Sputnik

Ruski diplomata: Amerika prosto pljačka sirijsku naftu

Sputnik pre 3 sata
SAD „jednostavno pljačkaju naftu“ u Siriji, izjavio je zamenik šefa diplomatije Rusije Aleksandar Gruško. Gruško je ukazao da „naše kolege koriste temu“ sirijskih izbeglica za propagandu. Pri tome niko ne govori da postoje sankcije za… »

Pančevci poručuju: Čuvaj srpsku porodicu, Pančevo uz Podgoricu!

Sputnik pre 3 sata
Natpis „Čuvaj srpsku porodicu, Pančevo uz Podgoricu“ osvanuo je jutros na zidu u centru tog grada. Na drugoj strani zida oslikana je srpska trobojka. Na taj način su se, između ostalog, Pančevci pridružili u podršci svojoj braći u Crnoj Gori… »

Ruska vojna industrija napravila prototip hiperzvučne rakete za Su-57

Sputnik pre 3 sata
Ruska vojna industrija napravila je prototip hipersonične rakete malih gabarita, klase „vazduh-zemlja“ za lovac Su-57, javljaju ruski mediji. Raketa za sada nije testirana zajedno sa avionom-nosačem. Nisu otkrivene karakteristike nove municije. U… »

Marakana zagrmela: Sa razglasa se čulo „Ne damo svetinje“, a „pojavio“ se i čuveni manastir /video/

Sputnik pre 4 sata
Navijači Crvene zvezde spremili su posebnu koreografiju za otvaranje drugog poluvremena na utakmici protiv Vojvodine. Uz pesmu „Ne damo svetinje“ hora Manastira Bogorodice trojeručice na razglasu i srpsku trobojku preko cele severne tribine, a usred… »

Skrivena istina o evrointegracijama: Siromašni istok Evrope finansira njen bogati Zapad /video/

Sputnik pre 5 sati
Istočna Evropa daje Zapadnoj Evropi više nego što od nje dobija zauzvrat, jeretički je u nedavnom tekstu u „Fajnenšel tajmsu“ ustvrdila Klotilda Arman, rumunska poslanica u Evropskom parlamentu, razotkrivajući i te kako važan nusproizvod… »

Mitropolija crnogorsko-primorska: Višemilionski dug izmišljen zbog hajke protiv Crkve

Sputnik pre 14 sati
Mitropolija crnogorsko-primorska sa žaljenjem konstatuje da se i Poreska uprava Crne Gore uključila u dezinformisanje javnosti u okviru hajke koja se vodi protiv Crkve, objavila je Svetigorapres. „Direktor Poreske uprave Miomir Mugoša je izneo čitav… »

Dodik poručio Palmeru: Srbi su navikli na batine, nas to više ne boli

Sputnik pre 20 sati
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je reakcija zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Metju Palmera odraz kontinuiteta američke politike u BiH da pretnjama Srbima i otvorenom podrškom Bošnjacima misli… »

Mogu da nas hapse i tuku: Podgorička omladina podržala"Beogradski sindikat" /foto/

Sputnik pre 14 sati
Podgorička omladina podržala je članove "Beogradskog sindikata" kojima je danas zabranjen ulazak u Crnu Goru. Grupa "Beogradski sindikat" trebalo je u nedelju, da učestvuje u litiji i da nastupi pred građanima Podgorice. Ova grupa nedavno je objavila… »

Milačić odbrusio Milovom ministru odbrane: Ordenje zla!

Sputnik pre 23 sata
Lider Crne Gore Marko Milačić rekao je danas da crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković i treba da vrati orden Svetog Save Srpskoj pravoslavnoj crkvi jer je „baš on otelotvorenje svega protiv čega se Sveti Sava u sebi i van sebe borio“… »

Milo točio gorivo srpskim tenkovima, a sad preko Srebrenice atakuje na litije

Sputnik pre 15 sati
Ocenom da se u Srebrenici dogodio genocid predsjednik Crne Gore Milo Đukanović iskazao je još jednom podršku Bošnjacima, ali time i obezbedio njihovu podršku za sprovođenje svojih planova vezanih za sporni Zakon o slobodi vjeroispovjesti… »

Sputnik, najnovije vesti »