI imao problem s skoro 7.000 uređaja zbog enkripcije

Večernje novosti pre 1 dan
Agenti Federalnog istražnog biroa (FBI) nisu mogli da preuzmu podatke sa više od polovine mobilnih uređaja kojima su pokušali da pristupe za godinu dana. Agenti Federalnog istražnog biroa (FBI) nisu mogli da preuzmu podatke sa više od polovine mobilnih uređaja kojima su pokušali da pristupe... »

Nesreća u bajinoj bašti: Pokosio doktorku na trotoaru, odletela nekoliko metara

Večernje novosti pre 20 sati
Bajinobaštanka S.A. teško povređena u udesu u Obajgori. Sa višestrukim prelomima hitno prebačena u Beograd na dalje lečenje. BAJINA BAŠTA - U bajinobaštanskom predgrađu Obajgora, doktorka iz grada na Drini S.A. teško je povređena, kada je na nju i njenog supruga naleteo automobil... »

“Češki Berluskoni” u ponedeljak dobija mandat za formiranje vlade

Večernje novosti pre 12 sati
Politička partija ANO, milijardera i biznismena Andreja Babiša, osvojila je 29,6 odsto glasova na parlamentarnim izborima u Češkoj koji su održani tokom vikenda. Pobednik parlamentarnih izbora u Češkoj Andrej Babiš, saopštio je da mu je na današnjem sastanku predsednik države Miloš Zeman... »

Španska vlada: Pudždemon ostaje bez ovlašćenja; Romeva: EU gubi kredibilitet ako dopusti Madridu kontrolu

Večernje novosti pre 19 sati
Predsednik Katalonije Karles Pudždemon izgubiće sva ovlašćenja i prestaće da prima platu čim Senat odobri Član 155 španskog Ustava kojim se uvodi direktna kontrola centralne vlade nad tim regionom. Predsednik Katalonije Karles Pudždemon izgubiće sva ovlašćenja i prestaće da prima platu... »

Šarčević: Mekši model dualnog obrazovanje nego u Nemačkoj

Večernje novosti pre 12 sati
Skupštinski Odbor za obrazovanje prihvatio je Predlog zakona o dualnom obrazovanju, a resorni ministar Mladen Šarčević rekao da se Srbija opredelila za “mekši” model. Skupštinski Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko dru štvo prihvatio je danas u načelu Predlog... »

Vulin: "Bereta" zainteresovana za poslovanje sa srpskim firmama

Večernje novosti pre 12 sati
Ministar odbrane je posetio pogone renomiranog svetskog proizvođača oružja i vojne opreme u Milanu i ocenio da je da je reč o odličnoj prilici za ulaganje. Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je danas kompaniju "Bereta" u Milanu, renomiranog svetskog proizvođača oružja i vojne opreme,... »

„Novosti” otkrivaju Dogodine tri nova koridora

Večernje novosti pre 21 sat
Najmodernije saobraćajnice povezaće Srbiju sa regionom već u sledećoj deceniji. Saobraćajnica Niš - Drač višestruko korisna n Radovi počinju i na deonici Preljina - Požega. SRBIJA bi već u sledećoj deceniji trebalo da se modernim saobraćajnicama poveže sa celim regionom. U toku je... »

Lubarda se "sakrio" samo od prašine

Večernje novosti pre 10 sati
Ministarstvo kulture demantovalo da je nestalo platno velikog slikara. Zbog radova, vredno delo sklonjeno u "Scensku kulu" Doma sindikata. POSLOVICA o kozi i rogu, praktično je primenjena danas pre podne, u Dvorani Doma sindikata pod rekonstrukcijom, na vanrednoj konferenciji Vladana... »

Nuklearni bombarderi SAD počinju stalna dežurstva

Večernje novosti pre 13 sati
Vazduhoplovne snage SAD pripremaju se da stave bombardere sa nukearnim naoružanjem na celodnevno dežurstvo, što se nije dogodilo od kraja Hladnog rata 1991, piše “Vašington tajms“. Vazduhoplovne snage SAD pripremaju se da stave bombardere sa nukearnim naoružanjem na celodnevno dežurstvo,... »

"Orlovi" igraju u piksijevom gradu: Srbija se za Mundijal sprema sa Kinom i Korejom

Večernje novosti pre 16 sati
U terminima baraža za odlazak na Mundijal u Rusiju selekcija Slavoljuba Muslina će odigrati dva prijateljska meča, 10. novembra u Gvanžuu protiv domaćina Kine i 14. novembra u Busanu protiv Južne Koreje. FUDBALSKAreprezentacija Srbije putuje na Daleki istok. U terminima baraža za odlazak na... »

Ministarstvo odbrane predlaže da se obeležava Dan ratnika

Radio 021  pre 43 minuta  još 1 povezana

Vučić prima akreditive trojice ambasadora

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Nova sednica, poslanici i o dualnom obrazovanju

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Danas se obeležava Dan Ujedinjenih nacija

B92  pre 43 minuta  još 1 povezana

Oblačno s kišom, hladno i vetrovito

B92  pre 7 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.