Večernje novosti » Vesti dana

http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Krunić posle pobede nad Spartakom: Ovo nije realan rezultat

Večernje novosti pre 1 dan
Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je da je njegovoj ekipi bilo jako teško da pobedi Spartak u današnjoj utakmici i da trijumf od 3:1 nije realan rezultat. Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je da je njegovoj ekipi bilo jako teško da pobedi Spartak u današnjoj... »

Ruska ambasada demantuje da pomaže Asanžovo bekstvo

Večernje novosti pre 1 dan
Ambasada Rusije u Londonu demantovala je danas navode britanskih medija da je planirala da pomogne osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu da pobegne iz Velike Britanije. Ambasada Rusije u Londonu demantovala je danas navode britanskih medija da je planirala da pomogne osnivaču "Vikiliksa"... »

Suprug joj priredio iznenađenje za pamćenje: Aleksandra Prijović slavi rođendan, a ono što joj je Filip poručio će vas raznežiti! (foto)

Večernje novosti pre 5 sati
Pevačica Aleksandra Prijović danas slavi 23. rođendan a njen suprug Filip odlučio je da je obraduje romantičnim putovanjem u Pariz. Pevačica Aleksandra Prijović danas slavi 23. rođendan a njen suprug Filip odlučio je da je obraduje romantičnim putovanjem u Pariz. On je objavio fotografiju... »

Očekuje se šest miliona pivopija: Počeo Oktoberfest, litarska krigla 11,5 evra

Večernje novosti pre 10 sati
U Minhenu je danas natočena prva krigla piva na ovogodišnjem "Oktoberfestu", 185. po redu. U Minhenu je danas natočena prva krigla piva na ovogodišnjem "Oktoberfestu", 185. po redu. AP navodi da je minhenski gradonačelnik Diter Rajter ubacio točilicu u prvo bure piva uz pomoć dva udarca... »

Šešeljeva kuća hit na internetu: Renovirao, okrečio, pa stavio i neonski natpis! (foto)

Večernje novosti pre 4 sata
U kući koju je lider radikala Vojislav Šešelj kupio u Hrtkovcima danas je održana sednica Centralne otadžbinske uprave. HRTKOVCI - U kući koju je lider radikala Vojislav Šešelj kupio u Hrtkovcima danas je održana sednica Centralne otadžbinske uprave. Pored onoga što se danas dešavalo u... »

Ivanjica: Na Mučnju raste krompir od 1.820 grama

Večernje novosti pre 7 sati
Dobrivoje Krsmanović (55) pobednik je prve "Krompirijade" koja se održava u njegovim zavičajnim Katićima. Dobrivoje Krsmanović (55) pobednik je prve "Krompirijade" koja se održava u njegovim zavičajnim Katićima. Njegova supruga Milka je pred gostima donela je vagicu i svi zajedno su se... »

Nakon skandala u Nemačkoj: Merkel: Preispitaćemo Masenov položaj

Večernje novosti pre 14 sati
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da i ona i njeni koalicioni partneri žele da pronađu rešenje za skandal s direktorom službe unutrašnje bezbednosti Nemačke. Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da i ona i njeni koalicioni partneri žele da pronađu rešenje za skandal s... »

Trampova administracija je pretnja po Bliski Istok

Večernje novosti pre 14 sati
Ministar spoljnih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif poručio je sinoć preko Tvitera da administracija američkog predsednika Donalda Trampa predstavlja pretnju po Bliski Istok. Ministar spoljnih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif poručio je sinoć preko Tvitera da administracija američkog... »

Luksemburg i Holandija oprezne prema jačoj kontroli banaka

Večernje novosti pre 1 dan
Luksemburg i Holandija su među članicama Evropske unije koje su na sastancima iza zatvorenih vrata zatražile oprez u pogledu pooštravanja kontrole bloka nad bankama zbog pranja novca. Luksemburg i Holandija su među članicama Evropske unije koje su na sastancima iza zatvorenih vrata zatražile... »

Zadruga 2 Marija Marinković skroz gola ispod tuša (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
Učesnica "Zadruge 2" Marija Marinković nije marila za činjenicu da su u kupatilu odnedavno aktivirane kamere. Učesnica "Zadruge 2" Marija Marinković nije marila za činjenicu da su u kupatilu odnedavno aktivirane kamere, pa je u tuš kabini pred milionskim auditorijumom pokazala svoje... »

©2018 Netmark d.o.o.