Večernje novosti

Goca tržan otkrila tajnu svoje linije: Moram da se klonim takvih stvari, ali ne smem to da jedem

Večernje novosti pre 10 minuta
Foto: Instagram - Znam dobro da se obučem, inače imam višak (smeh). Treniram stalno i to je neka moja navika. Jutro sam bila na treningu i sve obavila što je trebalo. Često mi žene pišu koja je dijeta u pitanju. Međutim, ne postoji. Jedem dva puta… »

Istorijski dodatak - prva zvona za slobodu misli: Oblici otpora intelektualaca političkim suđenjima, cenzuri i ugrožavanju…

Večernje novosti pre 1 sat
Dragomir Olujić Pojačana cenzura i suđenja za neprijateljsku propagandu tokom sedamdesetih uslovila su i pojačan otpor disidentskih intelektualaca koji je do tada bio skromniji nego u zemljama socrealizma. Možda najveća korist od intenziviranja… »

Generalna direktorka STO: Bregzit ne bi trebalo da preraste u trgovinski rat

Večernje novosti pre 1 sat
Foto Ap -Zaista se nadam da između Velike Britanije i EU neće izbiti trgovinski rat. Uz sve mogućnosti koje stoje na raspolaganju za dijalog bila bih pomalo iznenađena ako bi smo se suočili sa trgovinskim ratom. To bi puno koštalo obe strane i to… »

Putin najvio: Novi brod „Lider“ će biti bez premca

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Tanjug/AP Photo -Imamo najmoćniju flotu ledolomaca i razvijamo je. U skorijoj budućnosti ćemo izgraditi još nekoliko novih moćnih ledolomaca, među njima je i ‘Lider’. U svetu takvog ne da nema, nego nikad nije ni bilo, čak ni kod nas“… »

Kuba donela odluku zbog sankcija: Više se ne prihvataju gotovinski depoziti u američkim dolarima

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: EPA S obzirom na prepreke koje je američka ekonomska blokada nametnula kubanskom bankarskom sistemu da deponuje gotovinu u američkim dolarima prikupljenim u zemlji, doneta je odluka da kubanski bankarski i finansijski sistem privremeno zaustavi… »

Kupi kuću za 16 dinara: Hrvatska opština ponudila na prodaju napuštene objekte

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: printskrin gugl maps Legrad, nekada drugo najgušće naseljeno populacijsko središte na teritoriji Hrvatske, kontinuirano gubi stanovništvo ceo vek, još od raspada Austro-Ugarske, prenosi Reuters. -Pretvorili smo se u pogranično mesto sa malo… »

Cicipasu pripala drama Posle tri sata i 36 minuta igre, rešen uzbudljiv duel

Večernje novosti pre 2 sata
FOTO: AP Vodila se juče po podne pod upeklom pariskom zvezdom velika borba s mnogo preokreta na "Šatrijeu" dobro popunjenih tribina za trenutne zdravstvene uslove. Prvi set, odmah na početku, odvojio je Cicipas, poveo sa 3:0, i tu razliku zadržao do… »

Dva brisa pozitivna: Već 16 dana bez smrtnih ishoda u Kraljevu

Večernje novosti pre 2 sata
Foto: G. Šljivić Od izbijanja epidemije, u Kraljevu je zvaničn potvrđen 19.191 slučaj infekcije, a tokom minulih 24 sata, šesnaesti dan za redom, nije bilo preminulih kovid pacijenata.… »

Srbi su bili hrišćani pre ćirila i metodija: Istoričar Marko Aleksić o životu našeg naroda na području Hrvatske i Crne…

Večernje novosti pre 2 sata
Foto: Depositphotos/Ilustracija Ovo je rekao za emisiju „Srpski sv(ij)et“ arheolog i istoričar, autor knjige „Srpske zemlje pre Nemanjića“ Marko Aleksić. - Vizantijski car Konstantin Porfirogenit je poznat stolećima u nauci, prošao je sve… »

Vrnjačka banja baza mladih odbojkašica: Juniorke počele pripreme za EP od 9. do 18. jula u Roterdamu

Večernje novosti pre 2 sata
Foto: CEV Na spisku su: Tijana Vrcelj, Andrea Tišma, Nina Mandović (tehničari), Anđelka Novosel (korektor), Stefana Pakić, Anja Kujundžić (libera), Valerija Savićević, Ana Malešević, Minja Osmajić, Matea Petrović, Ana Drobnjak (blokeri)… »

Večernje novosti, najnovije vesti »