Sputnik » Vesti dana

https://rs.sputniknews.com/

Sputnik

Izborno veče sa Sputnjikom: Kako je glasala Rusija

Sputnik pre 2 sata
Na današnjim predsedničkim izborima u Rusiji građani najveće države na svetu odlučuju o budućem pravcu ruske politike, ali glasajući za jednog od osam kandidata šalju i poruku o tome kako vide svoju zemlju u globalnoj politici. Kako je glasala Rusija, kako su glasali državljani Rusije u... »

Praznična atmosfera, zastave... A fešta se tek očekuje (video)

Sputnik pre 5 sati
Rusija danas bira predsednika, sedmog po redu od raspada Sovjetskog Saveza. Atmosfera u Moskvi je svečarska. To se može videti po raspoloženju građana i zastavama koje se vijore sa zgrada i gradskih autobusa. U samom centru Moskve, ispred Istorijskog muzeja, postavljena je bina, sa koje bi... »

Đukanović: Fasciniran sam glasačkim kutijama na ruskim izborima

Sputnik pre 15 minuta
Predsednički izbori u Ruskoj Federaciji protekli su demokratski i postavili su nove standarde, kako po transparentnosti, tako i tehnološki, ocenio je za Sputnjik Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije i jedan od međunarodnih posmatrača na današnjih izbora za predsednika RF.... »

Đukanović: Izbori u Rusiji postavili nove standarde demokratije

Sputnik pre 20 minuta
Predsednički izbori u Ruskoj Federaciji protekli su demokratski i postavili su nove standarde, kako po transparentnosti, tako i tehnološki, ocenio je za Sputnjik Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije i jedan od međunarodnih posmatrača na današnjih izbora za predsednika RF.... »

„Sarmat“, medved i Staljin obavili građansku dužnost u Rusiji

Sputnik pre 33 minuta
Izbori za predsednika Rusije postaju zaista zanimljivi. Glasači izlaze na biračka mesta u najraznovrsnijim kostimima, čime privlače pažnju posmatrača i medija. Glasač iz Lenjingradske oblasti maskirao se kao interkontinentalna balistička raketa „Sarmat“. Čelovek-raketa iz Lenoblasti... »

Šveđanka zbog njih postala svetski poznata — da li ste nekada videli duže noge?

Sputnik pre 33 minuta
Švedska bodibilderka i model Ija Ostergren postala je poznata po svom neobičnom izgledu i neverovatnoj figuri. •... »

Nemački ministar: Islam nije deo Nemačke; Merkelova: Jeste

Sputnik pre 51 minuta
Ministar unutrašnjih poslova Horst Zehofer ponovo je izjavio da nemačka istorija i kultura nemaju veze s islamom, nakon što je ranije već poručio da islam nije deo Nemačke, a nemačka kancelarka Angela Merkel odmah reagovala rečima da građani muslimanske veroispovesti i njihova religija jesu... »

Španija kao Švajcarska?

Sputnik pre 1 sat
Bivši predsednik Katalonije Karles Pudždemon rekao je da nezavisnost nije „jedina opcija“ za taj španski region. On je predložio da bi umerena alternativa bilo prihvatanje švajcarskog modela kantona, čime bi španski regioni dobili još više autonomije, navodi AP. „Da li je nezavisnost... »

Čepurin: Problemi sa glasanjem samo u Ukrajini i Britaniji, u Srbiji normalno (video)

Sputnik pre 2 sata
Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je da su problemi sa glasanjem u inostranstvu zabeleženi samo u Ukrajini, gde ekstremisti ne dozvoljavaju građanima da priđu ambasadama, i u Velikoj Britaniji gde se stvorio apsolutno nemoguć psihološki ambijent za glasanje, ali da u Srbiji,... »

Stoltenberg o trovanju Skripalja: NATO mora da menja pristup prema Rusiji

Sputnik pre 2 sata
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da je neophodno pronaći novi pristup kada je reč o odnosima sa Rusijom, a sve u svetlu trovanja bivšeg ruskog obaveštajca Sergeja Skripalja. Kako je rekao, incident u Velikoj Britaniji je primer šta Rusija pravi poslednjih nekoliko godina... »

Rusija broji glasove – 73,9 odsto za Putina

RTS  pre 32 minuta  još 48 povezanih

U Beogradu ponovljeni izbori na četiri biračka mesta

Slobodna Evropa  pre 3 sata  još 15 povezanih

Vučić potvrdio da se nalazi u SAD

Blic  pre 39 minuta  još 12 povezanih

Jokić sve bliži Somboru, Oldridžov ples sa "Vukovima"!

Sportske.net  pre 11 sati  još 14 povezanih

Porodila se Ana Ivanović?

Mondo  pre 3 sata  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.