Vesti dana

Ognjen Amidžić o braku sa Danijelom: Imao sam više sreće nego pameti

Večernje novosti pre 6 sati
Voditelj Ognjen Amidžić već godinama uživa u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju. Voditelj Ognjen Amidžić već godinama uživa u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju. – Sigurno je da sam imao više sreće, nego pameti. Ona je... »

Nedeljni horoskop od 25. marta do 1. aprila 2018. godine

Večernje novosti pre 7 sati
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21. 3 - 20.4) Posao Uspeh novog poslovnog projekta, zavisiće od toga kako ćete se krajem perioda, u vreme punog Meseca,... »

Prolećna simfonija čudesnih taorskih vrela

Večernje novosti pre 7 sati
Sve više turista hrli po makadamu do najlepših slapova valjevskih planina. Samo prošlog vikenda je više od 500 gostiju posetilo zabačeno, autentično, planinsko seoce. SEOCE Taor s kućercima raštrkanim po kosama Valjevskih planina, između duboke klisure reke Skrapež i visoke Taorske stene,... »

Video: Iskoristite stari osušeni hleb i napravite pita picu

Večernje novosti pre 7 sati
Koliko puta vam se desilo da bacite hleb jer se osušio? Nemojte to raditi, jer postoje bojni recepti da ga iskoristite za ukusna jela. Koliko puta vam se desilo da bacite hleb jer se osušio? Nemojte to raditi, jer postoje bojni recepti da ga iskoristite za ukusna jela. Jedno od njih vam u... »

Ilon Mask uklonio stranice svojih kompanija sa Fejsbuka

Večernje novosti pre 7 sati
Preduzetnik i milijarder Ilon Mask obrisao je zvanične stranice svojih kompanija "Tesla" i "Spejs iks" sa Fejsbuka, nakon što su ga pratioci na Tviteru izazvali da to uradi. Preduzetnik i milijarder Ilon Mask obrisao je zvanične stranice svojih kompanija "Tesla" i "Spejs iks" sa Fejsbuka, nakon... »

Odata počast stradalima Ubijali nevine, razorili zemlju

Večernje novosti pre 7 sati
Širom Srbije odata je počast stradalima tokom NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine. POVODOM obeležavanja 24. marta, Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju u kasarni "Jugovićevo" održan je komemorativni skup jedinica iz garnizona Novi Sad. Osim garnizona, vence... »

Novo srpsko zanimanje - lobiranje

Večernje novosti pre 8 sati
Šta donosi dugo očekivani Nacrt zakona o lobiranju, koji je od petka na javnoj raspravi. Odobrenje za bavljenje ovim poslom izdavaće Agencija za borbu protiv korupcije. SRBIJA će uskoro, prvi put u svojoj istoriji, dobiti i zvanično novo zanimanje - lobista. Ono je predviđeno Nacrtom zakona o... »

Sahranjena Marijana garhovac: Ćerkine suze do neba

Večernje novosti pre 8 sati
U Jasenovu sahranjena Marijana Grahovac (40), iz Novog Sada. Na pogrebu žene koju je muž bacio u Dunav, neverica... Marijana Grahovac (40), nastavnica likovnog iz Novog Sada, čije je telo, posle jednomesečne potrage, izvađeno iz Dunava kod Sremskih Karlovaca, sahranjena je u subotu na seoskom... »

Obustavljen postupak: Stalo za Sudžuma

Večernje novosti pre 8 sati
Tokom istrage nisu prikupljeni dokazi na osnovu kojih bi protiv njega mogao da se vodi proces. TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal obustavilo je postupak protiv Dobrivoja Sudžuma, nekadašnjeg pomoćnika ministra poljoprivrede koji je bio uhapšen krajem decembra 2015. godine zbog sumnje da je... »

Lopov u stanici: Krao u policiji

Večernje novosti pre 8 sati
Beogradska policija privela je u subotu 35-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je u policijskoj stanici u četvrtak izvršio krađu. Beogradska policija privela je u subotu 35-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je u policijskoj stanici u četvrtak izvršio krađu, saopštilo je Ministarstvo... »

©2018 Netmark d.o.o.