Vesti dana

Pred vama su zaključci: Narodna skupština RS odbacila Rezoluciju Parlamenta BiH

Večernje novosti pre 10 sati
Narodna skupština Republike Srpske odbacila je večeras "Rezoluciju o poštovanju žrtava fašističkih režima i pokreta" Narodna skupština Republike Srpske odbacila je večeras "Rezoluciju o poštovanju žrtava fašističkih režima i pokreta".Za… »

Dačić: Hvala Tunisu za podršku teritorijalnom integritetu Srbije

Večernje novosti pre 2 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao sa ministrom inostranih poslova Tunisa Nuredinom Erejem. Tunis potvrđuje principijelnu podršku suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije, kao i punu podršku… »

"I dalje krše međunarodno pravo": Trudo: Otava ne podržava povratak Moskve u G7

Blic pre 10 sati
Kanadski premijer Džastin Trudo izjavio je da Moskva i dalje krši međunarodno pravo i da zbog toga Kanada ne podržava povratak Rusije u G7, što je to tokom vikenda predložio američki predsednik Donald Tramp. - Rusija je isključena iz G7 nakon… »

Dr Branislav Tiodorović za Kurir: Odmah sve mere da ukinemo, pustimo ljude da žive! A Nestorovića neću da komentarišem!

Kurir pre 3 sata
Treba sve odmah da pustimo, da nema više nikakvih ograničenja. Da pustimo da se normalno održavaju svi sportski događaji, sve manifestacije... Pa danas treba i đaci da krenu u školu, doduše samo oni koji bi da popravljaju ocene. Jedino s koncertima… »

Nestao lađar Marko Paležević

Nova pre 2 sata
Udruženje profesionalnih lađara Srbije objavilo je da je nestao lađar Marko Paležević, star 22 godine. Poslednji put je viđen u Novom Sadu u naselju Klisa, u petak 29. maja, kada je sa broda otišao u kupovinu. “Obaveštavamo javnost da je nestao… »

Korona virus: Zašto se tokom pandemije pacovi ponašaju agresivnije

BBC News pre 3 sata
Gladni sisari traže nove izvore hrane, što je povećalo njihovu aktivnost i vidljivost širom sveta. Jedna od mnogih promena koju je sa sobom doneo korona virus jeste ta da su pacovi morali da promene ishranu. Pošto su restorani zatvoreni, a na ulicama… »

Protesti širom Amerike i pored policijskog časa: Petorica policajca ranjena, dvojica povređena u Bufalu, dve osobe ubijene u…

RTV pre 9 minuta
SENT LUIS - Četiri policajca pogođena su u pucnjavi u Sent Luisu u saveznoj državi Misuri, saopštile su gradske vlasti. "Ranjeni policajci prevezeni su u oblasnu bolnicu. Svesni su i dišu. Veruje se da njihove povrede nisu opasne po život", piše na… »

Predata lista "Metla 2020-Da počistimo Vranje-Oliver Stojković"

OK radio pre 57 minuta
Koalicija “Metla 2020“ podnela je izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja pod nazivom "Metla 2020-Da počistimo Vranje-Oliver Stojković". Na izbornoj listi su 22 kandidata za odbornike. Gradska izborna komisija ujutru će… »

Pucnjava u beranama: Ranjena mlađa žena pokraj supruga i bebe u kolicima

Blic pre 11 sati
Samo stotinu metara od centra Berana, u Ulici Miloša Mališića, kod zgrade Centra centra za kulturu, večeras je došlo pucnjave u kojoj je ranjena mlađa žena M. Č. koja se tu našla sa suprugom i malim detetom u kolicima. Okolnosti pod kojima je… »

Stekli se uslovi za odjavu epidemije u Crnoj Gori

RTV pre 2 sata
PODGORICA - U Crnoj Gori su se stekli uslovi za odjavu epidemije korona virusa, saopštio je pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje (IZJ) Senad Begić. Crna Gora je prošla dva inkubaciona perioda od 28 dana bez novih slučajeva korona virusa… »

Najnovije vesti »