Vesti dana

Makron: Pobeda na izborima me obavezuje da se više zalažem za Evropu

Politika pre 5 sati
PARIZ – Francuski predsednik Emanuel Makron ocenio je da je njegova zemlja „zapanjila” Evropu i ceo svet kada je u maju ove godine izabran za predsednika zbog čega ga ta pobeda „obavezuje da učini još više za Evropu i ukupno na međunarodnom planu”. „Francuska je zapanjila Evropu i... »

Makron: Uskoro poraz Islamske države u Siriji

Blic pre 7 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron predvideo je danas da će teroristička organizacija Islamska država biti uništena u Siriji do februara. - Upravo smo dobili rat u Iraku sa koalicijom. Mislim da će do sredine ili kraja februara dobiti rat u Siriji - rekao je Makron. Makron je sirijskog... »

Život za otadžbinu: Besmrtni bataljon

Vesti online pre 11 minuta
Kosmet je Srbija, ni prvi ni poslednji put pod okupacijom, ali ni prvi ni poslednji put neće biti da će se vratiti matici Srbiji i da će se srpska trobojka zavijoriti na Košarama. Košare su naše svetilište. Možda nećemo mi, ali će se naša deca ili unuci tamo vratiti slavno i imaju zbog... »

Nebo kao granica: Šampionka u kolicima

Vesti online pre 1 sat
Ništa nije nedostižno kada se stvarno želi. Dokaz za to je Borislava Perić Ranković, srpska stonoteniserka, osvajačica paraolimpijskih medalja. Iako su pre 23 godine zbog nesreće na poslu invalidska kolica postala njene noge, to je nije sprečilo da postane najbolja na svetu. Sedmogodišnja... »

Zajedno, još jači

MojaFirma.rs pre 4 sata
Imati svoj cilj i deliti ga sa još nekim dva su vrlo različita pristupa poslu. Kada u neki projekat ulazite sami, sa sobom unosite određene veštine, vreme i kapital. Ni jedan od ovih resursa nažalost nije neograničen. Pokretanje sopstvenog biznisa najčešće podrazumeva toliki broj zadataka... »

Analogna vs digitalna instrument tabla?

Auto blog pre 4 sata
Mercedes je objavio fotografije unutrašnjosti bazične verzije novog CLS-a na kojima se vidi klasična analogna instrumenta tabla, umesto digitalnog displeja koji je dostupan u skupljim modelima. Na premijeri novog Mercedesa CLS, krajem novembra, nemački proizvođač predstavio je verziju sa... »

Udba proganjala vernike i u rasejanju

Vesti online pre 5 sati
Protojerej stavrofor Stojadin Pavlović dočekao nas je u redakciji Televizije Hram, smeštenoj u Parohijskom domu Hrama Svetog Save na Vračaru. Ideju da Srpska pravoslavna crkva osnuje svoju televiziju inicirao je 2014. da bi na Badnji dan prošle godine, intervjuom sa Njegovom svetošću... »

Tesla Model S Wagon (dopunjeno)

Auto blog pre 5 sati
Britanska firma Qwest je saopštila da je završila projekat Tesle Model S u karavanskom izdanju. Kompanija iz Norfolka je na ovom projektu radila nešto više od godinu dana, pri čemu je produženi deo krova napravljen od ugljeničnih vlakana. Za sada nema detalja o performansama, ali u Qwestu se... »

Britanski generali upozoravaju: Rusija može da sruši internet

Vesti online pre 5 sati
Rusija predstavlja veliku pretnju Velikoj Britaniji i zemljama NATO, jer može da preseče podvodne kablove koji prenose internet signal, što bi bio strašan ekonomski udar, uzevši u obzir koliko značaj ima internet u savremenom poslovanju, upozorio je ser Sjuart Pič, načelnik Generalštaba... »

SNS u Nišu podržava rasvetljavanje svih krivičnih dela

Jugmedia pre 5 sati
Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš osvrnuo se saopštenjem na reuziltate vladavine sada opozicione Demokratske stranke optužujući je da je javne funkcije koristila radi sticanja lične i stranačke koristi, na štetu građana i bez poštovanja nadležnih državnih institucija čije su... »

©2017 Netmark d.o.o.