Sputnik

Tajni planovi Hilari Klinton da svrgne Asada, podrži Izrael i stavi šapu na Bliski istok

Sputnik pre 23 sata
Odgovornost za destabilizaciju situacije u Siriji u cilju svrgavanja Bašara el Asada, kako bi se pomoglo Izraelu da se nosi sa sve ozbiljnijim uticajem Irana na Bliskom istoku zbog rastućeg nuklearnog potencijala i potvrdi američka dominacija, prema… »

Plačite slobodno, time rešavate pet zdravstvenih problema

Sputnik pre 23 sata
Plačite slobodno time rešavate pet zdravstvenih problema. Istraživanja su pokazala da plakanje opušta, smanjuje krvni pritisak, izbacuje toskine, utiče na promenu raspoloženja, a pomaže i kod smanjenja fizičkog bola. Portal „Bright side“… »

Kako da proverite da li vas neko špijunira na Fejsbuku

Sputnik pre 23 sata
Ukoliko se niste odjavili sa svog Fejsbuk profila ili sumnjate da vas neko špijunira ili je ulogovan na vaš nalog Fejsbuk daje mogućnost da to proverite odnosno sprečite. Fejsbuk ima tehnologiju koja prati gde je vaš profil prijavljen i može vam… »

Ukrajina ima plan kako da povrati Krim od Rusije

Sputnik pre 23 sata
Potpredsednik vlade Ukrajine za pitanja evropske i evroatlantske integracije Dmitrij Kuleba izjavio je da će Kijev povratiti Krim od „oslabljene Rusije“, i da ima plan kako da to postigne. Za radio „Novo vreme“ Kuleba je saopštio da ima plan od… »

Srbijom se širi infodemija - virus opasniji od korone

Sputnik pre 24 sata
Medijima i društvenim mrežama u Srbiji šire se kontradiktorne i često netačne informacije o koronavirusu. Raste panika zbog laži o mrtvima, hospitalizovanima, zaraženima u Beogradu i širom zemlje. Ta "infodemija" postaje virus opasniji od korone… »

Stiže novi „Huavej P 40“: Nikad bolje performanse /video/

Sputnik pre 24 sata
Kompanija „Huavej“ je objavila datum i mesto kad će biti predstavljena P40 serije pametnih telefona. Direktor „Huaveja“ Ričard Ju zvanično je potvrdio da će „P 40“ serija biti predstavljena 26. marta u Parizu u Francuskoj. On je to otkrio… »

Potpisan ugovor o prodaji Komercijalne banke

Sputnik pre 23 sata
Ugovor o prodaji „Komercijalne banke“ „Novoj ljubljanskoj banci“ (NLB) potpisan je danas u Ministarstvu finansija Srbije. Ministar finansija Srbije Siniša Mali, predsednik Izvršnog odbora NLB Blaž Brodnjak i član Izvršnog odbora te banke… »

Opasna američka pretnja Srbiji kako bi posle „Pancira“ zaustavili S-400

Sputnik pre 1 dan
U danu kada je Srbiji isporučen drugi deo protivraketnog sistema „Pancir“, reagovali su zvaničnici EU ali i SAD. I iz Brisela, i iz Vašingtona stižu upozorenja Srbiji, s tim što su upozorenja iz Amerike „začinjena“ i - pretnjom sankcijama… »

S-350 „Vitez” ušao u sastav Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije /video/

Sputnik pre 1 dan
Najnoviji protivavionski raketni sistem S-350 „Vitez” je postao deo sastava ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga i biće efikasnija zamena dosadašnjeg sistema S-300PS, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane. „Nedavno je ovaj sistem stigao u… »

Pentagon u strahu zbog „regionalne dominacije" Rusije

Sputnik pre 1 dan
Američki ministar odbrane Mark Esper je u pisanom izveštaju, upućenom Predstavničkom domu, saopštio da je Vašington zabrinut zbog toga što Rusija teži dominaciji u regionu. Prema rečima šefa Pentagona, nedavna demonstracija ruskog hipersoničnog… »

Sputnik, najnovije vesti »