Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Nedeljni horoskop za period od 24. do 31. marta

Večernje novosti pre 1 sat
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21.3 - 20.4) Posao Način obavljanja vašeg posla, ove nedelje, izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije pa vaše... »

Nedelja prođe... Vlasta Velisavljević: Još pomalo dodajem gas

Večernje novosti pre 1 sat
Glumac Vlasta Velisavljević u razgovoru za "Novosti": Nekada su vozači morali da poznaju svoj auto u dušu, od goriva, preko kočnica, do motora. Današnji vozači samo uživaju, a majstori rade. MEĐUNARODNI salon automobila u Beogradu otvorio je glumac Vlasta Velisavljević (93). Time... »

NATO agresija: Dve decenije kasnije

Večernje novosti pre 2 sata
Jugoslavija je napadnuta bez pravnog osnova; Da li je srpski narod morao biti surovo kažnjen? Bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije, koje je počelo na današnji dan, 24. marta 1999. godine, bilo je zločin. Težak, neopravdan, nepopravljiv i - nekažnjen. Utoliko veći što ga je počinio... »

Norveški novinari: Ceca je 1999. ostala živa jer se vojnicima NATO potkrala greška

Večernje novosti pre 2 sata
Svetlana Ceca Ražnatović ostala je živa samo zahvaljujući grešci koja se potkrala vojnicima NATO, tokom bombardovanja 1999. godine. Svetlana Ceca Ražnatović ostala je živa samo zahvaljujući grešci koja se potkrala vojnicima NATO, tokom bombardovanja 1999. godine, pišu norveški novinari.... »

Potresna ispovest milice Dabović: Pokušala sam više puta da se ubijem, ponižavali su me i šikanirali; Stefanov tata nam se vratio

Večernje novosti pre 2 sata
Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri i kroz šta je sve morala da prolazi u timovima u kojima je igrala. Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri i kroz šta je sve morala da prolazi... »

Popu Milu mitski oreol

Večernje novosti pre 2 sata
Nikšićanin iz Golije Božo Đuranović (79), jedan od najvećih živih epskih pesnika. Najslavniju pesmu o pogibiji popa Jovovića pevali i pevaju brojni guslari. EPSKI bard Božo Đuranović sabrao je oko svojih stihova mlade guslare koji su mu priredili nezaboravno veče u Društvu... »

Srbija mora da padne: Portugalci nezadovoljni remijem sa Ukrajinom na startu kvalifikacija za EP

Večernje novosti pre 2 sata
Bernardo: Okrećemo se utakmici u ponedeljak, gde svi očekujemo pobedu. NEOČEKIVANI remi sa Ukrajinom (0:0) u Lisabonu, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, nije uneo nemir u redove Portugalca. Iz tabora evropskih prvaka ističu da će ih takav rezultat samo još više... »

Suša proredila šafranjiku

Večernje novosti pre 2 sata
Brojanje retkog i strogo zaštićenog cveta u Radanovačkoj šumi, blizu srpsko-mađarske granice. Pretpostavlja se da će broj jedinki biti za trećinu manji nego lane. RADANOVAČKA šuma, na samom obodu Subotice i tik do srpsko-mađarske državne međe, jedini je dom šafranjike, retkog i strogo... »

Ima li spasa za Uljanik?

Večernje novosti pre 10 sati
Sledeći dani biće odlučujući za pulsko brodogradilište Uljanik, a spas će ili doći iz Zagreba, ili će se nastaviti već zastrašujući odlazak radnika i kraj industriji koja je decenijama uspešno poslovala. Sledeći dani biće odlučujući za pulsko brodogradilište Uljanik, a spas će ili... »

Italija prva članica G7 u kineskoj inicijativi "Pojas i put"

Večernje novosti pre 10 sati
Italija je danas postala prvi član Grupe sedam industrijalizovanih sila (G7) koja je podržala kineski infrastrukturni projekat "Jedan pojas, jedan put" Italija je danas postala prvi član Grupe sedam industrijalizovanih sila (G7) koja je podržala kineski infrastrukturni projekat "Jedan pojas,... »

©2019 Netmark d.o.o.