Vesti dana

Premier čokoladaUkus blaženstva koji spaja kraljeve, Novaka Đokovića i običan narod

MojaFirma.rs pre 4 sata
Ne morate da budete deo kraljevske loze da biste uživali u lusuznom ukusu raskošne čokolade koja se bezgrešno topi u ustima i budi sva čula. Dovoljno je da probate proizvode Premier čokolade, brenda koji je liferant srpskog dvora i pravi proizvode čak i za muzej čokolade u Beču. Aleksa... »

Elektra iz Sofokleove radionice

Danas pre 10 sati
Mit o tome kako se Orest osvećuje za svoga ubijenog oca Agamemnona i njegovog ubicu, svoju sopstvenu majku Klitemnestru pogubljuje, opisali su na bini trojica slavnih antičkih tragičara - Eshil, Sofokle i Euripid. U drami "Elektra" (između 430. i 420. godine) Sofokle obrađuje istu temu kao i... »

Poznati na crvenom tepihu SAG Awards 2017

Tračara pre 3 sata
Dodela glumačkih nagrada Screen Actors Guild održana je u nedelju uveče, a kao nastavak tihog protesta za prava žena, svi prezenteri bile su dame, a voditeljka ceremonije bila je Kristen Bell. Kao i prethodnih godina, dodeljene su nagrade najboljim serijskim i filmskim ostvarenjima u prethodnoj... »

Tom Hardy: Bio sam u stanju da prodam majku za paketić droge

Tračara pre 5 sati
Iako britanski glumac Tom Hardy živi sređenim životom, prati ga uspešna karijera, a i odlično izgleda, stvari nisu oduvek bile ovako idilične. “Kada su mi rekli da ću umreti i da mi nema povratka, znao sam da moram da pobedim svoje poroke. To upozerenje zauvek će mi ostati urezano, je*eno... »

WOW: One imaju dekolte kome se ne može odoleti!

Tračara pre 5 sati
Iako znamo da je zuriti u nekoga nekulturno, a pogotovo u nečiji dekolte, ove zvezde nikako nisu mogle da se suzdrže ne tako suptilnih pogleda, ali ih nećemo osuđivati jer su ove retke fotke prava poslastica za svakog posmatrača. #2 Robert DeNiro i Jessica Alba #3 Dustin Hoffman i Angelina... »

Šta sve možete u Grčkoj sa 5 evra?

Večernje novosti pre 6 sati
Turisti na samom jugu Balkana mogu besplatno da vide mnoge stvari, ali i da jedu za "sitan novac" DESET evra dnevno može da bude dovoljno turisti koji zna gde treba jesti i šta raditi u Grčkoj! Giros u Grčkoj košta nešto više od dva evra i za taj novac se može pojesti u Solunu, ali i na... »

Novi redizajnirani TAG Heuer Formula 1 Lady

IT svet pre 13 sati
Ženska i elegantna kolekcija satova TAG Heuer Formula 1 Lady kompletno je redizajnirana. Nova glavna karakteristika sata je zamenljiva narukvica koja omogućava da se sat prilagodi svakodnevnim modnim kombinacijama današnje poslovne žene. TAG Heuer Formula 1 Lady je moderan sat koji je... »

Laser koji uništava đubre u svemiru

Vesti online pre 7 minuta
Orbita naše planete je prepuna raznih ostataka koji predstavljaju opasnost za brojne satelite, vredne preko 700 milijardi dolara. Iako zvuči kao scenario za naučnofantastični film ili priča iz stripa, naučnici u Kini su predložili radikalno rešenje za uništenje svemirskog otpada koji se... »

Štite svoj grad od turista

Vesti online pre 1 sat
Kao i mnogi drugi gradovi, i holandska prestonica je odlučila da zaštiti svoje stanovnike od prevelikog broja turista, pa je u skladu s time uvela neka pravila koja se, između ostalog, tiču i iznajmljivanja stanova. Trenutno je na snazi zakonska odredba prema kojoj vlasnici svoj stan mogu da... »

Kombuha je gljiva dugovečnosti

Vesti online pre 2 sata
Japanska gljiva Kombuha i napitak od nje se sve više koristi i kod nas. Važi za gljivu dugovečnosti, ali važno je da znate i kako se priprema jer ona može da bude vrlo opasna. Gljiva je slična kefiru, ali se ne pravi u mleku nego u čaju, u koji je bitno dodati i šećer jer se ona njime... »

©2018 Netmark d.o.o.