Večernje novosti

Vesić: Politika Dragana Đilasa je nacizam

Večernje novosti pre 1 sat
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nazvao je nacizmom ono što je opozicija večaras priredila izpred galerije "Progres", gde je promovisana njegova "Knjiga o Beogradu" Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nazvao je nacizmom ono što… »

Diznijev hit "Grdana, gospodarica zla" 17. oktobra u Kombank Dvorani

Večernje novosti pre 1 sat
Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima... BEOGRAD - Dugoočekivana Diznijeva filmska avantura "Grdana, gospodarica zla" biće prikazana u četvrtak, 17… »

U Sloveniji najviše transplantacija, a malo donora

Večernje novosti pre 1 sat
Slovenija Transplant je saopštila da je u nacionalnom registru donatora oko 9.500 ljudi. Uprkos najvećem broju transplantacija srca po glavi stanovnika u svetu, manje od 0,5 odsto Slovenaca ima donorske kartice, saopštila je Slovenija Transplant koja… »

Poginuo spasavajući druga: Loznica se uz bele ruže i suze oprostila od Damjana

Večernje novosti pre 2 sata
Damjan Rašević (17) sahranjen je na mesnom groblju u Klupcima. DAMJAN Rašević (17), koji je smrtno stradao, idući pešice magistralnim drumom Loznica - Šabac, sa dva druga, u subotu u noćnim satima, sahranjen je na mesnom groblju u Klupcima, kod… »

Tumaković: Za čuda moramo da pobeđujemo; Urbonas: Uzdignute glave na Portugalce

Večernje novosti pre 1 sat
Svi zahtevi koji su bili postavljeni pred naše igrače je jedan deo priče. Druga stvar je odgovornost u igri - rekao je selektor Srbije. OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": LITVANIJA SELEKTOR Srbije Ljubiša Tumbakovićje bio zadovoljan pobedom u… »

Knjiga o Beogradu u 60 slika: Promocija zbirke kolumni zamenika gradonačelnika Gorana Vesića u "Progresu" (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
U galeriji "Progres" je održana promocija "Knjige o Beogradu" U galeriji "Progres" je održana promocija "Knjige o Beogradu", autora Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda. Njegovu zbirku čine 60 kolumni koje je, tokom prethodne dve godine… »

Prisloni i plati: Da li su bezbedne beskontaktne kartice?

Večernje novosti pre 3 sata
Za pola godine platne kartice upotrebili smo više od 117 miliona puta. ZA pola godine platne kartice upotrebili smo više od 117 miliona puta, utrošivši tako više od 208 milijardi dinara. Procene su da više od pola ukupnih transakcija čine one… »

U Torontu Bijelo dugme veće nego ikada (video)

Večernje novosti pre 3 sata
Još dok su "Dugmići" bili na probi formirao se kilometarski red oko dvorane. Bijelo dugme je održan do sada najveći koncert ikada u Torontu, gradu u kojem živi najveći broj naših iseljenika. Koncert je rasprodat već duže vreme i ovaj put je… »

Sutra sunčano i toplo, narednih sedam dana Miholjsko leto

Večernje novosti pre 2 sata
U Srbiji će sutra ujutru biti prohladno, a u toku dana sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom od 24 do 29 stepeni, saopštio je RHMZ. U Srbiji će sutra ujutru biti prohladno, a u toku dana sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom od 24 do 29… »

Dodik: Što pre formirati vlast bez ucena članstvom u NATO

Večernje novosti pre 2 sata
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas šefu Delegacije EU i specijalnom predstavniku EU u BiH Johanu Satleru da je spreman da radi na svim evropskim pitanjima. Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas šefu… »

Večernje novosti, najnovije vesti »