Sputnik » Vesti dana

https://rs.sputniknews.com/

Sputnik

Brisel zaslužan što se Milo „održava na aparatima“

Sputnik pre 1 dan
Građani Crne Gore polako postaju taoci neke vrste simbioze između Mila Đukanovića i Evropske unije, a za takvu situaciju snosi veliku odgovornost i zvanična crnogorska opozicija, jer sve opozicione parlamentarne stranke u Crnoj Gori zdušno podržavaju ulazak zemlje u EU, kaže analitičar... »

Šojgu: Sirija napadnuta dva dana pred završetak operacije u Istočnoj Guti

Sputnik pre 1 dan
Raketni napadi SAD i njihovih saveznika na Siriju izvedeni su u najnepodesnijem trenutku, kada je situacija u toj zemlji počela da se trajno normalizuje, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu. „Posebno bih želeo da naglasim: napadi na Siriju dogodili su se u najnepodesnijem momentu,... »

Rusija neće dozvoliti raspad Sirije

Sputnik pre 1 dan
Za Rusiju je nedopustiv raspad Sirije, rekao je ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov na pres-konferenciji sa austrijskim kolegom Karin Knajsl. Lavrov je podsetio na Rezoluciju SB UN 2254 o Siriji koja navodi da država treba da bude „jedinstvena i nedeljiva“. „Treba poštovati njen... »

Britanija optužuje Rusiju za ono što sama priprema

Sputnik pre 1 dan
Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova odgovorila je na saopštenje Londona o „sistematskim sajber napadima“ od strane Moskve. „Pred nama su još jedna u nizu provokacija i neosnovani ispad na račun Rusije bez bilo kakvih pokušaja da se situacija... »

U Siriji poginuo čečenski novinar

Sputnik pre 1 dan
U Damasku je poginuo dopisnik Radio-televizije „Grozni“ Ihab Balan, saopštio je lider Čečenije Ramzan Kadirov na svojoj stranici na društvenoj mreži „Vkontakte“. „Tužna vest je stigla iz Damaska. Uoči molitve u petak u Damasku je ustreljen inostrani dopisnik Radio-televizije... »

Sirijska armija u arsenalu terorista pronašla američke rakete

Sputnik pre 1 dan
Sirijska armija pronašla je u sirijskom gradu Dumejr severoistočno od Damaska veliku količinu oružja terorista, među kojima su i rakete američke proizvodnje, prenela je sirijska nacionalna agencija Sana. „Odredi armije su tokom pretraživanja naselja Dumejr konfiskovali veliku količinu... »

Duma: U laboratoriji terorista pronađena hemijska supstanca heksamin

Sputnik pre 1 dan
Ruska vojska pronašla je u sirijskoj Dumi još jedan dokaz o tome da teroristi Nusra fronta proizvode hemijsko oružje, saopštio je novinarima u petak stručnjak Jedinica za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu, pukovnik Aleksandar Rodionov. „Tokom pretraživanja hemijske laboratorije... »

Ovo je pet najboljih golova na svetskim prvenstvima (video)

Sputnik pre 1 dan
Mundijal u Rusiji počinje za manje od dva meseca, a najbolji fudbaleri na svetu već pripremaju svoje „nišanske sprave“ u nadi da će tresti mreže na prvenstvu. Sputnjik podseća na najbolje golove postignute na svetskim prvenstvima. Svetska prvenstva se pamte godinama, između ostalog, i po... »

Oči u oči: Ratni brodovi Kine dočekali brodove Australije u Južnokineskom moru

Sputnik pre 1 dan
Kineski brodovi su „izazvali“ brodove Ratne mornarice Australije u akvatoriji Južnokineskog mora, saopštila je televizija Ej-Bi-Si, pozivajući se na zvanične izvore u Kanberi. Prema postojećim informacijama, „ranije ovog meseca“ odred australijskih brodovi, koji su činili fregate... »

Robot Denježnjik — glavni konsultant na Jalti

Sputnik pre 1 dan
Glavna atrakcija 4. Jaltinskog međunarodnog ekonomskog foruma je „robot-pripravnik“ Denježnjik, koji je „zaposlen“ u najvećoj krimskoj banci RNKB. On je predviđen da radi na mestima gde je veliki protok ljudi — daje im uputstva, pomaže im da se snađu, razgovara sa njima, odgovara na... »

Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Danas  pre 11 sati  još 3 povezane

Uživajte u divnom danu: Sunčano i veoma toplo

iKragujevac  pre 35 minuta  još 6 povezanih

Sahranjena bivša prva dama Barbara Buš

Glas Amerike  pre 8 sati  još 2 povezane

Knić – u toku renoviranje Doma zdravlja

RT Kragujevac  pre 41 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.