Vesti dana

Merkel poziva na prijateljstvo i poštovanje u pregovorima

Večernje novosti pre 8 sati
Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas na prijateljstvo i poštovanje u pregovorima između Britanije i Evropske unije o Bregzitu. Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas na prijateljstvo i poštovanje u pregovorima između Britanije i Evropske unije o Bregzitu, izrazivši... »

Azevedo: Moguća trgovinska organizacija bez SAD

Blic pre 6 sati
Generalni direktor Svetske trgovinske organizacije (STO) Roberto Azevedo izjavio je danas da bi bilo moguće uspostaviti telo za rešavanje globalnih trgovinskih sporova, čiji član ne bi bile SAD, ali da nije jasno da li bi Vašington onda podržao takvu organizaciju. Govoreći na skupu u Rio de... »

Sofija na strani Budimpešte u sporu sa Briselom

Blic pre 6 sati
Bugarska će podržati Mađarsku u sporu sa EU u vezi sa kršenjem demokratskih normi, rekao je zamenik bugarskog premijera Krasimir Karakačanov, dodajući da zemlje istočne Evrope moraju da udruže redove u odnosima sa EU. Evropski parlament je prošle sedmice podržao sankcije Mađarskoj,... »

Četiri osobe povređene u pucnjavi u Pensilvaniji

Blic pre 6 sati
Četiri osobe povređene su u pucnjavi u kancelariji sudije u mestu Mejsontaun, u američkoj državi Pensilvanija. Pucnjava se dogodila u 14.00 časova po lokalnom vremenu u kancelariji sudije Danijela Šimšoka, objavio je portal "Triblajv". Veći broj medicinskih helikoptera i ambulantnih kola... »

Peking povećao broj puteva za testiranje autonomnih vozila

Blic pre 6 sati
Glavni grad Kine je dodao još 11 puteva na listu saobraćajnica na kojima će se obavljati testiranje samovozećih automobila, u nastojanju da ubrza razvoj trehnologije u toj industriji. Peking je u martu ove godine otvorio 33 saobraćajnice za testiranje autonomnih vozila, a sad je odredio još 11... »

Potpisan dokument o saradnji Srbije i Turske u oblasti bezbednosti

Blic pre 6 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Sojlu potpisali su večeras u Beogradu Pismo o namerama između ministarstva unutrašnjih poslova dve zemlje u oblasti bezbednosti, koje će doprineti boljoj i... »

Pokazala atribute: Mina Vrbaški potpuno gola u Zadruzi

Blic pre 7 sati
Učesnica druge sezone "Zadruge", Mina Vrbaški, u poslednje vreme non-stop je u žiži interesovanja javnosti, a ova mlada devojka ne prestaje da iznenađuje slobodnim ponašanjem. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji... »

Građani ne znaju kako vlade troše njihov novac

Danas pre 7 sati
– Stanje javnih finansija u zemljama Zapadnog Balkana, i pored stabilnog javnog duga u nekim slučajevima, obeleženo je neravnopravnim, netransparentnim tržišnim uslovima i zahteva ojačavanje srednjoročnih fiskalnih planova uz više investicija, poručeno je tokom predstavljanja analize... »

Gojković na Evroazijskom ženskom forumu

RTV pre 2 sata
RTV: Gojković na Evroazijskom ženskom forumu
SANKT PETERBURSG - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković učestvovaće na 2. Evroazijskom ženskom forumu "Žene za globalnu bezbednost i održivi razvoj", koji se održava u Sankt Peterburgu. Na forumu, koji okuplja žene iz 120 država, među kojima devet predsednica parlamenata, 10... »

Avramopulos i Stefanović o bezbednosti granica EU

RTV pre 4 sata
RTV: Avramopulos i Stefanović o bezbednosti granica EU
BEOGRAD - Evropski komesar za migracije, unutrašnja pitanja i držžavljanstvo Dmitris Avramopulos doputovaće danas u Beograd, gde će učestvovati na konferenciji posvećenoj informacionoj bezbednosti i visokotehnološkom kriminalu. Avramopulos će sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom... »

©2018 Netmark d.o.o.