Vesti dana

Proglašeno vanredno stanje: Izraleski grad Lod u plamenu, ljudi evakuisani, ranjeno 12 osoba (video)

Večernje novosti pre 13 sati
Foto: Printskrin Ulice su u plamenu, gore automobili, a prethodno je gradonačelnik izjavio kako je izgubljena kontrola nad gradom. - Potpuno smo izgubili kontrolu nad gradom, a ulice su svedoci građanskog rata između Arapa i Jevreja - poručio je… »

Vesić obišao mobilni punkt za vakcinaciju u Grockoj VIDEO

B92 pre 25 minuta
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je mobilni punkt za vakcinaciju koji je danas postavljen u centralnoj gročanskoj ulici. Zajedno sa njim imunološki autobus obišli su i predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić, kao i direktor DZ "Grocka"… »

U manastiru Ostrog održano veliko bdenje

Politika pre 3 sata
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava Svetog Vasilija Ostroškog – velkog čudotvorca, čije se mošti kao velika svetinja čuvaju u manastiru Ostrog, u Crnoj Gori. Tokom prošle noći, kako navodi Tanjug, u manastiru je održano veliko bdenje… »

U selu Tometino Polje kod Požege izbio šumski požar

Glas Zapadne Srbije pre 49 minuta
Požega – U selu Tometino Polje kod Požege rano jutros došlo je do šumskog požara koji je lokalizovan i ugašen brzom intervencijom vatrogasaca iz ovog sela, a koji su članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva. Zahvaljujući njihovoj dobroj… »

Manifestacija "Muzeji za 10" u Muzeju Vojvodine (AUDIO)

RTV pre 50 minuta
NOVI SAD - Tokom sedam dana, od 12-18. maja 2021. godine, obeležavajući Međunarodni dan muzeja (18. maja), Evropsku noć muzeja (15. maja) i Nacionalnu nedelju muzeja, preko 90 muzeja i srodnih institucija širom Srbije priprema raznovrsne sadržaje za… »

Posle gradonačelnika Leskovca ministar Tončev drugi južanjak DŽENTLMEN godine

Jugmedia pre 56 minuta
Novica Tončev, ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, dobitnik je priznanja „Džentlmen godine“ za 2021. godinu. Ovo priznanje dodeljuje Prvi klub dama istaknutim ženama i muškarcima iz javnog… »

Digitalna potvrda o vakcinaciji od danas dostupna svim građanima Srbije

BizLife pre 2 sata
Prema rečima direktora Kancelarije za IT i eUpravu Mihaila Jovanovića, Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu potvrdu kojom se dokazuje da li ste primili vakcinu protiv COVID-19 i da li imate rezultate testiranja na zaraznu bolest… »

Čačak je trenutno sportska prestonica Srbije: Na terenima pored Morave otvorene Sportske igre mladih, mlašani se takmiče u…

RINA pre 2 sata
Čačak je trenutno sportska prestonica Srbije: Na terenima pored Morave otvorene Sportske igre mladih, mlašani se takmiče u pet disciplina (FOTO)(VIDEO) Čačak - Sportske igre mladih predstavljaju najveću manifestaciju amaterskog sporta u Evropi… »

U Višem tužilaštvu u Vranju procesuirano 470 krijumčara ljudi

Jugmedia pre 3 sata
Lokalna mreža za prevenciju i borbu protiv trgovine ljduima Grada Vranja održala je sastanak u u užem sastavu kojim je predsedavala predsednica lokalnog antitrafiking tima Danijela Milosavljević, tužiteljka Višeg javnog tužilaštva Vranje, Danijela… »

Razminiranje zemlje u vlasništvu Linglonga platio Zrenjanin

Nova pre 5 sati
Udruženje Građanski preokret saopštilo je da poseduje dokumenta koji potvrđuju da je Grad Zrenjanin platio beogradskom preduzeću Milenijum tim, više od 400 miliona dinara za razminiranje lokacije na kojoj se gradi kineska fabrika guma Linglong… »

Najnovije vesti »