Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Balkan prvi na udaru: Razarajuće klimatske promene donose suše, kišu, olujne vetrove i nove bolesti

Večernje novosti pre 12 sati
Procenjuje se da će Balkan u narednom periodu biti jedan od regiona najpogođenjihih klimatskim promenama, a da su one već uzele ozbiljnog maha. Procenjuje se da će Balkan u narednom periodu biti jedan od regiona najpogođenjihih klimatskim promenama, a da su one već uzele ozbiljnog maha nema... »

Premijer liga: Liverpul silan, Totenhem prekinuo negativni niz, novo razočaranje za Junajted

Večernje novosti pre 3 sata
Fudbaleri Liverpula pobedili su danas Sautempton kod kuće sa 3:0, u šestom kolu Premijer lige. Mančester junajted i Vulverhempton igrali su nerešeno 1:1. Fudbaleri Liverpula pobedili su danas Sautempton kod kuće sa 3:0, u šestom kolu Premijer lige. Prednost Liverpulu doneo je Vesli Het... »

Kosovska policija od ponedeljka rigoroznija: Konfiskovanje neregistovanih i tehnički neispravnih vozila

Večernje novosti pre 7 sati
Kosovska policija od ponedeljka rigoroznija po pitanju kontrole automobila. Kosovska policija saopštila je da će od ponedeljka, 24. septembra, sprovoditi pojačanu kontrolu tokom koje će oduzimati tehnički neispravna i neregistrovana vozila, a protiv lica koja budu upravljala ovakvim vozilima,... »

52.Bitef Crno opelo za beli svet

Večernje novosti pre 12 sati
Kompozitor Fabricio Kasol o "Rekvijemu za L." kojim se završava 52. Bitef. Predstava prožeta afričkim sentimentom. TAMO gde je podignuta, biće i spuštena zavesa 52. Bitefa: u subotu veče se belgijskom predstavom "Rekvijem za L." na sceni Sava centra završava ovogodišnji festival. Autori... »

EU oštro upozorila albance: Ni ne pomišljajte na promenu granica

Večernje novosti pre 1 dan
Priština i Tirana su u obavezi da u potpunosti poštuju odredbe Sprazuma o stabilizaciji i pridruživanju koje se odnose na korektno upravljanje granicama. Priština i Tirana su u obavezi da u potpunosti poštuju odredbe Sprazuma o stabilizaciji i pridruživanju koje se odnose na korektno... »

Rusija u kosmosu neće da bude "druga violina"

Večernje novosti pre 6 sati
Rusija bi mogla da napusti projekat izgradnje svemirske stanice u orbiti Meseca, u partnerstvu sa američkom svemirskom agencijom NASA, jer ne želi da bude u ulozi "druge violine" Rusija bi mogla da napusti projekat izgradnje svemirske stanice u orbiti Meseca, u partnerstvu sa američkom svemirskom... »

Rekordna zaplena: Crnogorac i Srbin švercovali 172 kilograma skanka

Večernje novosti pre 10 sati
Pripadnici Odeljenja granične bezbednosti Tuzi su u subotu presekli lanac krijumčarenja narkotika iz Republike Albanije u Crnu Goru i tom prilikom zaplenili oko 172 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. Pripadnici Odeljenja granične bezbednosti Tuzi su u subotu presekli lanac... »

Manje nesreća na putevima

Večernje novosti pre 1 dan
Agencija za bezbednost saobraćaja u petak predstavila rezultate kampanje "Vozi odmoran". Značajno je smanjen broj stradalih biciklista. AGENCIJA za bezbednost saobraćaja predstavila je u petak rezultate letnje kampanje "Vozi odmoran" koja je bila namenjena smanjenju broja nesreća učesnika u... »

Bitkoin raste na 250.000 dolara?! "Rekao sam da će biti tako, i biće"

Večernje novosti pre 8 sati
Milijarder Tim Draper i dalje je uveren da će bitkoin do 2020. dostići vrednost od 250.000 dolara. Milijarder Tim Draper i dalje je uveren da će bitkoin do 2020. dostići vrednost od 250.000 dolara. Kako kaže, on očekuje da će kripto godina biti nešto najveće ikada, "veće od interneta“.... »

Protestuje 26.000 poljaka: Traže veće plate u javnom sektoru

Večernje novosti pre 4 sata
U poljskoj prestonici, Varšavi, danas je održan protest na kome su demonstranti tražili povećanje plata u javnom sektoru. U poljskoj prestonici, Varšavi, danas je održan protest na kome su demonstranti tražili povećanje plata u javnom sektoru. Prema procenama varšavske policije, okupilo se... »

©2018 Netmark d.o.o.