Najnovije vesti

Snažan zemljotres kod Fidžija

Blic pre 23 minuta
Zemljotres jačine šest stepeni Rihterove skale registrovan je nedaleko od Fidžija, javila je američka Agencija za geološka istraživanja (USGS). Prema podacima USGS, potres je bio na dubini od 398 kilometara i na oko 340 kilometara od grada Levuka… »

"Novi jasenovci i oluje neće se više ponoviti": Vučić u Donjoj Gradini: Teško je ne ostati nem nad ovim kostima

Blic pre 17 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio se danas i položio venac žrtvama ustaškog terora u Jasenovcu, na grobnom polju "Topole" u Donjoj Gradini. U obraćanju, Vučić je rekao da je teško "ne ostati nem nad ovim kostima, nabijenim plitko u… »

Sloga: Vojnici koji se ne vakcinišu nisu izdajnici, tražimo zaštitu načelnika GŠ

Novi magazin pre 5 minuta
Sloga sindikat zaposlenih u ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije pozivao je danas nadležne, posebno predsednika države Aleksandra Vučića, da preispitaju odluku o tome da oni koji obole od korone a nisu vakcinisani neće imati puno plaćeno bolovanje… »

Dodik: Jedino realno rešenje je da se Srpska odvoji i udruži sa Srbijom

IndeksOnline pre 34 minuta
KOZARSKA DUBICA – Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas se Srbi moraju okrenuti sebi i svojim interesima, usmeriti energiju na jačanje Republike Srpske, uz poruku da je jedina realnost da Srpska odvoji i udruži u nekom… »

Novak na Cicipasa u četvrtfinalu Rima, Rafa na Zvereva

Sport klub pre 0 minuta
Održan je žreb za Masters u Rimu koji počinje u ponedeljak 10. maja. Po projektovanom četvrtfinalu Novak Đoković, koji je prvi nosilac, trebalo bi da se sastane sa Stefanosom Cicipasom. Ukoliko bi Novak prošao do polufinala, protivnik bi mu bio… »

Ograničenja brzine na nekim putevima nelogična

IndeksOnline pre 23 minuta
BEOGRAD – U Srbiji postoje deonice modernih puteva na kojima su postavljena ograničenja brzine nelogično niska pa to zbunjuje vozače i stvara nepoverenje, ocenili su danas za TV K1 profesor Saobraćajnog fakulteta Boris Antić i Damir Okanović iz… »

Memorijalni centar Srebrenica tražiće od REM-a zabranu emitovanja Ćirilice

IndeksOnline pre 16 minuta
SARAJEVO – Memorijalni centar Srebrenica-Potočari najavio je da će Regularnom telu za elektronske medije (REM) Srbije podneti prijavu i zatražiti zabranu objavljivanja programskog sadržaja emisije “Ćirilica” i jutarnjeg programa na Hepi… »

Radovi na autoputu E-75 u periodu od 8 do 16 časova

IndeksOnline pre 10 minuta
BEOGRAD – Na autoputu E-75, petlja Kolari-petlja Vodanj, u smeru Niš-Beograd od danas do 12. maja u periodu od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na zameni habajućeg sloja asfalta. Radovi će se izviditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci… »

Memorijalni centar Srebrenica tražiće od REM-a zabranu emitovanja Ćirilice

Novi magazin pre 5 minuta
Memorijalni centar Srebrenica-Potočari najavio je da će Regularnom telu za elektronske medije (REM) Srbije podneti prijavu i zatražiti zabranu objavljivanja programskog sadržaja emisije "Ćirilica" i jutarnjeg programa na Hepi televizji. U saopštenju… »

I danas se nastavlja vakcinacija bez zakazivanja u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 4 minuta
NOVI PAZAR – I danas je nastavljen proces imunizacije na korona virus, a gradjani će moći da prime vakcinu bez zakazivanja na svim punktova u Novom Pazaru. “Gradjani mogu slobodno, bez zakazivanja da se vakcinišu vakcinama proizvođača Fajzer i… »

Vesti dana »