Vesti dana

Deset stranaka dalo podršku protestu u Nišu

RTV pre 5 sati
RTV: Deset stranaka dalo podršku protestu u Nišu
NIŠ - Više opozicionih stranaka i pokreta u Nišu najavilo je da će i u narednim danima biti uz građane Niša u pravednoj borbi da se sačuva imovina Grada i ne dozvoli da Republika preuzme svojinska i upravljačka prava, sertifikate i sve ugovore niškog aerodroma "Konstantin Veliki", u koji su... »

Ako Priština usvoji "platformu", Beograd neće više sedati za pregovarački sto?

RTV pre 16 sati
RTV: Ako Priština usvoji "platformu", Beograd neće više sedati za pregovarački sto?
BEOGRAD - Ako skupština u Prištini usvoji platformu vlade u kojoj se predviđa da se razgovori sa Beogradom završe međusobnim priznavanjem i pominje stolica u UN, naša strana će to, kako pišu "Novosti", tretirati kao jednostrani prekid dijaloga i "više neće sedati za sto". Kako piše list,... »

Abramović: Zatvoriti deponije, otpad pretvoriti u resurs

RTV pre 6 sati
RTV: Abramović: Zatvoriti deponije, otpad pretvoriti u resurs
BEOGRAD - U planu je da se u Srbiji zatvore i saniraju sve postojeće deponije i izgradi 27 regionalnih centara za upravljanje otpadom, kažu u Ministarstvu zaštite životne sredine. Cilj je, kažu nadležni, da otpad "postane resurs" i da prestane njegovo deponovanje, odnosno, da ono bude... »

Filovan drogom: Nigerijac progutao 1,1 kila koke

Mondo pre 5 sati
Na Međunarodnom aerodromu u Atini grčka policija je uhapsila Nigerijca koji je progutao 67 paketića kokaina ukupne težine 1,1 kilogram, prenosi agencija ANA. Foto: MONDO Navodi se da je ovaj 40-godišnjak stigao letom iz Brisela. ANA navodi da je droga zaplenjena i da je Nigerijac izveden pred... »

Uživajte u pravom prolećnom danu

Valjevska posla pre 5 sati
U Srbiji će danas biti sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog pravca, sa maksimalnih 25 stepeni Celzijusa. Najniža temperatura kretaće se od pet do 10 stepeni, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni Celzijusove skale. U Valjevu će danas, prema prognozi RHMZ, biti sunčano i toplo uz slab... »

VOICE: Vlasnik firme blizak SNS-u podneo ostavku veću posle poziva novinarke

Novi magazin pre 6 sati
Novi direktor firme "Eko vet plus" koja je u poslednje vreme redom dobijala poslove uklanjanja životinjskog otpada u vojvođanskim opštinama, "glavom bez obzira" je pobegao od novinarke a potom "ekspresno" podneo ostavku na mesto člana Opštinskog veća u Srbobranu, piše danas Vojvođanski... »

LSV: Vlast ne shvata ozbiljno izveštaj Evropske komisije

Novi magazin pre 6 sati
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenila je danas da vlast u Srbiji ne shvata ozbiljno nalaze iz izveštaja Evropske komisije o napretku u procesu pregovora o ulasku u Evropsku uniju, kao ni činjenicu da je Srbija dobila nižu ocenu nego prošle godine. Funkcionerka LSV Maja Sedlarević... »

DJB danas bira novo rukovodstvo

Beta pre 16 sati
Članovi pokreta Dosta je bilo biraće danas u Beogradu novo rukovodstvo, s obzirom da su dosadašnji lider Sаšа Rаdulović i svi člаnovi predsedništvа 6. mаrtа podneli ostаvke zbog loših rezultata na beogrаdskim izborimа. Članovi pokreta biraće novog predsednikа, zаmenikа... »

I ove nedelje besplatni preventivni pregledi

Ritam grada Kg pre 7 sati
Akcija besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju, biće nastavljena u nedelju, 22.aprila od 8 do 16 časova. Tom prilikom, Dom zdravlja Kragujevac organizuje za sve... »

Da li je ovo najbrža kamera na svetu? Definitivno jeste (FOTO)

Auto magazin pre 12 sati
U Americi su došli na ideju, da na hyperbrzi Lamborghini Huracan montiraju veliku filmsku kameru. Huracan + Steadycam = Huracam... Filmsku kameru praktično je moguće montirati na svako prevozno sredstvo, koje obezbeđuje dovoljno prostora za ugradnju. Kompanija Dynamic Incline Outlet predstavila... »

©2018 Netmark d.o.o.