Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Otvoreni "Nušićevi dani"

Večernje novosti pre 15 sati
Tradicionalni pozorišni festival pred publikom u Smederevu. FESTIVALSKI program "Nušićevih dana" u Smederevu zvanično je otvorila predstava "Korešpodencija" (na slici) Zvezdara teatra po delu Borislava Pekića u režiji Gorčina Stojanovića. Takmičarski program nastavljen je sinoć predstavom... »

Odanost starog psa: Polugluv i poluslep spasao izgubljenu devojčicu

Večernje novosti pre 15 sati
Malu Auroru iz Australije tražilo 100 volontera, a sve vreme ju je čuvao starac Maks, koji je lavežom privukao spasioce. PSI su već nebrojeno puta dokazali da su čoveku najbolji prijatelji, a u to se uverila i porodica trogodišnjakinje iz Australije. Devojčica Aurora nestala je iz dvorišta... »

"Pepeljuga" greje dušu

Večernje novosti pre 15 sati
Premijerna obnova Rosinijeve opere u narodnom pozorištu. OPERSKA verzija bajke o lepoj i siromašnoj devojci koja postaje princeza - "Pepeljuga" - sutra će imati premijernu obnovu na sceni Narodnog pozorišta. Ova Rosinijeva opera, u režiji Jagoša Markovića i sa primadonom Jadrankom Jovanović... »

Ikea povlači plinske grejne ploče zbog veće emisije ugljen monoksida

Večernje novosti pre 16 sati
Kompanija Ikea iz predostrožnosti povlači na popravku plinske grejne ploče ELDSLAGA, kupljene pre 1. januara 2018. godine, između ostalih zemalja i u Srbiji. Kompanija Ikea iz predostrožnosti povlači na popravku plinske grejne ploče ELDSLAGA, kupljene pre 1. januara 2018. godine, između... »

Nađeno ukradeno srce francuske kraljice iz 16.veka

Večernje novosti pre 16 sati
Francuska policija pronašla je ukradeno balsamovano srce francuske kraljice Ane od Bretanje u gradu Sent Nazeru na zapadu zemlje. PARIZ - Francuska policija pronašla je ukradeno balsamovano srce francuske kraljice Ane od Bretanje u gradu Sent Nazeru na zapadu zemlje. Policija je pronašla srce u... »

Plenković podgreva tenzije

Večernje novosti pre 16 sati
Premijer Hrvatske tvrdi da je Aleksandru Vulinu zabranjen ulaz jer "neće teatar u svojoj kući". Neka brine o tragediji koju režira u Jasenovcu - uzvraća srpski ministar odbrane. JEDINI teatar o kome bi Plenković trebalo da brine je ustaška tragedija koju njegova vlada režira i prikazuje u... »

U Bajmoku kod Subotice pronađen leš muškarca

Večernje novosti pre 16 sati
Kod starog mlina preko puta benzinske pumpe na ulasku u Bajmok, naselje nadomak Subotice, danas je pronađen mrtav muškarac P. P. (43), čiji je uzrok smrti još uvek nepoznat. KOD starog mlina preko puta benzinske pumpe na ulasku u Bajmok, naselje nadomak Subotice, danas je pronađen mrtav... »

In memoriam Odlazak arhitekte Zorana Bojovića

Večernje novosti pre 17 sati
Na beogradskom Novom groblju, u sredu od 14 časova biće sahranjen arhitekta Zoran Bojović (1936-2018), koji je preminuo u subotu. NA beogradskom Novom groblju, u sredu u 14 časova biće sahranjen arhitekta Zoran Bojović (1936-2018), koji je preminuo u subotu. Rođen 1936. godine u Beogradu, po... »

Odloženo suđenje Rasti: Pozlilo jednom od optuženih

Večernje novosti pre 17 sati
Suđenje reperu Stefanu Đuriću Rasti, kome se na teret stavlja da je 18. aprila prošle godine napao Slobodana Nešovića Loku, direktora agencije “Maskom”. SUĐENjE reperu Stefanu Đuriću Rasti, kome se na teret stavlja da je 18. aprila prošle godine napao Slobodana Nešovića Loku,... »

Bez slezine se živi, ali je imunitet ugrožen

Večernje novosti pre 17 sati
Profesor dr Slavko Matić o razlozima za potpuno uklanjanje najosetljivijeg organa u stomačnoj duplji. Zbog podložnosti infekcijama, savetuje se vakcinacija protiv nekoliko vrsta bakterija. UDARAC u stomak, pad ili saobraćajna nezgoda najčešći su uzroci povrede slezine, zbog čega ovaj organ... »

Dačić: EU boluje od gluvonemosti kada je Srbija u pitanju

Dnevnik  pre 4 sata  još 14 povezanih

Dačić:Srbija će doneti recipročne mere zbog Vulina

Politika  pre 5 minuta  još 12 povezanih

Đoković vraća pobednički tim, Grič uz Vajdu

Dnevnik  pre 1 sat  još 13 povezanih

Zašto je Roma prodala Salaha? Monći se oglasio!

Sportske.net  pre 1 sat  još 24 povezane
©2018 Netmark d.o.o.