Najnovije vesti

Norveška pomaže preduzetnicima i malim preduzećima sa više od pola miliona evra

Nova ekonomija pre 16 minuta
Kraljevina Norveška će kroz projekat "Noveška za vas - Srbija" podržati 68 preduzetnika, mikro i malih preduzeća u manje razvijenim opštinama u Srbiji sa 525.000 evra, namenjenih unapređenju produktivnosti i otvaranje novih radnih mesta. U… »

Miloš Vučević otkriva da li ga je Vučić zvao u novu vladu Srbije

Blic pre 4 minuta
Prvi čovek Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević kaže da nije dobio poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bude deo nove Vlade Srbije. Kako kaže, "sve je na nivou spekulacija". - Fokusiran sam na Novi Sad, a šta će biti za dve, tri… »

Povređena profesorka na Divčibarama ispala je iz ljuljaške, a ne sa žičare kako su preneli neki mediji

Valjevska posla pre 4 minuta
Foto: Divčibare Ski Resort “Zatekli smo je sa prijateljicom pored ljuljaške sa koje je i pala. Zadobila je teške povrede obe ruke, kasnije smo saznali da su u pitanju prelomi. Kako nam je rekla, htela je da je prijateljica fotografiše na ljuljašci… »

Bobić: Gradska vlast umanjuje značaj svega što je u izgrađeno u prethodna dva veka (VIDEO)

Danas pre 16 minuta
Bivši gradski arhitekta Đorđe Bobić izjavio je u razgovoru za N1 da sadašnja vlast u Beogradu nema nikakav koncept razvoja, već da se u gradu sprovode projekti koji su deo političkog marketinga, dok struka u institucijama ćuti. Bobić se osvrnuo… »

Najbolji kombinovani frižideri sa kojima ćete dodatno uštedeti

Economy pre 16 minuta
<img width="626" height="417" src="https://www.economy.rs/wp-content/uploads/2020/08/faceless-girl-looking-inside-fridge_23-2147833786.jpg" class="attachment-full size-full wp-post-image" alt="frizider" /> Opremanje kuhinje nikada nije jednostavan posao… »

Do 24. avgusta konkurs za UPSHIFT 4 onlajn radionicu za mlade

Danas pre 10 minuta
Poziv mladima iz Šumadije i Zapdne Srbije UNICEF u Srbiji je otvorio konkurs za onlajn UPSHIFT radionicu u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost“. Kako se navodi u saopštenju, interaktivna radionica će mladima pružiti… »

Tramp oštro napao Kamalu Haris nakon što ju je Bajden izabrao za partnerku u izbornoj trci

Glas Amerike pre 10 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp u sredu je nazvao senatorku Kamalu Haris, verovatnu partnerku u trci kandidata demokrata za predsednika SAD Džoa Bajdena, "suparnikom koga svi sanjaju". "Kamala Harris je započela snažno" napisao je Tamp na Tvireru govoreći… »

Od 18 uzoraka u Pirotskom okrugu nema pozitivnih na kovid

Danas pre 4 minuta
Iz Zavoda za javno zdravlje Niš, stigli su rezultati za 18 uzoraka iz Pirotskog okruga, od kojih nema pozitivnih na kovid infekciju, saopštio je danas Zavod za javno zdravlje Pirot. U saopštenju se navodi da je od testiranih 3.250 građana, od početka… »

JKP "Stan" osnaženo novim voznim parkom

RTV pre 4 minuta
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je Javno komunalno preduzeće "Stan" u kojem je obnovljen vozni park. "Veoma sam ponosan na divne ljude koji ovde rade i na rezultate koje su postigli. Ovo je primer kako se od preduzeća koje… »

Tutin: Kučević (SDA) predsednica Skupštine, većinu obezbedio SNS

Radio sto plus pre 4 minuta
Odbornici Skupštine Opštine Tutin izabrali su danas na konstitutivnoj sednici Selmu Kučević iz Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka za predsednicu lokalnog parlamenta, a za njenu zamenicu Zehru Dazdarević iz iste partije. Za njen izbor glasalo… »

Vesti dana »