Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Izabrano novo privremeno rukovodstvo Univerziteta u Prištini

Večernje novosti pre 18 sati
Odlukom Saveta Univerziteta u Prištini, sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, danas je, izabrano novo privremeno rukovodstvo te visokoškolske ustanove. Kosovska Mitrovica - Savet Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici olučio je danas da za vršioca... »

Bez izvinjenja i dve decenije od bombardovanja

Večernje novosti pre 23 sata
Na sutrašnji dan, pre tačno dve decenije, nakon niza spornih pokušaja i ponuda međunarodne zajednice da se reši kosovska kriza, iz baze u Avijanu poletali su prvi avioni. Na sutrašnji dan, pre tačno dve decenije, nakon niza spornih pokušaja i ponuda međunarodne zajednice da se reši... »

Ruski seljak ubio sibirskog tigra koji mu je upao u štalu

Večernje novosti pre 1 dan
U blizini Habarovskom na dalekom istoku Rusije jedan seljak ubio je sibirskog tigra, nakon što je životinja ušla u štalu i napala njegovu kravu, objavile su vlasti te zemlje. U blizini Habarovskom na dalekom istoku Rusije jedan seljak ubio je sibirskog tigra, nakon što je životinja ušla u... »

Uhapšen državljanin Srbije koji je vozio ilegalne migrante

Večernje novosti pre 1 dan
Slovenačka policija saopštila je danas da je u mestu Cirkulane, nedaleko od graničnog prelaza Zavrc privela vozača, državljanina Srbije, u čijem je vozilu bilo sedam ilegalnih migranata. Slovenačka policija saopštila je danas da je u mestu Cirkulane, nedaleko od graničnog prelaza Zavrc... »

Bebu od 59 dana izgrizao pas: Sa teškim povredama glavice prevezena u bolnicu u Zagrebu, lekari se bore za njen život

Večernje novosti pre 1 dan
U hrvatskom mestu Koprivnici dogodio se stravičan slučaj u kome je jednomesečna bebica izgrižena po glavi! U hrvatskom mestu Koprivnici dogodio se stravičan slučaj u kome je jednomesečna bebica izgrižena po glavi! Jednomesečna devojčica ima teške povrede glave. Prvo je prevezena u Zavod... »

Dodeljene Virtus nagrade za filantropiju

Večernje novosti pre 18 sati
Glavna nagrada za doprinos kompanijama na nacionalnom nivou pripala je Banca Intesi a.d Beograd, a uručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević. Nagrade za filantropiju "Virtus" dodeljene su danas, po 12. put, kompanijama, malim i srednjim preduzećima i... »

Su-27 dva puta ispratili američke bombardere iznad Baltičkog mora

Večernje novosti pre 19 sati
Ruski Su-27 su dva puta u toku jednog dana pratili američke strateške bombardere B-52H iznad Baltičkog mora, saopštio je Nacionalni centar za upravljanje odbranom Rusije. Ruski Su-27 su dva puta u toku jednog dana pratili američke strateške bombardere B-52H iznad Baltičkog mora, saopštio je... »

Potresni video: Karleuša jutros obišla grob majke Divne! U crnini, sa kratkom kosom očistila je spomenik od venaca

Večernje novosti pre 19 sati
Radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom porodičnom domu nakon duge borbe sa teškom bolešću. Radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom porodičnom domu nakon duge borbe sa teškom bolešću. Njena smrt je iznenadila mnoge a posebno je pogodila njenu... »

Folksvagen još nije odlučio gde će graditi fabriku

Večernje novosti pre 22 sata
Folksvagen još nije odlučio gde će u istočnoj Evropi graditi fabriku automobila, a portparol za proizvodnju i prodaju u toj kompaniji Lesli Botke. Folksvagen još nije odlučio gde će u istočnoj Evropi graditi fabriku automobila, a portparol za proizvodnju i prodaju u toj kompaniji Lesli Botke... »

Incident u Jagodini: Vođa protesta „Jedan od pet miliona" tražio predsednika Gradskog odbora SNS-a, pa verbalno napao njegove kolege

Večernje novosti pre 1 dan
Ceo slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini. Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević izjavio je da je u petak u 13:30, vođa protesta „Jedan od 5 miliona" u Jagodini Saša Živković ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto i pošto ga nije... »

©2019 Netmark d.o.o.