Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Pujol: Zbog duge kose mi nisu dali da se pojavim na iranskoj televiziji

Večernje novosti pre 1 dan
Bivši kapiten Španije optužio zvaničnike iranske nacionalne televizije da su mu zabranili da komentariše utakmicu zbog frizure. Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Španije Karles Pujol optužio je danas zvaničnike iranske nacionalne televizije da su mu zabranili da na Svetskom prvenstvu... »

Crnogorac ženu udarao sekirom, pa,izdahnuo od otrova koji je popio

Večernje novosti pre 5 sati
Nesvakidašnja drama u belgijskom gradu Mesansa, glavni akter bio je Elvis Kalač (37). Pokazao da je opasan eksplozivom, za koji se kasnije ispostavilo da nije pravi. CRNOGORSKI državljanin Elvis Kalač (37), koji živi u belgijskom gradu Mesansi, napao je pre nekoliko dana na ulici svoju suprugu,... »

MUP demantuje: Nije bilo eksplozije na hidroelektrani u Jošaničkoj banji

Večernje novosti pre 11 sati
Na privatnoj mini hidroelektrani "Marić", u Jošaničkoj banji, nije došlo do eksplozije, već je oko 10:30 sati, usled povećanog pritiska vode, izleteo poklopac ulaza cevi u turbinu, posle čega je izbila izvesna količina vode. Na privatnoj mini hidroelektrani "Marić", u Jošaničkoj banji,... »

Palma krenuo u Moskvu kako bi podržao "orlove" (video)

Večernje novosti pre 9 sati
Podršku srpskoj fudbalskoj reprezentaciji na utakmici protiv Brazila, pružiće i predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina. PODRŠKU srpskoj fudbalskoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu u Rusiji, na utakmici protiv Brazila, pružiće i predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine... »

Nova Kumodraška smanjuje gužve

Večernje novosti pre 7 sati
U planu direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju nova saobraćajnica na Voždovcu, duga 1,6 kilometara. Osim ulice, predviđene i površine za stanovanje. USTANIČKU i Darvinovu ulicu na Voždovcu spajaće Nova kumodraška ulica, duga oko 1.630 metara! Direkcija za gradsko građevinsko... »

Rakete nemoćne da od grada odbrane voćnjake

Večernje novosti pre 9 sati
Zašto se Srbija ne štiti bolje od sve češćih, ali i sve ekstremnijih vremenskih nepogoda i hoće li automatske lansirne rampe to promeniti. SAMO za 43 dana ovogodišnje protivgradene sezone u Srbiji, strelci su već ispalili više od polovine ukupne količine protivgradnih raketa! Kako iz... »

Kad troška nema, banka ne može ni da ga naplati

Večernje novosti pre 1 dan
Somborski Viši sud očitao lekciju bankarima, proglasivši odredbu o naknadi za obradu kredita ništavnom. Pozajmice su pripremali zaposleni i nema dokaza da je bilo drugih izdataka. VIŠI sud u Somboru očitao je lekciju bankarima. Potvrdio je presudu Osnovnog suda u tom gradu, prema kojoj banka... »

Nanjušite pokvareno maslinovo ulje

Večernje novosti pre 6 sati
Pravilo je da ako se ulje čuva na hladnom, tamnom mestu i zatvoreno, može da se koristi dve godine nakon datuma proizvodnje. Sa lepim vremenom sve češće kuvamo koristeći maslinovo ulje, kako nutricionisti i preporučuju. Da bismo jeftinije prošli, neretko kupujemo velike boce, ali time... »

Četnici u jednoj noći ubili 68 nevinih ljudi

Večernje novosti pre 6 sati
Poemom “Pogled u pakao” Vladan Pantić čuva sećanje na žrtve pokolja u Vraniću, decembra 1943. Zlodela Dražine vojske ne smeju se zaboraviti, opominju potomci stradalih. MOJ krik, moj bol, moja suza i moje ogorčenje. Pišem u ime 68 nevinih žrtava četničkog pokolja u Vraniću, u ime 72... »

Dušica Jakovljević: Moj čovek kaže da sam pravi zmaj!

Večernje novosti pre 7 sati
Voditeljka "Zadruge" o porodici, novoj sezoni rijalitija, podršci, estetskim intervencijama. RIJALITI šou "Zadruga" zvanično se završio pre nekoliko dana, ali interesovanje gledalaca za, kako kažu, najgledaniji program ove vrste na Balkanu ne prestaje! Atraktivna voditeljka Dušica... »

Vremeplov: Umro Žak Iv Kusto

RTV  pre 57 minuta  još 1 povezana

Saudijska Arabija: Presretnute dve rakete; Huti: Precizni pogoci

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Biševac čestitao Erdoganu ubedljivu izbornu pobedu

Sandžak haber  pre 1 sat  još 1 povezana

Smrt maloletnice nadomak Šumarica: "Drug" u tužilaštvu

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.