Najnovije vesti

Memorijalni centar Srebrenica tražiće od REM-a zabranu emitovanja Ćirilice

IndeksOnline pre 24 minuta
SARAJEVO – Memorijalni centar Srebrenica-Potočari najavio je da će Regularnom telu za elektronske medije (REM) Srbije podneti prijavu i zatražiti zabranu objavljivanja programskog sadržaja emisije “Ćirilica” i jutarnjeg programa na Hepi… »

Radovi na autoputu E-75 u periodu od 8 do 16 časova

IndeksOnline pre 18 minuta
BEOGRAD – Na autoputu E-75, petlja Kolari-petlja Vodanj, u smeru Niš-Beograd od danas do 12. maja u periodu od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na zameni habajućeg sloja asfalta. Radovi će se izviditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci… »

Memorijalni centar Srebrenica tražiće od REM-a zabranu emitovanja Ćirilice

Novi magazin pre 12 minuta
Memorijalni centar Srebrenica-Potočari najavio je da će Regularnom telu za elektronske medije (REM) Srbije podneti prijavu i zatražiti zabranu objavljivanja programskog sadržaja emisije "Ćirilica" i jutarnjeg programa na Hepi televizji. U saopštenju… »

I danas se nastavlja vakcinacija bez zakazivanja u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 12 minuta
NOVI PAZAR – I danas je nastavljen proces imunizacije na korona virus, a gradjani će moći da prime vakcinu bez zakazivanja na svim punktova u Novom Pazaru. “Gradjani mogu slobodno, bez zakazivanja da se vakcinišu vakcinama proizvođača Fajzer i… »

Požar u Novom Sadu, stanari evakuisani, nema povređenih

RTV pre 6 minuta
NOVI SAD - U zgradi u Ulici Stevana Hristića u naselju Satelit u Novom Sadu danas oko 11.00 sati izbio je požar u kome niko nije povređen, sem udisanja dima. Intervenisalo je 16 vatrogasaca iz četiri vozila, interventna policija i četiri vozila hitne… »

Najskuplja čokolada na svetu košta 7.728 evra

IndeksOnline pre 6 minuta
LISABON – Najskuplju čokoladu na svetu čini ograničena edicija od 1.000 čokoladnih bombona vrednih čak 7.728 evra po komadu. Svaka bombona je pokrivena jestivim zlatom. Ova čokolada je bila izložena na festivalu čokolade u Portugalu, a imala je… »

Ravnogorci obeležavaju Markovdan na Ravnoj Gori

Glas Zapadne Srbije pre 42 minuta
Ravna Gora - Nekoliko hiljada Ravnogoraca okupilo se danas na Ravnoj Gori gde su svečanim postrojavanjem i prigodnim programom obeležili dolazak đenerala Dragoljuba Draže Mihajilovića, koji je na Markovdan stigao na ovu planinu i prvi pokrenuo… »

Vučić: “Srbi ni mrtvi nisu smeli da budu Srbi”

Nedeljnik pre 25 minuta
Foto: Nedeljnik Predsednik Srbije Aleksandar Vucic poklonio se danas i položio venac žrtvama ustaškog terora u Jasenovcu, na grobnom polju “Topole” u Donjoj Gradini. “Teško je ne ostati nem pred ovim kostima, pred zločinom nad čitavim jednog… »

Turski ugao: Amerika želi Rusiju da vrati u devedesete

Sputnik pre 24 minuta
Amerika mašta o tome da se Rusija vrati u vreme kada je bila zatvorena zemlja kao što je to bio slučaj tokom devedesetih godina prošlog veka dok je na vlasti bio Boris Jeljcin, piše turska agencija „Anadolu“. Prema mišljenju autora članka… »

Roditelji iz Kumana ne odustaju: I deca na selu zaslužuju da imaju vrtić

Zrenjaninski pre 18 minuta
Nakon što su pre nešto više od mesec dana predali peticiju predsedniku opštine Novi Bečej Saši Maksimoviću, meštani Kumana su uradili i anketu kako bi dokazali da u selu ima dovoljno mališana koji bi pohađali vrtić. – Nakon što smo predali… »

Vesti dana »