Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Beograd za 2-3 godine grad bez plastičnih kesa

Večernje novosti pre 3 sata
Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da je korišćenje plastičnih kesa zločin prema prirodi. BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da je korišćenje plastičnih kesa zločin prema prirodi i izrazio uverenje da će Beograd u naredne dve do tri godine postati grad u kome... »

Pao lovac Srušio se američki F-16, pilot nije teže povređen

Večernje novosti pre 12 sati
Američki borbeni avion F-16 srušio se dok je pokušavao da sleti na aerodrom u Arizoni. Američki borbeni avion F-16 srušio se dok je pokušavao da sleti na aerodrom u Arizoni, saopštili su zvaničnici vazduhoplovne baze Luk. Pilot se tom prilikom katapultirao i nije teže povređen, javio je... »

Audi povlači oko 1,2 miliona vozila zbog pumpi

Večernje novosti pre 15 sati
Audi povlači oko 1,2 miliona automobila i terenaca širom sveta zbog toga što električne pumpe za hlađenje mogu da se pregreju i eventualno izazovu požar. Audi povlači oko 1,2 miliona automobila i terenaca širom sveta zbog toga što električne pumpe za hlađenje mogu da se pregreju i... »

Prodaja novih automobila ide punim gasom

Večernje novosti pre 16 sati
Tržište putničkih vozila u našoj državi nastavlja snažno da raste i u prvom tromesečju ove godine. U MARTU ove godine u Srbiji su registrovana 2.952 nova vozila, što predstavlja rast od neverovatnih 75 odsto u odnosu na februar kada ih je prodato 1.685. Jasno je da je ovo pre svega rezultat... »

Mali najavio nove rekonstrukcije centralnih ulica

Večernje novosti pre 17 sati
Gradonačelnik Siniša Mali, koji je pre tačno četiri godine izabran na tu funkciju, istakao je da je i ovog proleća aktivirano mnogo gradilišta u glavnom gradu, te da se radi na svakom koraku. Gradonačelnik Siniša Mali, koji je pre tačno četiri godine izabran na tu funkciju, istakao je da... »

Oboren rekord za delo Paje Jovanovića Za "bašibozuke" više od pola miliona evra!

Večernje novosti pre 17 sati
U londonskom "Sotbiju" danas po podne višestruko oboren rekord za delo velikog Paje Jovanovića. SENZACIJA za domaću likovnu scenu desila se danas u Londonu: slika Paje Jovanovića "Dva bašibozuka pred kapijom" prodata je u "Sotbiju" za više od pola miliona evra! Tačnije, kako je to u... »

Vlada Crne Gore: Srbi oslobodili Budvu? To je falsifikovanje istorije

Večernje novosti pre 5 sati
Ministarstvo kulture CG saopštilo je da je na bilbordima koji su nedavno osvanuli u Budvi, a na kojima piše da je srpska vojska 1918. oslobodila taj grad, stogodišnjica oslobođenja predstavljena na način koji nije verodostojan. Ministarstvo kulture Crne Gore saopštilo je da je na bilbordima... »

Bajern dočekuje Real u drugom polufinalu LŠ: Osveta je spremna

Večernje novosti pre 5 sati
Karvahal: Ako smo već dva puta bili šampioni, zašto ne bismo opet. Miler: Kao vukovi smo gladni, želimo da im se revanširamo za 2017. godinu. NOVI sudar fudbalskih titana. Bajern večeras dočekuje Real Madrid u prvom meču polufinala Lige šampiona, što će biti njihov 25. međusobni duel, pa... »

Predsednik Srbije: Rekao sam da će u Prištini sve da slažu i bio sam u pravu; Šta ja to ostalo da predam, što oni pre mene već nisu?

Večernje novosti pre 6 minuta
Vučić je odgovarajući na pitanja novinara u Nišu rekao da je čuo sve te razne izjave, rekao da je već upozorio da će sve slagati i sve reći, samo kako Srbi ne bi pristupili formiranju ZSO 20. aprila. Predsednik Srbije Aleksandar Vu čić izjavio je da sve izjave koje se mogu čuti od... »

Tramp: Severna Koreja mora da uništi svoj nuklearni arsenal

Večernje novosti pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je večeras Severnu Koreju da uništi svoj nuklearni arsenal i ponovio da se zalaže za denuklearizaciju pre samita s liderom Kim Džong Unom. Američki predsednik Donald Tramp pozvao je večeras Severnu Koreju da uništi svoj nuklearni arsenal i ponovio da... »

©2018 Netmark d.o.o.