Večernje novosti

Vučić saopštio: Svim nezaposlenim Srbima na Kosovu i Metohiji po 200 evra

Večernje novosti pre 18 sati
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić sastao se danas u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima će razmotriti aktuelnu političku situaciju na Kosmetu. - Dogovarao sam se sa ministrom finansija da svaki… »

Skandal u Prištini: Albanci došli ispred kancelarije EU i postavili sramnu mapu (foto)

Večernje novosti pre 13 sati
Socijaldemokratska partija Kosova (SDPK) postavila je danas ispred kancelarije Evropske unije (EU) u Prištini mapu tzv. Kosova bez Srbije, kao odgovor na geografsku kartu koja se nalazi u kancelariji specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i… »

Izrečeno 16 sankcionih mera: Pojačan inspekcijski nadzor u Severnobačkom okrugu

Večernje novosti pre 15 sati
ZBOG pogoršanja epidemiološke situacije u celoj Srbiji, ali i sve većeg kršenja mera, posebno u ugostiteljskim objektima, narednih dana biće pojačana inspekcijaska kontrola na terenu u kojima će biti uključeno 12 inpekcijskih službi i pripadnici… »

Lajčak u Beogradu: Evo kada specijalni izaslanik EU stiže u Srbiju

Večernje novosti pre 18 sati
SPECIJALNI izaslanik Evropske Unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak 3. i 4. marta dolazi u zvaničnu posetu Srbiji. Lajčak će se u toku dvodnevne posete susresti sa najvišim državnim zvaničnicima, a tema razgovora biće pokretanje… »

Predsednik najavio: Moguće odlaganje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Večernje novosti pre 18 sati
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je u Kuršumliji moguće odlaganje Sednice za nacionalnu bezbednost. - Dobio sam određene informacije, moguće je odlaganje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. U svakom slučaju, država će se ozbiljno i… »

Plate iznad 600 evra do kraja godine: Ana Brnabić- Na dobroj smo putanji da dostignemo 900 evra

Večernje novosti pre 12 sati
SRBIJA je zemlja koja je povećala i plate u penzije u januaru ove godine, a plate će ići naviše i u toku godine, i biće iznad 600 evra do kraja godine, rekla je večeras premijerka Ana Brnabić. - Na dobroj smo putanji da dostignemo 900 evra 2025… »

Denveru nikako da krene: Jokić otkrio šta ga najviše frustrira (video)

Večernje novosti pre 22 sata
MEČ je imao dramatičnu završnicu, Fakundo Kampaco je promašio šut za tri u poslednjoj sekundi meča, pa su Vizardsi slavili. Bio je to drugi poraz Nagetsa od Vizardsa u poslednjih osam dana, a Nikola Jokić je po završetku meča u kom je postigao 24… »

Užasni brojevi u Brazilu: Za godinu dana u od korone umrlo više od 250.000 ljudi!

Večernje novosti pre 22 sata
GODINU dana od pojave prvog slučaja korona virusa u Brazilu, ova najveća latinoamerička zemlja registrovala je više od 250.000 preminulih od posledica kovid-19, a virus se i dalje širi zbog sporosti vakcinacije, ali i prisustva novog, zaraznijeg… »

Ljubavna pesma poslata iz bolničke postelje: Borovčanin se ovom porukom obratio svojoj supruzi (FOTO)

Večernje novosti pre 13 sati
OBJAVLJENO je danas da je predsednik Bokserskog saveza Srbije primljen u bolnicu zbog koronavirusa. On je primljen u bolnicu Dragiša Mišović. Dva dana proveo je na kiseoniku. Dok mu se od jutros stanje stabilizovalo. Borovčanin se iz bolničke… »

90 Odsto pacijenata u areni mora na kiseonik: Više se bolesnika primi, nego što se otpusti

Večernje novosti pre 21 sat
U PRIVREMENOJ kovid bolnici u Štark areni u Beogradu trenutno je smešteno 330 pacijenata, od kojih 90 odsto zahteva kontinuiranu kiseoničnu terapiju, izjavio je medicinski koordinator te bolnice, potpukovnik Predrag Bogdanović. - Trenutno imamo 330… »

Večernje novosti, najnovije vesti »