Vesti dana

Kako je Tramp postao Putinov agent

Sputnik pre 54 minuta
Da su vremena normalna, vest da FBI vodi istragu protiv predsednika Amerike, i to zbog sumnje da je predsednik Amerike zapravo ruski agent, izazvala bi potpuni šok. Okolnosti su, međutim, takve da je ovako šokantno otkriće dočekano kao nešto normalno i, bezmalo, sasvim očekivano. „Njujork... »

Poslednju reč o Kosovu treba da da - Savet bezbednosti

Vesti online pre 7 sati
Da li se pitanje rešenja za Kosovo seli u Ujedinjene nacije? Nakon poruka Putina u Beogradu i tvrdnji srpskog šefa diplomatije da sličan stav ima i Brisel, moguće je da će poslednju reč imati upravo Savet bezbednosti, ocenjuju analitičari. Ruski predsednik Vladimir Putin u Beogradu je... »

Zašto je Severni pol "odabrao" Rusiju i da li je u sve umešan projekat HAARP

Vesti online pre 7 sati
Zemljino magnetno polje ubrzano se menja, pa se Severni pol sve više i sve brže udaljava od Kanade i pomiče Sibiru. Zbog toga će svetski magnetni model umesto 2020. godine, kako je planirano, biti ažuriran već 30. januara ove godine. Naime, severni magnetni pol je prošle godine premašio... »

Evropa će se naći u ideološkom ratu

Vesti online pre 7 sati
Januar je označio početak evropske "Schicksalsjahr", tj. sudbinske godine. Uoči majskih izbora za Evropski parlament – prvih nakon Bregzita – populističke i antievropske partije su zaglavljene u ideološkoj borbi sa braniocima vrednosti Evrope. Nije preterano kada se kaže da budućnost... »

Proglas građanskog protesta: Zašto smo na ulici?

Ritam grada Kg pre 8 sati
Učesnicima večerašnje protestne šetnje u Kragujevcu podeljen je proglas. Autor teksta je Nebojša Veljković – Guja, jedan od članova Organizacionog odbora protesta. On u tom proglasu objašnjava razloge protesta. Tekst proglasa prenosimo u celosti: “Pitate se godinama zbog čega vam je... »

Radničko samoupravljanje: Jugosloveni su bili gospodari svog rada, ali nije sve tako idilično

Blic pre 8 sati
"Jugosloveni žive u samoupravnom društvu i oni su su sami gospodari svog rada i života", ovo je samo jedan od priloga u kojem se hvali radničko samoupravljanje koje je postojalo u Jugoslaviji od pedestih godina prošlog veka pa sve do osamdesetih. Ipak, radničko samoupravljanje imalo je i loše... »

Tragedija u Zenici: Muškarac poginuo kada su na njega pale vreće s materijalom za posipanje puteva

Blic pre 9 sati
U Zenici je večeras u ulici Aleja šehida, u krugu firme “Doboj putevi” smrtno stradao R. J. (58). Prema informacijama iz policije Zeničanin je smrtno stradao usled obrušavanja posipnog materijala na njega. – Uviđajni timovi MUP-a ZDK su na licu mesta i obavljaju uviđaj kojim rukovodi... »

Poštenje nije izumrlo: Sarajka pronašla novčanik američkog državljanina, traži vlasnika

Blic pre 9 sati
Sarajka je danas, oko 17.30, u centru Sarajeva pronašla novčanik američkog državljanina. Ona je novčanik pronašla kod Večne vatre i kako je rekla za radiosarajevo.ba u njemu se nalazi nešto američkih dolara, mnogo bankovnih kartica i vozačka dozvola na ime Dejan Lazarovski. Ona je za... »

Radnik poginuo u kamenolomu: “Nesrećni muškaraca otišao do stene s koje se odlomio kamen i pogodio ga u glavu”

Blic pre 11 sati
Muškarac inicijala R. B. (42) iz Jablanice smrtno je stradao u poslepodnevnim satima na lokalitetu kamenoloma u mestu Bukov Pod kod Jablanice. Ovu informaciju za portal Klix.ba potvrdila je dežurni tužilac Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, dodavši da se nesreća desila oko 13:40.... »

Evo šta se dešava u poslednjoj epizodi serije Ubice mog oca

Tračara pre 7 sati
Poslednja, jedanaesta epizoda donosi odgovore na brojna pitanja, a mi vam otkrivamo šta vas očekuje: Poslednja epizoda ove sezone razrešava ubistvo i prošlost doktora Dimitrijevića, ali Aleksandra i Mirka tek očekuje obračun sa Ružom. Kroz sve to, zbog novog ubistva javnost i novinari su na... »

©2018 Netmark d.o.o.