Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Makron: Nikada ne bih stavio Evropu ispred zahteva Francuza

Večernje novosti pre 8 sati
Francuski predsednik je naglasio da u evropski projekat veruje, ali da ga nikada neće sprovoditi protiv težnji koje smatra legitimnim. Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da nikada ne bi stavio Evropu ispred zahteva francuskog naroda, a to je poručio nekoliko dana nakon što je... »

Predloženo lečenje od tri godine: Manijak iz tramvaja neuračunljiv

Večernje novosti pre 1 dan
Nadležnom sudu predloženo da se Mihailu Isailoviću (37), osumnjičenom da je krajem oktobra napastvovao petnaestogodišnju devojčicu, izrekne mera bezbednosti psihijatrijskog lečenja u specijalizovanoj ustanovi. PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je nadležnom sudu da se... »

Drecun: Dokumenta svedoče i o komandnoj odgovornosti u tzv. OVK

Večernje novosti pre 15 sati
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun pokazao je danas dva dokumenta koja svedoče o zločinima OVK i nad Albancima i ukazuju na komandnu odgovornost u okviru te terorističke organizacije. Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun pokazao je danas dva dokumenta koja... »

"Novosti" otkrivaju opasan plan londonskih agenata: Britanija pravi svoju Srpsku listu

Večernje novosti pre 16 sati
Britanski obevaštajci pripremaju teren za stranku koja bi bila pandan najjačoj opciji Srba na KiM. Vrbuju naše viđenije sunarodnike, plan sprovodi Fatmir Šeholi - upozoravaju bezbednosne službe. PO nalogu britanskih obaveštajaca na Kosovu i Metohiji priprema se teren za formiranje nove... »

Kraj: Srbija - Francuska 28:38

Večernje novosti pre 1 dan
Rukometašice Srbije pretrpele su ubedljiv poraz u poslednjem meču druge faze Evropskog prvenstva. Aktuelni svetski prvak Francuska bio je prejak za naše devojke - 38:28. Rukometašice Srbije pretrpele su ubedljiv poraz u poslednjem meču druge faze Evropskog prvenstva. Aktuelni svetski prvak... »

Masovna tuča u Hrvatskoj na nastupu Mitra Mirića (video)

Večernje novosti pre 4 sata
Dok je Mitar pevao publika se makljala. Kažu i da grad ne pamti "kafansku tuču" ovakvih razmera, u kojoj srećom niko nije ozbiljnije povređen. NA koncertu srpskog folk pevača Mitra Mirića u klubu "Tilt" u Bjelovaru, u noći između petka i subote, izbila je masovna tuča, pišu hrvatski... »

Joviću prija interesovanje Bajerna: Razmišljam samo o Frankfurtu, voleo bih da ostanem

Večernje novosti pre 12 sati
Nisam očekivao da ću krenuti ovako u sezoni. Verujem od sebe i siguran sam da ću biti još bolji. Voleo bih da uđemo u LŠ - kaže srpski napadač. Mladi srpski golgeter Luka Jović izjavio je da bi, bez obzira na interesovanje minhenskog Bajerna, voleo bi da se zadrži u Ajntrahtu iz... »

Stoltenberg obećao Porošenku: NATO daje opremu za komunikaciju ukrajinskoj vojsci

Večernje novosti pre 12 sati
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je danas ukrajinskom predsedniku Petru Porošenku da će Severnoatlantska alijansa ukrajinsku vojsku ovog meseca snabdeti opremom za bezbednu komunikaciju. Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je danas ukrajinskom predsedniku Petru Porošenku... »

Posle ispisivanja grafita "UČK": Srbi u Lipljanu gradu uznemireni; Privedeno sedam maloletnih Albanaca

Večernje novosti pre 4 sata
Posle ispisivanja grafita „UČK“ na zidu osnovne škole „Braća Aksić“i srpskoj kući u Lipljanu, srpski žitelji ovog gradića na centralanom Kosmetu su uznemireni. Lipljan - Posle ispisivanja grafita „UČK“ na zidu osnovne škole „Braća Aksić“i srpskoj kući u Lipljanu, srpski... »

Hapšenje u Pragu vođa "kavčana" pao u Pragu: Padaju tajne o ubistvima u Beogradu?

Večernje novosti pre 3 sata
Po međunarodnoj crvenoj poternici češka specijalna policija uhapsila Slobodana Kašćelana. Tereti se za pokušaj ubistva, stvaranje kriminalne organizacije, prodaju droge, držanje oružja... NAKON skoro dve godine skrivanja, u sredu uveče u iznajmljenom stanu u Pragu, na osnovu međunarodne... »

©2018 Netmark d.o.o.