Vesti dana

Milica Đurđić: Premijerkina partnerka

IndeksOnline pre 3 sata
BEOGRAD – Milica Đurđić se u žiži javnosti, najpre, našla kada se saznalo da je u dugogodišnjoj vezi, ni manje ni više, nego sa premijerkom Srbije Anom Brnabić. Usledili su tekstovi i tekstovi o Miličinom izgledu, njenom modnom stilu, brojne fotografije sa kulturnih događaja koje su... »

Kraj za Chevrolet Volt

Auto blog pre 4 sata
General Motors je u novembru prošle godine najavio da će zatvoriti nekoliko fabrika u Severnoj Americi (što će bez posla ostaviti blizu 15.000 ljudi), kao i da će iz ponude izbaciti više modela. Sve navedeno je deo plana američke kompanije u okviru restrukturiranja koje treba da dovede do... »

Da smo u Pašićevoj Srbiji, Skot bi već pakovao kofere

Vesti online pre 4 sata
Ekselencijo Skote, samo recite, letećemo kao meci. Nije prošlo ni nekoliko sati od tvita američkog ambasadora o tome kako su Srbi "na pogrešnoj strani istorije", a prilježni urednici našeg javnog servisa već su "blurovali" natpis na dukserici slučajnog prolaznika koji im je zašao u kadar.... »

Pogubni podaci NATO bombardovanja iz 1999: Broj obolelih od leukemije porastao 80%

Vesti online pre 5 sati
Iako je prema pravilima međunarodnog prava strogo zabranjena upotreba hemijskog oružja u vojne svrhe, NATO je besumično kršio ta pravila punih sedamdeset i osam dana. Srbija je tokom poslednjih decenija po broju smrtnosti od kancerogenih bolesti vodeća u Evropi. Uzrok takvog deprimirajućeg... »

Prištinski mediji objavili detalje navodnog sporazuma za Kosovo

Vesti online pre 5 sati
Posle nemačkog lista "Frankfurter rundšau", koji je objavio navodni plan o podeli Kosova, koji su usaglasili Evropska unija i SAD, danas se u prištinskoj štampi pojavio sličan tekst, uz tvrdnju da iza takvog plana stoje SAD, Francuska i Rusija. "Bota sot" piše da su Vašington, Pariz i Moskva... »

Broj korisnika pogođenih malverima koji kradu pristupne podatke na porno sajtovima porastao za više od 100%

IT svet pre 1 dan
Broj korisnika napadnutih malverom koji krade pristupne podatke sa premium naloga za popularne sajtove za odrasle više je nego udvostručen u periodu od godinu dana. Ovaj broj se povećao sa 50.000 korisnika u 2017. godini na 110.000 napadnutih korisnika u 2018. godini. Sve ukupno otkriveno je... »

Ogroman portret Mona Lize osvanuo na zidu hotela u Nemačkoj

Blic pre 5 sati
Lokalni umetnici nacrtali su na zidu jednog hotela u Berlinu portret Mona Lize koji se prostire na 170 kvadratnih metara. Portret je viši od 16 metara i širine 11 metara. Nemačka novinska agencija DPA navodi da je jutros čuvena Mona Liza dobila "ubrzano zatezanje lica", jer je na prvobitnoj... »

Pokušao je da baci suprugu sa trećeg sprata, a kad je stigla policija počeo je da viče: Ja sam siromašan (video)

Blic pre 7 sati
Neimenovani muškarac iz Kaira završio je u zatvoru jer je svoju suprugu pokušao da baci sa balkona iz stana na trećem spratu zgrade. Policiji je rekao kako je bio pod pritiskom jer mu je žena stalno tražila novac, kao i da nije prestajala da viče na njega. – Ja sam siromašan čovek, nemam... »

Dečak je upao u ledenu podivljalu reku, a onda je usledilo genijalno spasavanje (video)

Blic pre 7 sati
Brza i sabrana reakcija policajaca u kineskom gradu Hinjiangu spasila je dečaka koji je upao u podivljalu reku. Jedanaestogodišnji dečak igrao se na obali reke i upao je unutra, a video snimak pokazuje kako su ga brzo nosile rečne struje, sve dok skupina policajaca nije formirala ljudski lanac u... »

Veliki radovi na Kalemegdanu: Obnova mosta kod Sahat kapije i Velikih stepenica od marta

Blic pre 7 sati
Sanacija mosta ispred kompleksa Sahat kapije, kao i rekonstrukcija Velikog stepeništa na Kalemegdanu trebalo bi da počnu u martu, najavljuju iz JP "Beogradska tvrđava". "Blic" je početkom novembra 2018. godine pisao zabrinjavajućem stanju u kom se Beogradska tvrđava nalazi i raspisivanju... »

©2019 Netmark d.o.o.