Najnovije vesti

Brutalna tuča u teretani šokirala Srbiju: Oglasili se akteri incidenta u Borči, evo šta je prethodilo napadu! (foto+video)

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Printskrin Nakon povređenog Reštaka oglasio se i jedan od vinovnika incidenta navodeći šta je prema njegovim rečima prethodilo svađi, a potom i fizičkom obračunu. Naveo je da je Reštak pre pet dana navodno napao njegovog poznanika N. B… »

Ostavka u programu uživo: Vodeći indijski virusolog iznenadio svojom odlukom

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: EPA DŽamil je bio predsednik naučne savetodavne grupe poznate kao INSACOG, ali je odbio da kaže razlog ostavke, prenosi Rojters. - Nisam u obavezi da kažem razlog - napisao je on u tekstualnoj poruci britanskoj novinskoj agenciji. INSACOG je… »

Građevinski šut guši baru Reva: Protest građana leve obale Dunava zbog gradnje postrojenja za preradu otpada

Večernje novosti pre 1 sat
Privatna arhiva Ovog momenta je posečeno oko 30 hektara bare Reva, a uništavanje još 50 hektara biće sprečeno, obećano je na protestu. Prema rečima Ane DŽakić, protest se smatra uspešnim, budući da se odazvao veliki broj onih koji poštuju… »

Srpkinje napadaju beogradsku krunu: Počeo VTA turnir u prestonici Srbije

Večernje novosti pre 1 sat
FOTO: M. Vukadinović Takmičenje pod nazivom Srbija ledi open na programu je od danas pa sve do 22. maja biće prilika da igračice poput Nine Stojanović, Olge Danilović, Ivane Jorović i Lole Radivojević prvi put zaigraju na domaćem terenu u… »

Traže podršku OEBS: Episkop Teodosije razgovarao s Devenportom o problemima SPC na KiM

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Eparhija raško prizrenska/Tviter Vladika je Devenporta upoznao sa svim problemima Eparhije vezanim za prava, zakone i njihovu primenu, posebno u slučaju manastira Visoki Dečani, objavila je Eparhija raško-prizrenska na Tviteru. Kako je navela… »

SDSS potvrdio dominaciju: Jedina politička opcija Srba u Hrvatskoj

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: SDSS Pobeda je bila ubedljiva u Biskupiji, Erveniku, Dvoru, Krnjaku, Vrhovinama, Vrginmostu, Lapcu, Negoslavcima, Markusici, Šodolovcima, Jagodnjaku.. Dragana Jeckov potpredsednica SDSS je istakla “ Apsolutna dominacija SDSS-a na istoku kao i… »

Trebalo bi početi od medija: Predsednik DSS o izbornim uslovima

Večernje novosti pre 1 sat
Foto Tanjug - Imamo, sa druge strane, tehničke uslove, koji se odnose na prikupljanje potpisa, zapisnike sa biračkih mesta, odnosno da ne bude krađe. Za te tehničke stvari imamo vremena do izbora da ih promenimo - rekao je Jovanović. Radnu grupu je… »

Američki mediji: Rusija je svetska tenkovska sila!

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Tanjug/AP Prema njegovim rečima, u Rusiji trenutno ima oko 13 hiljada tenkova. Pa iako su mnogi od njih u rezervi (prvenstveno T-80 i T-72), nekoliko hiljada borbenih vozila spremno je da se rasporedi u slučaju potrebe. -Ako je potrebno, Rusija… »

Stjepanović pred EP u plivanju: Štafeta je najvažnija

Večernje novosti pre 1 sat
FOTO: M. Vukadinović Popularni Velja je još ranije, kao i Anja Crevar, Čaba Silađi i Vuk Čelić, ostvario A normu. Inače, kvalifikacije su od 10, a finala od 18 časova. - Dobro sam radio i uveren sam da ću, kao i uvek, dati sve od sebe. U ovom… »

Aleksandar Šapić: SNS nikada nije koristila članove porodica protivnika u političkoj borbi, Vučić tu granicu nikada nije…

Večernje novosti pre 1 sat
foto. printskrin - SNS nikada nije koristila članove porodice političkih protivnika u političkoj borbi a postojali su momenti kada su imali na penalu pojedine političke aktere zbog nekih porodičnih stvari. Vučić je znao da bude oštar ali tu… »

Vesti dana »