Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Best seler u najavi: Za nedelju dana prodato 600.000 primeraka knjige bivšeg direktora FBI-a

Večernje novosti pre 17 sati
Knjiga bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija prodata je u 600.000 primeraka u SAD za nedelju dana. Knjiga bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija prodata je u 600.000 primeraka u SAD za nedelju dana, saopštila je večeras izdavačka kuća... »

Jeca profesorka francuskog, Dara nestašna učenica

Večernje novosti pre 17 sati
Mala od skandala objavila spot za koleginičinu pesmu “Galama”. FOLKERKA Jelena Karleuša gostovala je u subotu na koncertu Dare Bubamare u “Štark areni” u Beogradu, a sada je mala od skandala objavila i spot Darine pesme “Galama”, koju su snimile upravo za “Arenu”. Plavokose... »

Britanski princ Čarls jako srećan zbog novog unučeta

Večernje novosti pre 17 sati
Britanski princ Čarls rekao je danas da je "velika radost" biti još jednom deda rođenjem trećeg deteta njegovog sina i snaje princa Vilijama i Kejt. Britanski princ Čarls rekao je danas da je "velika radost" biti još jednom deda rođenjem trećeg deteta njegovog sina i snaje princa Vilijama i... »

Nagrada za odličan rad: Rašović trener sezone u Saudijskoj Arabiji

Večernje novosti pre 18 sati
Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana imaće priliku da sa Al Fejsalijem osvoji i prvi trofej 11. maja. VUK Rašović proglašen je za najboljeg trenera Saudijske Arabije u tek završenoj sezoni. PROČITAJTE JOŠ: CUCIN USPEŠNO OPERISAN: U meni postoji borbeni gen, vratiću se jači... »

Poslednji ispraćaj trudnice Bojane

Večernje novosti pre 17 minuta
Roditelji, rodbina, prijatelji okupili su se na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici, da isprate na večni počinak Bojanu Milanović (24). Roditelji, rodbina, prijatelji okupili su se na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici, da isprate na večni počinak Bojanu Milanović (24) , koja je prema nalazima... »

Zaposleni se ljute dva puta dnevno

Večernje novosti pre 47 minuta
Istraživanje je pokazalo da je nervoza najizraženija ponedeljkom, jer se niko još nije "navikao" na činjenicu da je vikend prošao. Tokom radnog vremena 51 posto zaposlenih se svakog dana iznervira i to u proseku dva puta. Istraživanje u Velikoj Britaniji je otkrilo da je nervoza najizraženija... »

Nada za obolele od teške hemofilije

Večernje novosti pre 1 sat
Uskoro komplikovan hirurški zahvat. Lekari se pripremaju da kod prve osobe urade spasonosnu operaciju zglobova. OD oko 900 obolelih od hemofilije u Srbiji, njih 15 ima najteži oblik ove bolesti zgrušavanja krvi, takozvanu hemofiliju sa inhibitorima, i lekari se pripremaju da kod prve osobe iz ove... »

Samoubistvo trudnice: Bojana odnela tajnu u grob

Večernje novosti pre 1 sat
U Sremskoj Mitrovici šok posle smrti mlade trudnice koja je iz puške pucala sebi u glavu. Obdukcija potvrdila da je reč o samoubistvu. Još se ne zna kada će biti sahrana. NE možemo da poverujemo da je naša Bojana sebi oduzela život. Neko ko ima karakterne osobine suprotne od suicidnih osoba... »

Tužilac o „slučaju Dragičević”: Nećemo ništa kriti!

Večernje novosti pre 5 sati
Glavni tužilac Republike Srpske Želimir Lepir o predmetu "David Dragičević": Molimo građane i porodicu da imaju poverenja u institucije. Apelujem na javnost da shvati da je istraga tajni deo postupka. OKRUŽNO javno tužilaštvo Banjaluka danonoćno radi kako bi se utvrdila istina o smrti... »

Maženje je prirodni analgetik

Večernje novosti pre 5 sati
Stručnjaci tvrde da maženje stimuliše parasimpatički sistem, odgovoran za opuštanje. Parovi koji se često maze su zdraviji, srećniji i smireniji od onih kojima je to retkost. Istraživanja pokazuju da se tokom maženja ubrzano luči hormon oksitocin koji nas čini radosnijim i smanjuje... »

©2018 Netmark d.o.o.